Noel Baba Müzesi

Noel Baba Müzesi

Son dakika Noel Baba Müzesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Noel Baba Müzesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Noel Baba Müzesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Noel Baba Müzesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan noel baba müzesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 31 noel baba müzesi haberi bulunmuştur. Tüm noel baba müzesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yılda 30 milyon kişi Anadolu müzelerini ziyaret ediyor
Yılda 30 milyon kişi Anadolu müzelerini ziyaret ediyor Hititlerden, Antik Yunan’a; Bizanslılardan Osmanlı’ya Anadolu, bulunduğu coğrafya itibariyle bir açıkhava müzesi. Birbirinden değerli eserlerin sergilendiği 433 müze ve örenyerleri geçtiğimiz yıl 30 milyon ziyaretçiyi ağırladı.
5.05.2018 Arşiv
Noel Baba’da  ziyaretçi rekoru
Noel Baba’da ziyaretçi rekoru Antalya’nın Demre İlçesi’nde, geçen yıla göre ziyaretçi sayısını ikiye katlayan Aziz Nicolaus Anıt Müzesi(Noel Baba Müzesi), ağustos ayında 52 bin 861 kişi tarafından ziyaret edildi.
8.09.2017 Yaşam
Noel Baba’nın mezarı ‘jeoradar’la aranıyor
Noel Baba’nın mezarı ‘jeoradar’la aranıyor Antalya’daki Noel Baba Müzesi’nden Bari’ye kaçırıldığı iddia edilen Aziz Nikolaos’un kemikleri, müze içerisinde bir başka alanda olabilir düşüncesiyle jeoradar ile aranıyor.
30.08.2017 Yaşam
Noel Baba Müzesi'ne Ruslar akın etmeye başladı!
Noel Baba Müzesi'ne Ruslar akın etmeye başladı! Antalya'nın Demre İlçesi'ndeki Noel Baba Anıt Müzesi'nde, Rusya ile yaşanan uçak krizinin aşılmasıyla Rus ziyaretçi sayısı artmaya başladı.
15.05.2017 Kültür Sanat
Müze giriş ücretlerinin zamlanmasına tepki: Anlamak mümkün değil
Müze giriş ücretlerinin zamlanmasına tepki: Anlamak mümkün değil Denizli Turistik Otel ve İşletmeciler Derneği (DENTUROD) Başkanı Gazi Murat Şen, Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bağlı müze ve ören yerlerine 4 Ocak tarihinden itibaren girişlerin zamlı olacağını söyleyerek, "Pamukkale Örenyeri’ne giriş ücreti 25 TL’den 35 TL’ye çıkarıldı. Turizm sektörünün olumsuzluklar yaşadığı bir dönemde bu zamları anlamak mümkün değil" diye konuştu.
23.12.2015 Ekonomi
Noel Baba Müzesi 3 milyon liralık gelir elde etti
Noel Baba Müzesi 3 milyon liralık gelir elde etti Antalya’nın Demre İlçesi’ndeki Noel Baba Müzesi, Antalya’nın en çok ziyaretçi çeken ve gelir getiren yeri olmaya devam ediyor...
9.10.2015 Ekonomi
Noel Baba Müzesi’nde kazı başladı
Noel Baba Müzesi’nde kazı başladı ANTALYA’nın Demre İlçesi’ndeki Noel Baba Müzesi’nde yaz dönemi kazı çalışmaları başladı...
31.07.2015 Kültür Sanat
'Tarihi anıt' bakın ne çıktı!
10.12.2013 Yaşam
'Bereket versin ki...'
'Bereket versin ki...' Kültür Bakanı Günay'dan Balyoz yorumu!
29.09.2021 Gündem
En çok Ayasofya ziyaret edildi
En çok Ayasofya ziyaret edildi Geçtiğimiz yıl en çok edilen müze Ayasofya olurken, elde edilen gelir de son 10 yılda 9.7 kat artarak 254 milyon liraya ulaştı.
16.02.2012 Arşiv
Yine tur otobüsü devrildi
Yine tur otobüsü devrildi Noel Baba Kilisesi’ne Fransız turistleri taşıyan tur otobüsü bir otomobille çarpışıp devrildi
29.09.2021 Gündem
Tur otobüsü devrildi: 1 ölü!
Tur otobüsü devrildi: 1 ölü! ANTALYA'nın Kumluca İlçesi'nde Fransız turistleri Demre İlçesi'ne götüren tur otobüsü, otomobille çarpıştıktan sonra devrildi...
29.09.2021 Gündem
Müzelerin anahtarı özel sektöre
Müzelerin anahtarı özel sektöre Kültür ve Turizm Bakanlığı çok tartışılacak bir ihaleye hazırlanıyor...
29.09.2021 Gündem
Demre Noel Baba Müzesi’nde ilk nikah
Demre Noel Baba Müzesi’nde ilk nikah Kilise’de ayinin ardından 10 Ortodoks çift sembolik olarak evlendirildi
6.12.2009 Yaşam
Topkapı'da Türk malı dönemine son!
