Ogün Temizkanoğlu

Ogün Temizkanoğlu

Son dakika Ogün Temizkanoğlu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ogün Temizkanoğlu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ogün Temizkanoğlu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ogün Temizkanoğlu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ogün temizkanoğlu gelişmeleri de dahil olmak üzere 49 ogün temizkanoğlu haberi bulunmuştur. Tüm ogün temizkanoğlu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Üzerinden tam 21 yıl geçti, unutulmadı! 6 Kasım 2002 Fenerbahçe 6-0 Galatasaray maçı bir kez daha sosyal medyada hatırlatıldı
Üzerinden tam 21 yıl geçti, unutulmadı! 6 Kasım 2002 Fenerbahçe 6-0 Galatasaray maçı bir kez daha sosyal medyada hatırlatıldı Fenerbahçe ve Galatasaray'ın karşı karşıya geldiği her maç çok konuşulsa da aradan geçen 21 yıla rağmen 6 Kasım 2002’de oynan maç hiç unutulmuyor. Bu maç özellikle Fenerbahçeliler tarafından her fırsatta konuşuluyor. 6 Kasım 2002 yılında oynanan maçtan 6-0 galip gelen sarı lacivertliler sosyal medya üzerinden bugün yine bu maçı hatırladı.
6.11.2023 Şampiy10
Jorge Jesus'un en büyük sıkıntısını açıkladı: Crespo'nun kırmızısı değil o futbolcunun ayakları
Jorge Jesus'un en büyük sıkıntısını açıkladı: Crespo'nun kırmızısı değil o futbolcunun ayakları Trabzonspor - Fenerbahçe maçından sonra TRT Spor ekranlarında derbiyi yorumlayan eski futbolculardan Kemal Aslan ve Ogün Temizkanoğlu özellikle Bordo Mavili orta saha hakkında övgü dolu sözler kullandı. Jorge Jesus'un oyun anlayışına dikkat çeken Temizkanoğlu " Fenerbahçe bugün 1 puan almış olsaydı 3 puan almış gibi sevinirdi." derken Kemal Aslan'ın 'Portekizli hoca değişiklikleri çok geç yaptı' göndermesinde bulundu.
24.12.2022 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de şimdi de kaptan sorunu çıktı
Fenerbahçe'de şimdi de kaptan sorunu çıktı Fenerbahçe'de Luiz Gustavo, Altay Bayındır ve Mesut Özil'in geri dönememesi sebebiyle yeni kaptanın kim olacağı konusu kafalara takıldı.
2.11.2021 Fenerbahçe
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi!
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi! Her yıl gerçekleştirilen Altın Kelebek Ödülleri'nin 2021 yılı final oylamaları başladı. Bu yılın en iyileri seçmek için yapılan final oylama işlemleri devam ederken, kimlerin aday olduğu merak edilmeye başlandı. Ünlü oyuncu Demet Özdemir'in açılış şovu düzenleyeceği Altın Kelebek Ödülleri'nin sahiplerini bulacağı tören için geri sayım başladı. Peki, 47. Altın Kelebek Ödülleri ne zaman verilecek? Altın Kelebek adayları kimler? İşte isim listesi...
27.10.2021 Gündem
4. Etnospor Kültür Festivali başladı
4. Etnospor Kültür Festivali başladı Dünya Etnospor Konfederasyonunun (DEK) düzenlediği, dördüncü Etnospor Kültür Festivali bugün başladı. Festival alanına Fenerbahçeli Emre Belözoğlu, Vedat Muriç ve Galatasaraylı Muslera ve Falcao da geldi.
3.10.2019 Gündem
Rekor Güneş'te! Onur Kıvrak tarihe geçti...
Rekor Güneş'te! Onur Kıvrak tarihe geçti... Trabzonspor ile karşılıklı anlaşarak sözleşmesi feshedilen kaleci Onur Recep Kıvrak, 12 ayrı sezonda aralıksız bordo-mavili takımın kadrosunda yer alarak kulüp tarihine geçti.
8.01.2019 Trabzonspor
Serhat Akın'dan olay açıklamalar!
Serhat Akın'dan olay açıklamalar! Oyun yayın platformu Twitch'te yayın yapmaya başlayan Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Serhat Akın, olay açıklamalar yaptı.
8.05.2018 Fenerbahçe
Bursa'da İbrahim Yazıcı Stadı açıldı
Bursa'da İbrahim Yazıcı Stadı açıldı Bursa'da Nilüfer Belediyesi tarafından yaptırılan ve Bursaspor Kulübünün merhum başkanı İbrahim Yazıcı'nın adını taşıyan 6 bin kişilik stat açıldı.
7.05.2018 Futbol
Ogün Temizkanoğlu: Rıza gibi korkaklar...
Ogün Temizkanoğlu: Rıza gibi korkaklar... Trabzonspor'un eski futbolcularından Ogün Temizkanoğlu, Burak Yılmaz'ı ağır şekilde eleştirdi.
2.04.2018 Trabzonspor
15 Temmuz Şehitleri için sahaya çıktılar
15 Temmuz Şehitleri için sahaya çıktılar 15 Temmuz şehitleri anısına düzenlenen anma programında bir araya gelen eski milli futbolcular, 249 şehit için ter döktü. Aralarında Rıdvan Dilmen, Oğuz Çetin ve Tanju Çolak gibi isimlerin olduğu eski milli futbolcuların yer aldığı, eski hakemlerden Ahmet Çakar yönettiği maçta goller milli birlik ve beraberlik için atıldı.
