Nouma

Nouma

Son dakika nouma haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan nouma ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını nouma haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nouma

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nouma gelişmeleri de dahil olmak üzere 476 nouma haberi bulunmuştur. Tüm nouma haberleri aşağıda listelenmiştir.
Pascal Nouma da devreye girdi! Mauro Icardi tepkisini böyle dile getirdi
Pascal Nouma da devreye girdi! Mauro Icardi tepkisini böyle dile getirdi Galatasaray'ın Arjantinli golcüsünün 1 maçlık cezasına siyah-beyazlı takımın eski forvetinden tepki geldi.
27.02.2024 Galatasaray
Pascal Nouma kızdı, soruya böyle yanıt verdi: Yürü git lan!
Pascal Nouma kızdı, soruya böyle yanıt verdi: Yürü git lan! Bir gece klübünde sahne alan eski futbolcu Pascal Nouma, Simge Sağın'ın Beşiktaş taraftarı olmasına rağmen Galatarasay'ın Arjantinli yıldızı Icardi'nin attığı golleden sonra 'Aşkın Olayım' şarkısının stadyumda çalmasına izin vermesiyle ilgili konuştu. Nouma, Beşiktaş forması giydiği dönemde bir maçta yaptığı el hareketiyle ilgili soruya ise tepki gösterdi.
26.05.2023 Magazin
Pascal Nouma kızdı, soruya böyle yanıt verdi: Yürü git lan!
Pascal Nouma kızdı, soruya böyle yanıt verdi: Yürü git lan! Bir gece klübünde sahne alan eski futbolcu Pascal Nouma, Simge Sağın'ın Beşiktaş taraftarı olmasına rağmen Galatarasay'ın Arjantinli yıldızı Icardi'nin attığı golleden sonra 'Aşkın Olayım' şarkısının stadyumda çalmasına izin vermesiyle ilgili konuştu. Nouma, Beşiktaş forması giydiği dönemde bir maçta yaptığı el hareketiyle ilgili soruya ise tepki gösterdi.
26.05.2023 Magazin
Survivor yeni sezon ne zaman, yarışmacıları belli oldu mu? Survivor’da kimler olacak?
Survivor yeni sezon ne zaman, yarışmacıları belli oldu mu? Survivor’da kimler olacak? Survivor’ın yeni sezonu merakla beklenirken Acun Ilıcalı’dan yeni sezon ile ilgili açıklama geldi. Katıldığı bir programda konuşan Acun Ilıcalı, Survivor’ın yeni sezonu ile ilgili ipucu verdi. Peki, Survivor yeni sezon yarışmacıları belli oldu mu? Survivor’da kimler olacak? İşte Acun Ilıcalı’nın Survivor açıklamaları!
9.11.2022 Magazin
Fenerbahçe camiasını ayağa kaldıran paylaşım! Sonra sildi
Fenerbahçe camiasını ayağa kaldıran paylaşım! Sonra sildi Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu N'Koudou'nun 'Nouma' paylaşımı Fenerbahçelilerin tepkisini çekti.
5.01.2021 Beşiktaş
Arda ile Omuz Omuza’nın bu haftaki konuğu Pascal Nouma!
Arda ile Omuz Omuza’nın bu haftaki konuğu Pascal Nouma! Arda ile Omuz Omuza 73. bölüm fragmanı yayında.
29.12.2020 Televizyon
Böbrek Nakli Akademisi'nden “Hayata İz Bırak” kampanyası!
Böbrek Nakli Akademisi'nden “Hayata İz Bırak” kampanyası! Hastalar, hasta yakınları ile sağlık çalışanlarına yönelik eğitimlerini dijitale taşıyan ve Türkiye’deki tüm hastalara ulaşmaya hazırlanan Böbrek Nakli Akademisi, üç dilde eğitim programları yaparak tüm dünyaya hizmet vermeyi hedeflediklerini açıkladı. Akademi, 3-9 Kasım Organ Bağışı Haftası’nda “Hayata İz Bırak” kampanyası ile herkesi organ bağışına destek olmaya çağırdı.
9.11.2020 Sağlık
Geçmişten bugüne Survivor şampiyonları
Geçmişten bugüne Survivor şampiyonları 10 yıldır aralıksız süren Survivor ilk yayınlandığı günden bu yana izleyiciyi ekranlara bağladı. Yarışmacıları, olayları, aşkları, ödüleri ve fenomenleri ile gündemde kalmayı başardı. Survivor takipçileri de geçmişten bugüne Survivor şampiyonlarını merak ediyor. İşte yıl yıl Survivor şampiyonları...
15.07.2020 Gündem
Pascal Nouma'dan Survivor'a veda eden Ersin Korkut'a mesaj
Pascal Nouma'dan Survivor'a veda eden Ersin Korkut'a mesaj Beşiktaş'ın eski futbolcusu, aynı zamanda Survivor'un eski yarışmacısı olan Pascal Nouma, Survivor'a veda eden Ersin Korkut için paylaşımda bulundu.
12.05.2020 Futbol
Babel'den Nouma'ya 'Pamuk şeker' cevabı!
Babel'den Nouma'ya 'Pamuk şeker' cevabı! Galatasaraylı yıldız Babel ile eski Beşiktaşlı Pascal Nouma arasındaki atışma devam ediyor.
10.11.2019 Galatasaray
Nouma'dan Babel'e flaş gönderme
