Neden

Neden

Son dakika neden haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan neden ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını neden haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Neden

haberleri sayfasında son dakika yaşanan neden gelişmeleri de dahil olmak üzere 109.094 neden haberi bulunmuştur. Tüm neden haberleri aşağıda listelenmiştir.
Mayıs’ta sıcak ve nemli hava bunalttı! Hissedilen sıcaklık 37 dereceye kadar çıktı
Mayıs’ta sıcak ve nemli hava bunalttı! Hissedilen sıcaklık 37 dereceye kadar çıktı Adana’da Mayıs ayında hava sıcaklığının 31 derece, nemin ise yüzde 49 olması nedeniyle hissedilen sıcaklık 37 dereceye kadar çıktı.
19.05.2024 Adana
Adana'da zabıtaya bıçakla saldırı kamerada
Adana'da zabıtaya bıçakla saldırı kamerada Adana'da bir kişi, kaldırım işgali yapan iş yerleri hakkında işlem yapan zabıta ekiplerine bıçakla saldırdı. Otomobiliyle yolu da kesen kişi, polis ekiplerince gözaltına alındı. Saldırı anları ise bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.
19.05.2024 Adana
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Kırım Tatar Sürgünü' mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Kırım Tatar Sürgünü' mesajı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kırım Tatar Sürgünü'nün 80'inci yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj paylaştı.
18.05.2024 Gündem
Atatürk 19 Mayıs'ı neden gençlere armağan etti? 19 Mayıs neden kutlanır, Atatürk 19 Mayıs 1919'da Samsun'a neden çıktı?
Atatürk 19 Mayıs'ı neden gençlere armağan etti? 19 Mayıs neden kutlanır, Atatürk 19 Mayıs 1919'da Samsun'a neden çıktı? Türkiye'de ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde kutlanan milli bayramlardan bir tanesi olan 19 Mayıs Atatürk'ü anma ve gençlik spor bayramı bu yıl Pazar gününe denk geldi. Her yıl tüm yurtta coşkuyla kutlanan 19 Mayıs’ın neden gençlere armağan edildiği, Atatürk’ün neden Samsun’a çıktığı merak ediliyor. Peki, 19 Mayıs neden kutlanır, Atatürk 19 Mayıs'ı neden gençlere armağan etti? Atatürk 19 Mayıs'ta neden Samsun'a çıktı?
18.05.2024 Gündem
Saçlarınızı yanlış yıkıyor olabilirsiniz? Uzmanı saç tipine göre haftalık çizelge verdi
Saçlarınızı yanlış yıkıyor olabilirsiniz? Uzmanı saç tipine göre haftalık çizelge verdi Saçlarımız, güzelliğimizi tamamlayan bir aksesuar olmanın ötesinde, kafa derimizi koruyan ve dış etkenlere karşı bariyer görevi gören canlı dokulardır. Saçlarımızı ne sıklıkla yıkadığımız ise hem saçlarımızın hem de kafa derimizin sağlığında büyük bir etkiye sahip. Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Güncel Öztürk her gün saç yıkamanın doğal yağların kaybolmasına neden olarak saçları ve deriyi kurutabileceğini söyleyerek bununla beraber çeşitli saç ve deri problemlerinin gelişebileceğini söyledi. İşte saç tipine göre yıkama sıklığı önerileri ve saç sağlığını korumak için öneriler…
18.05.2024 Yaşam
Bayhan Tiryakinim neden kaldırıldı? Bayhan nedenini açıkladı
Bayhan Tiryakinim neden kaldırıldı? Bayhan nedenini açıkladı Dünya listesine giren Tiryakinim'le birinci numaraya yerleşen Bayhan'ın şarkısı kaldırıldı. 'Tiryakinim' şarkısı Spotify'dan kaldırılan Bayhan Gürhan sosyal medya hesabından açıklamada bulundu. Şarkının neden kaldırıldığı merak ediliyor.
17.05.2024 Gündem
Centro Gofret yasaklandı mı, Centro Muzlu Gofret olayı nedir? Nedeni merak ediliyor, BİM açıklama yaptı!
