Nasrallah

Nasrallah

Son dakika nasrallah haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan nasrallah ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını nasrallah haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nasrallah

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nasrallah gelişmeleri de dahil olmak üzere 182 nasrallah haberi bulunmuştur. Tüm nasrallah haberleri aşağıda listelenmiştir.
Filistin duyurdu: Şifa Hastanesi İsrail'in saldırıları nedeniyle hizmet dışı kaldı
Filistin duyurdu: Şifa Hastanesi İsrail'in saldırıları nedeniyle hizmet dışı kaldı 36. gününe giren İsrail-Hamas savaşı, İsrail'in acımasız saldırıları ile devam ediyor. Dün Gazze'deki hastaneleri kuşatma altına alan İsrail askerleri, Hamas savaşçıları ile sıcak çatışmalara girerken hastanelere sığınan binlerce sivil ve yüzlerce hasta çapraz ateşin ortasında kaldı. Öte yandan Gazze’deki Sağlık Bakanlığı "İsrail güçlerinin, içerisinde hareket eden her şeyi hedef alması nedeniyle Şifa Hastanesi hizmet dışı kaldı." açıklamasını yaptı.
11.11.2023 Dünya
Hizbullah lideri Nasrallah sessizliğini bozdu! İsrail-Hamas savaşına katılacaklar mı?
Hizbullah lideri Nasrallah sessizliğini bozdu! İsrail-Hamas savaşına katılacaklar mı? Hizbullah lideri Hasan Nasrallah bugün yaptığı ilk halka açık konuşma ile İsrail-Hamas savaşına ilişkin sessizliğini bozdu ve "Filistin için dayanışma içindeyiz. Direniş güçleri ABD'nin Irak'taki ve Suriye'deki üslerine saldırı düzenleyecekler. ABD bunun bedelini ödemeli. Savaşı ve saldırıları sona erdirmeliyiz. Hamas'ın bu direnişi kazanmasını sağlamalıyız " ifadelerini kullandı.
3.11.2023 Dünya
İsrail Gazze'ye 24 saat süre verdi, tansiyon yükseliyor! "Evlerinizi boşaltın"
İsrail Gazze'ye 24 saat süre verdi, tansiyon yükseliyor! "Evlerinizi boşaltın" Hamas'ın Cumartesi sabahı İsrail'e başlattığı şok saldırı ve ardından İsrail'in savaş ilan etmesi ile dünyada tüm gözler Gazze'ye çevrildi. Çatışmalar 7. gününde devam ederken İsrail ordusu Gazze Şehrindeki sivillere evlerini terk edip Güney'e gitmeleri için 24 saat süre verdi, BM söz konusu eylemin yıkıcı insani sonuçları olacağı konusunda uyardı ve talebin iptal edilmesini istedi. İsrail'in tahliye emri bölgede tansiyonu yükseltirken, İsrail polisi Cuma namazı kılmak isteyen Filistinlilere gaz bombası ile müdahale etti.
13.10.2023 Gündem
Mısırlı ünlü sanatçı Mohamed Ramadan'a hesap şoku!
Mısırlı ünlü sanatçı Mohamed Ramadan'a hesap şoku! Mısır'ın en ünlü sanatçılarından Mohamed Ramadan, Türkiye'ye geldi. Kuruçeşme'de görüntülenen 34 yaşındaki şarkıcı, mekanın özel locasını tuttu. Kalabalık arkadaş grubuyla eğlenen Ramadan, 5 bin dolar (87 bin TL) hesap ödedi.
15.07.2022 Magazin
Hariri suikastinin kilit ismi: Selim Cemil Ayyaş
Hariri suikastinin kilit ismi: Selim Cemil Ayyaş Birleşmiş Milletlere (BM) bağlı Uluslararası Lübnan Özel Mahkemesi, 15 yıl sonra 4 saatten fazla süren duruşmada, Lübnan eski Başbakanı Refik Hariri ve diğer 21 kişinin ölümüyle ilgili Hizbullah örgütü üyesi Selim Cemil Ayyaş'ı suçlu buldu.
18.08.2020 Dünya
İlk kez ortaya çıktı: 1 Ocak'ta uyardım
İlk kez ortaya çıktı: 1 Ocak'ta uyardım Lübnan'daki Şii Hizbullah örgütü Genel Sekreteri Hasan Nasrallah, "Süleymani'yi öldüren ABD askerlerinin bedel ödeyeceğini" belirtti.
