Nihat Şahin

Nihat Şahin

Son dakika Nihat Şahin haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Nihat Şahin ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Nihat Şahin haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nihat Şahin

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nihat şahin gelişmeleri de dahil olmak üzere 567 nihat şahin haberi bulunmuştur. Tüm nihat şahin haberleri aşağıda listelenmiştir.
14 yıl önce, 6 ay arayla kayboldular! 2 arkadaşın öldürülüp, gömüldüğü ortaya çıktı
14 yıl önce, 6 ay arayla kayboldular! 2 arkadaşın öldürülüp, gömüldüğü ortaya çıktı Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde 14 yıl önce, 6 ay arayla kaybolan Mahmut Şahin ile arkadaşı Nihat Şahin'in öldürülüp cesetlerinin gömüldüğü ortaya çıktı. Olaya karıştığı belirlenen 4 kişiden 2'si gözaltına alınırken, birinin cezaevinde, diğerinin ise yurt dışında olduğu belirlendi.
12.02.2021 Gündem
Vahşetin altından cinsel istismar çıktı! Meğer ağabey...
Vahşetin altından cinsel istismar çıktı! Meğer ağabey... Afyonkarahisar’ın Dinar ilçesi Çayüstü köyünde silahla öldürülmüş olarak bulunan kız kardeşlerin, ağabeyleri tarafından 4 yıldır cinsel istismara uğradıkları, bu durumu anne ve babalarına anlattıkları için öldürüldüğü ortaya çıktı.
13.04.2019 Yaşam
Gazişehir Gaziantep, gol oldu yağdı! 7 gol...
Gazişehir Gaziantep, gol oldu yağdı! 7 gol... Spor Toto 1. Lig'de Gazişehir Gaziantep, Kardemir Karabükspor'u 6-1 yendi.
22.12.2018 TFF 1.Lig
Pazardan aldığı mantarı yedikten sonra öldü
Pazardan aldığı mantarı yedikten sonra öldü Sakarya'nın Kocaali ilçesinde, pazardan aldığı istiridye mantarını yedikten sonra fenalaşan ve hastaneye giden Nihat Şahin (66), yaşamını yitirdi. Aynı mantardan yiyen eşi Şükran Şahin'e ise herhangi bir şey olmadı.
9.11.2018 Yaşam
Gol düellosunda kazanan Osmanlıspor
Gol düellosunda kazanan Osmanlıspor Spor Toto 1. Lig’in 7. hafta mücadelesinde Osmanlıspor, deplasmanda Gazişehir Gaziantep'i 3-2 mağlup etti.
1.10.2018 TFF 1.Lig
CANLI! Gençlerbirliği - Konyaspor
CANLI! Gençlerbirliği - Konyaspor Gençlerbirliği, Süper Lig'in 19. haftasında Atiker Konyaspor'u konuk ediyor.
26.01.2018 Gençlerbirliği
Özat tartışmalara noktayı koydu
Özat tartışmalara noktayı koydu Gençlerbirliği Teknik Direktörü Ümit Özat, yapılan transferlere getirilen eleştirilerde, büyük rakamlarla oyuncular alındığı yönünde algı oluşturulmaya çalışıldığını belirterek, “Algının farklı oluşturulmasına darılıyorum. Herkes transferlerin böyle büyük rakamlarla oluşturulduğunu düşünüyor ama hiç de öyle bir şey yok. Bizim arka beşlimizin toplam maliyetine Anadolu takımında oynayan bir stoper var” dedi.
25.01.2018 Gençlerbirliği
Bakırköy'de korkutan yangın: 3 yaralı
Bakırköy'de korkutan yangın: 3 yaralı BAKIRKÖY'de gece saatlerinde 5 katlı bir apartmanın giriş katında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevler kısa sürede tüm daireyi sardı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederek büyümesini önlerken, 2'si hafif 3 kişi yaralandı.
6.07.2017 Yaşam
Hopf ve Ahmet Çalık formayı kaptırmıyor!
Hopf ve Ahmet Çalık formayı kaptırmıyor! Spor Toto Süper Lig'in 16 haftalık ilk bölümünde Gençlerbirliği'nin en istikrarlı isimleri, kaptan Ahmet Çalık ile İsveçli kaleci Johannes Hopf oldu.
24.09.2021 Gençlerbirliği
