Nasıl

Nasıl

Son dakika nasıl haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan nasıl ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını nasıl haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Nasıl

haberleri sayfasında son dakika yaşanan nasıl gelişmeleri de dahil olmak üzere 112.327 nasıl haberi bulunmuştur. Tüm nasıl haberleri aşağıda listelenmiştir.
CNN Türk, Isparta komando okulunda! Zorlu eğitimden nefes kesen görüntüler
CNN Türk, Isparta komando okulunda! Zorlu eğitimden nefes kesen görüntüler Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat Isparta'da komando okulunda. Yapılan eğitimin görüntüleri CNN Türk ekranlarında canlı canlı yayınlandı. İşte Türk Komandolarının zorlu eğitiminden görüntüler...
2.05.2024 Gündem
Bakan Güler'den CNN Türk'te açıkladı: Terör kaynağında yok edilecek
Bakan Güler'den CNN Türk'te açıkladı: Terör kaynağında yok edilecek Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, CNN Türk'te gündeme dair merak edilen soruları yanıtladı. Bakan Güler terörle mücadelede net mesajlar vererek, 'Terör kaynağında yok edilecek, sürekli operasyon yapacağız.' ifadelerini kullandı.
2.05.2024 Gündem
Hesabınıza para geldi 777 mesajı nedir? Twitter Hesabınıza Para Geldi 777 olayı
Hesabınıza para geldi 777 mesajı nedir? Twitter Hesabınıza Para Geldi 777 olayı Hesabınıza para geldi 777 ne demek? Sosyal medya platformu X’in keşfet kısmında yer alan Hesabınıza para geldi 777 konusunun ne olduğu araştırılıyor.
2.05.2024 Gündem
Ruang Yanardağı nerede (harita konumu)? Yanardağ patlaması nasıl oluşur, volkanik patlamalar nasıl oluşur?
Ruang Yanardağı nerede (harita konumu)? Yanardağ patlaması nasıl oluşur, volkanik patlamalar nasıl oluşur? Ruang Adası’nda yer alan Ruang Yanardağı'nın dün lav ve kül püskürtmesinin ardından bölgede bulunan 12 bin kişi için tahliye kararı alındı. Ruang Yanardağı'nda volkanik faaliyetler devam ederken, söz konusu haberlerin ardından Ruang Yanardağı’nın nerede, hangi ülkede olduğu araştırılırken yanardağ patlamasının nasıl oluştuğu da sorgulanmaya başlandı. Peki, Yanardağ patlaması nasıl oluşur, volkanik patlamalar nasıl oluşur?
2.05.2024 Gündem
Fethi kabir ne demek? Hukukta Fethi Kabir nedir, nasıl uygulanır?
Fethi kabir ne demek? Hukukta Fethi Kabir nedir, nasıl uygulanır? Karabulut ailesi avukatları Dr. Rezan Epözdemir aracılığıyla, Garipoğlu'nun mezarında fethi kabir işlemi yapılması taleplerini yinelendi. Mezardaki bedenin Garipoğlu'na ait olmadığının anlaşılması halinde, aralarında otopsi işlemlerini gerçekleştiren, cinayet soruşturmasını yürüten kolluk görevlileri, ve yargılama aşamasında yer alan yargı görevlileriyle ilgili kamu davası açılması talebinde bulunuldu. Söz konusu gelişmenin ardından “Fethi kabir ne demek? Hukukta Fethi Kabir nedir, nasıl uygulanır?” sorularına yanıt aranmaya başlandı.
2.05.2024 Gündem
DGS BAŞVURU TARİHİ VE 2024 ÜCRETİ > 2024 DGS başvuru tarihi ne zaman, DGS başvuru ücreti ne zaman? Dikey Geçiş Sınavı (DGS) ne zaman 2024?
