Nihat Kahveci

Nihat Kahveci

Son dakika nihat kahveci haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan nihat kahveci ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını nihat kahveci haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nihat Kahveci

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nihat kahveci gelişmeleri de dahil olmak üzere 725 nihat kahveci haberi bulunmuştur. Tüm nihat kahveci haberleri aşağıda listelenmiştir.
Arda Turan tek tek açıkladı, itiraf gibi sözler: O takımı özlüyorum
Arda Turan tek tek açıkladı, itiraf gibi sözler: O takımı özlüyorum A Milli Futbol Takımımız, haziran ayında EURO 2024'te mücadele edecek. Dev turnuva öncesi EURO 2008'deki başarısıyla hafızalara kazanan takımın en önemli isimlerinden biri olan ve şu anda Eyüpspor'un teknik direktörlüğünü yapan Arda Turan, UEFA TV'ye yaptığı açıklamada o döneme dair görüşlerini paylaştı.
29.02.2024 Galatasaray
Sabah kadar gol yedik! Canlı yayında çılgına döndü: Rezillik, anlatamıyorum
Sabah kadar gol yedik! Canlı yayında çılgına döndü: Rezillik, anlatamıyorum UEFA Konferans Ligi'nde Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin aldığı farklı mağlubiyetler büyük eleştiri konusu oldu. Eski milli futbolcu ve yorumcu Nihat Kahveci, Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde toplam 11 gol yemesi sonrası yaptığı yayında adeta çıldırdı.
1.12.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de yine aynı senaryo: Bunu yapamıyorsa fişi çeksin!
Fenerbahçe'de yine aynı senaryo: Bunu yapamıyorsa fişi çeksin! Trendyol Süper Lig'in ikinci haftasında Fenerbahçe, Samsunspor ile deplasmanda karşılaştı. Süper Lig'de 11 yıl sonra kozlarını paylaşan iki ekibin mücadelesinde sahadan galibiyetle ayrılan taraf, 2-0'lık skorla Fenerbahçe oldu. Nihat Kahveci, sarı lacivertli ekibin kritik galibiyetini değerlendirdi. Öte yandan Dzeko-Cengiz Ünder ikilisiyle ilgili kritik detay ortaya çıktı.
22.08.2023 Fenerbahçe
Yıldız futbolcuya yaylım ateşi: Fenerbahçe'nin ilk 11 oyuncusu değil
Yıldız futbolcuya yaylım ateşi: Fenerbahçe'nin ilk 11 oyuncusu değil Fatih Karagümrük-Fenerbahçe maçından sonra değerlendirmelerde bulunan ve özellikle Sarı Lacivertli oyuncu hakkında çok çarpıcı ifadeler kullanan Nihat Kahveci tecrübeli golcü için 'İlk 11 oyuncusu değil' sözlerini sarfetti.
11.04.2023 Fenerbahçe
Beşiktaş derbisinden sonra teşhisi koydu: Bu adam Fenerbahçe'nin futbolcusu değilmiş
Beşiktaş derbisinden sonra teşhisi koydu: Bu adam Fenerbahçe'nin futbolcusu değilmiş Süper Lig'in 27.haftasında Fenerbahçe evinde ezeli rakibi Beşiktaş'a 4-2 kaybetti. Alınan mağlubiyetin ardından Ali Koç ile Jorge Jesus arasında kritik bir zirve gerçekleştirilirken, eski milli futbolculardan Nihat Kahveci'nin Sarı Lacivertli bir oyuncu hakkında 'Fenerbahçe'nin topçusu olmadığı artık anlaşıldı' sözleri oldukça dikkat çekti.
6.04.2023 Fenerbahçe
Nihat Kahveci yeni teknik direktör için adres gösterdi: Artık buraya evrilmemiz lazım şifre belli
Nihat Kahveci yeni teknik direktör için adres gösterdi: Artık buraya evrilmemiz lazım şifre belli 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde Hırvatistan'a 2-0 kaybeden ve 2 maçta 3 puan alan Türkiye Milli Takımı'nda Stefan Kuntz'un geleceği ciddi bir şekilde sorgulanmaya başlandı. Eski futbolculardan Nihat Kahveci milli takımın yeni teknik direktörü hakkında çarpıcı açıklamalarda bulunurken Kahveci'nin 'Esasında adres belli' sözleri oldukça dikkat çekti.
