Nefes Kredisi

Nefes Kredisi

Son dakika nefes kredisi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan nefes kredisi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını nefes kredisi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nefes Kredisi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nefes kredisi gelişmeleri de dahil olmak üzere 142 nefes kredisi haberi bulunmuştur. Tüm nefes kredisi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kredi müjdesi! Bugün resmen başlıyor, ödemeler 6 ay sonra, faizler...
Kredi müjdesi! Bugün resmen başlıyor, ödemeler 6 ay sonra, faizler... Kredi kullanacaklar için büyük fırsat... 6 ay ödeme yok. Nakit ihtiyaçlar hemen karşılanıyor, ödemeler ise 6 ay sonra başlıyor. Avantajlı faiz oranları ile kredi kullanılabiliyor. Kredi başvuruları bugün itibarı ile başladı. İşte kredi kullanmayı düşünenler için 6 ay geri ödemesiz kredi kullanımı sağlayan bankalar ve kredi detayları....
1.06.2021 Ekonomi
Nefes kredisi veren bankalar hangileri? Nefes kredisi başvurusu nasıl yapılır? Nefes kredisi başvuru şartları!
Nefes kredisi veren bankalar hangileri? Nefes kredisi başvurusu nasıl yapılır? Nefes kredisi başvuru şartları! Koronavirüsün ekonomik etkilerini aza indirmek amacıyla hükümet tarafından devreye alınan Nefes Kredisi başvuruları 1 Haziran'da başlıyor. KOBİ ve işletmelere verilecek Nefes Kredisi'ne 10 banka katılacak ve 6 ay ödemesiz olacak. Peki, Nefes kredisi veren bankalar hangileri? Nefes kredisi başvurusu nasıl yapılır? İşte Nefes kredisi başvuru şartları!
31.05.2021 Ekonomi
Nefes Kredisi 2021 | Nefes kredisi ne zaman verilecek, başvuru şartları neler? Nefes kredisi başvurusu ve kredi verecek bankalar
Nefes Kredisi 2021 | Nefes kredisi ne zaman verilecek, başvuru şartları neler? Nefes kredisi başvurusu ve kredi verecek bankalar Nefes kredisi başvurusu detayları belli oldu. Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından duyurulan 2021 Nefes Kredisi 10 Bankanın katılımı ile TOBB ve KGF iş birliğinde 1 Haziran 2021 itibarı ile uygulamaya alınacak. 10 banka tarafından verilen kredinin faizi yüzde 17.5 olacak. 6 ay ödemesiz, 12 eşit taksitle ödenecek. Cirosu 1 milyon TL'yi aşmayan 50 bin, 1-10 milyon TL olan 200 bin lira alabilecek. Peki, Nefes kredisi başvuru şartları nelerdir, nefes kredisi başvurusu nasıl yapılır? Nefes kredisi başvurusu kimler yapabilir, hangi bankalar kredi verecek?
27.05.2021 Çalışan Hakları
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında meydan okudu: Sinsi operasyonu akamete uğratacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında meydan okudu: Sinsi operasyonu akamete uğratacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti Grup toplantısında konuştu. Erdoğan, ''İçişleri Bakanımız Soylu'yu hedef alan saldırıların gerisinde ülkedeki huzur ikliminden duyulan rahatsızlık var. Terör örgütleri gibi suç örgütleriyle mücadelesinde de İçişleri Bakanımızın yanında olduk, yanındayız ve yanında olacağız. Binali Yıldırım arkadaşımızın oğlu üzerinden hedefe alınması asıl niyeti gösteren bir başka işarettir. Bu tezgahı da Allah'ın izniyle bozacağız'' dedi.
26.05.2021 Siyaset
Nefes Kredisi kimlere verilecek? Nefes Kredisi başvurusu ne zaman?