DGS BAŞVURU TARİHİ VE 2024 ÜCRETİ > 2024 DGS başvuru tarihi ne zaman, DGS başvuru ücreti ne zaman? Dikey Geçiş Sınavı (DGS) ne zaman 2024? DGS başvuru tarihi yaklaştıkça, DGS konuları, puan hesabı ve sınav tarihine yönelik araştırmalarda yoğunluk arttı.   Dikey Geçiş Sınavı başvuru kılavuzu ile adaylar başvurularına başlayacak. Sınav ücreti de kılavuz ile beraber netlik kazanacak. ÖSYM'nin AİS ekranı üzerinden, aday T.C kimlik numarası ve şifresi ile gerçekleşecek başvurular, mayıs ayı içerisinde gerçekleşecek. Peki, DGS 2024 ne zaman, başvuru tarihi 2024 ne zaman? DGS puan hesaplama ve sıralama hesaplama nasıl yapılır? İşte DGS konuları ve DGS başvuru tarihi 2024…
2.05.2024 Gündem
Erdoğan'dan Batı'ya tepki: İsrail'e 'artık yeter' diyecek bir cesur çıkmadı
Erdoğan'dan Batı'ya tepki: İsrail'e 'artık yeter' diyecek bir cesur çıkmadı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Uluslararası Demokratlar Birliği Kapasite Geliştirme ve Eğitim Çalıştayı katılımcılarına hitap etti. Erdoğan, "Almanya Cumhurbaşkanı'na da ifade ettim, Solingen faciasından 31 yıl sonra 4 kardeşimize düzenlenen ırkçı saldırıyı gündeme getirdim. Tamamen aydınlatılması ve sorumluların cezalandırılması gerektiğini söyledim. Bu hadiseler karşısında sessiz kalamayız." dedi.
2.05.2024 Gündem
Hıdırellez'de yastığın altına elma kabuğu koymak > Hıdırellez gecesi elma kabuğu ritüeli nedir,  Hıdırellez elma kabuğu koyma ritüeli nasıl yapılır?
Hıdırellez'de yastığın altına elma kabuğu koymak > Hıdırellez gecesi elma kabuğu ritüeli nedir,  Hıdırellez elma kabuğu koyma ritüeli nasıl yapılır? Hıdırellez 4-5 Mayıs kutlanacak. Mayıs ayının ilk haftasında kutlanacak Hıdırellez'in yaklaşmasıyla Hıdırellez ritüelleriyle ilgili araştırmalar hızlandı. Hıdırellez gecesi yapılan ritüeller arasında biri de elma kabuğu ritüeli yer alıyor. Peki, elma kabuğu ritüeli nedir, Hıdırellez'de yastığın altına elma kabuğu koymak ritüeli nasıl yapılır? Hıdırellez gecesi elma kabuğu ritüeli ile ilgili detaylar…
2.05.2024 Yaşam
Hıdırellez için 3 mükemmel ritüel ✨Geçen sene deneyenlerin dilekleri gerçekleşiyor! Bir çay kaşığı tuz yutup yatın
Hıdırellez için 3 mükemmel ritüel ✨Geçen sene deneyenlerin dilekleri gerçekleşiyor! Bir çay kaşığı tuz yutup yatın Hıdırellez için geri sayım başladı. 5 Mayıs'ta başlayıp 6 Mayıs akşamına kadar devam edecek olan Hıdırellez'de Hızır ve İlyas peygamberlerin yılda bir kez buluştuğuna inanılıyor. Yüzyıllardır farklı ritüellere sahne olan Hıdırellez için 3 farklı ritüeli derledik. Elma kabuğu ritüeli, tuz ritüeli ve herkes tarafından bilinen Gül Ağacı ritüeli nasıl yapılır? Geçen sene deneyenlerin dilekleri gerçekleşiyor. İşte Hıdırellez ritüelleri…
2.05.2024 Yaşam
Hıdırellez ne zaman 2024, Hıdırellez nedir? Hızır ve İlyas’ın buluştuğu Hıdırellez’de ne yapılır, hangi dualar okunur? Hıdırellez günü yapılan ritüeller neler?
Hıdırellez ne zaman 2024, Hıdırellez nedir? Hızır ve İlyas’ın buluştuğu Hıdırellez’de ne yapılır, hangi dualar okunur? Hıdırellez günü yapılan ritüeller neler? Baharın gelişini müjdeleyen Hızır ile İlyas’ın bir araya geldiği gün olarak kutlanan Hıdırellez Bayramı her yıl mayıs ayıyla birlikte araştırılıyor. Hıdırellez ritüelleri, mesajları, nasıl kutlandığına dair sorgulamalar başladı. İnanışa göre karada darda kalan kişilere yardım eden, onlara yol gösteren, bolluk ve bereket getiren Hızır Peygamber ve suların koruyucusu İlyas Peygamber, yılda sadece bir kez buluşuyor. Peki, Hıdırellez ne zaman 2024, Hıdırellez nedir, neden kutlanır? Hıdırellez’de ne yapılır? İşte Hıdırellez duaları ve ritüelleri…
2.05.2024 Gündem
Hıdırellez’de tuz yiyip yatmak ritüeli ne zaman yapılır, günah mı, Hıdırellez gecesi ne kadar tuz yenir? Hıdırellez’de neden tuz yenir, tuz yedikten sonra su içilir mi?
