Okul Servisleri

Okul Servisleri

Son dakika Okul servisleri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Okul servisleri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Okul servisleri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Okul Servisleri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan okul servisleri gelişmeleri de dahil olmak üzere 177 okul servisleri haberi bulunmuştur. Tüm okul servisleri haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ortak Kullanım Alanları Nerelerdir? Ortak Kullanım Alanlarına Örnekler...
Ortak Kullanım Alanları Nerelerdir? Ortak Kullanım Alanlarına Örnekler... Sadece kişiye özel olmayan, diğer insanların da yararlanabildiği birçok mekan bulunmaktadır. Bu mekan ya da yerleşim bölgelerine ortak kullanım alanları adı verilmektedir. Adından anlaşıldığı üzere bulunanların yerlerin ortaklaşa kullanılıyor oluşu kişiler açısından birçok sorumluluk getirmektedir. Bu sorumluluklardan birisi ise bu alanları temiz tutmaktır. Temiz ve dağıtılmamış bir biçimde başka kişilerin de kullanmasına olanak sağlamalı gelecek nesillerin kullanımı için de özen gösterilmelidir.
4.01.2024 Yaşam
İstanbul'da okulların açılmasıyla sabah trafik yoğunluğu oluştu
İstanbul'da okulların açılmasıyla sabah trafik yoğunluğu oluştu Türkiye genelinde okullarda 1 haftalık ara tatilin sona ermesiyle okullarda dersler yeniden başlıyor. Okulların ilk gününde İstanbul'da trafik yoğunluğu yüzde 50'yi geçti.
20.11.2023 Gündem
THY'den ucuz bilet kampanyası! Erken rezervasyona indirim var
THY'den ucuz bilet kampanyası! Erken rezervasyona indirim var Türk Hava Yolları Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti çıkışlı/varışlı İstanbul ve Antalya uçuşlarına erken rezervasyon indirimi yaptı.
5.09.2023 Ekonomi
Okul servisleri yeni döneme hazırlanıyor! Tek tek kontrol ediliyor
Okul servisleri yeni döneme hazırlanıyor! Tek tek kontrol ediliyor Okulların açılmasına sayılı günler kala servis araçları son hazırlıklarını yapıyor. Bakımları ve trafiğe çıkmaları için gerekli olan belgeleri tamamlayan servis şoförlerine eğitim de verildi. Rehber ablaların da katıldığı eğitimde öğrencilerin güvenli bir şekilde yolculuk yapması için dikkat edilmesi gerekenler konuşuldu. Altur Okul Servis Taşımacılığı Müdürü Bülent Ertürk, okul servislerinin arkasındaki 'Okul Taşıtı' yazısı ve ışıklı 'Dur' tabelası son derece önemli olduğunu söyleyerek "Çünkü servis, öğrenci aldığı ya da indirdiği zaman bu tabelayı yakar ve arkadaki araçlar bu tabelanın yandığını gördüğünde durmak zorundadır. Öğrenciler aracın durmasını ve rehber ablalarının araçtan inmesini beklesin. Emniyet kemeri takmak zorunludur, ayrıca araçta yemek ve içmek yasak" dedi.
5.09.2023 Yaşam
MEB'den açıklama geldi! Okullarda yeni dönem başlıyor! Sınıf tekrarı geliyor, devamsızlığa af yok ve açık liseye geçişler zorlaşacak
MEB'den açıklama geldi! Okullarda yeni dönem başlıyor! Sınıf tekrarı geliyor, devamsızlığa af yok ve açık liseye geçişler zorlaşacak MEB'den son dakika açıklaması geldi. Okullarda yeni dönem başlıyor. MEB tarafından yapılan açıklamada milyonlarca öğrenci ilgilendiren yeni dönemin şifreleri verildi. Liselere sınıf tekrarı geliyor, devamsızlığa kesinlikle af yok, açık liseye geçişler zorlaşacak. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin okullarda yeni dönemde uygulanacak kuralları tek tek duyurdu.
17.08.2023 Eğitim
İstanbul'daki taşımalarda yeni dönem: Minibüslerde geçerli olacak
İstanbul'daki taşımalarda yeni dönem: Minibüslerde geçerli olacak İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi toplantısında İstanbul'da hizmet veren minibüslerin elektronik bilet entegrasyonuna dahil edilmesi teklifi görüşüldü. Teklif oy birliğiyle kabul edildi. Bundan sonra minibüslerde İstanbulkart'ta geçerli olacak.