Nefes Kredisi kimlere verilecek? Nefes Kredisi başvurusu ne zaman? Milyonları ilgilendiriyor. Hükümetten kredi müjdesi! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın duyurduğu koronavirüsün etkilerini azaltmak amacıyla verilecek 'Nefes Kredisi'nin detayları araştırılıyor. Başvurulara kısa bir süre kala Nefes Kredisi ile ilgili ayrıntılar da ortaya çıktı. Kamu bankaları olan Vakıfbank, Ziraat Bankası, Halkbank'ın yanı sıra özel bankalar da nefes kredisi ödemelerine destek verecek. Nefes Kredisi ile düşük faizle kredi imkanı sağlanacak. Hazine ve Maliye Bakanlığı pandemide etkilenen şirketlere kullandırılacak nefes kredisinin detayları belli oldu. Peki, Nefes Kredisi kimlere verilecek? Nefes Kredisi başvurusu ne zaman? Nefes kredisi başvurusu nasıl yapılır? Esnafa Nefes Kredisi verilecek mi? Nefes Kredisi faiz oranı ne? İşte Nefes Kredisi şartları...
26.05.2021 Ekonomi
Kredi müjdesi ile ilgili son dakika açıklaması! Ve belli oldu
Kredi müjdesi ile ilgili son dakika açıklaması! Ve belli oldu Yüz binlerce kişi bekliyordu. Avantajlı koşullarda sunulan 6 ay geri ödemesiz kredi ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Bakanlık tarafından yapılan açıklamada 10 bankadan kredi kullanımının sağlanacağı duyuruldu. Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada kredi ile ilgili detaylar paylaşıldı. Kredi başvurularının 10 banka üzerinden 1 Haziran itibarı ile başlayacağı kaydedildi.
26.05.2021 Ekonomi
Bakan Elvan'dan kripto para açıklaması!
Bakan Elvan'dan kripto para açıklaması! Hazine ve Maliye Bakanı Elvan önemli açıklamalarda bulundu. Elvan, "Nefes kredisiyle ilgili detaylar bu hafta açıklanacak. Bilişim, savunma ve enerji sektörlerinde kredi tahsis süreçleri değişecek. Kripto düzenlemesi kısa sürede bitecek, vatandaş yönetemeyeceği riski almasın. " dedi.
25.05.2021 Ekonomi
Kredi müjdesi! 1 yıl ödemesiz... Tek tek açıklandı, işte detaylar...
Kredi müjdesi! 1 yıl ödemesiz... Tek tek açıklandı, işte detaylar... 1 yıl ödemesiz kredi fırsatı! Detaylar belli oldu. Nefes Kredisi için Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank ve Denizbank harekete geçti. 50 bin liradan 200 bin liraya kadar kredi kullanılabilecek. Nefes Kredisi'nden kimler yararlanacak? Herkes bu sorunun yanıtını merak ediyordu. Ve belli oldu. Avantajlı koşullarda 1 yıl faiz ödemesiz nefes kredisi ile ilgili tüm merak edilenler haberimizde...
19.05.2021 Ekonomi
Çiftçinin borçlarına erteleme! Çiftçinin ziraate ve tarım kooperatiflerine olan borçları ertelendi!
Çiftçinin borçlarına erteleme! Çiftçinin ziraate ve tarım kooperatiflerine olan borçları ertelendi! Çiftçiye müjde... Belli oldu ve resmen açıklandı. Kritik Kabine toplantısı sona erdi ve beklenen destekler tek tek açıklandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanan kritik Kabine toplantısında çiftçiye ve esnafa can suyu olacak destekler görüşüldü. Koronavirüsle mücadele kapsamında hükümet, salgının etkilerini hafifletmek ve çiftçinin rahat nefes almasını sağlamak amacıyla yeni desteği masaya yatırdı. Kabine toplantısının ardından kameralar karşısına geçen ve ulusa seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, çiftçinin borçları için alınan yeni kararları duyurdu. Peki, Borçlara faizsiz erteleme geldi mi? Borçlar yapılandırılacak mı? Çiftçinin borçları ertelendi mi? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları...
17.05.2021 Ekonomi
Sanayici, tüccar ve büyük şirketlere nefes kredisi! Hangi bankalar kredi verecek? Esnafa kredi desteği açıklandı!
