Mutsuz

Mutsuz

Son dakika mutsuz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan mutsuz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını mutsuz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mutsuz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mutsuz gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.532 mutsuz haberi bulunmuştur. Tüm mutsuz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Beşiktaş'ta Fernando Santos ile yollar ayrılıyor! Tazminatı ortaya çıktı
Beşiktaş'ta Fernando Santos ile yollar ayrılıyor! Tazminatı ortaya çıktı Ligde peş peşe 4 maçta da galibiyet yüzü göremeyen Siyah-Beyazlılar’da Fernando Santos’a olan eleştiriler her geçen gün daha da artıyor. Alınan kötü sonuçlara ek olarak ortaya konan futbolun da umut vadetmemesi tepkileri de beraberinde getiriyor. Yönetimin de Portekizli hoca hakkındaki düşüncesi belli oldu.
6.04.2024 Beşiktaş
AK Parti İBB Başkan Adayı Kurum'dan İmamoğlu'na mal varlığı tepkisi: Konforları için villalar yapma derdine düştüler
AK Parti İBB Başkan Adayı Kurum'dan İmamoğlu'na mal varlığı tepkisi: Konforları için villalar yapma derdine düştüler İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Rizeliler ile iftar programında bir araya geldi.
28.03.2024 Gündem
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum: 31 Mart'ta çok sevdikleri tatile göndereceğiz
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum: 31 Mart'ta çok sevdikleri tatile göndereceğiz İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Ümraniye mitinginde ‘’Şimdi rezervasyon yapıyorlar; hangi tatil beldesine gitsek diye. Uzun bir süre tatile göndereceğiz’’ dedi. Kurum ayrıca, "Biz deprem bölgesinde afetzede kardeşlerimiz için kat kat sağlam konutlar yaparken, bunlar dört saat boyunca saya saya bitiremedikleri, balya balya para kuleleri yaptılar. Devlete, millete mal beyanlarını açıkladılar, sonra bir baktık, bir süre sonra 1 buçuk milyar liralık yepyeni mallar ortaya çıktı. Sen mal beyanında 1 buçuk milyarlık malı İstanbullulardan niye sakladın" ifadelerini kullandı.
27.03.2024 Gündem
AK Parti büyük İstanbul mitingi... Murat Kurum: Bu şehri depreme hazırlayacağız dediler, tek bir çivi çakmadılar
AK Parti büyük İstanbul mitingi... Murat Kurum: Bu şehri depreme hazırlayacağız dediler, tek bir çivi çakmadılar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla Atatürk Havalimanı'nda düzenlenen 'Büyük İstanbul Mitinginde konuşan AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum, “İstanbul bizim sevdamız. İstanbul bizim ortak geleceğimiz. Ve bu geleceği hep birlikte inşa edeceğiz. Barışın şehri İstanbul'da, barış içinde yaşayacağız. Buradan İstanbul'umuzun güzel insanlarına sesleniyorum. 31 Mart'ta gelin, gerçek belediyecilikten yana olun. 31 Mart'ta gelin, İstanbul'un geleceğinden yana olun. 31 Mart'ta gelin, sağlam İstanbul'dan yana olun. Her oy bir tohumdur. Hizmet görürse yeşerir, emek verilirse fidan olur, karşılık bulursa orman olur. Haydi İstanbul şehrine oy ver. Şehrine oy ver ki, İstanbul; hizmet bulsun. Huzur bulsun. Mutluluk bulsun. Sen yaparsın, sen cesursun. Çünkü sen İstanbul'sun. Çünkü sen İstanbullusun" dedi.
24.03.2024 Gündem
Mutlu olan insanlar, hastalıklarını daha çabuk atlatıyorlar
Mutlu olan insanlar, hastalıklarını daha çabuk atlatıyorlar Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Emre Karadeniz, hastaların tedavisine mutluluğun büyük katkısı olduğunu belirterek, mutlu olan hastaların tedaviye daha kısa sürede yanıt verdiğini söyledi.