5.01.2020 Dünya
Hizbullah'tan "İsrail'e ait İHA'yı düşürdük" açıklaması
Hizbullah'tan "İsrail'e ait İHA'yı düşürdük" açıklaması Hizbullah, İsrail'e ait insansız hava aracını (İHA) Lübnan'da düşürdüklerini duyurdu. İsrail de İHA'sının Lübnan'a düştüğünü doğruladı.
9.09.2019 Dünya
Ortalık karışmıştı... Yeniden alevlendirecek sözler
Ortalık karışmıştı... Yeniden alevlendirecek sözler Lübnan Cumhurbaşkanı Mişel Avn, İsrail'in ülkesinin egemenliğine yönelik muhtemel saldırılarına karşılık verileceğini söyledi.
6.09.2019 Dünya
Karşılıklı restleşme! Hasan Nasrallah: En derindeki noktalarına saldıracağız
Karşılıklı restleşme! Hasan Nasrallah: En derindeki noktalarına saldıracağız İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz, Hizbullah'ın İsrail'e tekrar saldırması durumunda Lübnan'ın "ağır bedel ödeyeceğini" söyledi. Lübnan'daki Hizbullah Lideri Hasan Nasrallah, İsrail'i muhtemel saldırılarına karşı tehdit ederek "Saldırırsanız, en derinlerdeki noktalarınıza saldırı düzenleyeceğiz" dedi. İran Dışişleri, Lübnan'ın güneyinde Hizbullah örgütü ile İsrail arasında yaşanan gerginlik nedeniyle Tel Aviv yönetimini suçladı. Öte yandan Birleşmiş Milletler İsrail'in "misket bombası" kullandığı yönündeki iddialar üzerine arama çalışması başlattı.
3.09.2019 Dünya
Tanksavarla vurdular! Sığınaklar açıldı...
Tanksavarla vurdular! Sığınaklar açıldı... İsrail, Lübnan'dan İsrail tarafına tanksavar atışı yapıldığını bildirdi. İsrail ordusu saldırıya karşılık verirken Lübnan Başbakanı Hariri uluslararası topluma yükselen tansiyonun düşürülmesi için müdahale çağrısı yaptı.
1.09.2019 Dünya
Tansiyon iyice yükseldi! Ve ilk ateş!
Tansiyon iyice yükseldi! Ve ilk ateş! Lübnan ordusunun, ülkenin güneyindeki hava sahasını ihlal eden İsrail'e ait insansız hava aracına (İHA) ateş açtığı bildirildi. Öte yandan Lübnan Parlamento İşlerinden Sorumlu Devlet Bakanı Mahmud Kumati, İsrail'in Beyrut'a yapacağı herhangi bir saldırının karşılıksız kalmayacağını söyledi.
28.08.2019 Dünya
"ABD, Hizbullah ile iletişim kanalları açmaya çalışıyor" iddiası
"ABD, Hizbullah ile iletişim kanalları açmaya çalışıyor" iddiası Lübnan Hizbullahı Genel Sekreteri Hasan Nasrallah, ABD'nin Hizbullah ile iletişim kanalları açmaya çalıştığını iddia etti.
13.07.2019 Dünya
Netanyahu'dan Nasrallah'ın açıklamalarına cevap
Netanyahu'dan Nasrallah'ın açıklamalarına cevap İsrail Başbakanı Netanyahu, "O (Nasrallah) ile adamları son yıl ve aylarda bu tünellerin kazılması için çok çaba sarf etti. 6 hafta içinde onu bu silahtan mahrum bıraktık." dedi.
27.01.2019 Dünya
Son dakika... Tünelleri vuruyorlar!
Son dakika... Tünelleri vuruyorlar! İsrail Ordusu, Hizbullah'ın Lübnan'dan İsrail'e geçmek için kullandığı tünelleri imha etmek için operasyon başlattığını duyurdu.
4.12.2018 Dünya
"İsrail bölgenin zayıf halkası Lübnan'a yöneldi"
"İsrail bölgenin zayıf halkası Lübnan'a yöneldi" İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun Hizbullah'ı füze tesisi inşa etmekle suçlamasının ardından İsrail'in Lübnan'a saldırma senaryolarının konuşulmasına yol açtı. Lübnanlı siyaset ve askeri uzmanlar, Netanyahu'nun, basın üzerinden, Hizbullah füzelerine ilişkin açıklamalarıyla İran, Hizbullah ve Rusya'ya karşı kazanımlar elde etmeyi hedeflediğini öngörüyor.