Sanayici, tüccar ve büyük şirketlere nefes kredisi! Hangi bankalar kredi verecek? Esnafa kredi desteği açıklandı! Binlerce esnaf bekliyordu! Ve belli oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan tek tek açıkladı. Esnafa yeni destek paketi uygulamaya konulacak. Müjdeli haberi Cumhurbaşkanı Erdoğan verdi. Kontrollü normalleşme dönemi ve 1 Haziran sonrası dönem Kabine toplantısında sürecin artıları ve eksileri masaya yatırıldı ve tüm detaylar görüşüldü. Hükümet esnafa nefes aldıracak yeni destek paketini devreye aldı. Sektöre can suyu olacak faizsiz kredi desteğinin detaylarını Cumhurbaşkanı Erdoğan Kabine toplantısı sonrasında açıkladı. Peki, Esnafa faizsiz kredi desteği nasıl verilecek? Hangi bankalar esnafa faizsiz kredi verecek? Esnafa destek kredisi şartları ne? Nasıl başvuru yapılır? Esnaf kredisinden kimler faydalanacak? İşte esnaf kredisi şartları ve ödeme koşulları!
17.05.2021 Gündem
Esnafa hibe desteği müjdesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu..
Esnafa hibe desteği müjdesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu.. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kritik kabine toplantısı sonrası milyonlarca kişinin beklediği müjdeleri peş peşe duyurdu. Erdoğan, pandemi döneminde zarara uğrayan esnafa hibe desteği verileceğini duyurarak, "Salgın tedbirleri sebebiyle işlerine ara veren esnaflarımıza iki grup halinde destek olacağız. 1. grupta kahve kıraathane pastane, internet kafeler vb işletmeler yer almaktadır. Sayıları 235 bine ulaşan işletmelere bir defaya mahsus 5 bin liralık hibe ödemesi yapacağız. 2. grupta bakım onarım, tamirat, hırdavatçılar, müzisyenler, oto yıkamacılar, oyuncak, kozmetik, bakırcılar, ayakkabıcılar, konfeksiyonlar vb yer almaktadır. Bu gruba berberler otobüsçüler, pazarcılar dahildir. Toplamda 1 milyon 150 bini aşkın işletmeyi kapsayan bu gruba bir defaya mahsus 3 bin lira hibe desteği vereceğiz. Toplamda 4 milyar 602 milyon liralık kaynağı karşılıksız olarak veriyoruz" şeklinde konuştu. Kuraklıktan zarar gördüğü belirlenen çiftçilerimizin Ziraat Bankasına veya Tarım Kredi Kooperatiflerine olan borçları da ertelenecek.
17.05.2021 Gündem
Kira, elektrik, doğal gaz, su ödemelerini devlet yapacak! Milyonlar bekliyordu, Müjde geldi
Kira, elektrik, doğal gaz, su ödemelerini devlet yapacak! Milyonlar bekliyordu, Müjde geldi Milyonlarca vatandaş bu haberi bekliyordu. Müjdeyi Bakan Pekcan duyurdu. Ödemeler devlet tarafından yapılacak. Kira, elektrik, doğal gaz, su faturalarını devlet karşılayacak. Ekonomik olarak zor durumda olan vatandaşa hibe desteği sağlanacak. Günlerdir konuşuluyordu. Devlet kira desteği sağlayacak mı? Kira desteğinin yanında faturalar içinde ödeme yapılacak. Darda olan esnafa fatura ve kira ödemeleri için hibe desteği sağlanması konusunda çalışmaların sürdüğünü belirten Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, global firmalarla da sosyal sorumluluk projeleri kapsamında görüştüklerini söyledi.
25.11.2020 Ekonomi
Yerli otomobil ne zaman çıkacak? Yerli otomobil TOGG nerede üretilecek?