20.03.2024 Sağlık
Beşiktaş'ta Fernando Santos'tan istifa sorusuna cevap!
Beşiktaş'ta Fernando Santos'tan istifa sorusuna cevap! Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos, Antalyaspor'a 2-1 mağlup oldukları maçın ardından konuştu.
17.03.2024 Şampiy10
Misli'den günün şampiyon tercihleri
Misli'den günün şampiyon tercihleri Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
1.03.2024 İddaa
Murat Kurum: ‘Sonuçsuz Belediyecilik’ bitecek, ‘Sorunsuz Belediyecilik’ başlayacak
Murat Kurum: ‘Sonuçsuz Belediyecilik’ bitecek, ‘Sorunsuz Belediyecilik’ başlayacak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, İstanbul’un yeniden yükselişi için çalıştıklarını belirterek; "Sonuçsuz Belediyecilik’ bitecek; ‘Sorunsuz Belediyecilik’ başlayacak" dedi.
17.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'ye tepki: Aynı kafayla yola devam ediyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'ye tepki: Aynı kafayla yola devam ediyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Dikkat ederseniz; kendi heybeleri boş olanlar, bizim başarılarımızı değersiz hale getirme gayretinde. Bir başka ifadeyle iş yapma ve icraat ortaya koyma hususunda bizim seviyemize çıkamayanlar, bizi kendi sefil gündemlerinin içine çekmeye çalışıyor" dedi.
15.02.2024 Gündem
Mutlu olmaya çalışmak mutsuz ediyor! Huzursuzluk ve tatminsizlik hissi yaşıyorsanız mutsuzluğa izin vermiyor olabilirsiniz
Mutlu olmaya çalışmak mutsuz ediyor! Huzursuzluk ve tatminsizlik hissi yaşıyorsanız mutsuzluğa izin vermiyor olabilirsiniz Sürekli ve zoraki bir şekilde mutlu olma çabası, paradoksal bir sonuç yaratarak aslında mutsuzluk sebebi olabiliyor. Gerçekçi olmayan beklentiler, sürekli mutluluk arayışında olmak bireyi olumsuz etkiliyor. Psikiyatri Uzmanı Doç. Dr. Cemil Çelik de “Zorluğu, stresi ve olumsuzlukları hayatın doğal bir parçası olarak kabul etmek, duygusal sağlığı güçlendirir.” diyerek negatif duyguların bastırılmasının uzun vadede duygusal sorunlara yol açabileceğine dikkat çekiyor ve mutluluğu zorlamak yerine kabullenmek gerektiğini belirtiyor.
3.02.2024 Yaşam
Anhedoni Nedir, Neden Olur? Anhedoni Tedavisi Nasıl Yapılır?
Anhedoni Nedir, Neden Olur? Anhedoni Tedavisi Nasıl Yapılır? Psikolojik anlamda sorun yaşayan kişilerde çok fazla görülen önceden yaptığı aktiviteleri artık yapmama isteme hastalığı olarak belirtileri nüks etmektedir. Bu gibi durumlar göz önünde bulundurulduğu zaman çok birçok insanda farklı nedenlerden dolayı bu durum görülebilmektedir.
21.01.2024 Sağlık
Okan Buruk'tan Mauro Icardi müjdesi! Sahalara dönüş tarihini açıkladı
Okan Buruk'tan Mauro Icardi müjdesi! Sahalara dönüş tarihini açıkladı Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Kayserispor maçı sonrası düzenlenen basın toplantısında Mauro Icardi'nin sahalara geri dönüş tarihini açıkladı.
16.01.2024 Galatasaray
Rüyada Sel Olduğunu Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Sel Basması Nasıl Yorumlanır?