2.10.2018 Dünya
Son dakika... Büyük planlar! ABD, Rusya, İran, Esad ve PKK...
Son dakika... Büyük planlar! ABD, Rusya, İran, Esad ve PKK... Suriye krizi İdlib’te düğümlendi. Amerika’nın da Rusya’nın da Esead rejimiyle İran’ın da ve hatta PKK terör örgütünün de İdlib planları var. Peki İdlib kim için ne anlama geliyor?
29.08.2018 Dünya
Hizbullah’a  yeni yaptırım
Hizbullah’a yeni yaptırım ABD ve Körfez ülkeleri, Lübnan Hizbullahı Genel Sekreteri Hasan Nasrallah ve yardımcısı Naim Kasım’ın da aralarında bulunduğu kişi ve kuruluşlara yönelik ek yaptırımlar getirdi.
17.05.2018 Dünya
Suudi Arabistan onu da terör listesine ekledi
Suudi Arabistan onu da terör listesine ekledi Suudi Arabistan'ın, Lübnan Hizbullahı Genel Sekreteri Hasan Nasrallah ile yardımcısı Naim Kasım'ın yer aldığı 8 kişi ve 2 kurumu terör listesine aldığı bildirildi.
17.05.2018 Dünya
ABD’den Hizbullah yetkililerine yeni yaptırım
ABD’den Hizbullah yetkililerine yeni yaptırım ABD Hazine Bakanlığının, Hizbulla'’ın Genel Sekreteri Hasan Nasrallah'a yönelik yaptırımları genişlettiği, aralarında Nasrallah'ın yardımcısı Naim Kasım'ın da bulunduğu 4 Hizbullah yetkilisini ise ilk defa yaptırım listesine aldığı bildirildi.
16.05.2018 Dünya
PKK/PYD'nin Afrin mafyası ortaya çıktı
PKK/PYD'nin Afrin mafyası ortaya çıktı PKK’nın Afrin sorumlusu Abdo Hayr, kentteki süper lüks villasında, uyuşturucudan elde ettiği gelirle görkemli bir hayat sürüyor. Uyuşturucu tarlaları, zehir imalathaneleri ve kendisine bağlı yüzlerce teröristi bulunan Hayr’ın en büyük tutkusu ise klasik otomobiller. Hayr, infazları da cins atlarının da bulunduğu çiftliğinde yapıyor.
22.02.2018 Gündem
İran böyle tehdit etti! Füzelerinin yerlerini...
İran böyle tehdit etti! Füzelerinin yerlerini... İran Hüzbullah'ına ve Devrim Muhafızlarına yakın bir kanaldan İran'ın askeri füzelerinin İsrail'in önemli merkezlerinin lokasyon bilgileri ve görüntüleri paylaşıldı.
19.02.2018 Dünya
Son dakika... 'ABD sizi yarı yolda bırakacak!'
Son dakika... 'ABD sizi yarı yolda bırakacak!' Hizbullah liderinden son dakika açıklaması geldi. Hizbullah lideri Nasrallah, ABD'nin YPG'yi Suriye hükümeti ve müttefiklerine karşı savaşındaki aracı olarak kullandığını bildirdi.
16.02.2018 Dünya
'İsrail ordusunu yok ederiz!'
'İsrail ordusunu yok ederiz!' Hizbullah'ın Lübnan Meclisindeki bloğu 'Direnişe Sadakat'in Başkanı Hajj Muhammed Raad, İsrail ordu sözcüsü Tuğgeneral Ronen Manelis'in Lübnan hakkındaki makalesine yanıt verdi. Makale için 'korkak biri tarafından yayımlanan provokasyon' ifadesini kullanan Raad, "Hizbullah, İsrail orudunu yok edecek kabiliyete sahiptir" dedi.
30.01.2018 Dünya
Polise karşı arkasını dönüp bunu yaptı!
Polise karşı arkasını dönüp bunu yaptı! Honduras'taki kadın protestocular seçim sonuçlarını protestoları sırasında polise karşı 'twerk' yaptı.
23.01.2018 Dünya
Devrim Muhafızları sokağa indi!
Devrim Muhafızları sokağa indi! İran’da Devrim Muhafızları, onlarca kişinin öldüğü gösterileri bastırmak için harekete geçti. Üç kente askeri birlikler konuşlandı
4.01.2018 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Nasrallah ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nasrallah haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.