Nazlı Kurbanzade

Nazlı Kurbanzade

Son dakika Nazlı Kurbanzade haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Nazlı Kurbanzade ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Nazlı Kurbanzade haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nazlı Kurbanzade

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nazlı kurbanzade gelişmeleri de dahil olmak üzere 29 nazlı kurbanzade haberi bulunmuştur. Tüm nazlı kurbanzade haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ali Sunal'dan tekne paylaşımı!
Ali Sunal'dan tekne paylaşımı! 'Güldür Güldür Show' programının moderatörlüğünü yapan Ali Sunal, şimdilerde eşi ve kızları Narin ve Nil ile tatilin tadını çıkarıyor. Ailesiyle Bodrum'a giden başarılı oyuncu, eşi ve büyük kızının tekne pozunu takipçilerinin beğenisine sundu.
18.07.2022 Magazin
Ali Sunal ile eşi Nazlı Kurbanzade evlilik yıldönümlerini Paris'te kutladılar!
Ali Sunal ile eşi Nazlı Kurbanzade evlilik yıldönümlerini Paris'te kutladılar! 'Güldür Güldür Show' programının modertörlüğünü yapan başarılı oyuncu Ali Sunal, eşi ve kızlarının annesi Nazlı Kurbanzade ile Paris'e gitti. Dördüncü evlilik yıl dönümlerini kutlayan mutlu çift, keyifli anlarını Instagram'dan takipçileriyle paylaştı.
24.03.2022 Magazin
Ali Sunal'dan doğum günü paylaşımı!
Ali Sunal'dan doğum günü paylaşımı! Bugün 44'üncü yaşını kutlayan Gül-Kemal Sunal çiftinin oyuncu oğulları Ali Sunal, doğum gününde çekilen bir aile fotoğrafını sosyal medya hesabı üzerinden takipçileriyle paylaştı. Sunal’ın yeni yaşını annesi Gül Sunal ve kardeşi Ezo Sunal da unutmadı.
22.09.2021 Magazin
Ali Sunal, kızı Narin'in yeni yaşını kutladı
Ali Sunal, kızı Narin'in yeni yaşını kutladı Ali Sunal 2018 yılında Nazlı Kurbanzade ile nikah masasına oturmuş, 2019 yılında kızları Narin dünyaya gelşmişti. Narin bugün 2 yaşına bastı.
7.08.2021 Magazin
Ali Sunal'ın sağlık durumu nasıl? Ali Sunal'ın son durumu ne? Ali Sunal'ın durumu ağır mı?
Ali Sunal'ın sağlık durumu nasıl? Ali Sunal'ın son durumu ne? Ali Sunal'ın durumu ağır mı? Gelen son dakika bilgilerine göre, oyuncu Ali Sunal'dan kötü haber geldi. Koronavirüse yakalanan Ali Sunal, durumu ağırlaşınca hastaneye kaldırıldı. 43 yaşında yaşındaki oyuncu Ali Sunal ikinci kez baba olmaya hazırlanıyordu. Peki, Ali Sunal'ın sağlık durumu nasıl? Ali Sunal'ın son durumu ne? Ali Sunal'ın durumu ağır mı? Ali Sunal kimdir, kaç yaşında? Ali Sunal evli mi? Ali Sunal eşi kim? İşte Ali Sunal'ın sağlık durumu ile ilgili son bilgiler...
20.03.2021 Gündem
Ezo Sunal anne oldu!
Ezo Sunal anne oldu! Türk sinemasının efsane sanatçısı Kemal Sunal’ın kızı Ezo Sunal ile Ömer Öztüyen çiftinin bebekleri dünyaya geldi.
3.03.2021 Magazin
Böyle duyurdu! 'Fotoğraftaki dördüncüyü bulunuz!'
Böyle duyurdu! 'Fotoğraftaki dördüncüyü bulunuz!' 2018'de Ali Sunal ile evlenen Nazlı Kurbanzade, ikinci kez hamile. Çift, güzel haberi sosyal medya hesaplarından duyurdu.
14.02.2021 Magazin
Narin Sunal bir yaşında...
Narin Sunal bir yaşında... 2018'de evlenen Ali Sunal-Nazlı Kurbanzade çiftinin bebekleri Narin, bir yaşına bastı.
8.08.2020 Magazin
'Yeni bebeğimiz oldu, fazla kalamadık'
'Yeni bebeğimiz oldu, fazla kalamadık' Oyuncu Ali Sunal ie avukat eşi Nazlı Kurbanzade, önceki akşam Bebek'te bir mekan çıkışı görüntülendi.
