Ne Zaman

Ne Zaman

Son dakika ne zaman haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ne zaman ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ne zaman haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ne Zaman

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ne zaman gelişmeleri de dahil olmak üzere 90.030 ne zaman haberi bulunmuştur. Tüm ne zaman haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bu yıl (2024) Babalar Günü ne zaman, haziranın kaçıncı haftası Babalar Günü olarak kutlanıyor? Hangi gün Babalar Günü?
Bu yıl (2024) Babalar Günü ne zaman, haziranın kaçıncı haftası Babalar Günü olarak kutlanıyor? Hangi gün Babalar Günü? Babalar Günü'nün ne zaman, hangi tarihte kutlanacağı mayıs ayının ikinci haftası geride kalırken sorgulanıyor. 20. yüzyılın başlarında ilk kez ABD'de kutlanan Babalar Günü bugün dünyanın birçok yerinde kutlanıyor. İşte Babalar Günü ne zaman, bu yıl Babalar Günü hangi güne denk geliyor? Sorularının yanıtı…
18.05.2024 Gündem
20 bin sözleşmeli öğretmen atama başvurusu nereden yapılacak, sözleşmeli öğretmen atama başvuruları ne zaman başlıyor?
20 bin sözleşmeli öğretmen atama başvurusu nereden yapılacak, sözleşmeli öğretmen atama başvuruları ne zaman başlıyor? 20 bin öğretmen ataması için başvuru tarihleri belli oldu. Milli Eğitim Bakanlığınca yapılacak 20 bin sözleşmeli öğretmen ataması için başvurular, 20-31 Mayıs tarihleri arasında elektronik ortamda alınacak. Peki, 20 bin sözleşmeli öğretmen atama başvurusu nereden yapılacak, sözleşmeli öğretmen atama başvuruları ne zaman başlıyor?
18.05.2024 Gündem
Altınay ne zaman işlem görecek? Altınay Savunma halka arzında gong töreni yapıldı
Altınay ne zaman işlem görecek? Altınay Savunma halka arzında gong töreni yapıldı 8-9-10 Mayıs tarihlerinde talep toplayan Altınay Sanayi için “gong töreni” Borsa İstanbul’da yapıldı. 3,6 milyon bireysel başvurunun yapıldığı Altınay Savunma Teknolojileri halka arzında işlem günü geldi çattı. Altınay Savunma Teknolojileri Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Altınay, Borsa İstanbul Genel Müdürü Korkmaz Ergun, Altınay Yönetim Kurulu Üyesi ve Letven Capital Genel Müdürü Kamil Kılıç, TSKB ve Ziraat Yatırım yöneticileri katıldı.
17.05.2024 Ekonomi
ÖGG sınav sonucu saat kaçta açıklanacak? 108. Dönem ÖGG sınav sonuçları açıklandı mı?
ÖGG sınav sonucu saat kaçta açıklanacak? 108. Dönem ÖGG sınav sonuçları açıklandı mı? 27 Nisan’da Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından Özel Güvenlik 108. Temel Eğitim ve 84. Yenileme Eğitimi sınavı uygulandı. Adaylar sonuçların ne zaman açıklanacağını merak ederken sık sık ÖGG sonuçları açıklandı mı, saat kaçta açıklanacak? Sorularına yanıt arıyor. Peki, 108. Dönem ÖGG sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman, saat kaçta açıklanacak? ÖGG sonuçları nasıl öğrenilecek?
17.05.2024 Gündem
Not Coin ne zaman listelenecek, Not Coin nedir, kaç TL? Notcoin saat kaçta listelenecek, ne zaman çıkacak?
Not Coin ne zaman listelenecek, Not Coin nedir, kaç TL? Notcoin saat kaçta listelenecek, ne zaman çıkacak? NOT, Binance Launchpool’da listelenen 54’üncü proje oldu. NOT, dünyanın en büyük kripto para borsası yoluyla piyasaya sürülüyor. Peki, Notcoin, Kripto para ne zaman listelenecek, not coin nedir, kaç TL?