27.07.2023 Ekonomi
İstanbul’da toplu ulaşıma zam ile ilgili flaş karar!
İstanbul’da toplu ulaşıma zam ile ilgili flaş karar! İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) toplantısında toplu ulaşımda ücret tarifelerinin değişimi görüşüldü. İstenilen zam oranlarında anlaşmaya varılamadığı için İstanbul’da toplu ulaşıma zam ertelenmiş oldu. 
27.07.2023 Ekonomi
Öğrenci abonman ne kadar 2023? İstanbul'da öğrenci akbiline zam mı geldi, aylık öğrenci akbili ne kadar 2023 oldu? Aylık öğrenci abonman ücreti 2023
Öğrenci abonman ne kadar 2023? İstanbul'da öğrenci akbiline zam mı geldi, aylık öğrenci akbili ne kadar 2023 oldu? Aylık öğrenci abonman ücreti 2023 Aylık öğrenci abonman kaç TL oldu, öğrenci akbiline zam mı geldi? İstanbul Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) toplu ulaşım zammı ile birlikte gündeme geldi. İstanbul toplu taşıma ücretleri zammı, 27 Temmuz yani bugün gerçekleştirilecek olan UKOME toplantısıyla birlikte merak ediliyor. Peki, öğrenci abonman ne kadar 2023? Aylık öğrenci akbili ne kadar 2023 oldu? İşte aylık öğrenci abonman ücreti 2023
27.07.2023 Gündem
İstanbul'da toplu taşımaya zam var mı, toplu taşıma ücretlerine zam gelecek mi? İETT otobüslerine zam geldi mi? Toplu taşıma zammı 2023
İstanbul'da toplu taşımaya zam var mı, toplu taşıma ücretlerine zam gelecek mi? İETT otobüslerine zam geldi mi? Toplu taşıma zammı 2023 İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) toplantısı 27 Temmuz Perşembe günü toplu ulaşıma zam gündemiyle toplanıyor. Peki, İstanbul'da toplu taşımaya zam var mı, toplu taşıma ücretlerine zam gelecek mi? İETT otobüslerine zam geldi mi? İşte toplu taşıma zammı 2023…
27.07.2023 Gündem
İçişleri Bakanlığı'ndan 81 kente okullar için genelge
İçişleri Bakanlığı'ndan 81 kente okullar için genelge İçişleri Bakanlığı, 81 il valiliğine, '2022-2023 Eğitim Öğretim Yılının İkinci Yarısında Alınacak Asayiş ve Trafik Tedbirleri' genelgesi gönderdi.
4.02.2023 Gündem
Kuduz köpeğin ısırdığı çocuğun köyünde başıboş köpekler korku saçıyor
Kuduz köpeğin ısırdığı çocuğun köyünde başıboş köpekler korku saçıyor Bitlis’in Adilcevaz ilçesinde sokak köpeklerinin ısırması sonucu kuduz olduğu kesinleşen 1 çocuğun yoğun bakımda tedavisi sürerken çocukların yaşadığı köydeki sokak köpekleri ise köy halkının korkulu rüyası oluyor.
5.11.2022 Yaşam
İstanbul'da bugün toplu taşıma ücretsiz mi?
İstanbul'da bugün toplu taşıma ücretsiz mi? Okulların açılacağı 12 Eylül Pazartesi günü toplu taşımanın ücretsiz olup olmadığı milyonlarca vatandaşın gündeminde yer alıyor. İstanbul'da sabah 6 ile öğlen 14 saatleri arasında tüm toplu taşıma araçları ücretsiz hizmet verecek. Toplu ulaşıma ek seferler konulacak, aksaklık yaşanmaması için polisin yanı sıra trafik jandarma ve zabıta ekipleri de sahada olacak.
12.09.2022 Gündem
UKOME servis ücretleri! Yeni servis ücretleri ne kadar oldu? İstanbul okul servis ücretleri nasıl hesaplanacak? İşte okul servisleri yeni ücret tarifesi!
UKOME servis ücretleri! Yeni servis ücretleri ne kadar oldu? İstanbul okul servis ücretleri nasıl hesaplanacak? İşte okul servisleri yeni ücret tarifesi! Okulların açılmasına kısa bir süre kala okulların servis ücretleri de belli oldu. İBB, UKOME’nin okul servis ücretleri kararını açıkladı. Okul ve personel servislerine yüzde 19.20 zam yapıldı. Veliler yapılan zamla birlikte okul servis ücretlerinin nasıl hesaplanacağını araştırıyor. Peki, Yeni servis ücretleri ne kadar oldu? Okul servis ücretleri nasıl hesaplanacak? İşte okul servis ücretlerine yapılan zammın detayları ve mesafeye göre okul servis ücretleri hesaplama…
25.08.2022 Ekonomi
Zam geri çekilecek! İstanbul'da öğrenci akbiline yapılan zam için AK Parti harekete geçti...