12.10.2019 Magazin
Aile arasında tartışıyoruz!
Aile arasında tartışıyoruz! Ali Sunal-Nazlı Kurbanzade çifti, önceki akşam Bodrum’da objektiflere takıldı.
21.07.2019 Gündem
Görüntü vermemek için pareosunu çıkarmadı!
Görüntü vermemek için pareosunu çıkarmadı! Ali Sunal, Bodrum Gündoğan'da denize girerken görüntülendi.
10.06.2019 Magazin
Bebek göründü
Bebek göründü Avukat eşi Nazlı Kurbanzade ile bebek bekleyen Ali Sunal, Bodrum’da deniz keyfi yaparken görüntülendi.
9.06.2019 Magazin
Ali Sunal'ın babalık heyecanı
Ali Sunal'ın babalık heyecanı Oyuncu Ali Sunal ile 6 aylık hamile eşi Nazlı Kurbanzade, önceki gün ÇABA Derneği'nin kermesindeydi.
4.05.2019 Magazin
Ali Sunal duyunca suratı asıldı!
Ali Sunal duyunca suratı asıldı! Geçtiğimiz yaz evlenen oyuncu Ali Sunal ile Nazlı Kurbanzade, önceki akşam Nişantaşı’nda bir mekanda baş başa yemek yedi. Sunal’ın gergin hali dikkati çekti.
12.11.2018 Magazin
41 kere maşallah
41 kere maşallah ALİ Sunal, yeni yaşını eşi Nazlı Kurbanzade’nin organize ettiği doğum günü partisiyle kutladı.
18.09.2018 Magazin
Kenan yağmur dinlemedi
Kenan yağmur dinlemedi Kenan Doğulu, yoğun istek üzerine yeniden Harbiye Açıkhava sahnesinde sevenleriyle buluştu.
15.09.2018 Magazin
Cem Yılmaz'ın yaptığını gören şoke oldu
Cem Yılmaz'ın yaptığını gören şoke oldu Bodrum antik tiyatroda, MFÖ konserine gelen Cem Yılmaz’ın tavrı hayranlarını hayal kırıklığına uğrattı. Fotoğraf çektirmek isteyen sevenlerini ret eden Cem Yılmaz, sevenleriyle arasına etten duvar ördürdü. Aynı konsere gelen Ali Sunal’ın hiçbir hayranını kırmayarak fotoğraf çektirmesi ise dikkatlerden kaçmadı.
25.08.2018 Magazin
Maaile Bodrum
Maaile Bodrum Yaklaşık üç ay önce Nazlı Kurbanzade’yle evlenen Ali Sunal eşi, annesi Gül Sunal ve kız kardeşi Ezo Sunal’la Bodrum’daki yaz tatillerine dolu dizgin devam ediyor.
17.06.2018 Magazin
Baba olsam  ne güzel olur
Baba olsam ne güzel olur Kemal Sunal’ın oğlu Ali Sunal, geçtiğimiz mart ayında evlendiği Nazlı Kurbanzade’yle İstinyePark Zuma’da yemek yedi.
5.05.2018 Magazin
‘Cici Babam’a özel gösterim
‘Cici Babam’a özel gösterim BKM yapımı, ‘Cici Babam’ filminin Kanyon’daki özel gösteriminde tüm ekip hazır bulundu.
17.04.2018 Magazin
Ünlü oyuncu bebeğini kaybetti...
Ünlü oyuncu bebeğini kaybetti... Çocuklarını kucaklarına almak için hazırlık yapan karikatürist Erdil Yaşaroğlu ve oyuncu Begüm Kütük çifti, doktorlarından aldıkları acı haberle sarsıldı.
4.04.2018 Magazin
Ünlü oyuncu bebeğini düşürdü
Ünlü oyuncu bebeğini düşürdü 3.5 aylık hamile olan Begüm Kütük, bebeğini kaybetti. Erdil Yaşaroğlu-Begüm Kütük çifti, acı gelişmeyle sarsıldı.
4.04.2018 Magazin
5 milyon TL’lik evde oturacaklar
5 milyon TL’lik evde oturacaklar Kemal Sunal’ın kendi gibi oyuncu olan oğlu Ali Sunal (42), dün akşam Avukat Nazlı Kurbanzade’yle dünya evine girdi.
23.03.2018 Magazin
İşte aşkın ilk fotoğrafı!
İşte aşkın ilk fotoğrafı! İşte Ali Sunal ve Avukat Nazlı Kurbanzade aşkının ilk fotoğrafı...
19.02.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Nazlı Kurbanzade ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nazlı kurbanzade haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.