16.05.2024 Ekonomi
Emekliliğiniz yanabilir! SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı çalışanları dikkat! Hemen kontrol edin
Emekliliğiniz yanabilir! SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı çalışanları dikkat! Hemen kontrol edin Çalışan pek çok kişi bir süre çalıştıktan sonra ne zaman ve hangi şartlarda emekli olacağını merak ediyor. Emeklilik tarihi artık e-Devlet sistemi üzerinden takip edilebiliyor. Ancak bazı durumlarda emeklilik hayali yarım kalabiliyor. Pek çık çalışan ise bu durumdan haberdar değil. İşte emekliliği yakan haller...
16.05.2024 Çalışma Hayatı
AFAD kira yardımı neden yatmadı (ne yapmalıyım)? Bitti mi, ne zaman yatacak, AFAD deprem yardımı uzatıldı mı?
AFAD kira yardımı neden yatmadı (ne yapmalıyım)? Bitti mi, ne zaman yatacak, AFAD deprem yardımı uzatıldı mı? AFAD tarafından depremzedelere ödenen kira yardımı ödeme tarihleri için hak sahipleri sorgulamalarını sürdürüyor. 6 Şubat’ta gerçekleşen depremde evi hasar gören kiracılara 5.000 lira, ev sahiplerine ise 7.500 lira ödeniyor. AFAD depremzede kira yardımlar Ziraat Bankası aracılığıyla hesaplara aktarılıyor. Ödemeleri henüz alamayanlar ise “ AFAD kira yardımı neden yatmadı” sorusuna yanıt arıyor. Peki, AFAD kira yardımı ne zaman yatacak? AFAD depremzede kire yardımı neden yatmadı?
16.05.2024 Ekonomi
Beyoğlu'ndaki bombalı terör saldırısında karar açıklandı!
Beyoğlu'ndaki bombalı terör saldırısında karar açıklandı! İstanbul'un Beyoğlu İlçesinin İstiklal Caddesi’nde meydana gelen bombalı terör saldırısına ilişkin bombayı bırakan Ahlam Albashir’in 7 kez ağırlaştırılmış müebbet ile bin 794 yıl hapis cezasına çarptırıldığı davada gerekçeli karar açıklandı.
16.05.2024 Gündem
Türkiye Hollanda voleybol maçı saat kaçta, hangi kanalda?
Türkiye Hollanda voleybol maçı saat kaçta, hangi kanalda? Filenin Sultanları FIVB Milletler Ligi'nde ikinci maçına çıkıyor. Türkiye Hollanda maçıyla devam edecek maç takviminde A Milli Voleybol Kadın Takımı, ilk maçta Japonya'ya 3-2 yenilmişti. VNL'de 16 takımın yarışacağı turnuvada, üç hafta sonunda puan tablosunda ilk 8 sıraya giren takımlar finallere katılma hakkı kazanacak. Peki, Türkiye- Hollanda maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?
16.05.2024 Basketbol
İçişleri Bakanlığı personel alımı sonuçları açıklandı mı, İçişleri Bakanlığı mülakatı ne zaman yapılacak? İçişleri Bakanlığı 4B sözleşmeli personel alımı sonuçları
İçişleri Bakanlığı personel alımı sonuçları açıklandı mı, İçişleri Bakanlığı mülakatı ne zaman yapılacak? İçişleri Bakanlığı 4B sözleşmeli personel alımı sonuçları İçişleri Bakanlığı 1608 personel alımı başvuru sonuçları, adayların yakın takibinde. Başvurular -Devlet üzerinden yapıldı, merkez ve taşra teşkilatında 1608 lisans, ön lisans ve lise mezunu personel istihdam edilecek. Gözler İçişleri Bakanlığı’nın sayfasına çevrildi. Peki, İçişleri Bakanlığı 1608 personel alımı başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? İçişleri Bakanlığı sözlü sınav (mülakat) ne zaman?
