Ohio

Ohio

Son dakika Ohio haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ohio ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ohio haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ohio

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ohio gelişmeleri de dahil olmak üzere 611 ohio haberi bulunmuştur. Tüm ohio haberleri aşağıda listelenmiştir.
ABD'de 2. George Floyd vakası: Boynuna basarak öldürdüler
ABD'de 2. George Floyd vakası: Boynuna basarak öldürdüler ABD'de siyahi bir adamın polis nezaretinde ölmesi üzerine soruşturma başlatıldı. Olay görüntüleri ülke gündemine bomba gibi düşerken, kan donduran olay 2020 yılında polis şiddeti sonucu hayatını kaybeden siyahi Amerikalı George Floyd'un ölümüne benzetildi.
27.04.2024 Dünya
Tam güneş tutulması Türkiye'de ne zaman olacak 2024? Tam güneş tutulması en son ne zaman oldu, 2024 güneş tutulması Türkiye'den görülecek mi?
Tam güneş tutulması Türkiye'de ne zaman olacak 2024? Tam güneş tutulması en son ne zaman oldu, 2024 güneş tutulması Türkiye'den görülecek mi? 2024'te gözlemlenecek tam güneş tutulması, astronomi tutkunlarının merakla beklediği bir olay. Güney Pasifik Okyanusu üzerinde başlayacak olan bu görsel şölen, Meksika'nın Pasifik kıyılarından itibaren izlenebilecek. Ancak tam ve en etkileyici görüntü, ABD'nin 13 eyaletinden geçen rotada yaşanacak. Peki, Tam güneş tutulması Türkiye'de ne zaman olacak 2024? Tam güneş tutulması en son ne zaman oldu, 2024 güneş tutulması Türkiye'den görülecek mi?
15.03.2024 Gündem
ABD’de bir eyalet daha ‘nitrojen gazıyla’ idamı yasalaştırmaya hazırlanıyor
ABD’de bir eyalet daha ‘nitrojen gazıyla’ idamı yasalaştırmaya hazırlanıyor ABD’nin Alabama eyaletinde Kenneth Smith'in ilk kez nitrojen gazıyla idam edilmesinin ardından, Ohio eyalet yetkilileri de aynı idam uygulamasına izin verecek bir yasa tasarısı sundu.
31.01.2024 Dünya
Grip nedeniyle komaya girdi kol ve bacakları olmadan uyandı! İşte ölüme götüren gizli katilin belirtileri
Grip nedeniyle komaya girdi kol ve bacakları olmadan uyandı! İşte ölüme götüren gizli katilin belirtileri Grip nedeniyle hastaneye giden 42 yaşındaki Kristin Fox teşhis konulduktan 24 saat sonra komaya girdi. Kol ve bacaklarını kaybederek komadan uyanan kadının rahatsızlığına gizli katilin neden olduğu ortaya çıktı.
16.11.2023 Dünya
ABD polisi hamile kadını silahla vurarak öldürdü! İşte o anlar
ABD polisi hamile kadını silahla vurarak öldürdü! İşte o anlar ABD’nin Ohio eyaletinde polisin emrine uymadığı için aracının içinde polis tarafından öldürülen siyahi hamile kadın Ta’Kiya Young’un son anları, polisin vücut kamerasına yansıdı.
2.09.2023 Dünya
ABD polisi hamile kadını vurarak öldürdü! İşte o anlar
ABD polisi hamile kadını vurarak öldürdü! İşte o anlar ABD’nin Ohio eyaletinde polisin emrine uymadığı için aracının içinde polis tarafından öldürülen siyahi hamile kadın Ta’Kiya Young’un son anları, polisin vücut kamerasına yansıdı.
2.09.2023 Dünya
En korkunç suç! 3 küçük oğlunu sıraya dizip vurdu: 'Aylardır planlıyordum'
En korkunç suç! 3 küçük oğlunu sıraya dizip vurdu: 'Aylardır planlıyordum' ABD'nin Ohio eyaletinde yaşları 3, 4 ve 7 olan 3 oğlunu sıraya dizerek öldüren ve cinayeti aylardır planladığını itiraf eden baba ABD gündemine bomba gibi düştü.
