Nisa Bebek

Nisa Bebek

Son dakika nisa bebek haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan nisa bebek ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını nisa bebek haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nisa Bebek

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nisa bebek gelişmeleri de dahil olmak üzere 37 nisa bebek haberi bulunmuştur. Tüm nisa bebek haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kan donduran olay! Cinsel istismara uğrayan Nisa bebek hayatını kaybetti
Kan donduran olay! Cinsel istismara uğrayan Nisa bebek hayatını kaybetti  Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde, Furkan Sevinç'in (25), evde yalnız kaldıkları sırada cinsel istismarda bulunduğu 2 yaşındaki Nisa Nur Ö. bebek, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Furkan Sevinç tutuklanarak cezaevine gönderilirken, anne M.Ö. ile olayla bağlantısı olduğu öne sürülen M.G.'nin emniyetteki sorgusu sürüyor.
21.05.2023 Gündem
Nisa bebek öldü mü, olayı ve son durumu ne? Nisa bebeğe ne oldu, anne tutuklu mu?
Nisa bebek öldü mü, olayı ve son durumu ne? Nisa bebeğe ne oldu, anne tutuklu mu? Nisa bebek öldü mü, Nisa bebeğe ne oldu, son durum ne? Pendik'te boş araziye terk edilmiş olarak bulunan ve Nisa Mihriban adı verilen bebekten üzücü haber geldi. Nisa Mihriban'ın ise 30 Eylül'de hayatını kaybettiği ortaya çıktı. Bebeğini terk eden anneye 5 ay hapis cezası verildi.
13.10.2022 Yaşam
Anne itiraf etti: Nisa bebek 30 Eylül'de öldü
Anne itiraf etti: Nisa bebek 30 Eylül'de öldü Pendik'te 'Nisa Mihriban' olarak tanınan Ebrar Nil bebeği sokağa terk eden anne Ebru S.nin yargılandığı davada karar açıklandı. Anne Ebru S. hakkında 'terk' suçundan 5 ay hapis cezası verildi. Duruşmada savunma yapan anne Ebru S, "30 Eylülde Ebrar öldü. Ben cenazesine katıldım. Bütün işlemlerini yaptım." dedi.
13.10.2022 Gündem
Türkiye'nin konuştuğu Nisa bebekten üzen haber!
Türkiye'nin konuştuğu Nisa bebekten üzen haber! Pendik'te boş bir arazide bulunduktan sonra Acil Tıp Teknisyeni (ATT) Büşra Durmaz'ın süt annelik yaptığı 3 aylık Nisa Mihriban bebekten üzen haber geldi. CNN TÜRK muhabiri Merve Tokaz, Nisa bebeğin son durumuna ilişkin gelişmeleri aktarırken "Oksijensiz kalması nedeniyle dolaşım sisteminde bir bozulma meydana geldi. Doktorlar, Nisa bebeğin gözleriyle ışığa tepki vermediğini tespit etti" dedi.
16.06.2022 Gündem
Bakan Yanık'tan 'mülakatta kasıtlı eleme' iddialarına yanıt
Bakan Yanık'tan 'mülakatta kasıtlı eleme' iddialarına yanıt Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, CNN Türk ekranlarında Dicle Canova'nın konuğu oldu. Bakan Yanık, Nisa bebeğin sağlık durumu ile ilgili son durum hakkında bilgi vererek, "Nisa Bebek hastanede, Bakırköy'de hayati tehlikeyi atlattı. Sonda ile besleniyor, nefes alması tam yerine gelmedi. Hastanede uzun süre kalmasını doktorlar doğru bulmuyorlar" dedi. Bakan Yanık mülakatta kasıtlı eleme iddialarıyla ilgili olarak, "Daha hayata yeni başlayan çocuklara kimsenin bu muameleyi yapmaya kimsenin hakkı yok. 8 ayrı komisyonla mülakat yaptık. Komisyonların tamamı yönetici pozisyonlarında. En düşük unvanlısı daire başkanıydı. 1.5 ay boyunca binayı kilitledim, mülakattaydılar. Rüşvet ve torpil iddiaları tümüyle yalan" değerlendirmesinde bulundu.