Centro Gofret yasaklandı mı, Centro Muzlu Gofret olayı nedir? Nedeni merak ediliyor, BİM açıklama yaptı! BİM’in meşhur Centro Muzlu Gofret’i yasaklandı, haberi gofret severleri meraklandırdı. Arama motorlarına yönelen tüketiciler Centro Gofret yasaklandı mı, BİM Centro Muzlu Gofret neden yasaklandı? Gibi sorulara yanıt aramaya başladı. İşte detaylar…
17.05.2024 Gündem
Fenomen Ares davası sil baştan: Cezası düşen sanıklara tahliye
Fenomen Ares davası sil baştan: Cezası düşen sanıklara tahliye Antalya'da 'Ares' lakabıyla bilinen sosyal medya fenomeni Şeyhmus Özdemir'i (18) öldürdükleri suçlamasıyla haklarında 18'er yıl hapis cezası verilen Veysi Erdal (51) ile oğlu Kadir Ozan Erdal (29), dosyanın Yargıtay tarafından bozulmasının ardından yeniden hakim karşısına çıktı.
17.05.2024 Gündem
GİBTÜ öğrencilerinden Gazze'ye destek için "Çadır Nöbeti" tuttular
GİBTÜ öğrencilerinden Gazze'ye destek için "Çadır Nöbeti" tuttular Gazze'de yaşanan soykırıma dur demek için dünyadaki üniversitelerde bir süredir devam eden protestolara GİBTÜ öğrencilerinden destek geldi. Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi’nde öğrenciler, İsrail'in Gazze'ye saldırılarına tepki ve Filistinlilere destek amacıyla kampüste nöbet eylemi başlattı.
17.05.2024 Gaziantep
Erkan Yolaç neden öldü, hastalığı neydi? Erkan Yolaç kimdir, kaç yaşında öldü?
Erkan Yolaç neden öldü, hastalığı neydi? Erkan Yolaç kimdir, kaç yaşında öldü? Evet-Hayır yarışması ile hafızalara kazınan ünlü sunucu Erkan Yolaç hayatını kaybetti.
17.05.2024 Magazin
Emekli Orgeneral Çetin Doğan, tahliye oldu!
Emekli Orgeneral Çetin Doğan, tahliye oldu! Resmi Gazete'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan karar ile 28 Şubat davasında ceza alan emekli orgeneraller arasında bulunan emekli Orgeneral Çetin Doğan, tahliye oldu. Doğan, "Televizyonlarda bir aftan bahsediliyor. Af söz konusu değil. Doğrudan doğruya anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç olarak yerine getirilmesidir" dedi.
17.05.2024 Gündem
Kazada kızını kaybeden anne: Canın karşılığı para cezası mı olur
Kazada kızını kaybeden anne: Canın karşılığı para cezası mı olur Sivas'ın Yıldızeli ilçesinde otomobilin TIR’a çarptığı, Şule Yıldırım Arslan'ın hayatını kaybettiği kazaya ilişkin yerel mahkemede TIR şoförü İlhami Şimşek’e 2 yıl 1 ay hapis cezası verilip bunun da 15 bin 200 TL para cezasına çevrildiği karar, Kayseri Bölge Adliye Mahkemesi tarafından ceza az bulunarak bozuldu.
17.05.2024 Gündem
Depremde 24 kişi hayatını kaybetmişti! Binayı yaptıran sanığın  savunması
Depremde 24 kişi hayatını kaybetmişti! Binayı yaptıran sanığın savunması Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu İlçesinin Mehmet Akif Mahallesi Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı'ndaki 6 Şubat depremlerinde 24 kişinin hayatını kaybetti. Sulayıcı Apartmanı davasında, binayı yaptıran, zemin katta traktör galerisi bulunan ve kolon kestiği iddiasıyla hakkında 618 yıla kadar hapis cezası istenen Mahmut Sulayıcı, ilk duruşmada, "Kendi ailemle birlikte para karşılığında binayı Ökkeş K.'ye yaptırdım. Binanın altındaki traktör bayisi bana aittir, bu iş yerinde kolon kesme olayı olmamıştır" dedi.