29.03.2023 Futbol
Nihat Kahveci'den yıldız futbolcuyu övgü dolu sözler: Alex'in yanına heykelini diksinler
Nihat Kahveci'den yıldız futbolcuyu övgü dolu sözler: Alex'in yanına heykelini diksinler Alanyaspor-Fenerbahçe maçından sonra TRT Spor'da değerlendirmelerde bulunan Nihat Kahveci, Ekvadorlu yıldız Enner Valencia hakkında "Fenerbahçe şampiyon olursa Alex'in yanına heykelini diksinler." ifadelerini kullandı.
20.03.2023 Fenerbahçe
Türk futbol ailesi depremzedeler için 'Omuz Omuza'
Türk futbol ailesi depremzedeler için 'Omuz Omuza' Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Lig Kulüpler Birliği Vakfı ve beIN Medya Grubu'nun deprem felaketi nedeniyle, dayanışma ve yardım amacıyla düzenlediği "Omuz Omuza" kampanyası ortak canlı yayını gerçekleştirildi. 15 Haziran’a kadar sürecek kampanya çerçevesinde elde edilecek gelir, deprem bölgesindeki vatandaşların barınma ihtiyaçları için kullanılacak.
1.03.2023 Gündem
'Valerien Ismael zamanında 'disiplin' diyordu onu şimdi anladık'
'Valerien Ismael zamanında 'disiplin' diyordu onu şimdi anladık' Beşiktaş-Antalyaspor maçından sonra değerlendirmelerde bulunan Nihat Kahveci ""Valerien Ismael bazı mesajlar vermişti. Biz onları anlayamadık zamanında. 'Disiplin' diyordu hoca." ifadelerini kullandı.
27.02.2023 Beşiktaş
Sadece Türkiye mi? İspanya, İtalya ve Arjantin İcardi'yi konuşuyor
Sadece Türkiye mi? İspanya, İtalya ve Arjantin İcardi'yi konuşuyor Antalyaspor maçında oynadığı futbolun yanı sıra attığı golle bir kez daha damga vuran İcardi İtalya, İspanya ve Arjantin basınından tam not aldı.
22.01.2023 Galatasaray
Galatasaray'ın yıldızını öve öve bitiremedi: Sen git maça iki saat kala gel
Galatasaray'ın yıldızını öve öve bitiremedi: Sen git maça iki saat kala gel Süper Lig'in 20.haftasında Antalyaspor'u 2-1 yenen Galatasaray'da 3 puan sevinci yaşanırken, 90 dakikanın ardından Nihat Kahveci, Kemal Aslan ve Necati Ateş'in yıldız futbolcu hakkında övgü dolu sözler sarfetmeleri büyük dikkat çekti. Sarı Kırmızılı takımda kalıp kalmayacağı henüz netlik kazanmayan tecrübeli futbolcuyla ilgili 'Sen git maça 2 saat kala gel' diyen Kahveci 'Okan Buruk'u kutluyorum' derken Necati Ateş'in 'taraftar da havaya girdi' ifadeleri Galatasaraylı futbolseverlere keyifli anlar yaşattı.
22.01.2023 Galatasaray
AS Gazetesi yazdı! 'Madem Felix'i gönderdiniz Enes Ünal'ı transfer edin'
AS Gazetesi yazdı! 'Madem Felix'i gönderdiniz Enes Ünal'ı transfer edin' La Liga'da Getafe forması giyen ve oynadığı futbolla parmak ısırtan Enes Ünal için AS Gaztesi'nin yaptığı haber Türkiye'de bir hayli dikkat çekti.
14.01.2023 İspanya
4-0'ın ardından Galatasaray'da kriz! Ne takım arkadaşlarının yanına gitti ne tribünlere
4-0'ın ardından Galatasaray'da kriz! Ne takım arkadaşlarının yanına gitti ne tribünlere Dün akşam Hatayspor'u NEF Stadı'nda 4-0'la uğurlayan ve rakiplerinin alacağı sonuçları beklemeye koyulan Galatasaray'da 90 dakikanın ardından ufak çaplı bir kriz yaşandı. Takım arkadaşları ve tribünlerle galibiyetin coşkusunu yaşamayan yıldız futbolcu direkt soyunma odasına giderken, ünlü yorumcu Nihat Kahveci'nin Okan Buruk hakkında sarf ettiği sözler ise Sarı Kırmızılı camiada takdir topladı. İşte Galatasaray - Hatayspor karşılaşmasında yaşanan gelişmeler...
