Muzzi Özcan

Muzzi Özcan

Son dakika Muzzi Özcan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Muzzi Özcan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Muzzi Özcan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Muzzi Özcan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan muzzi özcan gelişmeleri de dahil olmak üzere 46 muzzi özcan haberi bulunmuştur. Tüm muzzi özcan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Galatasaray'da Maicon davası kaybedildi
Galatasaray'da Maicon davası kaybedildi Galatasaray'a bir kötü haber de Brezilyalı eski stoperi Maicon'dan geldi.
20.12.2019 Galatasaray
Orkun Kökçü Hollanda'yı reddetti!
Orkun Kökçü Hollanda'yı reddetti! Feyenoord'da forma giyen 19 yaşındaki genç yıldız Orkun Kökçü, Hollanda'nın davetini reddetti.
11.05.2019 Futbol
Emre Mor için flaş sözler
Emre Mor için flaş sözler Emre Mor'un Muzzi Özcan ile birlikte eski danışmanı olan Bariz Soofizadeh, genç yıldızın durumuyla ilgili flaş açıklamalarda bulundu.
22.08.2017 Almanya
Emre Mor'dan tarihi karar! Herkes şaşırdı...
Emre Mor'dan tarihi karar! Herkes şaşırdı... Borussia Dortmund'da forma giyen Emre Mor, menajeri Muzzi Özcan ile yollarını ayırma kararı aldı.
21.08.2017 Futbol
Emre Mor'dan Fenerbahçe'ye güzel haber
Emre Mor'dan Fenerbahçe'ye güzel haber Inter'le anlaşma sağlayamayan Emre Mor için Fenerbahçe yönetimi beklemeye geçti.
11.08.2017 Fenerbahçe
Emre Mor'un menajeri İtalya'da
Emre Mor'un menajeri İtalya'da Inter ve Fenerbahçe'nin teklif yaptığı Emre Mor, adım adım İtalyan ekibine yaklaşıyor.
10.08.2017 Fenerbahçe
Acun Ilıcalı öyle bir ismi takibe aldı ki...
Acun Ilıcalı öyle bir ismi takibe aldı ki... Aziz Yıldırım'ın, Milli futbolcu Emre Mor'a toplamda 10 milyon euro'luk resmi teklif yaptıklarını açıklamasının ardından gece geç saatlerde Acun Ilıcalı'nın yaptığı hamle kafaları karıştırdı...
10.08.2017 Magazin
Yeni uçak Emre Mor’u getirecek
Yeni uçak Emre Mor’u getirecek Sarı-kırmızılı ekip, Fenerbahçe’nin görüşmeler yaptığı genç yıldız için Dortmund ile masaya oturdu. Sportif Direktör Ergün, yıldız oyuncunun satın alma opsiyonunu da istedi.
13.07.2017 Galatasaray
Emre Mor'un menajerinden transfer açıklaması
Emre Mor'un menajerinden transfer açıklaması Borussia Dortmund'un genç yıldız Emre Mor'un menajerliğini yapan Muzzi Özcan, açıklamalarda bulundu.
12.07.2017 Galatasaray
Emre Mor'un menajeri F.Bahçe tesislerinde
Emre Mor'un menajeri F.Bahçe tesislerinde Borussia Dortmund formasını giyen Emre Mor'un menajeri Muzzi Özcan kulüp binasına geldi.
28.06.2017 Fenerbahçe
Emre Mor'un menajeri geliyor
Emre Mor'un menajeri geliyor Milli futbolcu Emre Mor'u kiralık olarak kadrosuna katmak isteyen Fenerbahçe'de sıcak saatler yaşanıyor.
21.06.2017 Fenerbahçe
Menajeri açıkladı: Emre Mor Süper Lig'e gelebilir!
Menajeri açıkladı: Emre Mor Süper Lig'e gelebilir! Dortmund'da oynayan milli yıldız Emre Mor için menajerinden oldukça önemli açıklamalar geldi.
12.06.2017 Süper Lig
Emre Mor ile söz kestiler!
