Mustafa Kapı

Mustafa Kapı

Son dakika Mustafa Kapı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Mustafa Kapı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Mustafa Kapı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mustafa Kapı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mustafa kapı gelişmeleri de dahil olmak üzere 757 mustafa kapı haberi bulunmuştur. Tüm mustafa kapı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Galatasaray'da beklenmedik ayrılık kararı!
Galatasaray'da beklenmedik ayrılık kararı! Galatasaray'ın genç oyuncusu Hamza Akman, sezon sonunda bitecek sözleşmesini uzatmayı düşünmüyor.
21.02.2024 Galatasaray
Okan Buruk 'Yeni Tugay Kerimoğlu'nu' kimselere kaptırmadı! Galatasaray'da flaş imza
Okan Buruk 'Yeni Tugay Kerimoğlu'nu' kimselere kaptırmadı! Galatasaray'da flaş imza Daha önce alt yapıdan yetiştirdiği Mustafa Kapı, Bartuğ Elmaz gibi yetenekleri elinden kaçıran Galatasaray 19 yaşındaki 'Yeni Tugay Kerimoğlu' lakaplı oyuncusunda aynı hataya düşmedi. Fizik kapasitesini geliştirmesi halinde Türk futboluna damga vuracak gençlerin başında gelecek olan orta sahayla yeni sözleşme yapılırken, yönetimin alt yapıdan çıkan iki ismi daha gündemine alması camiada büyük takdir topladı.
3.01.2023 Galatasaray
Geleceğin yıldızından dikkat çeken Galatasaray açıklaması: Pişman değilim
Geleceğin yıldızından dikkat çeken Galatasaray açıklaması: Pişman değilim Mustafa Kapı'nın Galatasaray'dan ayrılış şekli olay olmuştu. Genç oyuncu 18 yaşını doldurduktan sonra Sarı-Kırmızılı takımın sözleşme teklifini kabul etmeden Lille'in yolunu tutmuştu. O dönem büyük tartışmalara konu olan ve şuanda Adana Demirspor forması giyen Mustafa Kapı, transfer süreci, Lille macerası, Galatasaray'dan ayrılığı, başkan Murat Sancak, Arda Güler ve Ozan Kabak hakkında konuştu.
3.12.2022 Galatasaray
Üç Kız Kardeş'te Türkan bebeğini aldıracak mı?
Üç Kız Kardeş'te Türkan bebeğini aldıracak mı? Kanal D'nin sevilen dizisi Üç Kız Kardeş, 18 Ekim akşamı seyirciyle buluştu. İclal Aydın'ın aynı adlı romanından uyarlanan Üç Kız Kardeş'in son bölümünde Türkan, Mine ve Somer'in geçmiş ilişkisinin meyvesi olan Kiraz'ı öğrendi ve dünyası başına yıkıldı. Seyirciler ise yeni bölümde neler olacağını merak ediyor. Türkan, Somer'den boşanacak mı? Rüçhan, Türkan'ın evden gitmemesi için neler yapacak? Türkan bebeğini mi aldıracak? İşte detaylar...
19.10.2022 Magazin
Okan Buruk'tan 6 yeteneğe operasyon! Olan Mustafa Kapı ile Bartuğ Elmaz'a oldu
Okan Buruk'tan 6 yeteneğe operasyon! Olan Mustafa Kapı ile Bartuğ Elmaz'a oldu Daha önce Florya'dan ayrılan genç yeteneklerin önüne geçemeyen Galatasaray yönetimi Okan Buruk tercihiyle bu krizi atlatmış oldu. Bartuğ Elmaz, Mustafa Kapı gibi oyuncuları elinde tutamayan Sarı Kırmızılılarda Beknaz, Emin Bayram, Jankat, Metehan Baltacı, Hamza Akman gibi 'wonderkidler' yakın takibe alınırken, başarılı teknik adamın gelecek vaad eden öğrencileriyle birebir ilgilenmesi büyük takdir topluyor.
