Nurettin Canikli

Nurettin Canikli

Son dakika nurettin canikli haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan nurettin canikli ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını nurettin canikli haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nurettin Canikli

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nurettin canikli gelişmeleri de dahil olmak üzere 999 nurettin canikli haberi bulunmuştur. Tüm nurettin canikli haberleri aşağıda listelenmiştir.
Süper Lig'de bir istifa daha! Başakşehir maçı sonrası deprem
Süper Lig'de bir istifa daha! Başakşehir maçı sonrası deprem Giresunspor'da aldığı başarısız sonuçlarla camiadan bir hayli tepki toplayan tecrübeli teknik direktör Hakan Keleş, yönetime istifasını sundu.
25.04.2023 Giresun Spor
AK Parti'de liste mesaisi! 3 dönem kuralına takılanlar arasında dikkat çeken isimler var
AK Parti'de liste mesaisi! 3 dönem kuralına takılanlar arasında dikkat çeken isimler var AK Parti’de milletvekili adayları için yapılan temayül yoklamasının ardından 27 Mart’ta başlatılan mülakat süreci bugün sona erecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki üst komisyon ise çalışmalarına pazartesi günü başlayacak ve milletvekili listelerine son şeklini verecek.
1.04.2023 Gündem
EYT'de yaş sınırıyla ilgili Bakan Bilgin'den açıklama
EYT'de yaş sınırıyla ilgili Bakan Bilgin'den açıklama Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, EYT'de yaş sınırıyla ilgili önemli bir açıklama yaptı. Bilgin, EYT'de yaş sınırıyla ilgili soruya, "TBMM Genel Kurul'daki bütçe görüşmelerinde açıklayacağım" dedi. Öte yandan AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş'tan ise asgari ücretle ilgili yeni bir açıklama geldi. İşte detaylar...
8.12.2022 Emekli
Beştepe'de EYT gündemiyle ekonomi toplantısı
Beştepe'de EYT gündemiyle ekonomi toplantısı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay başkanlığında emeklilikte yaşa takılanlara (EYT) ilişkin düzenlemeyle ilgili Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde toplantı yapıldı.
6.12.2022 Ekonomi
AK Parti Genel Başkanvekili Kurtulmuş: Biz halkın helal oylarıyla iktidara geliriz ve bundan başka bir yol tanımayız
AK Parti Genel Başkanvekili Kurtulmuş: Biz halkın helal oylarıyla iktidara geliriz ve bundan başka bir yol tanımayız AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, "Biz milletin iradesiyle sandıklardan çıkarız. Biz halkın helal oylarıyla iktidara geliriz ve bundan başka bir yol tanımayız. Ne 367'nin gölgesine sığınırız ne sözde cumhuriyet mitinglerinin gölgesine sığınırız ne Türkiye'deki birtakım vesayet odaklarının önünde, küresel vesayet odaklarının önünde el pençe divan dururuz” dedi.
5.12.2022 Siyaset
AK Partili Canikli'in annesi hayatını kaybetti
AK Partili Canikli'in annesi hayatını kaybetti Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli'nin annesinin hayatını kaybettiğini duyurdu.
17.08.2022 Gündem
Kansere yenik düşen Şebinkarahisar Belediye Başkanı  Şahin Yılancı, son yolcuğuna uğurlandı
Kansere yenik düşen Şebinkarahisar Belediye Başkanı Şahin Yılancı, son yolcuğuna uğurlandı İstanbul'da kanser tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Giresun'un Şebinkarahisar ilçesi Belediye Başkanı Şahin Yılancı (51), gözyaşlarıyla toprağa verildi.
27.07.2022 Gündem
AK Parti'li Canikli'den, Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusu
AK Parti'li Canikli'den, Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusu AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında, 'basın yolu ile hakaret ve iftira' suçlamasıyla suç duyurusunda bulundu, 750 bin liralık manevi tazminat davası açtı.
19.07.2022 Siyaset
AK Partili Canikli’den CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun iddialarına cevap
AK Partili Canikli’den CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun iddialarına cevap AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun TBMM Grup Toplantısı’ndaki iddialarına ilişkin, “Yakınımım Boydak Holding’e kayyım yapıldığı iddiası yalandır” dedi.