Hıdırellez’de tuz yiyip yatmak ritüeli ne zaman yapılır, günah mı, Hıdırellez gecesi ne kadar tuz yenir? Hıdırellez’de neden tuz yenir, tuz yedikten sonra su içilir mi? Hıdırellez gecesi tuz yiyip yatmak ritüeli, 4-5 Mayıs’ta kutlanacak Hıdırellez gecesinin yaklaşmasıyla sorgulanmaya başlandı. Dileklerini dileyip gül ağacının altına gömme ritüeli dışında, Hıdırellez’de tuz yiyip yatmak ritüeli de yapılıyor. Rivayete göre eğer bekarlar Hıdırellez gecesi tuz ya da tuzlu ekmek yer ve uykuya yatarsa gece rüyasında gelecekteki eşini görüyor. Umut, bereket ve yeni bir başlangıcın habercisi olan Hıdırellez’de tuz yiyip yatmak ritüeli ne zaman yapılır, Hıdırellez gecesi tuz yiyip yatmak günah mı, Hıdırellez’de tuz yiyip yatmak ritüeli nasıl yapılır, Hıdırellez gecesi ne kadar tuz yenir, tuz yedikten sonra su içilir mi?
2.05.2024 Yaşam
KPSS başvuru ücreti ne kadar 2024, KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT başvuru tarihi ne zaman? KPSS başvuruları başladı mı, KPSS puan hesaplama nasıl yapılır?
KPSS başvuru ücreti ne kadar 2024, KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT başvuru tarihi ne zaman? KPSS başvuruları başladı mı, KPSS puan hesaplama nasıl yapılır? Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) için geri sayım başladı. ÖSYM tarafından yapılan duyuruyla birlikte, 2024 KPSS lisans sınavı için adayların başvuracağı tarih belli oldu. ÖSYM sınav takviminin yayımlanmasının ardından KPSS başvuru ve sınav tarihleri netlik kazandı. Kamu, kurum ve kuruluşlarında çalışabilmek için sınava girecek adaylar sorgulamalarına hız verdi. Peki, KPSS başvuru ücreti ne kadar 2024, KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT başvuru tarihi ne zaman? KPSS puan hesaplama nasıl yapılır?
2.05.2024 Gündem
DGS başvuru tarihi ne zaman 2024, DGS başvuru ücreti ne kadar? DGS başvurusu nasıl yapılır, DGS kılavuzu yayınlandı mı, şartları neler, DGS başvuruları ne zaman başlıyor?
DGS başvuru tarihi ne zaman 2024, DGS başvuru ücreti ne kadar? DGS başvurusu nasıl yapılır, DGS kılavuzu yayınlandı mı, şartları neler, DGS başvuruları ne zaman başlıyor? Dikey Geçiş Sınavı (DGS) başvuru ve sınav tarihlerine yönelik araştırmalar hızlandı. Ön lisans mezunlarının dört yıllık lisans programlarına geçiş yapmalarını sağlayan Dikey Geçiş Sınavı (DGS) için geri sayım başladı. Sınav başvuru ücreti ile sayısal ve sözel oturumların detayları sorgulanıyor. Peki, DGS 2024 başvuruları ne zaman, DGS başvuru tarihi mayıs ayının kaçında? DGS başvuru ücreti ne kadar 2024, hangi bankaya yatırılacak?
2.05.2024 Gündem
Altın fiyatlarına Fed dopingi! Karar sabit oldu, ons ve gram altın yükseldi! 2 Mayıs Bugün gram, .çeyrek, ata altın fiyatı ne kadar?