16.05.2024 Gündem
9. Yargı Paketi maddeleri, taslağı > Yeni yargı paketinde denetimli serbestlik var mı, 9. Yargı paketi ne zaman çıkacak ve Meclis’e sunulacak? 9. yargı paketinde son durum!
9. Yargı Paketi maddeleri, taslağı > Yeni yargı paketinde denetimli serbestlik var mı, 9. Yargı paketi ne zaman çıkacak ve Meclis’e sunulacak? 9. yargı paketinde son durum! 9. Yargı Paketi içeriği ve paketin ne zaman çıkacağına dair detaylar sorgulanıyor. Adalet Bakanı Tunç, 9. Yargı Paketi’yle ilgili yaptığı açıklamada 8. Yargı Paketi’nin yerel seçimler öncesi yasalaştığını hatırlatarak 9. Yargı Paketi’nin taslak çalışmalarının tamamlanmak üzere olduğunu açıkladı. Yeni yargı paketi 20’den fazla kanunda değişiklik içerecek. Peki, 9. Yargı Paketi maddeleri neler, içeriği ne? 9. Yargı Paketi ne zaman çıkacak? 9. yargı paketi içerisinde denetimli serbestlik ve infaz düzenlemesi var mı?
15.05.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tasarruf tedbirleri tüm kamuyu kapsıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tasarruf tedbirleri tüm kamuyu kapsıyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TOBB İkiz Kuleler'de düzenlenen TOBB Genel Kurulu'nda konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan "Biz tüyü bitmemiş yetimin hakkı olan kamu malının korunmasına ihtimam göstermiş bir hükümetiz. Kamu kurumlarının milletimiz ve iş dünyamıza tasarrufta örnek olmasını hedefliyoruz. Bu paket kamuda verimliliği artırarak tasarrufu sağlamayı amaçlıyor. Tasarruf tedbirlerine istisnasız olarak tüm kamu idareleri ve personeli uymak zorundadır. Tasarruf kültürü yaygınlaştıkça cari açıktaki iyileşme hız kazanacak" dedi.
15.05.2024 Gündem
Mike Tyson Jake Paul maçı ne zaman, saat kaçta oynanacak? Mike Tyson Jake Paul Maçı hangi kanalda yayınlanacak?
Mike Tyson Jake Paul maçı ne zaman, saat kaçta oynanacak? Mike Tyson Jake Paul Maçı hangi kanalda yayınlanacak? Eski Dünya Ağır Siklet Boks Şampiyonu Mike Tyson ve ünlü Youtuber Jake Paul ringde karşı karşıya gelecek. Maç için geri sayım başlarken, heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Boks severlerin yakından takip ettiği maçın detaylarını sizler için derledik. Peki, Mike Tyson Jake Paul maçı ne zaman, saat kaçta oynanacak? Mike Tyson Jake Paul Maçı hangi kanalda yayınlanacak?
15.05.2024 Gündem
Altınay Savunma borsada ne zaman işlem görecek, halka arz sonucuna göre halka arz kaç lot verdi? İşte Altınay Savunma (ALTNY) halka arz sonuçları ve borsa işlem tarihi
Altınay Savunma borsada ne zaman işlem görecek, halka arz sonucuna göre halka arz kaç lot verdi? İşte Altınay Savunma (ALTNY) halka arz sonuçları ve borsa işlem tarihi Altınay Savunma halka arz talep toplaması sona erdi, pay başına 32 TL fiyattan gerçekleştirilen halka arzda verilen lot sayısı ise 12 lot oldu. Altınay Savunma halka arzının büyüklüğü 1.8 milyar TL olarak açıklandı. Firmanın halka arzı katılım endeksine uygun olarak açıklandı. ALTNY hissesinin borsada işlem göreceği tarih merak ediliyor. Peki, Altınay ne zaman işlem görecek? Altınay Savunma kaç lot verdi, Altınay halka arz sonuçları açıklandı mı? Altınay Savunma ne zaman işlem görecek?