17.05.2024 Gündem
Prizlere dikkat! Yangına neden oldu..
Prizlere dikkat! Yangına neden oldu.. İzmir'in Bayraklı ilçesinin Alpagut Mahallesinde iki katlı evde çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. İlk incelemelere göre prizde unutulan şarj aletinden çıktığı belirtilen yangın, mahallede endişeli anlara neden olduğu kameralara yakalandı.
17.05.2024 Vatan TV
Prizlere dikkat! Yangına neden oldu..
Prizlere dikkat! Yangına neden oldu.. İzmir'in Bayraklı ilçesinin Alpagut Mahallesinde iki katlı evde çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. İlk incelemelere göre prizde unutulan şarj aletinden çıktığı belirtilen yangın, mahallede endişeli anlara neden olduğu kameralara yakalandı.
17.05.2024 Gündem
Beşiktaş’taki gece kulübü faciasında 29 kişi hayatını kaybetmişti! Valilik 13 kamu görevlisi hakkında soruşturma izni verdi
Beşiktaş’taki gece kulübü faciasında 29 kişi hayatını kaybetmişti! Valilik 13 kamu görevlisi hakkında soruşturma izni verdi İstanbul'un Beşiktaş İlçesindeki "Masquerade" adlı gece kulübünde tadilat sırasında çıkan ve 29 kişinin ölümüne neden olan yangına ilişkin İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, İstanbul Valiliğinden binaya ilişkin izin ve denetim belgesi veren 14 kamu görevlisi hakkında soruşturma izni talep etti. Valilik aralarında o dönemin Beşiktaş Belediye Başkan Yardımcılarının da olduğu 13 kişi hakkında soruşturma izni verdiğini açıkladı.
16.05.2024 Gündem
PFDK cezaları açıkladı: 2 teknik direktöre men
PFDK cezaları açıkladı: 2 teknik direktöre men PFDK kararları açıklandı. Başakşehir Teknik Direktörü Çağdaş Atan ile Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun'a 1 maç ceza verildi. Öte yandan Adana Demirspor forması giyen Mario Balotelli ise 3 maç ceza aldı.
16.05.2024 Süper Lig
Şarkıcı Seçil Çiftçi ile babasının yargılandığı külotlu çorap cinayetinde mahkeme kararını verdi!
Şarkıcı Seçil Çiftçi ile babasının yargılandığı külotlu çorap cinayetinde mahkeme kararını verdi! İstanbul'un Sancaktepe İlçesinde ormanlık alanda cesedi bulunan Semih Sevim'in, külotlu çorapla boğularak öldürüldüğü iddiasıyla yargılanan davaya 19. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya tutuklu sanık Seçil Çiftçi getirildi. Tutuksuz sanık Cemal Çiftçi ve taraf avukatları da duruşma salonunda hazır bulundu.
16.05.2024 Gündem
Numan Kurtulmuş: Siyasi partilerle birlikte ortak bir yol bulacağız
Numan Kurtulmuş: Siyasi partilerle birlikte ortak bir yol bulacağız TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, yeni anayasa çalışmalarına ilişkin, "Siyasi partilerle birlikte ortak bir yol bulacağız. Ekim ayından itibaren içeriğe ilişkin görüşmeler başlayabilir" dedi.
16.05.2024 Gündem
AFAD kira yardımı neden yatmadı (ne yapmalıyım)? Bitti mi, ne zaman yatacak, AFAD deprem yardımı uzatıldı mı?
AFAD kira yardımı neden yatmadı (ne yapmalıyım)? Bitti mi, ne zaman yatacak, AFAD deprem yardımı uzatıldı mı? AFAD tarafından depremzedelere ödenen kira yardımı ödeme tarihleri için hak sahipleri sorgulamalarını sürdürüyor. 6 Şubat’ta gerçekleşen depremde evi hasar gören kiracılara 5.000 lira, ev sahiplerine ise 7.500 lira ödeniyor. AFAD depremzede kira yardımlar Ziraat Bankası aracılığıyla hesaplara aktarılıyor. Ödemeleri henüz alamayanlar ise “ AFAD kira yardımı neden yatmadı” sorusuna yanıt arıyor. Peki, AFAD kira yardımı ne zaman yatacak? AFAD depremzede kire yardımı neden yatmadı?