Altın fiyatlarına Fed dopingi! Karar sabit oldu, ons ve gram altın yükseldi! 2 Mayıs Bugün gram, .çeyrek, ata altın fiyatı ne kadar? FED faiz kararını açıkladı. Son 23 yılın zirvesinde sabit tutulan faiz sonrası piyasaların tepkisi de yükselişle oldu. Ons altın 2 bin 297 dolar iken karar sonrası 2 bin 313 dolara yükseldi. Gram altında faiz kararı sonrası 2 bin 418 TL'ye çıktı. Peki Kapalıçarşı'da altın fiyatları faiz kararı sonrası nasıl oldu? İşte 2 Mayıs gram, çeyrek, ata altın fiyatları...
2.05.2024 Ekonomi
Nihal Candan, sağlık sorunları sebebiyle cezaevinden tahliye edilmişti! 'Ailem moral olsun diye kuaföre götürdü'
Nihal Candan, sağlık sorunları sebebiyle cezaevinden tahliye edilmişti! 'Ailem moral olsun diye kuaföre götürdü' Dolandırıcılık çetesine üye oldukları iddiasıyla tutuklanan Nihal-Bahar Candan kardeşlerden Nihal, cezaevinde anoreksiya (yiyememe) hastalığına yakalanınca 37 kiloya düştü ve tahliye edildi. Evinde tedavisi devam eden Nihal Candan, neden hemen kuaföre gittiğiyle ilgili gelen eleştirilere yanıt verdi.
1.05.2024 Magazin
Gabonlu Dina’nın ölümünde büyükelçi ve avukattan talep geldi!
Gabonlu Dina’nın ölümünde büyükelçi ve avukattan talep geldi! Karabük'ün Filyos Çayı'nın Yeşilköy mevkinde geçen yıl 26 Mart'ta Gabonlu üniversite öğrencisi Jeannah Danys Dinabongho Ibouanga'nın cansız bedeni bulunması üzerine Gabon Büyükelçisi Jean Bernard Avouma, ölümünden saatler önce sokakta koştuğu anların araştırılması gerektiğini söyledi.
1.05.2024 Gündem
Seyahat acentelerine ilişkin yapılan düzenleme sektörü dönüştürecek
Seyahat acentelerine ilişkin yapılan düzenleme sektörü dönüştürecek Turist rehberleri ve seyahat acentelerine ilişkin kanun teklifinin TBMM’de kabul edilerek yasalaşmasının ardından konuşan Seyahat Acentaları Yöneticileri Derneği (SAYD) Başkanı Mehmet Gem, seyahat acentelerine ilişkin maddenin rehberlerle sözleşmelerini yenilemeye yol açacağını ifade etti.
30.04.2024 Ekonomi
Fırında silahlı çatışma çıkmıştı! Sanıklar hakkında 3 farklı iddianame hazırlandı..
Fırında silahlı çatışma çıkmıştı! Sanıklar hakkında 3 farklı iddianame hazırlandı.. Kayseri'nin Melikgazi ilçesi Alpaslan Mahallesi Ünal Sokak'ta fırında oto yıkamacı Osman Tüşümel'i öldüren ve kendisi de bacağından yaralanan iş yeri sahibi Lütfullah Tüysüz hakkında 'Kasten öldürme'den müebbet, 'Ruhsatsız silah bulundurma' suçundan 1 yıldan 3 yıla kadar hapis ve fırında poğaça almak için ablasıyla bekleyen M.T.E.'nin koluna kurşun isabet edip yaralanmasına neden olduğu gerekçesiyle de 'Olası kastla silahla basit yaralama'dan 1 yıldan 3 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.
30.04.2024 Gündem
Turist rehberlerine iş bulma kolaylığı! Yeni düzenleme sektörü dönüştürecektur
Turist rehberlerine iş bulma kolaylığı! Yeni düzenleme sektörü dönüştürecektur Turist rehberleri ve seyahat acentelerine ilişkin kanun teklifinin TBMM’de kabul edilerek yasalaşmasının ardından konuşan Seyahat Acentaları Yöneticileri Derneği (SAYD) Başkanı Mehmet Gem, seyahat acentelerine ilişkin maddenin rehberlerle sözleşmelerini yenilemeye yol açacağını ifade etti.
