Nikah Şahidi

Nikah Şahidi

Son dakika nikah şahidi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan nikah şahidi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını nikah şahidi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nikah Şahidi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nikah şahidi gelişmeleri de dahil olmak üzere 298 nikah şahidi haberi bulunmuştur. Tüm nikah şahidi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Çağla Şıkel ve eski sevgilisi Nail Gönenli, Berna Şıkel'in nikah şahidi oldu!
Çağla Şıkel ve eski sevgilisi Nail Gönenli, Berna Şıkel'in nikah şahidi oldu! Çağla Şıkel'in benzerlikleriyle sık sık gündeme gelen ablası Berna Şıkel mutluluğa "Evet" dedi. Düğünde Şıkel ailesinin mutluluğuna ortak olan bir isim dikkat çekti. Berna Şıkel ile Murat Fincan'ın nikah şahitleri Çağla Şıkel ile kısa süre önce ayrıldığı sevgilisi Nail Gönenli oldu. İşte Çağla Şıkel'in ablası Berna Şıkel'in düğününden renkli kareler...
10.03.2024 Magazin
Ezgi Mola anne oldu! 'Can' dünyaya 'merhaba' dedi
Ezgi Mola anne oldu! 'Can' dünyaya 'merhaba' dedi 8 Mayıs'ta dünyaevine giren oyuncu Ezgi Mola ile işletmeci Mustafa Aksakallı'nın bebeklerinin cinsiyeti, geçtiğimiz ay belli olmuştu. Sakin bir hamilelik dönemi geçiren Ezgi Mola, dün akşam saatlerinde oğlunu kucağına aldı
24.11.2023 Magazin
Nihal Candan evli mi, Mehmet Faruk Çiçek kimdir? Nihal Candan'ın eşi kim?
Nihal Candan evli mi, Mehmet Faruk Çiçek kimdir? Nihal Candan'ın eşi kim? Suç örgütüne üye olma suçlamasıyla gözaltına alınan Nihal Candan'ın 4 ay önce Mehmet Faruk Çiçek adlı kişiyle evlendiği ortaya çıktı. Peki, Mehmet Faruk Çiçek kimdir, Nihal Candan’ın eşi kaç yaşında nereli?
21.11.2023 Gündem
Ezgi Mola anne olmak için gün sayıyor! Karnı burnunda pozlar verdi
Ezgi Mola anne olmak için gün sayıyor! Karnı burnunda pozlar verdi 8 Mayıs'ta dünyaevine giren oyuncu Ezgi Mola ile işletmeci Mustafa Aksakallı'nın bebeklerinin cinsiyeti, geçtiğimiz günlerde belli olmuştu. Oğlan çocuğu bekleyen Mola , karnı burnunda tatil pozlarını sosyal medyada paylaştı.
27.07.2023 Magazin
Emrah'ın oğlu Tayfun Erdoğan evlendi! Nikah şahidi bakın kim oldu
Emrah'ın oğlu Tayfun Erdoğan evlendi! Nikah şahidi bakın kim oldu Şarkıcı Emrah’ın uzun zamandır küs olduğu oğlu Tayfun Erdoğan, Eda İrap ile nikah masasına oturdu. Çiftin bu mutlu gününe şahitlik eden isim Yeşilçam'ın usta ismiydi.
23.07.2023 Magazin
MHP Genel Başkanı Bahçeli nikâh şahidi oldu
MHP Genel Başkanı Bahçeli nikâh şahidi oldu Ankara-Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, kızı Aybike Özer’in Cihangir Özer ile nikâhını kıydı. Çiftin nikâh şahitliğini ise MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli yaptı.
12.06.2023 Gündem
Düğün tarihi netleşmişti! Eda Ece'nin nikah şahidi belli oldu
Düğün tarihi netleşmişti! Eda Ece'nin nikah şahidi belli oldu Yasak Elma dizisinde hayat verdiği Yıldız karakteriyle adından söz ettiren Eda Ece, 5 yıldır basketbolcu Buğrahan Tuncer ile aşk yaşıyor. Ünlü çift haziranda nikah masasına oturacak. Geçtiğimiz haftalarda düğün tarihi netleşen Eda Ece'nin nikah şahidi de belli oldu.
9.04.2023 Magazin
Kentsel dönüşüme yeni destek paketini uzmanlar değerlendirdi: Çok büyük fırsat
Kentsel dönüşüme yeni destek paketini uzmanlar değerlendirdi: Çok büyük fırsat Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, kentsel dönüşüm kapsamında yüklenici ve konut üreticileri için hazırlanan yeni destek paketini duyurdu. Uzman isimler yeni destek paketini canlı yayında yorumlarken İMKOM Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, "Koşulları çok değerli buldum. 10 yıl zaman süreli olması yaklaşık bir kira bedeline tekabül ediyor. Mevcut evini tahliye ettiğinde kira desteği oluyor. Bu çok önemli bir fırsat" dedi. CNN TÜRK'e konuk olan Gayrimenkul Uzmanı Ayşe Fügen Arda ise "Kredi kolaylığı sağlanması önemli ama bütün hasarlı binalardaki insanları taşıyamayız, çok çok hasarlı, yıkılabilecek kişileri taşımalıyız" ifadelerini kullandı.