17.06.2023 Dünya
Hikayesi pek çok filme ve kitaba ilham kaynağı oldu! Dünyayı şoke eden adam: Tek bedende 24 farklı kişilik...
Hikayesi pek çok filme ve kitaba ilham kaynağı oldu! Dünyayı şoke eden adam: Tek bedende 24 farklı kişilik... ABD'de yaşayan Billy Milligan'ın hikayesi duyanları şoke etti. Yaşadığı çocukluk travmalarından bir türlü kurtulamayan Billy, farklı bir yöntem buldu. Doktorların 11 yıl tedavi ettiği Milligan’ın hikayesi tüm dünyaya damga vurdu. Bir bedende 24 kişiliği bulunan Milligan, işlediği suçlarla ve anlattıklarıyla filmlerden kitaplara konu olurken dinleyenleri şoke etti.
7.06.2023 Dünya
1971 yılında bulundu, torbanın içindeki vahşet! Yıllar sonra kadının gizemi çözüldü
1971 yılında bulundu, torbanın içindeki vahşet! Yıllar sonra kadının gizemi çözüldü 1971 yılında bir grup avcı, istiflenmiş şekilde torba buldu. İçine baktıklarında ise korkunç manzarayla karşılaştılar. Çünkü torbanın içinde bir kadının cesedi vardı. Uzun süre araştırma yapıldı ama kadın ile ilgili hiçbir bilgi bulunamadı. 2023 yılının ocak ayında ise yeni bir gelişme yaşandı. 52 yılın sonucunda gizem çözüldü.
31.01.2023 Dünya
Macera olsun diye Kuzey Kore'ye gitti hayatı karardı! Propaganda posterini çaldı dehşeti yaşadı
Macera olsun diye Kuzey Kore'ye gitti hayatı karardı! Propaganda posterini çaldı dehşeti yaşadı Hong Kong'da okumak için hazırlıklar yapıyordu, ancak okul başlamadan önce unutulmaz bir maceraya atılmayı kafasına koymuştu. "Annenizin uzak durmanızı isteyeceği yerlere ekonomik seyahat" sloganlı bir firma ile Kuzey Kore'ye giden genç adam, burada bir propaganda posteri çaldığı gerekçesiyle 15 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Ülkesinin araya girmesi ile evine getirildiğinde ise korkunç gerçek ortaya çıktı.
24.01.2023 Dünya
Mersin Üniversitesi yeni rektörü Erol Yaşar kimdir, nereli, kaç yaşında? Prof. Dr. Erol Yaşar hangi görevlerde bulundu?
Mersin Üniversitesi yeni rektörü Erol Yaşar kimdir, nereli, kaç yaşında? Prof. Dr. Erol Yaşar hangi görevlerde bulundu? Cumhurbaşkanı Erdoğan; İstanbul Medeniyet Üniversitesi, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi, Balıkesir Üniversitesi, Mersin Üniversitesi'ne yeni rektör atadı. Karar Resmi Gazete'de yayımlandı. Mersin Üniversitesi yeni rektörü Erol Yaşar oldu.
11.01.2023 Eğitim
Vahşi tecavüz sonrası itiraf etti! Her şey 11 yaşındayken başladı
Vahşi tecavüz sonrası itiraf etti! Her şey 11 yaşındayken başladı Ülke bu olayla çalkalanıyor. Sözleri resmen kan dondurdu. ABD'de yaşayan eski bir asker olan Anthony Sowell'in evi ile ilgili gelen bir ihbarla harekete geçen polis ekipleri, bir daha unutamayacakları bir manzara ile karşılaştı. En az 11 kadını vahşice tecavüz ederek öldürdüğü tespit edilen Sowell'in kurbanlarından birinin kızının yıllar sonra söyledikleri ise tüm ülkeyi şoke etti. İşte haberin detayları...