15.05.2024 Ekonomi
Galatasaray Fenerbahçe biletleri ne zaman satışa çıkacak (19 Mayıs 2024)? Galatasaray Fenerbahçe derbi bilet fiyatları ne kadar? GS FB biletleri satışa çıktı mı?
Galatasaray Fenerbahçe biletleri ne zaman satışa çıkacak (19 Mayıs 2024)? Galatasaray Fenerbahçe derbi bilet fiyatları ne kadar? GS FB biletleri satışa çıktı mı? Galatasaray Fenerbahçe maçının biletlerinin ne zaman satışa çıkacağı taraftarlar tarafından sorgulanıyor. Trendyol Süper Lig’in 37. haftasında Süper Lig’de yaşanacak derbi maçı için nefesler tutuldu, GS ve FB maçı Rams Park’ta karşı karşıya gelecek. 19 Mayıs Pazar günü oynayacak maç beIN Sports 1'den canlı yayınlanacak. Peki, Galatasaray - Fenerbahçe derbi maçı biletleri satışa çıktı mı, Galatasaray Fenerbahçe biletleri ne zaman satışa çıkacak (19 Mayıs 2024)?
15.05.2024 Şampiy10
Türkiye-Japonya voleybol maçı ne zaman? Filenin Sultanları Milletler Liginde Türkiye - Japonya maçı hangi kanalda?
Türkiye-Japonya voleybol maçı ne zaman? Filenin Sultanları Milletler Liginde Türkiye - Japonya maçı hangi kanalda? A Milli Kadın Voleybol Takımı, FIVB Milletler Ligi (VNL) maçı kapsamında Japonya ile karşı karşıya geliyor. Zorlu mücadele öncesinde Türkiye-Japonya voleybol maçının tarihi ve saati sporseverlerin gündemini meşgul etmeye başladı. İşte Türkiye-Japonya voleybol maçı ne zaman sorusunun yanıtı...
15.05.2024 Şampiy10
İş gezisi için Maldivlere gittiğinde tanıştılar! Sibiryalı geline Türk usulü düğünle evlendiler
İş gezisi için Maldivlere gittiğinde tanıştılar! Sibiryalı geline Türk usulü düğünle evlendiler Mersin'in Erdemli İlçesinde geçen yıl mart ayında iş gezisi için Maldivler'de tanıştığı Rusya’nın Sibirya bölgesinde yaşayan Mariia Sadnova ile İlyas Can Kil Türk usulü düğünle evlendiler.
14.05.2024 Gündem
Usta öğretici maaşları neden yatmadı? Halk eğitim usta öğretici maaşları ne zaman yatacak Mayıs 2024?
Usta öğretici maaşları neden yatmadı? Halk eğitim usta öğretici maaşları ne zaman yatacak Mayıs 2024? Usta öğretici maaşları neden yatmadı Mayıs 2024, halk eğitim usta öğretici maaşları ne zaman yatacak? Sorularının yanıtı halka eğitim merkezlerinde görev yapan eğitmenler tarafından araştırılıyor. Usta Öğreticiler mayıs maaşlarının neden yatmadığını araştırıyor.
14.05.2024 Çalışma Hayatı
Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman? Fenerbahçe başkanlık seçimleri kaç yılda bir yapılır, Fenerbahçe başkan adayları 2024 kim? Aziz yıldırım aday mı?
Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman? Fenerbahçe başkanlık seçimleri kaç yılda bir yapılır, Fenerbahçe başkan adayları 2024 kim? Aziz yıldırım aday mı? Fenerbahçe Başkanlık seçimi tarihi merak konusu oldu. Aziz Yıldırım'ın adaylık açıklaması sonrası tarih araştırmaları hızlandı. Fenerbahçe Kulübü başkanı Ali Koç ise daha önce yeniden başkanlığa aday olacağını açıklamıştı. İki rakip 2018 yılında yapılan seçimli olağan genel kurulda yine aday olmuştu. Ali Koç 16 bin 92 oyla başkanlığa seçilirken, Aziz Yıldırım 4 bin 644 oy almıştı. Peki, Fenerbahçe Başkanlık seçimi ne zaman?