Rüyada Sel Olduğunu Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Sel Basması Nasıl Yorumlanır? Keder ve sıkıntılardan kurtulmak üzerine rüyada sel olduğunu görmek yorumlanır. Her ne kadar kötü ve doğal bir afet olsa bile, bu durum gerçek yaşamda rüya sahibi için olumlu biçimde ifade edilir. Sorun ve sıkıntıların son bulması, maddi açıdan rahatlamak ve aile hayatında mutlu bir yaşam biçiminde rivayet edilir.
15.01.2024 Eğitim
Nerede hareket orada bereket: Hareketsiz kalmak bedel ödetiyor! İşte vücudun verdiği 5 sinyal
Nerede hareket orada bereket: Hareketsiz kalmak bedel ödetiyor! İşte vücudun verdiği 5 sinyal Bir insanın kendine yapabileceği en büyük kötülüklerin başında hareketsiz kalmak geliyor. Markete bile çıkmayıp evine sipariş vermek cazip olsa da vücut bu konforun bedelini ödüyor. Bu 5 işaret kendinize bakmanın zamanının geldiğini söylüyor. İşte hareketsiz kaldığınızda beliren 5 sinyal...
13.01.2024 Yaşam
Avrupa'ya gitti, dibi gördü! Yıldız oyuncu Galatasaray'a geri dönüyor
Avrupa'ya gitti, dibi gördü! Yıldız oyuncu Galatasaray'a geri dönüyor Galatasaray'da son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Cim-Bom’un sezon başında İtalya Seri A takımlarından Genoa’ya kiraladığı Berkan Kutlu’nun ara transfer döneminde Galatasaray’a dönebileceği belirtildi. Genç futbolcunun yeterli süre alamaması nedeniyle mutsuz olduğu vurgulandı.
10.01.2024 Galatasaray
Cesur Yeni Dünya Kitap Konusu Nedir, Yazarı Kimdir? Cesur Yeni Dünya Kısa Kitap Özeti Ve İçerisindeki Karakterler...
Cesur Yeni Dünya Kitap Konusu Nedir, Yazarı Kimdir? Cesur Yeni Dünya Kısa Kitap Özeti Ve İçerisindeki Karakterler... Cesur Yeni Dünya 20. yüzyılda popüler olan distopik eserlerden birisidir. Kaleme alındığı ilk dönemde çok ses getiren eser halen en çok tercih edilen kitaplar arasında yer almaktadır. 
17.12.2023 Eğitim
Renault Captur 2024 sürprizini erken yaptı! Bu fırsatı kaçıran yeni yıla mutsuz girer!
Renault Captur 2024 sürprizini erken yaptı! Bu fırsatı kaçıran yeni yıla mutsuz girer! Türkiye'de araç kullanmayı sevenlerin favori markası Renault, B-SUV modeli Captur ile ilgili radikal bir indirim haberi verdi. Renault Captur, fiyatıyla sürücüleri tatmin ediyor. Peki 2024 Renault Captur fiyatları ne kadar? Detaylar haberimizde.
10.12.2023 Otomobil
Batshuayi'ye güle güle! Yeni takımını açıkladılar, resmen anlaşma sağlandı, imzayı atıyor
Batshuayi'ye güle güle! Yeni takımını açıkladılar, resmen anlaşma sağlandı, imzayı atıyor Fenerbahçe'de son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe'de bu sezon forma şansı bulmakta zorlanan Belçikalı yıldız oyuncu Michy Batshuayi'nin kulüpte mutsuz olduğu öne sürülmüştü. Edin Dzeko'nun transferiyle birlikte yedek kulübesine hapsolan yıldız oyuncu, İsmail Kartal'dan beklediği şansları alamadı. Gelecek sezon takımdan ayrılmasına artık kesin gözüyle bakılan golcü oyuncunun yeni takımıyla anlaşma sağlandığı belirtildi.