4.01.2023 Dünya
ABD’de etkili olan kar fırtınasında can kaybı 22’ye yükseldi
ABD’de etkili olan kar fırtınasında can kaybı 22’ye yükseldi ABD'de etkili olan kar fırtınası nedeniyle birçok eyalette meydana gelen kazalarda ve aşırı soğuklarda hayatını kaybedenlerin sayısı 22'ye yükseldi.
25.12.2022 Dünya
ABD'de kar fırtınasının neden olduğu kazalarda can kaybı 17'ye yükseldi
ABD'de kar fırtınasının neden olduğu kazalarda can kaybı 17'ye yükseldi ABD'de etkili olan kar fırtınası nedeniyle birçok eyalette meydana gelen kazalarda hayatını kaybedenlerin sayısı 17'e yükseldi.
24.12.2022 Dünya
Naci Çağlar kimdir? Bursa Teknik Üniversitesi yeni rektörü Prof. Dr. Naci Çağlar kaç yaşında, nereli, hangi görevlerde yer aldı?
Naci Çağlar kimdir? Bursa Teknik Üniversitesi yeni rektörü Prof. Dr. Naci Çağlar kaç yaşında, nereli, hangi görevlerde yer aldı? Naci Çağlar, 24 Aralık 2022 Cumartesi günü Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararı ile Bursa Teknik Üniversitesi Rektörü oldu. Resmi Gazete'deki açıklamanın ardından Bursa Teknik Üniversitesi öğrencileri Naci Çağlar kimdir? Bursa Teknik Üniversitesi Rektörü Naci Çağlar nereli ve kaç yaşında, hangi görevlerde yer aldı? Sorularına yanıt aramaya başladı.
24.12.2022 Eğitim
ABD seçim sonuçları! Mehmet Öz seçimi kaybetti mi? Dr. Mehmet Öz kaç oy aldı?
ABD seçim sonuçları! Mehmet Öz seçimi kaybetti mi? Dr. Mehmet Öz kaç oy aldı? ABD ara seçimlerinde sandıklar kapandı. Eyaletlerden sonuçlar geliyor. 435 üyeli Temsilciler Meclisi'nin tamamı ve 100 üyeli Senato'nun da 35 üyesi yeniden seçiliyor. Gelen ilk sonuçlara göre, Cumhuriyetçiler yarışı önde götürüyor. Gözler kritik eyaletlerden olan Pennsylvania'daydı. Senato için yarışan Dr. Mehmet Öz’ün seçim sonuçları merak ediliyor. Peki, Mehmet Öz seçimi kaybetti mi? Dr. Mehmet Öz kaç oy aldı? Mehmet Öz kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte detaylar…
9.11.2022 Dünya
Sabancı Holding'in kârı 27,2 milyar TL oldu
Sabancı Holding'in kârı 27,2 milyar TL oldu 2022 yılının ilk 9 aylık dönemine ilişkin finansal sonuçlarını açıklayan Sabancı Holding, söz konusu dönemde kombine satışlarını yüzde 175 artışla 275,4 milyar TL seviyesine yükseltti. Sabancı Holding’in dokuz aylık konsolide net kârı ise 27,2 milyar TL oldu.
4.11.2022 Ekonomi
ABD’de küçük uçak araç galerisine düştü: 2 ölü
ABD’de küçük uçak araç galerisine düştü: 2 ölü ABD’nin Ohio eyaletinde küçük uçağın araç galerisinin otoparkına düşmesi sonucu 2 kişi hayatını kaybetti.
18.10.2022 Dünya
Tufan Erginbilgiç kimdir, nerelidir, kaç yaşında? Rolls-Royce'un CEO'su olan Tufan Erginbilgiç’in biyografisi…
Tufan Erginbilgiç kimdir, nerelidir, kaç yaşında? Rolls-Royce'un CEO'su olan Tufan Erginbilgiç’in biyografisi… BP'de uzun yıllar üst düzey görevlerde bulunan Tufan Erginbilgiç Rolls-Royce'un CEO'su oldu. Erginbilgiç yeni görevine 1 Ocak 2023'te başlayacak. Peki, Rolls-Royce'un başına geçen Tufan Erginbilgiç kimdir, nerelidir, kaç yaşında?