15.07.2017 Futbol
TFF'den FETÖ'cü Hakan Şükür için flaş karar!
TFF'den FETÖ'cü Hakan Şükür için flaş karar! Türkiye Futbol Federasyonu, yapılacak olan Genel Kurul öncesi Hakan Şükür'ün delege hakkını iptal etti.
31.05.2017 Futbol
Ogün Temizkanoğlu: 'Düşme barajı 40'ı bulabilir'
Ogün Temizkanoğlu: 'Düşme barajı 40'ı bulabilir' TFF 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor'un teknik direktörü Ogün Temizkanoğlu, "Bu gidişle TFF 1. Lig'de düşme barajı yükselecek gibi duruyor. 40 puan bandını bulabileceğine inanıyorum." dedi.
29.03.2017 TFF 1.Lig
Şanlıurfaspor'da Ogün Temizkanoğlu dönemi
Şanlıurfaspor'da Ogün Temizkanoğlu dönemi TFF 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor, teknik direktör Ogün Temizkanoğlu ile sezon sonuna kadar anlaşma sağladı.
6.03.2017 TFF 1.Lig
Koltuğu sallantıda! Yerine kim gelecek?
Koltuğu sallantıda! Yerine kim gelecek? TFF 1. Ligde 20. hafta karşılaşmasında Eskişehirspor, küme düşme potasında yer alan Manisaspor’a dün kendi sahasında 5-1 mağlup oldu. Oynanan futbol ve skordan memnun olmayan Eskişehirspor taraftarı teknik direktör Alpay Özalan’ı istifaya davet etti.
12.02.2017 TFF 1.Lig
Fırtına'da futbol şöleni! Efsaneler sahada
Fırtına'da futbol şöleni! Efsaneler sahada Trabzonspor Kulübü’nün efsane isimleri, “Ortahisar Belediyesi Efsanelerle Yeniden Turnuvası” adı altında düzenlenen futbol turnuvasıyla bir araya geliyor.
24.09.2021 Trabzonspor
Elazığspor'a af mı geliyor?
Elazığspor'a af mı geliyor? Elazığspor Basın Sözcüsü Cengiz Gülaç, Türkiye Futbol Federasyonu tarafından verilen 12 puan silme cezasına itiraz ederek 6 puan geri alabileceklerini söyledi.
10.11.2016 TFF 1.Lig
Lig'de deprem! Yarısı gönderildi... 27 farklı isim
Lig'de deprem! Yarısı gönderildi... 27 farklı isim TFF 1. Lig'de 2016-2017 sezonunda ilk 9 haftanın ardından teknik direktör değişikliğine giden takım sayısı 9'a çıktı.
1.11.2016 TFF 1.Lig
Altın Ayaklar Sergisi'ne Boffin de dahil oldu
Altın Ayaklar Sergisi'ne Boffin de dahil oldu TÜRK futbol tarihinin unutulmaz kramponlarının ayak izleri, kalecilerinin de el izlerinin sergilendiği, 'Altın Ayaklar' sergisi için Eskişehirspor'un kalecisi Ruud Boffin'in el ve ayak izi alındı.
23.09.2021 Futbol
PFDK cezaları açıkladı!
PFDK cezaları açıkladı! PFDK, Alanyaspor-Trabzonspor maçında deplasman tribününe giren taraftarların bir sonraki deplasman maçında tribüne girişini yasakladı.
23.09.2021 Süper Lig
PFDK kararları açıklandı
PFDK kararları açıklandı Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Trabzonspor'un kötü tezahürat yapan bazı taraftarlarının elektronik biletlerinin bloke edilmesine karar verdi.
22.09.2016 TFF 1.Lig
Elazığ'da Ogün Temizkanoğlu dönemi
Elazığ'da Ogün Temizkanoğlu dönemi PTT 1. Lig ekiplerinden Elazığspor'da resmi siteden yapılan açıklamada teknik direktörlük görevi için Ogün Temizkanoğlu ile anlaşma sağlandığı duyuruldu.
2.03.2016 TFF 1.Lig
Elazığ'da Temizkanoğlu dönemi
Elazığ'da Temizkanoğlu dönemi PTT 1. Lig ekiplerinden Vartaş Elazığspor'da teknik direktör değişikliğine gidildi.
1.03.2016 TFF 1.Lig
Shota 18 yıl sonra yuvasında
Shota 18 yıl sonra yuvasında Shota Arveladze, tam 18 yıl sonra, "yuvam" dediği bordo mavili takıma dönmüş oldu.
3.07.2015 Trabzonspor
Karşıyaka'da Almeida sesleri
Karşıyaka'da Almeida sesleri Erdal Acar'ın desteğini alan Karşıyaka'da transfer söylentileri de havada uçuşmaya başladı.
29.05.2015 TFF 1.Lig
Karşıyaka'ya bomba isimler!
Karşıyaka'ya bomba isimler! İş adamı Erdal Acar, Karşıyaka Spor Kulübü borçlarının tamamını ödeyeceklerini açıkladı.
22.05.2015 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Ogün Temizkanoğlu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ogün temizkanoğlu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.