Nefes

Nefes

Son dakika nefes haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan nefes ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını nefes haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nefes

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nefes gelişmeleri de dahil olmak üzere 14.544 nefes haberi bulunmuştur. Tüm nefes haberleri aşağıda listelenmiştir.
Banyoda değdiği yeri kar gibi bembeyaz yapıyor; Çamaşır suyuna rakip geldi: Kolzetlerde de işe yarıyor
Banyoda değdiği yeri kar gibi bembeyaz yapıyor; Çamaşır suyuna rakip geldi: Kolzetlerde de işe yarıyor Kimyasal kullanmadan banyonuzu pırıl pırıl yapmanın yolu bulundu. Güçlü kimyasallar kullanarak banyoyu temizleyen ev hanımları bu işlem sonrası nefes yollarında ağır problemlerle karşılaşabiliyor. Ancak bu yöntemle çamaşır suyuna bile gerek kalmadan evinizde, banyonuzda bir hijyen ortamı yaratabilirsiniz.
17.05.2024 Yaşam
Şırıngalı çikolatadan hayatını kaybeden Mert Yağız davasında yeni gelişme
Şırıngalı çikolatadan hayatını kaybeden Mert Yağız davasında yeni gelişme Ankara'da 7 yaşındaki ilkokul öğrencisi Mert Yağız Köksal'ın şırınga şeklindeki çikolata kapağının boğazına takılması sonucu hayatını kaybetmesine ilişkin davada yeni bilirkişi raporu istendi.
15.05.2024 Gündem
Misli'den günün şampiyon tercihleri
Misli'den günün şampiyon tercihleri Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
14.05.2024 İddaa
MİT'ten Gara'da nokta operasyon
MİT'ten Gara'da nokta operasyon PKK/KCK-HPG sözde Konsey yöneticilerinden Şevger Çiya kod aldı Sedat AKSU, MİT’in Irak’ta gerçekleştirdiği operasyonla etkisiz hale getirildi.
13.05.2024 Gündem
Muslera’nın Türkçe sözleri gündem oldu! Tam soyunma odasına giderken konuştu
Muslera’nın Türkçe sözleri gündem oldu! Tam soyunma odasına giderken konuştu Trendyol Süper Lig'in 36. haftasında nefes kesen maçlar ardı ardına oynandı. Deplasmanda Fatih Karagümrük'e konuk olan Galatasaray, son nefeste sahadan 3-2 galip ayrılarak puanını 99 yaptı. İki tarafa da gidip gelen mücadelede taraftarlar adeta ölüp dirilirken maç sonunda Fernando Muslera'nın Türkçe sözleri gündem oldu. Deneyimli eldiven, soyunma odasına giderken dikkat çeken bir hamle yaptı.
13.05.2024 Şampiy10
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Denizkurdu tatbikatı mesajı: Mücadeleden vazgeçmeyeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Denizkurdu tatbikatı mesajı: Mücadeleden vazgeçmeyeceğiz Deniz Kuvvetleri Komutanlığınca Doğu Akdeniz'de icra edilen DENİZKURDU-II/2024 Tatbikatı'nın seçkin gözlemci günü sona erdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Denizkurdu Tatbikatı'na telefon bağlantısı ile katıldı.
11.05.2024 Gündem
Survivor All Star'da ilk eleme adayı belli oldu!
Survivor All Star'da ilk eleme adayı belli oldu! Survivor All Star'da Furkan Kızılay'ın vedasından sonra oyun öncesi yeni takımlar oluşturuldu. Murat Ceylan, kaptanlık oyununun detaylarını açıkladı. Dokunulmazlık oyunu nefes kesti. İlk eleme adayı belli oldu. İşte detaylar...
10.05.2024 Magazin
Avrupa Ligi ve Konferans Ligi'nde finalistler belli oldu
Avrupa Ligi ve Konferans Ligi'nde finalistler belli oldu UEFA Avrupa Ligi Yarı Final rövanş maçlarının ardından Atalanta ile Bayer Leverkusen finale yükseldi. UEFA Avrupa Konferans Ligi Yarı Final ilk maçında deplasmanda 4-2 mağlup ettiği Aston Villa'yı sahasında da 2-0 yenen Olympiakos adını finale yazdırdı.
9.05.2024 Şampiy10
Taş Kağıt Makas yine nefes kesti! Umut, zafere adım adım yaklaşıyor
Taş Kağıt Makas yine nefes kesti! Umut, zafere adım adım yaklaşıyor Kanal D’nin, sevilen dizisi “Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu” temposu yüksek bir bölüm ile ekrana geldi. Ters köşe hikayesi ile izleyicileri şaşırtmaya devam eden diziye bu hafta; Fecir’in Harun Yakar’ı kovması ve Rüya’nın gerçekleri öğrenmesi damga vurdu.