Zam geri çekilecek! İstanbul'da öğrenci akbiline yapılan zam için AK Parti harekete geçti... İstanbul Büyükşehir Belediyesi geride bıraktığımız hafta içinde ulaşıma yüzde 40 zam yaptı. Zam ile birlikte tam bile 7 lira 67 kuruş olurken, öğrenci için bir basım ücreti 3 lira 74 kuruş oldu. Aylık tam abonman ücreti 602 TL'ye, öğrenci aylığı ise 109 TL'ye yükseldi. Bu zam sonrası Cumhur İttifakı harekete geçti. AK Parti İBB Meclisi Grup Başkanvekili Tefik Göksu yayınladığı videoda, pazartesi günü öğrencilere yönelik yüzde 40 zammın kaldırılmasını teklif edeceklerini bildirdi. İETT kurumunun zarar görmemesi için de aradaki farkı İBB'nin sübvanse edeceği duyuruldu.
9.04.2022 Ekonomi
Taksi açılış ücreti 2022! İstanbul’da taksi ücretlerine zam mı geldi, taksi zammı yüzde kaç oldu? İşte taksi açılış ücreti ve indi bindi ücreti!
Taksi açılış ücreti 2022! İstanbul’da taksi ücretlerine zam mı geldi, taksi zammı yüzde kaç oldu? İşte taksi açılış ücreti ve indi bindi ücreti! İstanbul'da ulaşıma ve taksi ücretlerine yüzde 40 zam geldi. Toplu taşımadaki zam haberinden SONRA taksi ücretleri vatandaşlar tarafından sorgulanıyor. İşte Taksi açılış ücreti 2022 ile taksi indi bindi ücreti…
6.04.2022 Yaşam
Okul servisleri ile ilgili korkunç gerçek!
Okul servisleri ile ilgili korkunç gerçek! Afyonkarahisar ve Şanlıurfa’da 6 öğrencinin hayatını kaybettiği servis kazalarının ardından, öğrenci servislerinin güvenliği yeniden gündeme geldi.
16.10.2021 Yaşam
Delta varyantı ile ilgili flaş açıklama! 25-35 yaş arası...
Delta varyantı ile ilgili flaş açıklama! 25-35 yaş arası... Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Tevfik Özlü, Delta varyantının gençlerde daha fazla görüldüğünü, çok ağır vakalar olduğunu belirterek, "Şu anda serviste, yoğun bakımda takip ettiğimiz hastalarımızın yaş ortalaması 25-35. Önceden hastalığı yok. Sapasağlam insanlar bunlar. Bakıyorsunuz çok ağır bir tabloyla karşımıza geliyor. Entübe oluyor. Yoğun bakımda takip ediliyor. Kaybettiklerimiz de oluyor. Oysa bunları önlemek mümkün" dedi.
11.10.2021 Sağlık
Okul servisleri denetlendi
Okul servisleri denetlendi İstanbul'da öğrenci servisleri denetlendi. Denetimlerde evrak kontrolünün yanı sıra, koronavirüs tedbirleri kapsamında kurallara uyulup, uyulmadığına bakıldı. Kurallara uymayan sürücülere ceza kesildi.
17.09.2021 Yaşam
Velilere kötü haber! Yüzde 35 gizli zam
Velilere kötü haber! Yüzde 35 gizli zam Milyonlarca veliye kötü haber! İstanbul'da okul servis araçlarına UKOME'nin yüzde 15'lik zammına rağmen 'yeni araba', 'iyi araba', 'hostes bedeli' gibi gerekçelerle yüzde 35'e varan ek ücret talep edilmesi velilerin tepkisine neden oldu. İstanbul Umum Servis Aracı İşletmeleri Esnaf Odası Başkanı Hamza Öztürk, "Hostes için velilerimiz yüzde 35 artı bir ücret ödemek durumunda" dedi. İBB Ulaşım Daire Başkanı Utku Cihan ise ücretlerin belirlenenden fazla istenmesi durumda velilerin tüketici hakem heyetlerine başvurmaları gerektiğini bildirdi.