Futbol sahalarında görülmemiş olay!
Futbol sahalarında görülmemiş olay! Gençlerbirliği-Menemen Bld. maçında eşi benzeri görülmemiş bir kaleci krizi yaşandı.
Gençler çok rahat!
Gençler çok rahat! Ziraat Türkiye Kupası C Grubu ikinci hafta maçında Gençlerbirliği, Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup temsilcisi Menemen Belediyespor'u 3-0 yendi.
24.09.2021 Gençlerbirliği
Küme düşen ilk takım belli oldu!
Küme düşen ilk takım belli oldu! Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Rize deplasmanından 2-0'lık mağlubiyetle ayrılan Mersin İdmanyurdu, ligden düşen ilk takım oldu.
29.04.2016 Rizespor
Mersin penaltılarla güldü
Mersin penaltılarla güldü Mersin İdmanyurdu, penaltılarda rakibini 5-4 yenerek grup aşamasına yükseldi
2.12.2015 Futbol
Bakkal'dan istifa açıklaması
Bakkal'dan istifa açıklaması Bakkal, kulüp binasındaki basın toplantısında, sezona iyi başlayamadıklarını ancak bunun, ne takımın ne de kendisinin kötü olduğu anlamına gelmediğini söyledi.
3.09.2015 Futbol
Mersin'den iç transfer atağı
Mersin'den iç transfer atağı Mersin İdman Yurdu, Servet Çetin ve Sinan Kaloğlu ile yeniden anlaşırken kadro dışı bıraktığı kalecisi Nihat Şahin'i de affetti.
31.08.2015 Futbol
Servet Çetin için açıklama
Servet Çetin için açıklama Mersin İdmanyurdu'nda Servet ve Nihat'a kadro umudu..
24.08.2015 Futbol
Nihat Şahin kadro dışı
Nihat Şahin kadro dışı Mersin İdman Yurdu'nda Nihat Şahin kadro dışı kaldı.
13.07.2015 Futbol
Çalımbay istifa etti!
Çalımbay istifa etti! Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, istifa ettiğini açıkladı.
28.06.2015 Futbol
Takımın vazgeçilmezi oldu
Takımın vazgeçilmezi oldu Süper Lig ekiplerinden Mersin İdmanyurdu'nda 34 yaşındaki kaptan Servet Çetin, ilk yarıda oynanan 16 maçta da 90 dakika forma giyen tek oyuncu olarak dikkat çekti.
14.01.2015 Futbol
Kadıköy'de çok özel kare!
Kadıköy'de çok özel kare! Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında Fenerbahçe, Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Mersin İdmanyurdu'nu konuk ediyor.
27.12.2014 Fenerbahçe
Vedat Şahin toprağa verildi!
Vedat Şahin toprağa verildi! Şişli'deki silahlı saldırıda hayatını kaybeden Vedat Şahin'in cenazesi, Samsun'da toprağa verildi.
29.09.2021 Gündem
Babacan da listeye girdi
Babacan da listeye girdi Kaleci arayışında Volkan'ın gündeme geldiği bordo-mavililer, önümüzdeki günlerde bu isim için resmi girişimlerde bulunacak.
25.12.2014 Trabzonspor
Kaleci Nihat'tan Burak'a mesaj
Kaleci Nihat'tan Burak'a mesaj Mersin İdman Yurdu kalecisi Nihat Şahin, penaltı pozisyonuyla ilgili düşüncelerinin değişmediğini söyledi.
22.12.2014 Futbol
Burak Yılmaz'dan Nihat Şahin'e cevap
Burak Yılmaz'dan Nihat Şahin'e cevap Galatasaraylı futbolcu Burak Yılmaz, Mersin İdmanyurdu kalecisi Nihat Şahin'in kendisi hakkında önde sürdüğü, takımına haksız penaltı kazandırdığı şeklindeki iddiaya tepki gösterdi.
20.12.2014 Galatasaray
"Bir kişi 'penaltı' desin..."
"Bir kişi 'penaltı' desin..." Galatasaray-Mersin İdman Yurdu maçının ardından Mersin kalecisi Nihat Şahin, gündem yaratacak açıklamalarda bulundu...
20.12.2014 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Nihat Şahin ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nihat şahin haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.