Nepal

Nepal

Son dakika nepal haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan nepal ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını nepal haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nepal

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nepal gelişmeleri de dahil olmak üzere 489 nepal haberi bulunmuştur. Tüm nepal haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 7 ülkenin büyükelçisinden güven mektubu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 7 ülkenin büyükelçisinden güven mektubu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Honduras, Namibya, İzlanda, Mozambik, Mauritius, Nepal ve Laos büyükelçilerinin güven mektuplarını kabul etti.
25.04.2024 Gündem
O ülkeden TikTok'u yasaklama kararı
O ülkeden TikTok'u yasaklama kararı Nepal hükümeti, 'sosyal yapıya zarar verdiği' gerekçesiyle Çinli sosyal medya platformu TikTok'un yasaklanması kararı alındığını duyurdu.
14.11.2023 Bilim ve Teknoloji
Hamas-İsrail savaşında son dakika gelişmesi! İsrail kara harekatına hazırlanıyor: Gazze sınırında 300 bin asker...
Hamas-İsrail savaşında son dakika gelişmesi! İsrail kara harekatına hazırlanıyor: Gazze sınırında 300 bin asker... Hamas'ın İsrail'e karşı başlattığı 'Aksa Tufanı Operasyonu' Ortadoğu'yu kaosa sürüklerken tüm dünyanın gözü bölgedeki gelişmelerde. Hamas'a savaş ilan eden İsrail Gazze'ye bomba yağdırmaya devam ederken ölenlerin sayısı 950'ye yükseldi. İsrail basını jetlerin Aksa Tufanı'nın arkasındaki isim olan Deif'in babasının evini vurarak yakınlarını öldürdüğünü yazdı. Ordu sözcüsü ise Gazze sınırında 300 bin askerin hükümetten gelecek emri beklediğini duyurdu. İsrail Lübnan'daki Hizbullah militanlarıyla üçüncü gününe giren çatışmalarda bir yarbayın öldüğünü doğruladı. Doğu sınırındaki patlama sesleri ise, üçüncü bir ülkeyle ilk temas niteliği taşıyor.
11.10.2023 Dünya
Dünya Kahve Günü ne zaman? Dünya kahve günü ne zaman ortaya çıktı, nasıl başladı?
Dünya Kahve Günü ne zaman? Dünya kahve günü ne zaman ortaya çıktı, nasıl başladı? Kahve günü dünyada birçok ülke tarafından kutlanıyor. Mart 2014'te, ICO'ya (Uluslararası Kahve Örgütü) Üye Devletler, dünya çapındaki kahve severler için tek bir kutlama günü oluşturmak amacıyla Kahve Günü düzenlemesini kabul etti. Peki, Dünya Kahve Günü ne zaman? Dünya kahve günü ne zaman ortaya çıktı, nasıl başladı?
29.09.2023 Gündem
Burak Akçapar kimdir? Dışişleri yeni bakan yardımcısı Burak Akçapar nereli, kaç yaşında, hangi görevlerde yer aldı?
Burak Akçapar kimdir? Dışişleri yeni bakan yardımcısı Burak Akçapar nereli, kaç yaşında, hangi görevlerde yer aldı?  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan atamaya göre; Dışişleri Bakan Yardımcılığına Burak Akçapar ve Mehmet Kemal Bozay atandı. Türk Büyükelçi, akademisyen ve köşe yazarı Burak Akçapar hakkında aramalar ise söz konusu atama kararı sonrası arttı. Peki, Burak Akçapar kimdir? Dışişleri yeni bakan yardımcısı Burak Akçapar nereli, kaç yaşında, hangi görevlerde yer aldı? 
18.02.2023 Gündem
Frank Hoogerbeets kimdir, nereli, kaç yaşında? Maraş depremini bilen adam ne dedi?