14.05.2024 Şampiy10
Gaziantep'te 103 engelliye akülü ve manuel tekerlekli sandalye dağıtıldı! “Bir Gün Değil 365 gün Beraberiz”
Gaziantep'te 103 engelliye akülü ve manuel tekerlekli sandalye dağıtıldı! “Bir Gün Değil 365 gün Beraberiz” Şahinbey Belediyesi, engelliler haftası nedeniyle 103 adet akülü ve manuel tekerlekli sandalye dağıtım yaptı.
15.05.2024 Gaziantep
Uydu TÜRKSAT 6A’nın testleri tamamlandı! Bakan Uraloğlu canlı yayında uzaya gidiş tarihini açıkladı
Uydu TÜRKSAT 6A’nın testleri tamamlandı! Bakan Uraloğlu canlı yayında uzaya gidiş tarihini açıkladı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nun CNN Türk canlı yayınına bağlanıp uydu TÜRKSAT 6A’nın uzaya gidiş tarihini açıkladı. Uraloğlu, "Dünyada uydu üretebilen 10 ülkeden biri olduk. Uydumuzun maliyeti yaklaşık 250 milyon dolar" dedi.
14.05.2024 Gündem
KPSS lisans başvuru ayın kaçına kadar? KPSS Ön Lisans, Ortaöğretim, DHBT başvuru tarihleri ne zaman başlıyor?
KPSS lisans başvuru ayın kaçına kadar? KPSS Ön Lisans, Ortaöğretim, DHBT başvuru tarihleri ne zaman başlıyor? KPSS lisans başvurularının başlamasıyla beraber adaylar osym.aıs.gov.tr ekranına yoğun ilgi gösteriyor. ÖSYM AİS üzerinden T.C. kimlik numarası ve şifreleriyle sisteme giriş yaparak katılacakları oturumları belirleyen adaylar, KPSS sınav ücretini yatırarak başvurularını tamamlayacak. KPSS Ön Lisans, Ortaöğretim, DHBT başvuru tarihleri ne zaman başlıyor? araştırıyor. İşte ÖSYM'nin KPSS 2024 sınav takvimi
14.05.2024 Magazin
Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman? Başkan adayları kimler? Aziz Yıldım aday mı?
Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman? Başkan adayları kimler? Aziz Yıldım aday mı? Fenerbahçe kongresi için geri sayım başladı. Ali Koç'un yanı sıra Aziz Yıldırım, Sadettin Saran gibi isimler taraftarların takibindeydi. Dün akşam adaylığını açıklayan Aziz Yıldırım, başkan seçildiği takdirde Jose Mourinho'yu teknik direktörlüğe getireceğini söyledi. Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman?
14.05.2024 Şampiy10
Yargı finaline kaç bölüm kaldı? Yargı dizisi Mayıs'ta final mi yapıyor?
Yargı finaline kaç bölüm kaldı? Yargı dizisi Mayıs'ta final mi yapıyor? Yargı dizisinin finaline kaç bölüm kaldı sorusunun yanıtı merak ediliyor. Pınar Deniz, Kaan Urgancıoğlu'nun başrolünde olduğu Yargı üzen haber geldi. Final kararı alan Yargı ne zaman final yapacak merak ediliyor. İşte, dizinin son bölümüne dair merak edilenler... Yargı finaline kaç bölüm kaldı? Yargı dizisi Mayıs'ta final mi yapıyor?
13.05.2024 Magazin
Tasarruf paketinde neler var? Hangi tasarruf önlemleri alınacak? Kamuda verimlilik ve tasarruf paketi nedir?
Tasarruf paketinde neler var? Hangi tasarruf önlemleri alınacak? Kamuda verimlilik ve tasarruf paketi nedir? Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek tasarruf verimlilik paketi açıklanacağını duyurdu. Alınan tedbirleri, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ile Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek duyuracak. Peki, tasarruf paketi ne zaman açıklanacak? Tasarruf paketinde neler var?
13.05.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Ne Zaman ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ne zaman haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.