Nil Rona

Nil Rona

Son dakika nil rona haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan nil rona ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını nil rona haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nil Rona

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nil rona gelişmeleri de dahil olmak üzere 13 nil rona haberi bulunmuştur. Tüm nil rona haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gökhan Türkmen kızı Nil Rona'nın doğum gününü kutladı
Gökhan Türkmen kızı Nil Rona'nın doğum gününü kutladı Sinem Aksoy ile 10 yıldır mutlu bir evlilik sürdüren şarkıcı Gökhan Türkmen, kızı Nil Rona'nın yeni yaşı için sürpriz bir doğum gününü kutlaması organize etti.
8.04.2024 Magazin
Gökhan Türkmen'e pastalı sürpriz
Gökhan Türkmen'e pastalı sürpriz Önceki akşam İstanbul'da bir AVM'de sahne alan şarkıcı Gökhan Türkmen, 10. sanat yılını kızı Nil Rona ile beraber sahnede kutladı.
15.08.2018 Magazin
Minik Nil’in single’ı oldu
Minik Nil’in single’ı oldu Popçu Gökhan Türkmen’in 3 yaşındaki kızı Nil Rona’nın ilk şarkısı ‘Gobili’ dijital platformlarda yerini aldı
28.04.2018 Magazin
Kırkımda delirmezsem iyi
Kırkımda delirmezsem iyi Gökhan Türkmen, Anne Bebek dergisinin Temmuz sayısına, kızları Nil Rona ve Leyla Ada ile poz verdi.
3.07.2017 Magazin
Duygusal paylaşım
Duygusal paylaşım Eşi ve çocuklarıyla birlikte tatile çıkan başarılı müzisyen Gökhan Türkmen, sosyal medya hesabından kızı Nil Rona ile birlikte çekildikleri fotoğrafı paylaştı.
1.06.2017 Magazin
Gökhan Türkmen'den Nil Rona paylaşımı!
Gökhan Türkmen'den Nil Rona paylaşımı! Gökhan Türkmen, sosyal medya hesabından kızı Nil Rona'nın fotoğrafını paylaştı.
1.06.2017 Magazin
Benim güzel kızım!
Benim güzel kızım! İki kız babası Gökhan Türkmen, Nil Rona’nın ikinci yaşını, düzenlediği doğum günü partisi ile kutladı.
10.04.2017 Magazin
Gökhan Türkmen'den kızlarına anlamlı mesaj
Gökhan Türkmen'den kızlarına anlamlı mesaj Gökhan Türkmen, canlı yayında kızları Nil Rona ve Leyla Ada için geleceğe not iletti.
8.03.2017 Magazin
Gökhan Türkmen ikinci kez baba oldu!
Gökhan Türkmen ikinci kez baba oldu! 2014 yılında Sinem Aksoy'la nikah masasına oturan Gökhan Türkmen, ikinci kez baba oldu.
5.01.2017 Magazin
Mutlu olunca para kazanılır
Mutlu olunca para kazanılır Gökhan Türkmen, kızı Nil Rona ile babalık deneyimini ve planlarını ebebek’ten Bebek dergisinin Eylül ayı sayısına anlattı...
5.09.2016 Magazin
Baba olunca değiştim
Baba olunca değiştim Gökhan Türkmen, Emre Saygı’nın ‘Hadi Be’ programına konuk oldu...
8.01.2016 Magazin
Kızıyla gezmeye çıktı!
Kızıyla gezmeye çıktı! Ünlü şarkıcının meğer çocuğu bile olmuş...
4.06.2015 Magazin
‘Doğacak kızıma...’
‘Doğacak kızıma...’ Gökhan Türkmen, canlı yayında doğacak kızına seslendi: “Yaklaşık 10 yıldır bunun hayalini kuruyorum, küçüklüğümden beri hep bir kız çocuğum olsun istedim, canım kızım Nil Rona...
30.03.2015 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Nil Rona ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nil rona haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.