Frank Hoogerbeets kimdir, nereli, kaç yaşında? Maraş depremini bilen adam ne dedi? Frank Hoogerbeets 3 gün önce yaptığı paylaşımda "Türkiye, Ürdün, Suriye ve Lübnan'da 7.5'lik deprem olacaktır" ifadelerini kullanınca gözler bir anda “Frank Hoogerbeets”e çevrildi. Deprem uzmanı Frank Hoogerbeets ayrıca "Artçı sarsıntılar devam eder" uyarısında da bulundu. Peki, Frank Hoogerbeets kimdir, nereli, kaç yaşında?
7.02.2023 Gündem
Ürdün ve ABD arasında F16 anlaşması
Ürdün ve ABD arasında F16 anlaşması Ürdün, ilk etapta 12 adet olmak üzere ABD ile F16 satın alım anlaşması imzaladı.
19.01.2023 Dünya
200 kadını katletti, 'çevreyi temizlemek için yaptım' dedi! Seri katil Putin'e seslenip bunu istedi
200 kadını katletti, 'çevreyi temizlemek için yaptım' dedi! Seri katil Putin'e seslenip bunu istedi 200 kadını vahşice katlettiği düşünülen ve Rusya'da 'Kurt Adam' lakabıyla herkese korku salan evli ve bir çocuk babası seri katil Mikhail Popkov, yakalandığı zaman cinayetleri neden işlediği sorulduğunda "Çevreyi hayat kadınlarından temizlemek için yaptım." cevabını vermişti. Popkov, kafesinden Rus lider Vladimir Putin'e seslendi ve isteği ile pes dedirtti...
16.01.2023 Dünya
Nepal uçak kazası nedeni ne? Nepal uçak kazasında kaç kişi öldü, kurtulan var mı? Nepal'de düşen uçak!
Nepal uçak kazası nedeni ne? Nepal uçak kazasında kaç kişi öldü, kurtulan var mı? Nepal'de düşen uçak! Nepal'de 30 yılın en büyük uçak kazası meydana geldi. 72 kişi taşıyan yolcu uçağı iniş sırasında düştü. Yolculardan biri uçağın düşüşü sırasında canlı yayındaydı. Peki, Nepal uçak kazası nedeni ne? Nepal uçak kazasında kaç kişi öldü, kurtulan var mı? Nepal'de düşen uçak…
16.01.2023 Dünya
Hintli yolcu, Nepal’deki uçağın düşme anını anbean kayıt altına almış
Hintli yolcu, Nepal’deki uçağın düşme anını anbean kayıt altına almış Nepal'de düşen yolcu uçağında bulunan Hintli bir yolcunun, uçak düşmeden önce sosyal medya hesabından açtığı canlı yayın ile uçağın düştüğü anı anbean kayıt altına aldığı iddia edildi.
15.01.2023 Dünya
Hintli yolcu, Nepal’deki uçağın düşme anını anbean kayıt altına almış
Hintli yolcu, Nepal’deki uçağın düşme anını anbean kayıt altına almış Nepal'de düşen yolcu uçağında bulunan Hintli bir yolcunun, uçak düşmeden önce sosyal medya hesabından açtığı canlı yayın ile uçağın düştüğü anı anbean kayıt altına aldığı iddia edildi.
15.01.2023 Dünya
Nepal'de düşen yolcu uçağında can kaybı 67'ye yükseldi
Nepal'de düşen yolcu uçağında can kaybı 67'ye yükseldi Nepal'de 72 kişiyi taşıyan yolcu uçağının Pokhara Havaalanı'na iniş yapmaya çalıştığı esnada düşmesi sonucu hayatını kaybedenlerin sayısı 67'ye yükseldi.
15.01.2023 Dünya
Nepal'de yolcu uçağı düştü: Can kaybı 67'ye yükseldi
Nepal'de yolcu uçağı düştü: Can kaybı 67'ye yükseldi Katmandu Havalimanı'ndan Pokhara'ya uçan uçak, iniş sırasında havalimanına yakın bir bölgeye düştü. İçerisinde 68 yolcu ve 4 mürettebatın bulunduğu uçakta 67 kişinin cansız bedeni kaza bölgesinde bulundu.