30.04.2024 Gündem
Mehmet Kasapoğlu: İzmir için hayallerimizde ısrarcıyız
Mehmet Kasapoğlu: İzmir için hayallerimizde ısrarcıyız Önceki dönem Gençlik ve Spor Bakanı, İzmir Milletvekili Mehmet Kasapoğlu, “İzmir için güzel hedeflerimiz, hayallerimiz vardı. İzmir'i yerel yönetimlerde yeni bir noktaya taşımalı. Gerçek belediyecilikle tanıştırma noktasında hayallerimiz vardı. Halkımızın iradesi farklı yönde gerçekleşti. Ama hayallerimizde ısrarcıyız. Hayallerimizin, inançlarımızın peşinden yürümeye devam edeceğiz" dedi.
30.04.2024 Gündem
Aslında tahıl değil meyve: Vücudun üretmediği 8 temel asit içeriyor! Bir kasesi karaciğerin tüm yükünü alıyor; süper alkali gıda diye geçiyor
Aslında tahıl değil meyve: Vücudun üretmediği 8 temel asit içeriyor! Bir kasesi karaciğerin tüm yükünü alıyor; süper alkali gıda diye geçiyor Türkiye'de mutfaklarda bugüne kadar kullanılmayan 1 bitki, Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan onay aldı. Süper alkali gıda olarak literatürde geçen bu besin canlandırıcı enzimlerle dolu. Yemiş gibi bir tadı var ancak dolgun ve yumuşak. İnsan sağlığına olan etkileriyse saymakla bitmiyor. Yüksek oranda lesitin içeriğiyle beyni güçlendiren süper gıda olarak geçiyor. 'Tam besin' denilen nimetlerden olan bu gıda, yaşam gücü potansiyeli açığa çıkarıyor. İşte karaciğerin yükünü alan o besin...
30.04.2024 Yaşam
Bağımlılıkla mücadele eden çocuklar bu merkezde hayata tutunuyor! "10-11’li yaşlara kadar düştü"
Bağımlılıkla mücadele eden çocuklar bu merkezde hayata tutunuyor! "10-11’li yaşlara kadar düştü" Adana’da madde bağımlısı 12-18 yaş arasındaki çocuklar için Adana Dr. Ekrem Tok Ruh Sağlığı Hastanesi’nde Çocuk ve Ergen Bağımlılık Arındırma Merkezi faaliyet geçirildi. Merkezde birçok bağımlılık konusunda çocuklara arındırma hizmeti sağlanıyor.
30.04.2024 Adana
Bayhan “en büyük pişmanlığım” diyerek açıkladı: Tamamen kurgu üzerine bir program
Bayhan “en büyük pişmanlığım” diyerek açıkladı: Tamamen kurgu üzerine bir program Popstar yarışmasıyla ünlenen Bayhan Gürhan, Özlem Esra Ada’nın sunduğu “Pembe Masa” programına konuk oldu. Bayhan programda hayatının en büyük pişmanlığını itiraf ederken Sezen Aksu’yla şarkı yapma fırsatının nasıl kaçtığını anlattı.
30.04.2024 Magazin
Karadeniz’de petrol umudu! Enerji Uzmanı açıkladı
Karadeniz’de petrol umudu! Enerji Uzmanı açıkladı Türkiye Karadeniz’de enerji aramalarını sıklaştırdı. Şimdi ise gözler Doğu Karadeniz’de yapılacak olan petrol aramalarına çevrildi. Bakan Bayraktar geçtiğimiz haftalarda birkaç ay içerisinde petrol keşfi için sondaj yapılacağını bildirmişti. Peki Karadeniz’de beklenti ne? Sondaj çalışması ne kadar sürecek? İşte detaylar...
30.04.2024 Ekonomi
Turizm bölgesinde çile! Turist nasıl kaçırılır..
Turizm bölgesinde çile! Turist nasıl kaçırılır.. Hürriyet Gazetesinden Salim Uzun'un haberine göre; Antalya’da kentin en çok ziyaret edilen yerlerinde sahte parfümcüler, hanutçular, dilenciler turistleri canından bezdiriyor. Rehberler Odası Başkanı Mustafa Yalçınkaya, “Rehberlerimiz rota değiştirmek zorunda kaldı” derken, Hürriyet turiste yaşatılan eziyeti kare kare fotoğrafladığı açıklandı.
29.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Nasıl ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki nasıl haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.