16.05.2024 Ekonomi
Motosikletiyle hızlı gittiği için uyaran arkadaşını ruhsatsız silahla vurdu! ‘Haksız tahrik’ ve ‘iyi hal’den ceza indirimi aldı
Motosikletiyle hızlı gittiği için uyaran arkadaşını ruhsatsız silahla vurdu! ‘Haksız tahrik’ ve ‘iyi hal’den ceza indirimi aldı Adana'nın Seyhan ilçesi'nin Bey Mahallesi Barbaros Caddesi'nde motosikletiyle hız yaptığı için kendisini önce uyarıp ardından tokat attığı iddia edilen Mazlum Atay'ı (28) tabancayla öldüren tutuklu sanık Bilal Altunkaynak (21), 'Cinayet' suçundan 'haksız tahrik' ve 'iyi hal' indirimiyle 12,5 yıl hapis cezası aldı.
16.05.2024 Adana
Yasin Yaşlı neden öldü? Genç şarkıcı evli mi, kaç kaşında (doğumlu), Yasin Yaşlı’ya ne oldu?
Yasin Yaşlı neden öldü? Genç şarkıcı evli mi, kaç kaşında (doğumlu), Yasin Yaşlı’ya ne oldu? Yasin Yaşlı ani ölümü şoke etti. İç Anadolu bölgesinin sevilen ismi Yasin Yaşlı’nın ölüm sebebi araştırılıyor. Peki, Yasin Yaşlı kimdir nerelidir, Yasin Yaşlı’ya ne oldu?
16.05.2024 Gündem
Twitter (X) çöktü mü? Twitter'da (X) erişim problemi!
Twitter (X) çöktü mü? Twitter'da (X) erişim problemi! Twitter'a (X) erişim problemi yaşanıyor. Kullanıcılardan bazıları Tweet beğenemezken bazıları da Tweet görüntülemede sorun yaşıyor. Sorun yaşayanlar vatandaşlar "Twitter çöktü mü, dondu mu?" sorusuna yanıt arıyor.
16.05.2024 Gündem
Ankara Emniyeti’ndeki örgüt soruşturmasında yeni gelişme! Gizli tanığa kim kaç dedi?
Ankara Emniyeti’ndeki örgüt soruşturmasında yeni gelişme! Gizli tanığa kim kaç dedi? 8 Eylül 2023’te Ankara Emniyeti Organize Suçlarla Mücadele ekipleri, çok kritik bir operasyona imza attı. Ankara’da birçok eğlence mekânı işleten ve suç örgütü lideri olduğu iddia edilen Ayhan Bora Kaplan, yurtdışına kaçmak isterken yakalandı. Ses getiren operasyonun devamında ise gizli tanığın kaçması gibi şok edici gelişmeler ortaya çıktı. Şimdi, “Emniyet içindeki kavga mı yoksa 17-25 Aralık benzeri bir darbe girişimi mi” soruları gündemde. Öte yandan Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, 3 sivil ve 1 komiserin daha gözaltına alındığını açıkladı. İşte baştan sona soruşturmanın seyri...
16.05.2024 Gündem
'Moloz' paylaşımı olay olmuştu! Okulu Çağlar Ertuğrul mu yıktırdı? ‘Ben de şiddete maruz kaldım’
'Moloz' paylaşımı olay olmuştu! Okulu Çağlar Ertuğrul mu yıktırdı? ‘Ben de şiddete maruz kaldım’ İzmir'de eğitim gördüğü ilkokulun moloz yıkıntıları arasında poz veren Çağlar Ertuğrul'un, "İlkokul öğretmenlerim beni döverdi, ben de okulu alıp yıktırdım" paylaşımı sosyal medya kullanıcılarının tepkisine neden olmuştu. Ünlü oyuncu, tepkilere yönelik verdiği cevapta eğitimde şiddete dikkat çekmek istediğini söyledi.
16.05.2024 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Neden ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki neden haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.