Emre Mor ile söz kestiler! Başkan Ali Şafak Öztürk ile Emre Mor'un Antalya'da görüşme yaptığı ortaya çıktı.
15.04.2017 Antalyaspor
Menajeri açıkladı! Emre Mor'un sağlık durumu...
Menajeri açıkladı! Emre Mor'un sağlık durumu... Borussia Dortmund - Monaco maçı öncesinde, Dortmund kafilesini taşıyan otobüsün yakınlarında patlama meydana geldi. Patlamada Borussia Dortmundlu bir oyuncu yaralanırken, Emre Mor'un sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.
11.04.2017 Futbol
İşte Emre Mor gerçeği!
İşte Emre Mor gerçeği! Sarı-lacivertli kulübün, Beşiktaş ve Galatasaray’ın da gündeminde olan Emre Mor için yaklaşık dört aydır görüşme yaptığı ve bu transferde bir adım öne çıktığı öğrenildi.
30.03.2017 Fenerbahçe
Emre Mor'un transferi için Aziz Yıldırım devrede!
Emre Mor'un transferi için Aziz Yıldırım devrede! Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Emre Mor'un transferi için resmen devreye girdi. Yıldırım'ın bugün saat 11.00 sularında Emre Mor'un menajeri Muzzi Özcan ile bir görüşme yaptığı öğrenildi.
29.03.2017 Fenerbahçe
Yılın transfer kapışması: Emre Mor
Yılın transfer kapışması: Emre Mor Transfer dönemine daha çok var ama rekabet sezonu şimdiden açıldı!
29.03.2017 Galatasaray
F.Bahçe'de Emre Mor görüşmesi gerçekleşti
F.Bahçe'de Emre Mor görüşmesi gerçekleşti Fenerbahçe, Emre Mor için girişimlere başladı. Sarı-lacivertliler, genç yıldızın menajeriyle görüştü.
28.03.2017 Fenerbahçe
Emre Mor'un menajerinden sert açıklama
Emre Mor'un menajerinden sert açıklama Borussia Dortmund forması giyen genç yıldız Emre Mor hakkındaki iddialara menajeri Muzzi Özcan sert çıktı.
22.02.2017 Almanya
Müthiş Emre Mor iddiası!
Müthiş Emre Mor iddiası! Ünlü teknik adam Bülent Uygun, Emre Mor hakkında oldukça çarpıcı bir iddiada bulundu.
5.09.2016 Arşiv
'F.Bahçe ve Beşiktaş'tan teklif aldım'
'F.Bahçe ve Beşiktaş'tan teklif aldım' Dortmund'da top koşturan A Milli Takım'ın genç yıldızı Emre Mor çarpıcı açıklamalarda bulundu.
20.08.2016 Almanya
Emre Mor, Türkiye'ye gelmiyor
Emre Mor, Türkiye'ye gelmiyor Emre Mor’un menajeri Muzzi Özcan’ın, bir Avrupa kulübüyle 10 milyon Euro’ya yakın bir rakama el sıkıştığı ortaya çıktı
23.09.2021 Futbol
Kartal Emre Mor için atağa geçti!
Kartal Emre Mor için atağa geçti! BEŞİKTAŞ, son günlerde yıldızı parlayan genç yetenek Emre Mor için ataklarını sürdürüyor.
30.05.2016 Galatasaray
Emre Mor'un menajerinden transfer açıklaması
Emre Mor'un menajerinden transfer açıklaması A Milli Takımı'nın Euro 2016 aday listesine girerek büyük gündem yaratan Nordsjaelland'ın 18 yaşındaki genç yıldız adayı Emre Mor konusunda önemli bir gelişme yaşandı. Genç oyuncunun menajeri, Alman basının iddiaları hakkında konuştu
25.05.2016 Beşiktaş
F.Bahçe'ye Campbell'dan kötü haber
F.Bahçe'ye Campbell'dan kötü haber Fenerbahçe'nin bir numaralı transfer hedefi Joel Campbell konusunda yaşanan son gelişmeler taraftarı üzecek.
12.06.2015 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Muzzi Özcan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki muzzi özcan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.