27.07.2022 Gündem
Yeni salgın tehlikesi! 4 hafta canlı kalıyor
Yeni salgın tehlikesi! 4 hafta canlı kalıyor 60 derece sıcaklığa kadar dayanıklı olan norovirüsün su ve gıdalara karışarak salgınlara yol açtığını belirten Uzm. Dr. Akif Çelik, “Norovirüsler hastane, yurt, kreş ve bakımevi gibi kalabalık ortamların çevre yüzeylerinde 3 ila 4 hafta canlı kalarak salgınlar için önemli bir bulaş kaynağıdır. Norovirüsler, her yaştaki insanı etkileyerek bulantı, kusma ve ishal gibi semptomlarla seyreder. Virüslere karşı etkili bir ilaç veya herhangi bir antibiyotik kullanımının da tedavide yeri yoktur” dedi.
5.07.2022 Gündem
Korkunç cinayet 24 yıl sonra çözüldü!
Korkunç cinayet 24 yıl sonra çözüldü! ABD'de işlenen korkunç cinayet 24 yıl sonra çözüldü. 1998 yılında parkta yürüyüz yapan adam hayatının şokunu yaşayacaktı. Halıya sarılmış şeyin gizemini çözmek için elini uzatan adam, gördükleri karşısında şoka girdi. Karşısında bir kadın cesedi vardı. Öldürüldükten sonra cesedi halının içine saklanmış ve daha sonra yürüyüş yaptığı parka bırakılmıştı. Polis ise bu cinayeti neredeyse çeyrek asır sonra çok özel bir teknoloji sayesinde aydınlatabildi.
4.07.2022 Dünya
ABD Bush'u konuşuyor! WhatsApp konuşmaları ortaya çıktı, FBI devreye girdi
ABD Bush'u konuşuyor! WhatsApp konuşmaları ortaya çıktı, FBI devreye girdi Terör örgütü DEAŞ’ın ABD’nin eski Başkanı George W. Bush’a suikast planlandığı ortaya çıkarıldı. ABD merkezli iş dünyası dergisi Forbes’te yer alan habere göre, ABD'de olduğu iddia edilen bir DEAŞ’lı teröristin Bush'u öldürmeyi planladığı ve geçtiğimiz sene kasım ayında Bush’un Dallas’taki evine giderek keşif yapmayı planladığı ifade edildi.
24.05.2022 Dünya
Türkiye'ye beyin göçü ile ilgili Bakan Varank'tan açıklama! '63 yeni araştırmacı geliyor'
Türkiye'ye beyin göçü ile ilgili Bakan Varank'tan açıklama! '63 yeni araştırmacı geliyor' Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Türkiye'ye beyin göçü ile ilgili "TÜBİTAK’ın tersine beyin göçü programları ile 47’si Türk 63 yeni araştırmacı daha Türkiye’ye geliyor." dedi.
21.03.2022 Bilim ve Teknoloji
Omicron varyantıyla ilgili önemli uyarı! Ciddi hastalıklara sebep oluyor
Omicron varyantıyla ilgili önemli uyarı! Ciddi hastalıklara sebep oluyor Omicron corona virüs varyantının alt mutasyonu olan BA.2 virüsünün diğer mutasyonlara göre daha hızlı yayılmasının yanı sıra daha ciddi hastalıklara neden olabileceği belirtildi. Japonya’da yapılan araştırmada, BA.2’nin virüse karşı sahip olunan tedavileri engelleme yeteneği de olduğunun altı çizildi.
18.02.2022 Sağlık
Hafif siklet şampiyona silahlı saldırı! 'Acı çekiyorum...'
Hafif siklet şampiyona silahlı saldırı! 'Acı çekiyorum...' 2016 yılında Richard Commey'i yenerek Uluslararası Boks Federasyonu hafif sıklet şampiyonu unvanını kazanan Easter, Ohio Toledo'da silahlı saldırıya uğradı.
8.02.2022 Diğer Sporlar

Benzer Haber Etiketleri

Ohio ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ohio haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.