O Ses Türkiye Hadise

O Ses Türkiye Hadise

Son dakika O Ses Türkiye hadise haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan O Ses Türkiye hadise ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını O Ses Türkiye hadise haber sayfamızda bulabilirsiniz.

O Ses Türkiye Hadise

haberleri sayfasında son dakika yaşanan o ses türkiye hadise gelişmeleri de dahil olmak üzere 470 o ses türkiye hadise haberi bulunmuştur. Tüm o ses türkiye hadise haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hadise O Ses Türkiye'den ayrıldı mı, Hadise yerine kim geçti? Acun Ilıcalı yanıt verdi!
Hadise O Ses Türkiye'den ayrıldı mı, Hadise yerine kim geçti? Acun Ilıcalı yanıt verdi! Hadise O Ses Türkiye'den ayrıldı mı? Ebru Gündeş eşi Reza Zarrab ile boşanmak üzere mahkemeye başvurduğu sırada, Hadise ile Zarrab'ın arasında ilişki olduğunu iddia etmesi üzerine, Hadise, sosyal medyadan açıklama yaptı ve "Kimse benim namusumu, şerefimi lekeleyemez." İfadelerini kullanılmış, Hadise'nin O Ses Türkiye jüriliğine devam etmeyeceği iddia edilmişti. Acun Ilıcalı o iddia yanıt verdi.
15.09.2021 Gündem
Hadise hüngür hüngür ağladı!
Hadise hüngür hüngür ağladı! Hadise, O Ses Türkiye'nin dün akşam yayınlanan bölümünde Damla Damla şarkısının okunmasıyla "Koşulsuz aşk yaşadığım dönemleri hatırlattı" diyerek gözyaşlarına boğuldu.
22.10.2018 Magazin
'O Ses Türkiye' için flaş sözler! Hadise bu yıl...
'O Ses Türkiye' için flaş sözler! Hadise bu yıl... 'O Ses Türkiye'nin önemli jürilerinden olan Hadise'nin yeni sezonda olup-olmayacağı belli oldu.
14.08.2017 Televizyon
Hakan Sabancı kapıdan döndü
Hakan Sabancı kapıdan döndü Hakan Sabancı ve Hadise, İstinye'de Hadise'nin evinde buluşacaktı ama gazeteciler buna izin vermedi. İşte O Ses Türkiye'de şampiyon juri üyesi olan Hadise'nin aşk hayatı...
24.03.2017 Magazin
Survivor 2017'de Hadise ve Dodan da olacak!
Survivor 2017'de Hadise ve Dodan da olacak! O Ses Türkiye'nin finali dün akşam gerçekleşti ve şampiyon Hadise'nin takımından Dodan Özer oldu. Acun Ilıcalı daha önce yaptığı açıklamada bu sene Hadise'nin şampiyon olması durumunda Survivor'a geleceğini söylemişti. Hadise ve Dodan Survivor'un birleşme partisinde yer alacak.
29.09.2021 Gündem
Hadise O Ses Türkiye şampiyonu olursa...
Hadise O Ses Türkiye şampiyonu olursa... Acun Ilıcalı, "Hadise şampiyon olursa yarışmacısıyla birlikte Survivor'a geliyor" duyurusunu yaptı.
19.03.2017 Magazin
O Ses Türkiye finalistleri kimler?
O Ses Türkiye finalistleri kimler? O Ses Türkiye'nin bugünkü yarı finali için nefesler tutuldu. O Ses Türkiye'de finale kalan yarışmacılar belli oldu. İşte O Ses Türkiye'de finalistleri...
17.03.2017 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Maziden atiye köprüler kuruyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Maziden atiye köprüler kuruyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sebilürreşad Kültür ve Sanat Merkezi Açılış Programı'nda konuştu. "Sebilürreşad Kültür ve Sanat Merkezi'ni maziden atiye köprü kuran mütevazi ve önemli bir adım olarak görüyorum." diyen Erdoğan, "Burada zihinlerini ve gönüllerini besleyerek kendilerini yetiştirecek evlatlarımızın her biri geleceğin Mehmet Akif adayları olacaktır." ifadelerini kullandı.
12.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Batı basınına Gazze çağrısı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Batı basınına Gazze çağrısı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İstanbul’da "Birlikte Gelişmek: Sorumluluklar, Eylemler ve Çözümler" temasıyla gerçekleştirilen “TRT World Forum 2023” programında önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, ''Küresel barışı ve güvenliği sağlamakla mükellef uluslararası kuruluşların sorun çözme kabiliyeti olmadığını bugün daha iyi anlıyoruz'' ifadelerini kullandı. Batı medyasına tepki gösteren Erdoğan, ''Gazze'de 70'i aşkın medya mensubu öldü. Amerika'nın, İngiltere'nin, Fransa'nın, Almanya'nın meşhur gazetecileri nerede?'' açıklamasında bulundu.