Yerli otomobil ne zaman çıkacak? Yerli otomobil TOGG nerede üretilecek? Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, yerli otomobil TOGG'un Gemlik'teki fabrikasının temelini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla kısa sürede atmayı planladıklarını belirterek, " Hedefimiz 2022 sonunda yüzde 51 yerlilik oranına sahip ilk aracı banttan indirmek. İki sene sonra da bu yerlilik oranını yüzde 75'e çıkarmayı hedefliyoruz. Tabii burada Bursa sanayisi her zaman çok önemli olacak. Bursa otomotiv yan sanayisi bizim gururumuz. Bursa iş dünyasının vereceği katkı çok önemli. Bütün bu konularla alakalı İbrahim Burkay kardeşim ile görüştük. Artık Bursalı TOGG var. Bursa'nın sektördeki tecrübelerinden istifade etmeyi istiyoruz" dedi. Peki, Yerli otomobil TOGG nerede üretilecek?
1.07.2020 Gündem
Yerli otomobille ilgili flaş gelişme!
Yerli otomobille ilgili flaş gelişme! Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, "Yerli otomobil fabrikasının temeli atılıyor, Bursalı TOGG 2022'de yollarda olacak" dedi.
1.07.2020 Otomobil
Ticaret Bakanı Pekcan'dan 3 alanda yatırım vurgusu
Ticaret Bakanı Pekcan'dan 3 alanda yatırım vurgusu Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele sürecinde dijitalleşmenin öneminin bir kez daha anlaşıldığını belirterek, "Dijitalleşme ve teknoloji alanında yapılacak yatırımlar, Türkiye ve dünya için en az gıda kadar önemli. Gıda, sağlık ve dijitalleşme konusunda yapacağımız yatırımlar önümüzdeki dönemin öncelikleri olacak." dedi.
1.05.2020 Ekonomi
Denizbank mesajla duyurdu! Değişti...
Denizbank mesajla duyurdu! Değişti... Denizbank yüz binlerce kişiyi ilgilendiren açıklama yaptı. Denizbank müşterilerine yolladığı mesajla bankadaki yeni düzenlemeyi duyurdu. Dev banka mesai saatlerinin 09-17.00 olarak yeniden düzenlendiğini açıkladı. Denizbank gerekçe olarak ise Nefes kredisini gösterdi. Yoğunluk yaşanabileceği vurgulandı. Banka 6 ila 8 ay anapara ve faiz ödemesiz kredi paketini hayata geçirdi. Nefes kredisi ödemelerininin 2021 yılından başlayarak aylık 12 eşit taksitli yapılacağı belirtildi.
28.04.2020 Çalışan Hakları
Halkbank'tan kredi duyurusu! 6 ay ödemesiz...
Halkbank'tan kredi duyurusu! 6 ay ödemesiz... Dev banka harekete geçti. Çok önemli duyuru yayımladı. Halkbank'ın yaptığı duyuru binlerce kişiyi çok yakından ilgilendiriyor. Halkbank'tan yapılan açıklamada şöyle denildi: "Oda üyesi, satış hasılatı 3 milyon lirayla sınırlı şahıs işletmeleri için yüzde 7,5 maliyetle 6 ay ödemesiz destek programını devreye alıyor."
28.04.2020 Ekonomi
Dev banka KOBİ'ler için harekete geçti! Yıl sonuna kadar ödemesiz...
Dev banka KOBİ'ler için harekete geçti! Yıl sonuna kadar ödemesiz... TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nun yaptığı açıklama sonrası Denizbank harekete geçti. "TOBB Nefes Kredisi" projesinde katılımcı banka olarak yer alacak olan Denizbank KOBİ'lere yıl sonuna kadar anapara ve faiz ödemesi yapılmadan 100 bin TL'ye kadar kredi kullanım imkanı sunacak.