14.01.2023 Galatasaray
Beşiktaşlı Atiba hakkında olay olan sözler: Sahneyi iyi terk etmesi lazım
Beşiktaşlı Atiba hakkında olay olan sözler: Sahneyi iyi terk etmesi lazım Süper Lig'in 18. haftasında oynanan Beşiktaş-Kasımpaşa maçını spor yorumcusu Nihat Kahveci değerlendirdi ve bunun yanında Beşiktaş'ın tecrübeli oyuncusu Atiba Hutchinson'a olay sözler kullandı.
8.01.2023 Beşiktaş
Jorge Jesus Trezeguet'yi durduramadı ünlü yorumcu çıldırdı: Seni övüyorlar ama...
Jorge Jesus Trezeguet'yi durduramadı ünlü yorumcu çıldırdı: Seni övüyorlar ama... Süper Lig'in 15.hafta karşılaşmasında ezeli rakibi Trabzonspor'a 2-0 kaybetmesinden ziyade tansiyonu yüksek maçlarda silik bir görüntü ortaya koyan Jorge Jesus'un saha içi müdahalelerinde geç kalması Fenerbahçe camiasını çıldırttı. Eski milli futbolculardan Nihat Kahveci 90 dakikanın ardından faturayı Portekizli teknik adama keserken, Kahveci'nin "Jesus'u övüyoruz ama bu konuda erken müdahale edip Batshuayi ile Crespo hemen alınabilirdi." ifadeleri dikkat çekti.
24.12.2022 Fenerbahçe
'Hem armadan bahset hem kenardaki çocuğu it'
'Hem armadan bahset hem kenardaki çocuğu it' Galatasaray - Beşiktaş derbisinde top toplayıcı çocuğu iterek taç atışı kullanan Tayfur Bingöl'e Nihat Kahveci'den tepki geldi.
7.11.2022 Beşiktaş
Nihat Kahveci'den Şenol Güneş'e şok sözler: Futboldan anlayan herkes gördü sen göremedin
Nihat Kahveci'den Şenol Güneş'e şok sözler: Futboldan anlayan herkes gördü sen göremedin Süper Lig'in 13.hafta maçında Galatasaray'ın Beşiktaş'ı 2-1'lik skorla yenmesinin ardından canlı yayında derbinin kritiğini yapan Nihat Kahveci başta Şenol Güneş olmak üzere bazı Siyah Beyazlı oyuncuları resmen topa tuttu. Tayfur Bingöl hakkında 'Saçlarıyla uğraşmaktan top oynayamadı' ifadeleri kullanan Kahveci, deneyimli teknik adam Şenol Güneş'le ilgili 'Valerien İsmael döneminden daha dağınıktı' analizinde bulundu.
5.11.2022 Galatasaray
Okan Buruk'a 'Yeni Semih Kaya' Maçtan sonra şok eden sözler: G.Saray'ın topçusu değil
Okan Buruk'a 'Yeni Semih Kaya' Maçtan sonra şok eden sözler: G.Saray'ın topçusu değil Dün akşam 3 haftalık aradan sonra Fatih Karagümrük'le karşı karşıya gelen ve dişli rakibini 2-0 yenerek puanını 21'e çıkaran Galatasaray'da bazı futbolcuların performansları sınıfta kaldı. Kırmızı kart ve sakatlıklardan dolayı defans hattında değişiklik yapan Okan Buruk'un performansı çok da iç açmazken ünlü yorumcu Nihat Kahveci'nin Sarı Kırmızılı oyuncu hakkında 'Galatasaray'ı topçusu değil' sözleri oldukça dikkat çekti.
29.10.2022 Galatasaray
İspanya'da Enes Ünal rüzgarı! Nihat Kahveci'den sonra...
İspanya'da Enes Ünal rüzgarı! Nihat Kahveci'den sonra... Dün akşam La Liga ekiplerinde Celta Vigo ile karşılaşan Getafe'de Enes Ünal'ın attığı gol tarihe geçti. Enes 15 yıl sonra bir sezonda iki frikik golü atan Türk oyuncu olarak İspanya'ya damga vurdu.
25.10.2022 İspanya
Fenerbahçe'nin en zayıf 3 halkasını açıkladı! 'Jesus oyuncuları ne zaman kullanacağını...'
Fenerbahçe'nin en zayıf 3 halkasını açıkladı! 'Jesus oyuncuları ne zaman kullanacağını...' Başakşehir'i Diego Rossi'nin harika plase golüyle deviren ve 10 haftada 23 puan toplayan Fenerbahçe'de Jorge Jesus'un oyuncu değişiklikleri tam puan aldı. 1-0'ın ardından Nihat Kahveci, Erman Toroğlu, Uğur Meleke ve Gürcan Bilgiç gibi yazarlar Sarı Lacivertli takımın performansını çok beğenirken, Ercan Güven'in "Bundan sonra Fenerbahçe’nin nereye kadar gideceğini ancak Fenerbahçe bilir." ifadeleri ise oldukça dikkat çekti.