9.05.2024 Magazin
Bir sahne Abidin'in sırrını verdi: Yalı Çapkını dizisinde İfakat mesajı vermiş! Meğer Korhanlar'ın konağında her şey gün gibi ortadaymış
Bir sahne Abidin'in sırrını verdi: Yalı Çapkını dizisinde İfakat mesajı vermiş! Meğer Korhanlar'ın konağında her şey gün gibi ortadaymış Cuma akşamları nefes nefese izlenilen Yalı Çapkını dizisinde artık tüm eski çamaşırlar bir bir ortaya dökülmeye başlandı. Seyircinin tahminleri elbet var ancak gündeme gelen son iddia yenilir yutulur cinsten olmadı. İlk bölümden bu yana Abidin ile ilgili hikayelere ilgi gösteren Yalı Çapkını izleyicisi bu haberle yerinden fırlayabilir. Meğer Korhanlar'ın konağında her şey ortadaymış da biz görmemişiz.
9.05.2024 Magazin
AstraZeneca, nadir görülen yan etkiyi itiraf etti! Koronavirüs aşısı aylar sonra geri çekiliyor
AstraZeneca, nadir görülen yan etkiyi itiraf etti! Koronavirüs aşısı aylar sonra geri çekiliyor Mahkeme belgelerinde ürettiği kocid-19 aşısının çok nadir görülen bir yan etkiye neden olabileceğini kabul eden ilaç devi AstraZeneca, tartışmaların odağındaki aşısını dünya çapında geri çekme kararı aldı.
8.05.2024 Gündem
Survivor'da yeni dönem: Hafta 4 güne indi, 4. eleme adayı belli oldu!
Survivor'da yeni dönem: Hafta 4 güne indi, 4. eleme adayı belli oldu! Survivor All Star'da haftanın son eleme adayı belli oldu. Kırmızı Takım oyunda muhteşem bir performans sergileyerek Mavi Takım'ı 12-3 yenerek rahat bir nefes aldı. Eleme adaylarının belli olmasının ardından erkek potasında, düello eşleşmeleri de belli oldu. Peki, dün akşam Survivor eleme potasına kim girdi? Survivor 4. dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı?
8.05.2024 Magazin
Öğrencisini ‘Heimlich’ manevrasıyla kurtardı!
Öğrencisini ‘Heimlich’ manevrasıyla kurtardı! Siirt’te boğazına çanta kancası kaçan 8 yaşındaki erkek öğrenciyi ‘Heimlich’ manevrasıyla kurtaran rehber öğretmen Mehmet Akif Eviz, ‘Heimlich’ manevrasını üniversitedeyken öğrendiğini belirtti.
7.05.2024 Gündem
Dünyada 260 milyondan fazla kişiyi etkiledi, ölüme yol açıyor! Öksürük belirtileri arasında yer alıyor
Dünyada 260 milyondan fazla kişiyi etkiledi, ölüme yol açıyor! Öksürük belirtileri arasında yer alıyor Astım dünyada 260 milyondan fazla kişiyi etkileyen ve her yıl 450 binin üzerinde ölüme yol açtığını ifade eden İmmünoloji ve Alerji Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Zeynep Mısırlıgil, “Hastalık; tekrarlayan öksürük, nefes darlığı, göğüste baskı hissi, hırıltılı-hışıltılı solunum gibi yakınmalarla kendini gösterir” dedi.
7.05.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail yönetimi iyice canileşiyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail yönetimi iyice canileşiyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe'deki Vakıf Haftası toplu açılış ve vakıf insan ödül töreninde açıklamalarda bulundu. İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına bir kez daha tepki gösteren Erdoğan, "İyice canileşen İsrail'i ateşkese zorlamak için baskının dozunu yükseltiyoruz 54 ürüne ihracat kısıtlaması getirmiştik. Geçen haftadan itibaren tüm ürünlerde ihracat ve ithalatı durdurduk. Soykırım davasına müdahil olmayı kararlaştırdık." dedi.
6.05.2024 Gündem
CNN Türk, Isparta komando okulunda! Zorlu eğitimden nefes kesen görüntüler
CNN Türk, Isparta komando okulunda! Zorlu eğitimden nefes kesen görüntüler Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat Isparta'da komando okulunda. Yapılan eğitimin görüntüleri CNN Türk ekranlarında canlı canlı yayınlandı. İşte Türk Komandolarının zorlu eğitiminden görüntüler...
2.05.2024 Gündem