Nouma'dan Babel'e flaş gönderme Beşiktaş'ın eski yıldızı Pascal Nouma, dün oynanan Real Madrid maçı öncesinde Beşiktaş'ın Liverpool'a 8-0 mağlup olduğu karşılaşmayı paylaşan Galatasaraylı Ryan Babel'e 'pamuk şeker' göndermesi yaptı.
7.11.2019 Galatasaray
'Survivor’da ne üzmüştüm seni!'
'Survivor’da ne üzmüştüm seni!' Eski futbolcu Pascal Nouma, sosyal medya hesabından sürpriz bir paylaşıma imza attı.
22.07.2019 Magazin
İlhan Mansız'dan takipçisine yanıt!
İlhan Mansız'dan takipçisine yanıt! Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş'in yardımcılarından İlhan Mansız, Instagram'da fotoğraf paylaşımını eleştiren bir taraftara ilginç yanıt verdi.
17.12.2018 Beşiktaş
Derbilerin 'hükmen' galipleri!
Derbilerin 'hükmen' galipleri! Fenerbahçe ile Beşiktaş orasında oynanan derbilerde 3 kez hükmen galibiyet kararı verildi.
23.09.2018 Fenerbahçe
Pascal bizi diskoya götür!
Pascal bizi diskoya götür! Eski futbolcu Pascal Nouma önceki gece İstanbul Teddy adlı mekanda DJ olarak sahne aldı.
23.08.2018 Magazin
Albayrak: Alanyaspor Emre Akbaba için 7 milyon euro istedi
Albayrak: Alanyaspor Emre Akbaba için 7 milyon euro istedi Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak açıklamalarda bulundu.
17.08.2018 Galatasaray
Gece kulübü saldırısının nedeni belli oldu! İlginç Nouma detayı
Gece kulübü saldırısının nedeni belli oldu! İlginç Nouma detayı Bodrum’daki gece kulübü saldırısında şarkıcı Hacer Tülü ve Ali Ekber Sürensoy hayatını kaybetti. Cinayetin, İstanbul’dan başlayan bir hesaplaşma nedeniyle gerçekleştiği belirlendi. Şüphelilerin, eski bir mafya babasının oğlunu da öldürmek istedikleri öğrenilirken, şarkıcı Tülü ile arkadaş olduğu ve beraber bir süre oturdukları belirtilen Pascal Nouma'nın, saldırıdan 5 dakika önce kulüpten ayrıldığı ifade edildi.
27.06.2018 Magazin
Burcu Esmersoy kimdir?
Burcu Esmersoy kimdir? Burcu Esmersoy kimdir? Sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Berk Suyabatmaz ile evlenen Burcu Esmersoy gündeme bomba gibi düştü. İşte güzel ve başarılı kadın Burcu Esmersoy'un hayatına dair merak edilen tüm bilgiler...
15.05.2018 Gündem
Uludağ'da Ayşe Hatun Önal rüzgarı...
Uludağ'da Ayşe Hatun Önal rüzgarı... Türkiye'nin en büyük kış festivallerinden olan Bilyoner Winterfest, kış turizminin en önemli merkezlerinden Uludağ'da Ayşe Hatun Önal konseri ile açılış yaptı. Ünlü şarkıcı, gazetecilerin basında yer alan veresiye haberleriyle ilgili sorularına, "Sakız parasını da bırakın, o an vermek istemiyorsam vermeyeyim" şeklinde cevap verdi.
1.02.2018 Kültür Sanat
Pascal Nouma'dan Valbuena açıklaması!
Pascal Nouma'dan Valbuena açıklaması! Fenerbahçe’de sezonun ilk yarısını başarılı bir performansla bitiren Mathieu Valbuena, Fransız L’Equipe gazetesinin de ilgi odağı oldu.
26.12.2017 Fenerbahçe
2018 Survivor ne zaman başlayacak? Survivor 2018 yarışmacıları belli oldu
2018 Survivor ne zaman başlayacak? Survivor 2018 yarışmacıları belli oldu Survivor 2018 için geri sayım sürüyor. Türk televizyonlarının fenomen haline gelen yarışma programı Survivor yarışmacıları belli olmaya başladı. Peki Survivor 2018 ne zaman başlayacak?
29.09.2021 Gündem
Survivor 2018 ne zaman başlayacak? Survivor 2018'e bir isim daha katıldı...
Survivor 2018 ne zaman başlayacak? Survivor 2018'e bir isim daha katıldı... Survivor 2018 yarışmasının ne zaman başlayacağı merak ediliyor ve araştırılıyor. Survivor 2018'de yer alacak olan yarışmacıların isimleri de belli olmaya başladı. İşte Survivor 2018'de mücadele edecek yeni yarışmacının kim olduğu...
29.09.2021 Gündem
BeIN Sports Galatasaray'dan özür diledi!
BeIN Sports Galatasaray'dan özür diledi! BeIN Sports Fransa'nın yayın yönetmeni Florent Houzot sosyal medyada hesabından G.Saray'dan özür diledi.
3.12.2017 Galatasaray
Pascal Nouma'dan çirkin hareket
Pascal Nouma'dan çirkin hareket Beşiktaş'ın eski oyuncusu Pascal Nouma derbi öncesi BeIN Sports Fransa'nın canlı yayınında çirkin bir hareket yaptı.
2.12.2017 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Nouma ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nouma haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.