15.01.2023 Dünya
Seri katil artık serbest! Kurbanları arasında Türk de vardı, ilk sözleri herkesi şaşırttı
Seri katil artık serbest! Kurbanları arasında Türk de vardı, ilk sözleri herkesi şaşırttı Fransız seri katil Charles Sobhraj'ın serbest kaldıktan sonra yaptığı ilk açıklama herkesi şaşırttı. The Serpent dizisine konu olan seri katilin kurbanları arasında bir de Türk vardı. Charles Sobhraj'ın suçları arasında Türkiye'de kardeşiyle gerçekleştirdiği olaylar da var.
24.12.2022 Dünya
Seyahat makaleleri yazarak, bisikletle dünyayı geziyor
Seyahat makaleleri yazarak, bisikletle dünyayı geziyor Danimarkalı öğretmen Soren Olsen (23), bisikletle çıktığı ikinci dünya turunda Kütahya'da mola verdi. Konaklama uygulamasından tanıştığı Kütahyalı İbrahim Demir’in misafiri olan Olsen, yazdığı seyahat makalelerinden kazandığı parayı dünya turuna harcadığını belirtip, "17 bin kilometre yol yaparak 36 ülke gezdim. Beni en çok etkileyen ülke Türkiye. Burada kurduğum arkadaşlıklar çok iyi. İnsanları, doğası, trafiği benim için fazlasıyla güvenli. Yemeklerini de çok seviyorum. Türk insanları harika" dedi.
13.10.2022 Yazarlar
Haşhaş tohumu ihracatında rekor artış! Yüzde 923...
Haşhaş tohumu ihracatında rekor artış! Yüzde 923... Beyaz haşhaş 2,5 yıllık aranın ardından Hindistan seferine çıktı. Türkiye, Mayıs ve Haziran aylarında Hindistan’a 15 bin 712 ton karşılığı 67 milyon 380 bin dolarlık beyaz haşhaş ihraç etti. Haşhaş tohumu ihracatı yüzde 923’lük rekor artışla 81 milyon dolara tırmandı.
13.07.2022 Ekonomi
Güzelliğiyle büyüleyen "Mavi Çukur" yüzlerce kişiye mezar oldu! Lanet ve katil deniz kızı...
Güzelliğiyle büyüleyen "Mavi Çukur" yüzlerce kişiye mezar oldu! Lanet ve katil deniz kızı... Piramitler ülkesi Mısır Kızıldeniz'de bulunan ve güzelliğiyle büyüleyen "Mavi Çukur" (Blue Hole) olarak bilinen dalış noktası, her yıl yüzlerce turisti ağırlıyor. Çukurun etrafında bulunan mezar taşları ve ardında yatan hikaye ve ortaya çıkan bir kamera kaydı ise oldukça ürkütücü.
24.06.2022 Dünya
Koronavirüs, maymun çiçeği virüsü derken yeni bir salgın daha patlak verdi! Bilim insanları duyurdu, antibiyotik bile işe yaramıyor...
Koronavirüs, maymun çiçeği virüsü derken yeni bir salgın daha patlak verdi! Bilim insanları duyurdu, antibiyotik bile işe yaramıyor... Koronavirüs, maymun çiçeği virüsü derken tüm dünyada yeni bir salgın paniği yaşanıyor. ABD'li bilim insanlarından son dakika uyarısı geldi. Alanındaki en büyüğü olan yeni bir çalışmaya göre, antibiyotiklere dirençli bir hastalık olan ateşli tifo vakaları küresel olarak artmaya başladı. Bilim insanları, her yıl yaklaşık 100 bin kişiyi öldüren hastalığa karşı ülkelerden önlem anlamasını istedi.