4.12.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe kapıları kapattı! Ryan Kent isyan etti, vasatın altında kaldı
Fenerbahçe kapıları kapattı! Ryan Kent isyan etti, vasatın altında kaldı Fenerbahçe'de son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. İngiltere Premier Lig'den Nottingham Forest, Fenerbahçe'nin İngiliz sol kanadı Ryan Kent'e resmen talip oldu. Teklifin sezon sonuna kadar kiralama olduğu öğrenildi. İngiliz kulübüne en kısa sürede yanıt verilecek.
29.11.2023 Fenerbahçe
Yılın transfer bombası! Fenerbahçe altyapısındaydı, Erden Timur Galatasaray'a getiriyor
Yılın transfer bombası! Fenerbahçe altyapısındaydı, Erden Timur Galatasaray'a getiriyor Galatasaray'da son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Galatasaray'da ara transfer çalışmaları dört bir koldan devam ediyor. Teknik Direktör Okan Buruk'un raporu doğrultusunda temaslarını hızlandıran sarı kırmızılılardan sürpriz bir hamle geldi. Devre arasında flaş isimleri kadrosuna katacak olan Cimbom, Fenerbahçe altyapısında yetişmiş o yıldız için devreye girdi...
29.11.2023 Galatasaray
Avukata küfretti hayatı karardı! 3 yılda 600 bin lira kaybetti
Avukata küfretti hayatı karardı! 3 yılda 600 bin lira kaybetti Beykoz’da sosyal medya üzerinden ‘hakaret ve küfür’ ettiği gerekçesiyle bir şahsa 50'ye yakın farklı dava açıldı. Hakaret üzerine dava açan avukat, iddiaya göre şahsı tahrik ederek 3 yıl boyunca dava açmaya devam etti. Şahsın iddiasına göre tam 25 bine yakın kişi avukatın açtığı davalardan yüklü miktarda maddi zarara uğradı.
24.11.2023 Gündem
Ali Koç harekete geçti! Fenerbahçe'den Dilan Polat ve Engin Polat kararı
Ali Koç harekete geçti! Fenerbahçe'den Dilan Polat ve Engin Polat kararı Fenerbahçe yönetimi harekete geçti. Fenerbahçe, Dilan Polat ve Engin Polat'ın voleybol takımlarına olan sponsorluklarını sonlandırmak için hukuki girişimlere başladı.
3.11.2023 Fenerbahçe
37'lik yıldız bu kadarını beklemiyordu! Edin Dzeko itiraf etti: Hepimizi ateşliyor
37'lik yıldız bu kadarını beklemiyordu! Edin Dzeko itiraf etti: Hepimizi ateşliyor Fenerbahçe formasıyla ligde çıktığı 10 maçta 10 gol atan ve kısa sürede taraftarın sevgisini kazanan Edin Dzeko, başarısının asıl kaynağını açıkladı. İşte detaylar...
3.11.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe kapı dışarı etti! Mutsuz yıldızı Galatasaray alıyor, işte yeni transfer
Fenerbahçe kapı dışarı etti! Mutsuz yıldızı Galatasaray alıyor, işte yeni transfer Galatasaray'da devre arası transfer çalışmaları devam ediyor. Birçok isimle temas halinde olan Aslan'ın gündemine ise flaş bir yıldız geldi. Cimbom, yaz transfer döneminde Fenerbahçe'den ayrılan o futbolcu için devreye girdi. İşte transfer haberinin detayları....
3.11.2023 Fenerbahçe
Transfer olduğu takımda dibi görmüştü! Nelsson yerine Fatih Terim'in prensi geliyor
Transfer olduğu takımda dibi görmüştü! Nelsson yerine Fatih Terim'in prensi geliyor Galatasaray'da son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Galatasaray'da Victor Nelsson ile yollar ayrılıyor. Yedek kaldığı için mutsuz olan Danimarkalı stoper, takımdaki bağlarını tamamen kopardı. Nelsson yerine sürpriz bir isim önerildi. İşte detaylar...
3.11.2023 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Mutsuz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mutsuz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.