Topkapı'da Türk malı dönemine son! Türk el sanatlarının yerini Çin işleri alacak...
19.11.2008 Ekonomi
Likya Uygarlığı bu müzede sergileniyor
Likya Uygarlığı bu müzede sergileniyor Antalya'nın Demre ilçesindeki Likya Uygarlıkları Müzesi, Likya Birliği kentlerinden çıkarılan tarihi eserlerle Likya uygarlığını bugüne taşıyor. Binası da tarihi kalıntı olan müze, dünyada farkındalık yaratan müzelerden biri. Aynı zamanda önündeki Noel Baba Kuş Cenneti ile iç içe olması da müzenin farkındalığını artırıyor.
15.07.2022 Kültür Sanat
Demre'deki ören yerlerini geçen yıl 242 bin kişi ziyaret etti
Demre'deki ören yerlerini geçen yıl 242 bin kişi ziyaret etti Antalya'nın Demre ilçesindeki müze ve ören yerlerini geçen yıl toplam 242 bin 787 kişi ziyaret etti ve karşılığında 5 milyon 605 bin 494 lira gelir sağlandı.
6.01.2021 Kültür Sanat
Antalya'daki kayıp eser soruşturmasında şok detaylar! 4 kamera...
Antalya'daki kayıp eser soruşturmasında şok detaylar! 4 kamera... Yorgun Herakles, Herakles Lahdi, Yüzyılın Hazinesi ve Elmalı Sikkeleri gibi paha biçilmez binlerce tarihi eserin bulunduğu Antalya Müzesi'nde kayıp eserler olduğuna ilişkin soruşturma devam ederken, dört güvenlik kamerasının da çalışmadığı ortaya çıktı.
4.01.2021 Gündem
Antalya'daki müzelerde 'güvenlik' sıkıntısı
Antalya'daki müzelerde 'güvenlik' sıkıntısı Antalya'da, Yorgun Herakles, Elmalı sikkeleri, Herakles lahdi gibi paha biçilmez binlerce tarihi eser barındıran Antalya Müzesi, Atatürk Evi, Karain Mağarası, Aspendos, Perge, Etnografya ve Mevlevihane müzelerinin kamera, hırsız ve yangın alarm sistemlerindeki arızaların, güvenlik sistemi firması tarafından giderilmediği ileri sürüldü. Müze ve ören yerlerinde büyük güvenlik açığı oluştuğu, tarihi eserlerin risk altında olduğu kaydedildi.
28.12.2020 Kültür Sanat
Demre'ye Rus turist akını başladı
Demre'ye Rus turist akını başladı Rusya'dan charter uçuşların başlamasıyla Antalya'ya gelen Rus turistler, kutsal saydıkları Aziz Nikolaos Anıt Müzesi'nin bulunduğu Antalya'nın Demre ilçesine akın etmeye başladı. Rus turistler, Türkiye'de tatilin güvenli olduğunu belirterek, yakınlarını ve dostlarını tatile çağırdı.
17.08.2020 Yaşam
Rus turistler kış ortasında yazı yaşadı
Rus turistler kış ortasında yazı yaşadı Antalya'nın Demre ilçesine gelen Rus turistler, kış ortasında yazı yaşadı. Ruslar, Kekova'da denize girip, yüzdü.
12.01.2020 Yaşam
Rus turistler, Demre'de kış ortasında yazı yaşadı
Rus turistler, Demre'de kış ortasında yazı yaşadı Antalya;'nın Demre ilçesine gelen Rus turistler, yat turunda tarihi yerleri görmenin yanı sıra denize girip eğlendi.
5.01.2020 Yaşam
Antalya, bayramda 400 bin turist ağırladı!
Antalya, bayramda 400 bin turist ağırladı! Ramazan Bayramı tatilinin 9 gün olmasını fırsat bilen yerli turistler, Akdeniz Bölgesi’ndeki tatil beldelerinde yoğunluk oluşturdu. Bayram tatili dönemince yaklaşık 400 bin turistin Antalya'da konakladığını belirten TUROFED Başkanı Osman Ayık, “5 milyonun üzerinde seyahat trafiğinin oluştuğunu düşünüyoruz. Bu da ekonomiye en az 10 milyar TL’lik hareket getirecek” dedi.
7.06.2019 Ekonomi
Noel Anneler yeni yılı Noel Baba ile kutladı
Noel Anneler yeni yılı Noel Baba ile kutladı ANTALYA'nın Demre İlçesi'ndeki Noel Baba heykeli önünde kırmızı beyaz kıyafetleriyle poz veren Noel anneler, 2017'yi barış mesajıyla kutladı.
8.12.2016 Yaşam
Müzede gelir rekortmeni Ayasofya!
Müzede gelir rekortmeni Ayasofya! Müze ve ören yerlerinin geliri 7 ayda 174 milyon liraya ulaştı. Giriş ücretinin 30 TL olduğu Ayasofya, 35 milyon lirayı aşkın hasılatıyla en çok gelir elde eden müze sıralamasında ilk sırayı aldı
11.08.2014 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Noel Baba Müzesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki noel baba müzesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.