23.06.2022 Dünya
Nepal’de 22 kişiyi taşıyan uçak kayboldu
Nepal’de 22 kişiyi taşıyan uçak kayboldu Nepal’de içinde 22 kişinin bulunduğu uçağın kaybolduğu açıklandı. Kayıp uçağın izini sürmek için bölgede arama kurtarma çalışması başlatıldı.
29.05.2022 Dünya
İstanbul’da film gibi rehine kurtarma operasyonu
İstanbul’da film gibi rehine kurtarma operasyonu Taksim Meydanı’nda dolaşan 2’si kadın 4 Nepal uyruklu şahıs, Pakistan uyruklu 6 gaspçı tarafından satır zoruyla kaçırıldı. Rehin tutuldukları evde 3 boyunca işkence gören Nepallilerin görüntülerini yakınlarına atan gaspçılar, 10 bin avro fidye istedi. Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği ekipleri, film gibi bir operasyonla rehineleri Eyüpsultan’da tutuldukları evden kurtardı. Evde çıkan satırlara ve tabancaya el konulurken, 6 gaspçı gözaltına alındı.
26.04.2022 Yaşam
Üçüncü ülkeler listesi! Üçüncü ülke vatandaşı nedir, Türkiye 3. ülke vatandaşı mı?
Üçüncü ülkeler listesi! Üçüncü ülke vatandaşı nedir, Türkiye 3. ülke vatandaşı mı? “Üçüncü ülke vatandaşı nedir? ve “Türkiye 3. ülke vatandaşı mı?” sorularına yanıt aranıyor. Rusya, üçüncü ülkelere beyaz şeker ve şeker kamışı ihracatını, Avrasya Ekonomik Birliğine (AEB) de tahıl ihracatını geçici olarak yasakladı.
15.03.2022 Dünya
THY'den İstanbul için flaş karar! Yeniden başlıyor...
THY'den İstanbul için flaş karar! Yeniden başlıyor... Türk Hava Yolları (THY), uzun transfer gerçekleştiren yolcuları için dünyanın aktarma merkezi olan İstanbul'u ve eşsiz güzelliklerini ücretsiz keşfetme hizmeti sunduğu 'Stopover (duraklama) Konaklama' hizmetini yeniden başlatıyor.
9.03.2022 Gündem
Omicron varyantıyla ilgili önemli uyarı! Ciddi hastalıklara sebep oluyor
Omicron varyantıyla ilgili önemli uyarı! Ciddi hastalıklara sebep oluyor Omicron corona virüs varyantının alt mutasyonu olan BA.2 virüsünün diğer mutasyonlara göre daha hızlı yayılmasının yanı sıra daha ciddi hastalıklara neden olabileceği belirtildi. Japonya’da yapılan araştırmada, BA.2’nin virüse karşı sahip olunan tedavileri engelleme yeteneği de olduğunun altı çizildi.
18.02.2022 Sağlık
Arkadaşları donarak ölen göçmenler, Yunan zulmünü anlattı! 'Kadın erkek fark etmiyor'
Arkadaşları donarak ölen göçmenler, Yunan zulmünü anlattı! 'Kadın erkek fark etmiyor' Yunanistan'ın geri ittiği göçmenlerden 19'unun Edirne'nin İpsala ilçesinde donarak yaşamını yitirmesinin ardından aynı grupta olan 2 Bangladeşli, Yunanistan'da kampa götürülüp, 3 gün boyunca aç ve susuz bırakıldıklarını ardından Türkiye'ye itildiklerini anlattı.
3.02.2022 Gündem
Özlem Türeci ve Uğur Şahin'den flaş Omicron açıklaması: Çok farklı...
Özlem Türeci ve Uğur Şahin'den flaş Omicron açıklaması: Çok farklı... Dünya omicron varyantıyla ilgili gelişmeleri anbean takip ediyor. Pfizer/BioNTech aşısını geliştiren bilim insanları Özlem Türeci ve Uğur Şahin İngiliz Times gazetesine koronavirüs süreci ve Omciron varyantıyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
11.12.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Nepal ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nepal haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.