28.06.2022 Siyaset
'Kur Korumalı TL Vadeli Mevduat' ile ilgili flaş açıklama! 'Örtülü bir faiz değil, açık bir sigorta işlemi'
'Kur Korumalı TL Vadeli Mevduat' ile ilgili flaş açıklama! 'Örtülü bir faiz değil, açık bir sigorta işlemi' Kur Korumalı TL Vadeli Mevduatı Sistemi ile ilgili son dakika açıklaması! ‘Örtülü bir faiz değil, açık bir sigorta işlemedir’ diyen AK Parti Ekonomi İşleri Başkanı Nurettin Canikli, yeni ekonomi modelini madde madde anlattı. Canikli, Kur Korumalı TL Vadeli Mevduatı Sistemi için “Tıpkı swap gibi, tıpkı opsiyon ve diğer vadeli işlemler gibi bir korunma ve güvenlik mekanizmasıdır” ifadelerini kullandı.
29.12.2021 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Dünyada birinci olacak' diyerek canlı yayında müjdeyi verdi!
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Dünyada birinci olacak' diyerek canlı yayında müjdeyi verdi! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Ümraniye Millet Bahçesi açılışında konuştu. Erdoğan, "Açılış töreni vesilesiyle bir araya geldiğimiz Millet Bahçemizin hayırlı olmasını diliyorum. Hekimbaşı Millet Bahçemizin özelliği de gürültü kirliliğini önlemek için 5735 metrekare gürültü bariyeriyle donatılmış olmasıdır. Atatürk Havalimanı'nda oluşturacağımız Millet Bahçesi, dünyadaki şehir parkları arasında ilk sıralarda yer alacak." dedi.
5.11.2021 Siyaset
New York'ta Türk bayrağı göndere çekildi
New York'ta Türk bayrağı göndere çekildi ABD'nin New York kentinde, Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 98. yıl dönümü kutlamaları kapsamında Manhattan'da bayrak çekme töreni düzenlendi.
29.10.2021 Dünya
Ayçiçek yağı, süt, yumurta, çay fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme! Yüzde 20...
Ayçiçek yağı, süt, yumurta, çay fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme! Yüzde 20... Ayçiçek yağı, süt, yumurta, çay fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi. Yüzde 20 indirim. Tarım Kredi Kooperatifi marketlerinde birçok ürünün fiyatları belli oldu. Tarım Kredi Kooperatifi marketlerinde fiyatlar diğer marketlerdeki ürün fiyatlarından yüzde 20 daha ucuz olacak. İşte tüm gelişmeler...
7.10.2021 Ekonomi
20 bin sözleşmeli öğretmen atama sonuçları açıklandı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hayırlı olsun...
20 bin sözleşmeli öğretmen atama sonuçları açıklandı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hayırlı olsun... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde 2021 yılı Öğretmen Atama Töreni'nde konuştu. Erdoğan, "Çocuklarımız 1.5 yıldır okulda akranları ve öğretmenleri ile olamadılar. Salgın hala devam ediyor. Ama çocuklarımızı okuldan uzakta tutma lüksümüz kalmadı. Okullarımızı açık tutmakta, çocuklarımıza en iyi öğretimi vermekte kararlıyız." dedi.
3.09.2021 Siyaset
Kanal İstanbul için tarihi gün! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yeni bir dönem başlatıyoruz
Kanal İstanbul için tarihi gün! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yeni bir dönem başlatıyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kanal İstanbul'da Sazlıdere Köprüsü Temel Atma Töreni'nde konuştu. Erdoğan, "Ülkemizin gelişmesi yolunda atılan adımlara bir yenisini ekliyoruz. Bugün Türkiye'nin kalkınmasında yeni bir dönem başlatıyoruz." dedi.
26.06.2021 Siyaset
Normalleşme takviminde 21 Haziran detayı! 21 Haziran’da koronavirüs tedbirleri gevşeyecek mi?
Normalleşme takviminde 21 Haziran detayı! 21 Haziran’da koronavirüs tedbirleri gevşeyecek mi? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, AK Parti'nin son MKYK toplantısında kademeli normalleşme gündemi sırasında, 21 Haziran'dan sonra yeni bir takvim oluşturulacağını söylediği öne sürüldü.
5.06.2021 Gündem
AK Parti MYK belli oldu! İşte isim isim tam liste
AK Parti MYK belli oldu! İşte isim isim tam liste Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, partisinin yeni MYK üyelerini belirledi. Ömer Çelik, yeniden Parti Sözcüsü seçildi.
24.03.2021 Siyaset
Eski Türkiye güzeli Seda Sarıbaş da AK Parti MKYK listesinde
Eski Türkiye güzeli Seda Sarıbaş da AK Parti MKYK listesinde Miss Turkey 2006'da ‘Türkiye Güzeli’ seçilen Seda Sarıbaş da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hazırladığı 75 kişilik MKYK listesinde yer aldı. Sarıbaş, daha önce AK Parti Aydın Kadın Kolları İl Başkanlığı görevinde bulunmuştu.