19.05.2022 Gündem
Nisa bebekle ilgili flaş gelişme! Acı dolu ayrıntılar ortaya çıktı
Nisa bebekle ilgili flaş gelişme! Acı dolu ayrıntılar ortaya çıktı İstanbul Pendik'te 29 Mart günü ambulans ekibi tarafından bulunan ve Acil Tıp Teknisyeni Büşra Durmaz'ın sütannelik yapıp Nisa adını vermesiyle Türkiye'nin yüreğine kazınan bebekle ilgili çarpıcı bilgiler ortaya çıktı. Kök hücre nakli yapılan ve nefes borusuna dışarı delik açılarak yeni bir nefes alma deliği elde etme işlemi için süreç başlatılan Nisa bebeğin hikayesiyle ilgili acı dolu yeni ayrıntılar ortaya çıktı.
16.05.2022 Yaşam
Nisa bebeği terk etmişti! Anne hakkında flaş gelişme
Nisa bebeği terk etmişti! Anne hakkında flaş gelişme Pendik'te Nisa Mihriban bebeği sokağa terk eden anne Ebru S. hakkında 3 aydan 2 yıla kadar hapis istemiyle hazırlanan iddianame Anadolu 42. Asliye Ceza Mahkemesi tarafından kabul edildi.
14.04.2022 Yaşam
Annesi darp edip zorla para alan genç tutuklandı
Annesi darp edip zorla para alan genç tutuklandı Samsun'da annesine yaklaşmama tedbir kararı bulunan genç, 'annesini darp ederek para aldığı' iddiasıyla çıkarıldığı mahkemece "nitelikli yağma" suçundan tutuklandı.
11.04.2022 Yaşam
Nisa bebek yaşıyor mu, Nisa Mihriban bebek öldü mü? İşte son durum!
Nisa bebek yaşıyor mu, Nisa Mihriban bebek öldü mü? İşte son durum! Nisa bebek öldü mü, yaşıyor mu? Pendik'te Nisa Mihriban bebeği sokağa terk eden Ebru S. hakkında 3 aydan 2 yıla kadar hapis istemiyle iddianame hazırlandı. Annesi tarafından sokağa bırakıldıktan sonra Acil Tıp Teknikeri Büşra Durmaz tarafından bulunan Nisa Mihriban bebeğin son durumu merak ediliyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca açıklama yaparak, Nisa bebeğin son durumunu paylaştı.
11.04.2022 Yaşam
Nisa bebeği sokağa terk etmişti! İddianame hazırlandı, 2 yıla kadar hapsi isteniyor
Nisa bebeği sokağa terk etmişti! İddianame hazırlandı, 2 yıla kadar hapsi isteniyor Pendik'te 'Nisa Mihriban' bebeği sokağa terk eden Ebru S. hakkında 3 aydan 2 yıla kadar hapis istemiyle iddianame hazırlandı.
11.04.2022 Gündem
Nisa bebekle ilgili flaş gelişme! Sevindiren haber geldi, Bakan Koca duyurdu
Nisa bebekle ilgili flaş gelişme! Sevindiren haber geldi, Bakan Koca duyurdu Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Durumu beyin ölümü açısından takip edilen Nisa bebekten sevindirici haber var. Hastaneye kaldırıldıktan sonra ilk kez, ağrılı uyaranlara bilinçli olmasa da tepki veriyor. Hekimlerimiz ellerinden geleni yapıyor" dedi.
8.04.2022 Gündem
Nisa bebekle ilgili son dakika gelişmesi! Bakan Koca açıkladı
Nisa bebekle ilgili son dakika gelişmesi! Bakan Koca açıkladı Sağlık Bakanı Koca, Pendik'te annesi tarafından bırakılan ve Büşra hemşire tarafından sahip çıkılan Nisa bebeğin sağlık durumu hakkında yeni bir açıklama yaptı.