27.04.2020 Ekonomi
Denizbank kobi nefes kredisi başvurusu nasıl yapılır? 12 eşit taksitli ve yüzde 7,5 yıllık faiz oranıyla Nefes Kredisi
Denizbank kobi nefes kredisi başvurusu nasıl yapılır? 12 eşit taksitli ve yüzde 7,5 yıllık faiz oranıyla Nefes Kredisi Nefes Kredisi başvuru şartları ve detaylar TOBB tarafından yapılan açıklamanın ardından yoğun bir şekilde araştırılıyor. TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu nefes Kredisi başvuruları hakkında yaptığı açıklamada, TOBB Nefes Kredisi'ni bugün itibarıyla devreye alıyoruz. İşletmelere 6 milyar liranın üzerinde kredi imkanı sağlanacak. Faiz yüzde 7,50 olacak. Bir üyemiz azami 100 bin lira kredi kullanabilecek. Bu yıl anapara ve faiz ödemesi olmayacak." dedi. Peki nefes kredisi nedir? Nefes kredisi şartları nelerdir? TOBB nefes kredisi son başvuru tarihi nedir? İşte nefes kredisi veren bankalar…
28.04.2020 Çalışma Hayatı
TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu'ndan flaş kredi açıklaması
TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu'ndan flaş kredi açıklaması TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, yaptığı açıklamada, "TOBB Nefes Kredisi'ni bugün itibarıyla devreye alıyoruz. İşletmelere 6 milyar liranın üzerinde kredi imkanı sağlanacak." ifadelerini kullandı.
27.04.2020 Ekonomi
Ziraat Bankası Genel Müdürü Aydın'dan Enflasyona Endeksli Konut Kredisi açıklaması
Ziraat Bankası Genel Müdürü Aydın'dan Enflasyona Endeksli Konut Kredisi açıklaması Enflasyona Endeksli Konut Kredisi'yle ilgili konuşan Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın "Enflasyonda gelecekte düşüş bekleyen ve alımını erteleyen müşterilerin taleplerini öne çekmek istedik. Faiz oranı son açıklanan TÜFE'ye bankamızca belirlenen aylık 0,19 marjın eklenmesiyle hesaplanacak. Alınacak ev sıfır da ikinci el de olabilir" dedi.
17.06.2019 Ekonomi
"Odalarımız ve borsalarımız hedefleri için gayretle çalışıyor"
"Odalarımız ve borsalarımız hedefleri için gayretle çalışıyor" Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, "İstihdamdaki negatif gidişi durdurduk, artıya geçtik. Odalarımız ve borsalarımız yıl sonu için verdikleri hedefleri yakalamak için gayretle çalışıyor" dedi.
2.05.2019 Ekonomi
Halkbank’tan ekonomiye 334 milyar TL katkı
Halkbank’tan ekonomiye 334 milyar TL katkı Halkbank, 2018'de toplam kredilerini bir önceki yıla göre yüzde 28 artırarak 333.6 milyar TL'ye taşıdı. Bankanın KOBİ kredilerini de içeren toplam ticari kredileri aynı dönemde yüzde 31.6 artış göstererek 288.9 milyar TL'ye yükseldi. 2017 yılsonuna kıyasla yüzde 28.8 oranında artırdığı toplam mevduatını 248.9 milyar TL'ye çıkaran bankanın bilanço büyüklüğü ise; yüzde 23.9 artarak 378.4 milyar TL'ye ulaştı. Bu yıl da KOBİ'ler ile Esnaf ve Sanatkârların en büyük destekçisi olmayı hedefleyen Halkbank, KOBİ kredileri alanındaki pazar payını yüzde 15.9'a taşıdı.
15.02.2019 Ekonomi
Son dakika: Asgari ücrette ilk toplantı yapıldı
Son dakika: Asgari ücrette ilk toplantı yapıldı Asgari Ücret Tespit Komisyonu yeni yılın maaşını belirlemek üzere bugün saat 11.00'da toplandı. Komisyonda ilk kez asgari ücretle geçinen bir işçi de yer aldı. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk asgari ücretle ilgili "184 lira düzeyinde olan asgari ücret, 1603,12 liraya yükselttik. Yüzde 770, reel olarak ise yüzde 102 arttığını görmekteyiz. Asgari ücretin çalışma barışına olumlu katkıda bulunacak, işçilerimizin ve işverenlerimizin taleplerine uygun seviyede tespit edilmesini temenni ediyorum" ifadesinde bulundu. Komisyon, ikinci toplantısını ise 13 Aralık günü yapacak.
6.12.2018 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Nefes Kredisi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nefes kredisi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.