8.12.2023 Gündem
Erdoğan’dan emeklilerin beklediği mesaj: Fazla uzamaz, en kısa zamanda!
Erdoğan’dan emeklilerin beklediği mesaj: Fazla uzamaz, en kısa zamanda! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, New York'ta düzenlenen 78'inci Birleşmiş Milletler Genel Kurulu sonrası Türkevi'nde gazetecilerin gündeme dair sorularını yanıtladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, emeklilerin ücretlerinde ne zaman artış olacağıyla ilgili olarak, "Fazla uzamaz. Yani en kısa zamanda. Uyguladığımız Orta Vadeli Programın başarıya ulaşmasıyla birlikte oluşacak refah artışında toplumun tüm kesimleri gibi tabii ki emeklilerimiz de payını alacaktır" ifadelerini kullandı.
21.09.2023 Gündem
Hadise yeni yıl kıyafetiyle adından söz ettirdi
Hadise yeni yıl kıyafetiyle adından söz ettirdi O Ses Türkiye Yılbaşı'nda bu sene yer almayan Hadise yeni yılda Kıbrıs'ta sahne aldı. Hadise, konser öncesi ayna karşına geçip çektiği videoyu sosyal medya hesabından yayınladı. Hadise, tercih ettiği cesur elbiseyle gözleri üzerine çekti.
1.01.2023 Magazin
Yıllarca süren iğrenç istismar! İnfial yarattı
Yıllarca süren iğrenç istismar! İnfial yarattı İsmailağa Cemaati’nde H.K.G.’nin 6 yaşındayken, 29 yaşındaki Kadir İstekli ile ‘evlendirilerek’ yıllarca cinsel istismara maruz kalmasının ortaya çıkması sonrası Türkiye ayağa kalktı. Yıllarca süren istismarın ‘kabul edilemez ve affedilemez’ olduğu vurgulandı. Hakimler ve Savcılar Kurulu, İstanbul'da 6 yaşındaki kız çocuğunun cinsel istismara uğradığı iddialarına ilişkin soruşturmayı yürüten ve kovuşturmaya yer olmadığı yönünde karar veren savcı hakkında inceleme başlattı.
9.12.2022 Gündem
6 yaşındaki kız çocuğunun evlendirilmesine AK Parti'den peş peşe tepkiler
6 yaşındaki kız çocuğunun evlendirilmesine AK Parti'den peş peşe tepkiler 6 yaşında bir kız çocuğunun imam nikahıyla evlendirip cinsel istismara maruz bırakıldığı iddiası tepkilere neden oldu. Davaya Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı da müdahil olurken, AK Parti'den de peş peşe çok sert tepkiler geldi. Kültür Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, "Olayı şiddetle kınıyorum, sorumluların tamamı en ağır cezayı almalıdır, Vakıflar Genel Müdürlüğü'nün görevlendirdiği müfettiş göreve başladı, detaylı inceleme yapılıyor." dedi.
8.12.2022 Gündem
Hadise O Ses Türkiye'de Onur Şener ile düet yapmıştı! "Kabul edemiyorum"
Hadise O Ses Türkiye'de Onur Şener ile düet yapmıştı! "Kabul edemiyorum" Ankara'da müzisyen Onur Şener, istek şarkıyı söylemediği için tartıştığı kişilerce öldürüldü. Olayla ilgili üç kişi 'kasten öldürme' suçundan çıkarıldıkları nöbetçi sulh ceza mahkemesi tarafından tutuklandı. Diğer 2 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Müzisyen Onur Şener'in 9 yıl önce O Ses Türkiye yarışmasına katıldığı ortaya çıktı. Hadise, düet yaptığı Şener'in ardından duygularını dile getirdi.
3.10.2022 Magazin
Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım aşkında Hadise detayı gündem oldu!
Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım aşkında Hadise detayı gündem oldu! Bir süredir aşk yaşadıkları konuşulan oyuncu Pınar Deniz (28) ile meslektaşı Kaan Yıldırım (35), önceki gün Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda gerçekleşen Melike Şahin konserini izlemeye el ele geldi. İkili, "Mutluyuz" açıklaması yaparak hayranlarını heyecanlandırdı. Öte yandan Pınar Deniz'ın yıllar önce O Ses Türkiye'ye katıldığı görüntüler sosyal medyanın gündemine oturdu. Deniz'in, şarkı söyledikten sonra kendisine dönen jürilerden Hadise'yi seçtiği ortaya çıktı.
8.09.2022 Magazin
Mehmet Dinçerler aşka geldi! Hadise'ye övgü: Hanımım anlıyor bu işten