24.03.2021 Siyaset
AK Parti MKYK üyesi Seda Sarıbaş kimdir? Miss Turkey eski güzeli Seda Sarıbaş aslen nerelidir? İşte Seda Sarıbaş biyografisi…
AK Parti MKYK üyesi Seda Sarıbaş kimdir? Miss Turkey eski güzeli Seda Sarıbaş aslen nerelidir? İşte Seda Sarıbaş biyografisi… AK Parti yeni MKYK listesi belli oldu. Başkan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti 7. Olağan Büyük Kongresi'nde 81 ili coğrafi ve yöresel özellikleri, kültürel değerleri ve türkülerine atıfta bulunarak selamladı. MKYK üyelerinin belli olmasıyla listede yer alan isimler bu kapsamda vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Peki, Seda Sarıbaş kimdir? AK Parti MKYK üyesi Seda Sarıbaş nereli? Seda Sarıbaş'ın hayatı...
24.03.2021 Gündem
AK Parti'nin 75 kişilik MKYK listesi belli oldu!
AK Parti'nin 75 kişilik MKYK listesi belli oldu! AK Parti 7. Olağan Büyük Kongresi'nde Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK), Merkez Disiplin Kurulu, Siyasi Erdem ve Etik Kurulu ile Genel Merkez Parti İçi Demokrasi Hakem Kurulunun yeni üyeleri belirlendi.
24.03.2021 Siyaset
MKYK nedir? MYK açılımı ve üyesi nedir, nasıl olunur? AK Parti MKYK üyeleri listesi belli oldu mu, MKYK listesi kaç kişiden oluşur?
MKYK nedir? MYK açılımı ve üyesi nedir, nasıl olunur? AK Parti MKYK üyeleri listesi belli oldu mu, MKYK listesi kaç kişiden oluşur? MKYK nedir? MKYK'nın açılımı nedir? AK Parti 7. Olağan Büyük Kongresi bugün yapılıyor. AK Parti 7. Olağan kongresi yapılırken MKYK anlamı, listesi, üyeleri ve açılımı gündemde en çok araştırılan konular arasına girdi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, kongrede yapılacak tüzük değişikliğiyle genel başkanvekili sayısının 2'ye çıkarılacağı açıklandı. Öte yandan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “2023 manifestosu olacak” dediği Ak Parti 7. Olağan Kongresi, 24 Mart Çarşamba günü, Ankara Spor Salonu’nda gerçekleşiyor. AK Parti MKYK üyeleri kimler? MKYK ne demek? MKYK açılımı nedir? AK Parti MKYK üyeleri kimler, kaç kişiden oluşuyor?
24.03.2021 Gündem
Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi Başkanı Göksel Aşan'dan döviz kuru açıklaması!
Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi Başkanı Göksel Aşan'dan döviz kuru açıklaması! Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi Başkanı Göksel Aşan CNN Türk canlı yayınında önemli açıklamalarda bulundu. Aşan piyasada yavaş yavaş hareketliliğin azalacağını belirterek, "Kısa zamanda Cuma günü olan kur seviyesine geri döneceğini düşünüyorum." dedi.
22.03.2021 Ekonomi
Nurettin Canikli'den Merkez Bankası açıklaması
Nurettin Canikli'den Merkez Bankası açıklaması AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli, "Hükümetin, optimal pozitif reel faiz seviyesinin belirlenmesinde para politikası araçlarını rasyonel kullanmadığını ve bu nedenle de ekonomiye büyük bir mali yük getirdiğini düşündüğü Merkez Bankası başkanını değiştirmesi piyasalara meydan okumak değildir" dedi.
22.03.2021 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sert tepki: Korkaksın bitiksin!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sert tepki: Korkaksın bitiksin! Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Gençlik Kolları 6. Olağan Kongresi'nde konuştu. Erdoğan, "Birileri 15 Temmuz'da Atatürk Havalimanı'nda tankların arasından kaçıp Bakırköy Belediyesi'ne sığındı. Hayatın korkuyla geçmiş. Korkaksın bitiksin. Bu işler korkakların işi değil. Yürek ister yürek." dedi.
15.03.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında duyurdu: Meclis'te yeni komisyon oluşturulacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında duyurdu: Meclis'te yeni komisyon oluşturulacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti Kadın Kolları 6. Olağan Kongresi'nde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, " Meclis'te yeni bir komisyon oluşturuyoruz. Bugün grup başkanımızla da konuştum. Elimizden geleni sonuna kadar yapacağız. Şiddete maruz bırakılmasına müsaade edemeyiz." dedi.
8.03.2021 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Nurettin Canikli ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nurettin canikli haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.