Nilay Dorsa

Nilay Dorsa

Son dakika Nilay Dorsa haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Nilay Dorsa ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Nilay Dorsa haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nilay Dorsa

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nilay dorsa gelişmeleri de dahil olmak üzere 53 nilay dorsa haberi bulunmuştur. Tüm nilay dorsa haberleri aşağıda listelenmiştir.
Maskeli Nilay şaşırttı!
Maskeli Nilay şaşırttı! Nilay Dorsa, corona virüs nedeniyle sahne kostümünde değişikliğe gitti.
17.03.2020 Magazin
Nilay’ın asabi arkadaşı
Nilay’ın asabi arkadaşı İSTANBUL gece hayatının popüler mekanlarından Jungle 8, Yalıkavak Palmalife Resort’ta yaz sezonuna “Merhaba” dedi.
24.06.2018 Magazin
Açılış davetine yoğun ilgi!
Açılış davetine yoğun ilgi! 14 Aralık’ta UNIQ Müze’de kapılarını açacak olan dünyanın en büyük ve en kapsamlı Leonardo Da Vinci sergisi ‘Leonardo Da Vinci Expo: Dahi İstanbul’da’nın açılış davetine çok sayıda isim katıldı.
14.12.2017 Kültür Sanat
Şike var!
Şike var! Şarkıcı Nilay Dorsa’dan şike iddiası... Önceki gün Çorlu Tarım Fuarı’nda bir traktör markasının tanıtımına katılan Nilay Dorsa, ilginç açıklamalarda bulundu.
5.08.2017 Magazin
Nilay Dorsa Phuket adasında klip çekti!
Nilay Dorsa Phuket adasında klip çekti! Nilay Dorsa, 'Vay be' isimli hareketli şarkısını Ahmet Can Tekin yönetmenliğinde, Tayland'ın Phuket adasında kliplendirdi.
10.05.2017 Kültür Sanat
Kesenin ağzını açtı
Kesenin ağzını açtı Şarkıcı Nilay Dorsa, müzik kariyerinin 4’üncü single çalışması olan “Vay Be” isimli hareketli şarkısını Tayland’ın Phuket adasında kliplendirdi.
9.05.2017 Magazin
Çevre ve doğa için çocuklarla el ele
Çevre ve doğa için çocuklarla el ele Televizyon, sanat ve iş dünyasının saygın isimleri, Türkiye genelindeki otistik ve down sendromlu çocukların yararına düzenlenen ‘Çevre Ve Doğa İçin Çocuklarla El Ele Bahar Defilesi’ için podyuma çıktı.
3.05.2017 Magazin
Kostümler İtalya’dan
Kostümler İtalya’dan Yeni single calışması “Vay Be”yi Bayram sonrası müzikseverlerin beğenisine sunacak olan Nilay Dorsa, klip öncesi kostüm almak için İtalya’nın yolunu tuttu...
3.07.2016 Magazin
Üç kağıtçı sanatçılar var
Üç kağıtçı sanatçılar var Rüya Bahçe ve Taşdelen Atlı Spor Kulübü’nde gerçekleşen, Hayaller Gerçek Olsa Derneği’nin Kelebek Çocuk Hastalığı taşıyanlara yardım amaçlı yapılan iftar yemeği önceki akşam gerçekleşti...
27.06.2016 Magazin
Kırmızı başlıklı kız
Kırmızı başlıklı kız Yeni single çalışmasını müzikseverlerle buluşturmak için gün sayan Nilay Dorsa, 2016’ya kırmızı başlıklı kız olarak girdi...
4.01.2016 Magazin
‘Hayatımda sadece müzik var’
‘Hayatımda sadece müzik var’ Yeni single çalışmasına Bodrum’da bilenen Nilay Dorsa, şarkı seçiminde de ince eleyip sık dokuduğunu söyledi...
13.04.2015 Magazin
Tayland’a moral turu!
Tayland’a moral turu! Şarkıcı Nilay Dorsa,yeni yılın ilk aylarında gerçekleştireceği single öncesi soluğu Tayland’ın dünyaca ünlü adası Phuket’te aldı...
20.12.2014 Magazin
‘Hayvanlarla güzel’
‘Hayvanlarla güzel’ ‘Bu yaz’ isimli son single çalışmasıyla müzik severlerden tam not alan şarkıcı Nilay Dorsa ‘4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma’ gününde giydiği tişörtle anlam dolu mesaj verdi...
5.10.2014 Magazin
Twitter'dan hakarete dikkat!
Twitter'dan hakarete dikkat! Nilay Dorsa2nın davası ertelendi ama...
29.09.2021 Gündem
İlk kez konuştu!
İlk kez konuştu! İkinci Sayfa'ya konuk olan manken Nilay Dorsa'dan o davayla ilgili samimi açıklamalar...
18.02.2013 Magazin
Twitter'da hakarete ilk ceza!
Twitter'da hakarete ilk ceza! Ünlü manken Nilay Dorsa hakkında attığı tweet başına dert oldu!
29.09.2021 Gündem
Twitter davalarında bir ilk!
27.12.2012 Magazin
Birinci Portekiz'den geldi
Birinci Portekiz'den geldi Muğla'da düzenlenen yarışma renkli görüntülere sahne oldu
29.09.2012 Yaşam
'Panpiş'e özenirse...
'Panpiş'e özenirse... Şarkıcı Yıldız Tilbe'nin bir otel odasında kamera karşısına geçip yaptığı dans tartışma yarattı
20.07.2012 Magazin
Elbise kavgası
Elbise kavgası Bir kıyafet yüzünden Modacı Tolga Çam eski manken ve yeni şarkıcı olan Nilay Dorsa'yı topa tuttu
9.10.2010 Arşiv
Konserine giden kızlar dikkat!
Konserine giden kızlar dikkat! Şarkıcı Yusuf Güney hayatında kimsenin olmadığını açıkladı ve bakın neler söyledi?
29.07.2009 Magazin
Yeni bir aşk
Yeni bir aşk Hangi ünlü türkücü ile beraber?
4.12.2008 Magazin
Sortie yaza "merhaba" dedi
Sortie yaza "merhaba" dedi Partiye özellikle mankenler oyuncular akın etti
16.05.2008 Magazin
Çıplak resmini  hediye edecek
Çıplak resmini hediye edecek Nilay Dorsa, hayvan barınaklarına yardım eden herkese çıplak resimlerini hediye edeceğini söyledi.
6.05.2008 Arşiv
Nilay Dorsa Bodrum sezonunu erken açtı!
Nilay Dorsa Bodrum sezonunu erken açtı! Bodrum Caliante'nin açılışında djlik yapan seksi manken çaldığı birbirinden hareketli şarkılarla bodrumlulara keyifli saatler yaşattı!
12.04.2008 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Nilay Dorsa ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nilay dorsa haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.