17.03.2023 Ekonomi
Bakan Kasapoğlu, depremzede çiftin nikâh şahidi oldu
Bakan Kasapoğlu, depremzede çiftin nikâh şahidi oldu Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, GSB Çubuk Kız Öğrenci Yurdu’nda kalan depremzede İlknur ve Suat çiftinin nikâh şahidi oldu.
17.03.2023 Gündem
Nilperi Şahinkaya'dan anlamlı hareket! 'Unutulmaz bir gün oldu'
Nilperi Şahinkaya'dan anlamlı hareket! 'Unutulmaz bir gün oldu' Oyuncu Nilperi Şahinkaya, Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği'yle (UCİM) deprem felaketinden en çok etkilenen illerden olan Kahramanmaraş'a gitti. Depremzede çocuklarla zaman geçirip, oyunlar oynadığı miniklere moral veren Nilperi Şahinkaya, çektirdiği fotoğrafları Instagram hesabından paylaştı.
27.02.2023 Magazin
Hakan Altun'dan alkışlanacak hareket! Depremzede 5 aileyi misafir edecek
Hakan Altun'dan alkışlanacak hareket! Depremzede 5 aileyi misafir edecek Ünlü şarkıcı Hakan Altun ailesiyle birlikte depremzedeler için seferber oldu.Hakan Altun, tüm sevenlerini de 'Bir Yuva Bir Kira' ve 'Evim Yuvan Olsun' kampanyalarına destek olmaya davet etti. Sosyal medya hesabından bir video paylaşan Altun, "Siz de bir aileye destek olabilirsiniz” dedi.
26.02.2023 Magazin
Aslı Tandoğan depremzede çiftin nikah şahidi oldu: O kadar çok duyguyu bir arada yaşadım ki
Aslı Tandoğan depremzede çiftin nikah şahidi oldu: O kadar çok duyguyu bir arada yaşadım ki Türkiye, 6 Şubat'ta Kahramanmaraş'ta meydana gelen iki büyük depremle felaketi yaşadı. Ünlü isimler 11 ili etkileyen deprem bölgesine yardım götürmek için tek yürek oldu. Bölgeye giden oyuncu Aslı Tandoğan, yaşadıklarını sosyal medya hesabında yayınladı. Herkesi duygulandıran paylaşımda Tandoğan, çadırda kalan bir çiftin nikah şahidi olduğunu yazdı.
26.02.2023 Magazin
Gonca Vuslateri'den gönderme!
Gonca Vuslateri'den gönderme! Ünlü oyuncu Gonca Vuslateri, “2023’te, askıntı eski tiyatroculardan, genç oyuncularımızı korusun Allah’ım” paylaşımıyla gündem oldu. İşte detaylar...
4.01.2023 Magazin
Nihat Doğan'ın eşi Arezoo Gharlar'dan karnı burnunda ayna pozu!
Nihat Doğan'ın eşi Arezoo Gharlar'dan karnı burnunda ayna pozu! Türkücü Nihat Doğan ile İranlı Arezoo Gharlar, geçtiğimiz ağutos ayında sessiz sedasız evlenmişti. İkili, düğüne sadece yakın çevresini davet etmişti. İlk bebeğini kucağına almak için gün sayan altı aylık hamile Arezoo Gharlar, ayna karşısında karnı burnunda fotoğrafını Instagram hesabından yayınladı.
12.11.2022 Magazin
Nihat Doğan zarar edince mekanı devretti!
Nihat Doğan zarar edince mekanı devretti! Sessiz sedasız üç aylık hamile olduğu ortaya çıkan sevgilisi Arezoo Gharlar'la dünyaevine giren türkücü Nihat Doğan, 5 milyon TL harcayarak güzellik merkezi açmıştı. Ünlü şarkıcı, bu sektörde umduğunu bulamadı. Büyük zarar ettiği konuşulan Nihat Doğan, açtığı güzellik merkezini kapattı ve yakınlarına "Keşke bu işe girmeseydim" diyerek dert yandı.
7.11.2022 Magazin
Bakan Yanık: Mutlu aile, mutlu toplum demek
Bakan Yanık: Mutlu aile, mutlu toplum demek Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, "Mutlu bir aile; mutlu bir toplum demek, mutlu insanlar, mutlu çocuklar ve gelecek demek" dedi.