7.04.2022 Gündem
Nisa bebekle ilgili flaş açıklama! İfadesi ortaya çıktı: Yatağına bıraktığımda...
Nisa bebekle ilgili flaş açıklama! İfadesi ortaya çıktı: Yatağına bıraktığımda... Pendik'te boş bir arazide bulunan ve Nisa Mihriban adı verilen bebeğin yoğun bakımdaki tedavisi devam ediyor. Çocuk bakımevinde ihmal iddiasıyla ifadesi alınan bakıcı D.Y.'nin, "Nisa bebeği besledim ve daha sonra götürüp yatağına bıraktım. Yatağına bıraktığımda herhangi bir sorun yoktu" dediği öğrenildi.
6.04.2022 Yaşam
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan Nisa Bebek açıklaması!
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan Nisa Bebek açıklaması! Türkiye İstanbul'da Acil Tıp Teknisyeni Büşra Durmaz'ın, Pendik'te terk edilmiş halde bulduktan sonra sütannelik yapıp "Nisa Mihriban" ismini verdiği bebeği konuşuyor. Nisa Mihriban bebeğin yoğun bakımda tutulduğu ve sağlık durumu ciddiyetini koruduğu bildirilirken vicdansız annesi ise tutuklandı. Konu ile ilgili Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Bakan Koca, "ATT Büşra’nın adını koyduğu terk edilmiş NİSA BEBEK, yuvaya teslim edildikten bir süre sonra, hayati sağlık sorunları sebebiyle hastaneye kaldırıldı. Durumu Bakırköy Dr. Sadi Konuk Hastanesinde takip ediliyor. ATT Büşra ve Nisa bebeği evlat yerine koyan herkes adına üzgünüz." ifadelerini kullandı.
5.04.2022 Gündem
Nisa bebek öldü mü, neden? Nisa bebeğin annesi tutuklandı mı?
Nisa bebek öldü mü, neden? Nisa bebeğin annesi tutuklandı mı? Nisa bebek öldü mü, Nisa bebeğin annesi tutuklandı mı? Pendik'te boş bir araziye terk edilmiş 3 aylık bebeğe acil tıp teknisyeni Büşra Durmaz süt annelik yapmıştı. 'Nisa Mihriban' adı verilen bebeğin beyin ölümünün gerçekleştiği öğrenildi. Öte yandan 3 aylık bebeğini sokak ortasında terk eden Ebru S. (20) emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Ebru S.'nin emniyetteki ifadesi de ortaya çıktı.
5.04.2022 Yaşam
Nisa bebeğin ölüme terk edilişi güvenlik kamerasında
Nisa bebeğin ölüme terk edilişi güvenlik kamerasında Pendik'te Nisa Mihriban bebeğin annesi Ebru S.'nin bebeğinin terk ettiği anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde elinde bir elinde bavul diğer elinde çanta içinde bebeğini taşıyan Ebru S. Pendik metro istasyonunda kameralara takıldı. Soğukkanlı tavırları dikkat çeken Ebru S. bir süre sonra gözden kayboldu. Bir diğer görüntü de Ebru S.'nin bebeği bırakıp döndüğü anlar kameralara yansıdı. Elinde sadece bavul görünen Ebru S.'nin hiçbir şey olmamış gibi rahat tavırlarla yürümesi dikkat çekti. Ebru S. daha sonra bir araca binerek uzaklaşıyor.
5.04.2022 Gündem
Nisa bebekten kahreden haber! Hayatını kaybetti... İhmal iddiasıyla inceleme başlatıldı
Nisa bebekten kahreden haber! Hayatını kaybetti... İhmal iddiasıyla inceleme başlatıldı İstanbul Pendik'te 3 aylık bebeğini sokak ortasında bırakarak terk ettiği iddiasıyla gözaltına alınan 20 yaşındaki Ebru S.'nin emniyette verdiği ifade ortaya çıktı. "Bebeği biri sahiplensin diye bıraktım. Keşke devlete sığınsaydım, çok pişmanım. Zorda kaldığımdan dolayı bebeği herkesin görebileceği kamuya açık bir alanda bıraktım. Öldürme kastım yoktur tamamen zorda kaldığım için bıraktım" dediği öğrenildi. Ebru S. tutuklama talebiyle hakimliğe sevk edildi. 3 aylık bebeğin beyin ölümünün gerçekleştiği, nüfus kayıtlarına göre 3 Ocak 2022 doğumlu olan bebeğin, nüfus kayıtlarında isminin Ebrar Nil S. olduğu öğrenildi. Bebeğin ölümüyle ilgili ihmal iddiasıyla inceleme de başlatıldığı kaydedildi.