Mehmet Dinçerler aşka geldi! Hadise'ye övgü: Hanımım anlıyor bu işten Geçtiğimiz nisan ayında Hadise ile nikah masasına oturan Mehmet Dinçerler, sosyal medya hesabından Beşiktaş Meydanı'nda şarkı söyleyen bir kadının videosunu yayınladı. Söz konusu kişinin daha önce 'O Ses Türkiye' yarışmasında mücadele ettiğini ve sadece Hadise'nin sesini beğenip döndüğünü öğrenen iş insanı, eşi hakkında yaptığı yorumla gündem oldu.
4.06.2022 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan operasyon açıklaması: Tel Rıfat ve Münbiç'i teröristlerden temizliyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan operasyon açıklaması: Tel Rıfat ve Münbiç'i teröristlerden temizliyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti grup toplantısında konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan Suriye'nin kuzeyine yapılacak operasyonla ilgili olarak, "Güney sınırlarımızı korumada yeni bir safhaya geçiyoruz. Tel Rıfat ve Münbiç'i teröristlerden temizliyoruz. Ardından da aşama aşama diğer bölgelerde aynısını yapacağız. Türkiye'nin bu meşru güvenlik adımlarına bakalım kimler destek verecek. Türkiye'nin NATO üyeliği konusundaki yaklaşımı terörle mücadele konusunda  ilkeli bir duruştur.." dedi.
1.06.2022 Siyaset
Acun Ilıcalı: Ebru Gündeş'i Hadise'ye tercih etmedim!
Acun Ilıcalı: Ebru Gündeş'i Hadise'ye tercih etmedim! TV8 kanalının sahibi Acun Ilıcalı, yapımcısı olduğu 'O Ses Türkiye' yarışmasının yeni sezonu öncesi Hadise Açıkgöz'ün vedası ve Ebru Gündeş'in yeniden jüri koltuğuna oturması hakkında ilk kez konuştu. Başarılı televizyoncu, aylardır tartışma konusu olan olaya dair çarpıcı açıklamalar yaptı.
14.01.2022 Magazin
Zehra Güneş'in O Ses Türkiye'deki görüntüsü ortaya çıktı! Ortalık yıkıldı, Acun, Hadise ve...
Zehra Güneş'in O Ses Türkiye'deki görüntüsü ortaya çıktı! Ortalık yıkıldı, Acun, Hadise ve... Voleybolcu Zehra Güneş'in yıllar önce bir arkadaşına destek olmak için O Ses Türkiye çekimlerine katıldığı ortaya çıktı. İşte o görüntüler...
16.12.2021 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan Adana'da karşılaştığı pankartı anlattı
Cumhurbaşkanı Erdoğan Adana'da karşılaştığı pankartı anlattı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 5. Uluslararası Adana Lezzet Festivali Açılış Töreni"ne katıldı. Erdoğan daha önce Adana'ya geldiğinde karşılaştığı pankartta "Seni şalgamdan ve kebaptan daha çok seviyoruz" yazdığını anlattı.
9.10.2021 Siyaset
Demet Özdemir'den esprili paylaşım: Bence Oğuzhan'ı seçin
Demet Özdemir'den esprili paylaşım: Bence Oğuzhan'ı seçin Oyuncu Demet Özdemir, şarkıcı sevgilisi Oğuzhan Koç'u 'O Ses Türkiye'de ilk kez izlediğindeki düşündüklerini aktardı, aynı zamanda yarışma hakkında espri yapmayı da ihmal etmedi.
7.10.2021 Magazin
O Ses Türkiye jüri üyeleri belli oldu! İşte o dörtlü...
O Ses Türkiye jüri üyeleri belli oldu! İşte o dörtlü... O Ses Türkiye'nin yeni szeon çekimleri başladı. Hadise'nin yerine gelecek olan jüri üyesi de netleşti. O Ses Türkiye’nin yeni sezonda jüri koltuğunda oturan isimler arasında Ebru Gündeş, Beyazıt Öztürk, Murat Boz ve Oğuzhan Koç bulunuyor.
22.09.2021 Magazin
Karar verildi! Hadise'nin O Ses Türkiye'deki akıbeti belli oldu!
Karar verildi! Hadise'nin O Ses Türkiye'deki akıbeti belli oldu! Son olarak 'O Ses Türkiye Rap' yarışmasında jüri üyeliği yapan Hadise'nin, 'O Ses Türkiye'nin yeni sezonunda olup olmayacağı merak ediliyordu. Ünlü şarkıcının yarışmadaki geleceği belli oldu.
15.08.2021 Magazin
Hadise O Ses Türkiye’den ayrıldı mı, neden? O ses Türkiye’de Hadise yerine kim geçti, belli mi?
Hadise O Ses Türkiye’den ayrıldı mı, neden? O ses Türkiye’de Hadise yerine kim geçti, belli mi? O Ses Türkiye'de Ebru Gündeş ile arası bozulan Hadise'nin O Ses Türkiye'den ayrılacağı ortaya çıkmıştı. Hadise'nin 'O Ses Türkiye'de olmayacağının açıklanmasından sonra yerine kimin geleceği merak konusuydu. O ses Türkiye’de Hadise yerine kim geçti, belli mi?
24.05.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

O Ses Türkiye Hadise ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki o ses türkiye hadise haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.