4.09.2021 Ekonomi
6 Eylül alarmı... Okullar açılıyor! Milyonlarca kişi merak ediyordu, zorunlu
6 Eylül alarmı... Okullar açılıyor! Milyonlarca kişi merak ediyordu, zorunlu Okulların açılmasına 2 hafta gibi kısa bir süre kaldı. Bununla birlikte harekete geçildi ve hazırlıklar başladı. Öğrencilerle temas halinde olan herkes için aşı zorunlu oldu. Milyonlarca velinin kafasında ise okul servislerine ilişkin soru işaretleri bulunuyor. Bu yıl okul servisleri nasıl olacak? Servis şoförlerinin ve çalışanlarının aşı durumu nasıl? Uzmanlar servisler için hangi uyarılarda bulunuyor? Okul servislerinde hangi önlemler alındı? İşte okulların açılmasına 2 hafta kala son durum...
25.08.2021 Gündem
Yüz yüze eğitim açıklaması! Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Şener yapılması gerekenleri açıkladı...
Yüz yüze eğitim açıklaması! Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Şener yapılması gerekenleri açıkladı... Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Alper Şener, 6 Eylül'de açılması planlanan okullarda koronavirüse karşı alınması gereken tedbirlerle ilgili bilgi verdi. Prof. Dr. Şener, eğitimcilerin ve sağlık çalışanlarının aşılanması kadar, öğrencilerin temaslı olabileceği grupta yer alan okul servisi, yemekhane, kafeterya, kırtasiye çalışanlarının da çift doz aşı olması gerektiğini belirtti.
14.08.2021 Yaşam
Hesaplara bugün 3 bin TL yatırılıyor! Kontrol edin, paranız...
Hesaplara bugün 3 bin TL yatırılıyor! Kontrol edin, paranız... Yüz binlerce kişinin beklediği ödemeler bugün yapılıyor. Paralar vatandaşların banka hesaplarına yatırılıyor. Tek seferde 3.000 bin TL'lik ödeme yapılıyor. Bu ödeme karşılıksız olarak pandemiden etkilenen esnafa veriliyor.
10.06.2021 Ekonomi
3.000 TL karşılıksız veriliyor! Yarın hesaplarda
3.000 TL karşılıksız veriliyor! Yarın hesaplarda Yüz binlerce kişi bekliyordu. Karşılıksız para desteği yarın başlıyor. Vatandaşların banka hesabına yatırılacak. Hibe desteği 3 bin ve 5 bin liralık ödemelerden oluşuyor. Sadece 1 defaya mahsus olarak karşılıksız olarak 3 bin TL ve 5 bin TL veriliyor.
9.06.2021 Ekonomi
Araba sahibi olanlara kötü haber! Fiyatlar değişti! Zam...
Araba sahibi olanlara kötü haber! Fiyatlar değişti! Zam... Araba sahibi olanları ilgilendiriyor. Araba sigortası fiyatları değişti. Fiyatlara zam geldi. İkinci el otomobil fiyatlarında yaşanan fiyat artışı trafik sigortası fiyatlarının da artışına neden oldu. Araç fiyatlarında yaşanan ani artışların sigorta fiyatlarını değiştirdiğini söyleyen, İstanbul Sigorta Acenteleri Derneği Onursal Başkanı Turusan Bağcı, "İkinci el araç piyasasında yaşanan fiyat artışları tamamen çarpan etkisi ile sigorta fiyatlarına da yansıyor." dedi.
31.05.2021 Ekonomi
Hesaplara 5000 lira yatırılacak! Ve başladı, bugün 2, yarın 3...
Hesaplara 5000 lira yatırılacak! Ve başladı, bugün 2, yarın 3... Milyonlarca kişi bekliyordu ve başladı. e-Devlet'ten başvuru yapılıyor ve hesaplara 5000 ve 3000 lira yatırılacak. Esnafa hibe desteği başvuruları başladı. Kahve kıraathane pastane, internet kafeler, nikah ve düğün salonu işletmecileri, kaplıca, SPA merkezleri, sinema filmi gösterimi, pizzacı, çeşitli eğitim kursları, çocuk kulüpleri, canlı tiyatro, opera, bale, müzikal Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan pandemiden olumsuz etkilenen esnafa karşılıksız hibe verileceğini belirtmişti. 4 milyar 622 milyon liralık destek için başvurular başladı. İşte başvurudan faydalanacak esnafların listesi...
25.05.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Okul Servisleri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki okul servisleri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.