5.04.2022 Gündem
Araç uçuruma yuvarlandı; 1'i bebek, 2 ölü, 6 yaralı
Araç uçuruma yuvarlandı; 1'i bebek, 2 ölü, 6 yaralı Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde sürücüsünün kontrolünden çıkıp uçuruma yuvarlanan hafif ticari araçtaki 1'i bebek, 2 kişi öldü, 6 kişi de yaralandı.
23.12.2021 Gündem
9 günlük bebek emzirilirken boğuldu
9 günlük bebek emzirilirken boğuldu GAZİANTEP'te, 9 günlük bebek Ecrin Nisa, annesi tarafından emzirildiği sırada soluk borusuna süt kaçması sonucu boğularak hayatını kaybetti.
20.10.2016 Yaşam
Nisa bebeği kaybettik!
Nisa bebeği kaybettik! İzmir'de dört aydır yoğun bakımda tedavi gören ve 10 binde bir görülen doğuştan kalpteki kirli kanı akciğere taşıyan damarın olmaması hastalığı bulunan 7 aylık Nisa Özçelik bebek hayatını kaybetti...
24.07.2014 Yaşam
Sağlık Bakanlığı'ndan Nisa Bebek açıklaması!
Sağlık Bakanlığı'ndan Nisa Bebek açıklaması! Sağlık Bakanlığı, İzmir’de 4 aydır yoğun bakımda tedavi gören ve doğuştan kalpteki kirli kanı akciğere taşıyan damarı bulunmayan 7 aylık Nisa Özçelik’in ameliyat için yurt dışına gönderilmesine izin verilmesini isteyen anne Nefise ve baba İsmail Özçelik’in iddialarının ardından açıklama yaptı...
29.09.2021 Gündem
Yeni yılın ilk bebeğini Bakan Koca ziyaret etti
Yeni yılın ilk bebeğini Bakan Koca ziyaret etti Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Başakşehir Çam ve Sakura Hastanesinde doğan yeni yılın ilk bebeği ve ailesini ziyaret etti.
31.12.2022 Yaşam
Sokağa terk edilen Nisa Mihriban bebeğin annesine tahliye kararı
Sokağa terk edilen Nisa Mihriban bebeğin annesine tahliye kararı Anadolu 42'inci Asliye Ceza Mahkemesi, kamuoyunda "Nisa Mihriban" ismiyle bilinen asıl adı Ebrar Nil bebeğin biyolojik annesi Ebru S.'nin tahliyesine karar verdi.
17.05.2022 Yaşam
Nisa Mihriban'ı ölüme terk eden anne hakim karşısına çıktı!
Nisa Mihriban'ı ölüme terk eden anne hakim karşısına çıktı! Pendik'te 29 Mart günü 'Nisa Mihriban' ismiyle bilinen 3 aylık bebek Ebrar Nil S.'yi terk ettiği gerekçesiyle 2 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanan Ebru S. (20) ilk kez hakim karşısına çıktı. Sanık Ebru S, "Bebeği bıraktığımda sağlıklıydı. Bıraktığımda 3 aylıktı, aşıları tamdı. Ben bebeği bırakırken yanına mama da bıraktım." dedi. Sanığın tutukluluk halinin devamına karar veren mahkeme, bebeğin şimdiye kadar görmüş olduğu tedaviye ilişkin tüm tıbbi evrakların istenmesine hükmetti.
28.04.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Nisa Bebek ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nisa bebek haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.