23.10.2022 Fenerbahçe
Jorge Jesus'a '45 saniyelik' tepki: Seninle anlaşamıyoruz hocam
Jorge Jesus'a '45 saniyelik' tepki: Seninle anlaşamıyoruz hocam Ankaragücü karşısında 3-0'lık galibiyet alan ve 9 haftada 20 puan toplayan Fenerbahçe'de Jorge Jesus'un oyun sistemi, rotasyonlu kadrosu oldukça beğeni toplarken, maçtan sonra ünlü yorumcu Nihat Kahveci'nin '45 saniyelik' tepkisi dikkat çekti. Portekizli teknik adamı oldukça beğendiğini söyleyen Kahveci 'Fenerbahçe 103 golü geçer' derken, eski milli futbolcunun Sarı Lacivertli takımın genç yıldızı hakkında Jesus'a yüklenmesi ise ayrıca ilgi uyandırdı.
18.10.2022 Fenerbahçe
Jorge Jesus'u 2 yıldız üzerinden bombaladılar: Emre Mor ve İrfan Can'a nasıl sabrettin?
Jorge Jesus'u 2 yıldız üzerinden bombaladılar: Emre Mor ve İrfan Can'a nasıl sabrettin? Fenerbahçe'nin Fatih Karagümrük'ü 5-4 yendiği maçtan sonra yaptığı açıklamalarla oldukça dikkat çeken Elvir Baljic ve Nihat Kahveci ikilisi özellikle 3 futbolcunun performansları hakkında olumsuz yorumlarda bulundular. 'Tutanının iyi olacak' sözleriyle Altay Bayındır'ı kasteden Kahveci milli eldiven için 'Bu sezon neden böyle oynuyor?' sorusunu yöneltirken, Baljic ise 'Jesus iki futbolcuyu daha erken çıkarması gerekiyordu' ifadeleri dikkat çekti.
10.10.2022 Fenerbahçe
Jorge Jesus'a yaylım ateşi: Hocam o iki yıldız nasıl oyunda tuttun?
Jorge Jesus'a yaylım ateşi: Hocam o iki yıldız nasıl oyunda tuttun? Vodafone Park'ta 0-0 sona eren Beşiktaş - Fenerbahçe maçından sonra açıklamalarda bulunan Nihat Kahveci, Jorge Jesus'u bombaladı. Derbide Portekizli teknik adamın oyuncu değişikliklerinde geç kaldığını açıklayan Kahveci Sarı Lacivertli iki yıldızı eleştirirken, eski milli futbolcunun 'Jesus bu iki oyuncuya nasıl sabretti hayret ediyorum' sözleri bir hayli dikkat çekti.
2.10.2022 Fenerbahçe
Kerem Aktürkoğlu'na Adana Demirspor maçı sonrası eleştiri: Konumu paylaşsın!
Kerem Aktürkoğlu'na Adana Demirspor maçı sonrası eleştiri: Konumu paylaşsın! Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Galatasaray, deplasmanda Adana Demirspor'a konuk oldu. Sarı-kırmızılılar, maçtan golsüz beraberlikle ayrıldı. TRT Spor'da konuşan Nihat Kahveci maçı değerlendirdi, Kerem Aktürkoğlu'nun performansını yorumladı.
1.10.2022 Galatasaray
Nihat Kahveci çağrıda bulunmuştu! Fenerbahçe'de flaş Jorge Jesus gelişmesi! Kasım ayında...
Nihat Kahveci çağrıda bulunmuştu! Fenerbahçe'de flaş Jorge Jesus gelişmesi! Kasım ayında... Fenerbahçe ile 1 yıllık sözleşme yapan ve hem Süper Lig'e hem de UEFA Avrupa Ligi'ne fırtına gibi başlayan Jorge Jesus'ta Ali Koç'tan beklenen hamle geldi. Alanyaspor maçından sonra Sarı Lacivertli yönetime seslenen Nihat Kahveci'nin bu çağrısı dikkate alınırken, Başkan Koç'un Portekizli teknik adam konusunda Kasım ayında harekete geçeceği belirtildi.
21.09.2022 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Nihat Kahveci ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nihat kahveci haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.