2.09.2022 Yaşam
Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç çifti muradına erdi
Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç çifti muradına erdi Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç Six Senses Hotel’de organizasyonunu Jovie Events ‘in yaptığı düğün töreniyle dünyaevine girdi.
28.08.2022 Magazin
Bakan Bozdağ, nikah şahidi oldu
Bakan Bozdağ, nikah şahidi oldu Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Meliha Tunç ile hayatını birleştiren Yozgat AK Parti İl Başkanı Yusuf Başer’in nikah töreninde şahitlik yaptı.
27.08.2022 Siyaset
Nihat Doğan düğün fotoğraflarını paylaştı! 'Sen, bana Allah’ın verdiği bir ödülsün'
Nihat Doğan düğün fotoğraflarını paylaştı! 'Sen, bana Allah’ın verdiği bir ödülsün' Bir dönem aşk yaşadığı Seda Sayan ile evliliğin eşiğinden dönen türkücü Nihat Doğan (42), yaklaşık bir yıldır aşk yaşadığı İranlı kız arkadaşı Arezoo Gharlar ile sürpriz bir törenle dünyaevine girdi. Düğün fotoğraflarını sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşan Doğan, duygularını da dile getirmeyi ihmal etmedi.
13.08.2022 Magazin
Binali Yıldırım, konserde seyirciyle türkü söyledi! Ortaya renkli görüntüler çıktı
Binali Yıldırım, konserde seyirciyle türkü söyledi! Ortaya renkli görüntüler çıktı AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, Erzincan’da düzenlenen Murat Dalkılıç konseri öncesinde çıktığı sahnede seyirciyle türkü söyledi.
3.07.2022 Siyaset
Merve Sakallı kimdir, kaç yaşında? Lucien Arkas kimdir, nereli, kaç yaşında?
Merve Sakallı kimdir, kaç yaşında? Lucien Arkas kimdir, nereli, kaç yaşında? İzmir'in ünlü iş insanlarından Arkas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Lucien Arkas ve Merve Sakallı İzmir'in Torbalı ilçesinde yer alan Arkas Bağları'nda evlendi. 3. kez evlenen ünlü iş insanının düğününe başta aile üyeleri olmak üzere iş dünyasının ve cemiyetin önemli simaları da katıldı.  Peki, Merve Sakallı kimdir, kaç yaşında? Lucien Arkas kimdir, nereli, kaç yaşında?
30.06.2022 Magazin
Usta oyuncu Serhat Özcan evlendi!
Usta oyuncu Serhat Özcan evlendi! Son olarak 'Zümrüdüanka' adlı dizide ekranlarda olan oyuncu Serhat Özcan, beş yıldır birlikte olduğu Avukat Deniz İpek ile Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde dünyaevine girdi. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Özcan, kendisini son derece huzurlu ve mutlu hissettiğini belirtti.
19.06.2022 Magazin
Arda Turan'ın garsona jestinden evlenme teklifi çıktı! Arabasını vermekle kalmamış!
Arda Turan'ın garsona jestinden evlenme teklifi çıktı! Arabasını vermekle kalmamış! Galatasaray’ın yıldız ismi Arda Turan, Sevgililer Günü için kendisinden otomobilini isteyen genci geri çevirmemiş ve vermişti. Bu jestin detayından ise evlenme teklifi çıktı...
21.02.2022 Magazin
Zeynep Bastık ile Tolga Akış evlendi
Zeynep Bastık ile Tolga Akış evlendi Ünlü şarkıcı Zeynep Bastık, Tolga Akış ile bu akşam evlendi. Ünlü çifti bu güzel gününde ünlü dostları yalnız bırakmadı.
7.07.2021 Magazin
Doktor eşi tarafından öldürülen diyetisyenin son görüntüsü ortaya çıktı!
Doktor eşi tarafından öldürülen diyetisyenin son görüntüsü ortaya çıktı! Gelen son dakika haberine göre; ANTALYA'da doktor Yusuf Onur Kaan Bozkurt’un (58) diyetisyen eşi Gamze Kaçar Bozkurt’u (38) tabancayla vurup öldürdükten sonra intihar ettiği 17 Şubat'tan bir gece önce, talihsiz kadının, annesi Nurdan Kaçar'ın doğum gününde bir araya geldiği son görüntüleri ortaya çıktı. Kaan Bozkurt'un, iki kez eşi hakkında uzaklaştırma kararı aldırdığı, bu süreçte baldızının düğününe katılıp nikah şahidi olduğu, boşanma davası açıp 1 milyon lira tazminat talebinde bulunduğu, eşinin terk etmesi üzerine intihar girişiminde bulunduğu belirlendi. 24 Şubat'ta 3'üncü evlilik yıl dönümleri olan Bozkurt çiftinin, bu tarihte kar tatili planladıkları öğrenildi.
23.02.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Nikah Şahidi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nikah şahidi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.