Boğazına simit takılan öğrencisini ‘Heimlich’ manevrasıyla kurtardı! O anlar saniye saniye kaydedildi
Boğazına simit takılan öğrencisini ‘Heimlich’ manevrasıyla kurtardı! O anlar saniye saniye kaydedildi Batman'da Petrolkent Mahallesi’ndeki Borsa İstanbul Ortaokulu’nda matematik öğretmeni Levent Döndü, görev yaptığı ortaokulda boğazına simit parçası takılan kız öğrenciyi ‘Heimlich’ manevrasıyla kurtardı. O anlar okulun güvenlik kamerasına saniye saniye yakalandı.
2.05.2024 Gündem
Emmy adayı ünlü oyuncu Kimberly Reyes’e izsiz yüz germe ameliyatı oldu!
Emmy adayı ünlü oyuncu Kimberly Reyes’e izsiz yüz germe ameliyatı oldu! Emmy adayı Latin Amerikalı ünlü oyuncu Kimberly Reyes’e izsiz yüz germe ameliyatı yapan Plastik Cerrah Prof. Dr. Süleyman Taş, üzenlediği bilimsel kursa 36 farklı ülkeden plastik cerrah katıldı.
2.05.2024 Magazin
MİT'ten Hakurk'ta operasyon: 15 terörist öldürüldü
MİT'ten Hakurk'ta operasyon: 15 terörist öldürüldü Terör örgütlerine yönelik başarılı operasyonlar devam ederken son haber Irak'ın kuzeyindeki Hakurk bölgesinden geldi. MİT, bölgede tespit edilen 15 teröristi etkisiz hale getirdi.
29.04.2024 Gündem
Kadınlarda menopozdan sonra, erkeklerde ise 40 yaşında gözüküyor!
Kadınlarda menopozdan sonra, erkeklerde ise 40 yaşında gözüküyor! Uyku Bozuklukları Merkezi’ne 1 yılda 2 bin 500 kişi başvurdu. 84 farklı uyku bozukluğunun tespitine yönelik çalışma yapılan merkezde en sık karşılaşılan problemler; gece uykuda nefes durması, horlama, gündüz aşırı uyku hali ve uykuda solunum bozukluğu oldu. Prof. Dr. Hikmet Fırat, "Erkekte özellikle 40 yaş üzerinde, kadınlarda ise menopozdan sonra daha sık görülüyor" dedi.
29.04.2024 Gündem
Survivor'da Aleyna şov: Batuhan'ı yerle bir etti! İkinci eleme adayı belli oldu
Survivor'da Aleyna şov: Batuhan'ı yerle bir etti! İkinci eleme adayı belli oldu Survivor All Star'da ilk eleme adayı Yasin Obuz olmuştu. Nefes kesen dokunulmazlık oyunu sonrası ikinci eleme adayı belli oldu. Bilindiği üzere geçen hafta Kırmızı takımda yer alan Merve, Mavi takımın kadrosuna geçmişti. Bu değişiklikle dengeler değişmiş oldu. Peki, Survivor'da 2. eleme adayı kim oldu?
29.04.2024 Magazin
ABD'de 2. George Floyd vakası: Boynuna basarak öldürdüler
ABD'de 2. George Floyd vakası: Boynuna basarak öldürdüler ABD'de siyahi bir adamın polis nezaretinde ölmesi üzerine soruşturma başlatıldı. Olay görüntüleri ülke gündemine bomba gibi düşerken, kan donduran olay 2020 yılında polis şiddeti sonucu hayatını kaybeden siyahi Amerikalı George Floyd'un ölümüne benzetildi.
27.04.2024 Dünya
Süper Lig için olay tahmin: 102 puanla tarihi şampiyon olacaklar
Süper Lig için olay tahmin: 102 puanla tarihi şampiyon olacaklar Süper Lig'de son beş haftaya girilirken Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki şampiyonluk yarışı tüm hızıyla devam ediyor. Ligin son haftaları nefes keserken olay bir tahmin gündeme geldi.
26.04.2024 Fenerbahçe
Survivor All Star'da takım değişikliği! Ödül oyunu nefes kesti
Survivor All Star'da takım değişikliği! Ödül oyunu nefes kesti Survivor All Star'da adaya veda eden son isim Berna Canbeldek olmuştu. Acun Ilıcalı takımlardaki kadın sayılarının dezavantaj olduğunu söyleyerek Kırmızı takımdan bir yarışmacının Mavi takıma geçmesini istedi. Ödül oyunu dişe diş mücadeleye sahne oldu. İşte detaylar...
26.04.2024 Magazin
Toz taşınımı Adana'da etkili oldu, araçları toz kapladı! Rahatsız etti
Toz taşınımı Adana'da etkili oldu, araçları toz kapladı! Rahatsız etti Sahra Çölü üzerinden kuvvetli rüzgarla birlikte Türkiye’ye giriş yapan toz fırtınası Adana’da etkili oldu, araçları toz kapladı.
25.04.2024 Adana

Benzer Haber Etiketleri

Nefes ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nefes haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.