28.09.2022 Galatasaray
Yusuf Yazıcı ve Mustafa Kapı'dan sonra bir ayrılık daha
Yusuf Yazıcı ve Mustafa Kapı'dan sonra bir ayrılık daha Daha önce Yusuf Yazıcı'yı CSKA Moskova'ya, Mustafa Kapı'yı ise Adana Demirspor'a gönderen Lille, şimdi de Zeki Çelik'i satmak istiyor.
11.03.2022 Fransa
Dün taraftarlar 'Senin Antalya'da ne işin var' tepkisi göstermişti! Kadro dışı kaldı
Dün taraftarlar 'Senin Antalya'da ne işin var' tepkisi göstermişti! Kadro dışı kaldı Hazırlık kampı için Antalya'ya giden ve havalimanında taraftarların sert tepkisiyle karşı karşıya kalan Bartuğ Elmaz, Burak Elmas'ın talimatıyla kadro dışı bırakıldı.
2.02.2022 Galatasaray
Ara transfer dönemi ne zaman bitiyor? 2022 transfer dönemi tarihleri!
Ara transfer dönemi ne zaman bitiyor? 2022 transfer dönemi tarihleri! Ligin ilk yarısı tamamlandı. Futbolseverlerin gözü kulağı ara transfer sezonuna çevrildi. Takımlarının kadrolarına yapacağı takviyeleri heyecanla beklenirken ikinci transfer dönemi olarak adlandırılan ara transfer sezonunun ne zaman sona ereceği merak ediliyor. Peki, Ara transfer dönemi ne zaman bitiyor? 2022 transfer dönemi tarihleri!
27.01.2022 Gündem
Lille'de Türk kıyımı! Yusuf Yazıcı ve Mustafa Kapı'dan sonra Burak Yılmaz'ın da yeni takımı belli oldu...
Lille'de Türk kıyımı! Yusuf Yazıcı ve Mustafa Kapı'dan sonra Burak Yılmaz'ın da yeni takımı belli oldu... Geçtiğimiz sezon 10 yıl aradan sonra Lille'i şampiyon yapan Türk yıldızlarımız Lig 1'den birer birer ayrılıyor... Yusuf Yazıcı'yı CSKA Moskova'ya kiralayan Fransızlar şimdi de Burak Yılmaz'la yollarını ayırıyor. Mustafa Kapı Adana Demirspor'la anlaşmaya varırken, Zeki Çelik ise İspanyol devlerine göz kırpıyor...
21.01.2022 Fransa
Adana Demirspor'a bir Galatasaraylı yıldız daha
Adana Demirspor'a bir Galatasaraylı yıldız daha Younes Belhanda ile yollarını ayırmak isteyen Adana Demirspor Aytaç Kara ve Mustafa Kapı'yı kadrosuna katmak istiyor.
5.01.2022 Galatasaray
Volkan Demirel'den Mustafa Kapı bombası
Volkan Demirel'den Mustafa Kapı bombası Galatasaray'dan ayrılarak Lille'in yolunu tutan Mustafa Kapı, Volkan Demirel'in çalıştırdığı Fatih Karagümrük'e transfer oluyor...
Mustafa Kapı bombası! Lille'e gitmişti Süper Lig'e geri dönüyor
Mustafa Kapı bombası! Lille'e gitmişti Süper Lig'e geri dönüyor Galatasaray'dan ayrılışı olay ve Lille ile anlaşmaya varan Mustafa Kapı Süper Lig'e geri dönüyor.
Burak Elmas sinyali vermişti! Galatasaray satın alınca logo...
Burak Elmas sinyali vermişti! Galatasaray satın alınca logo... Galatasaray'ın Niğde Anadolu FK ile pilot takım olarak anlaşması sonrası TFF 2. Lig ekibi, TFF'ye resmi logo değişikliği başvurusunda bulundu.
2.11.2021 Galatasaray
Doğan Alemdar Rennes'de!
Doğan Alemdar Rennes'de! Kayserispor'un yetenekli kalecisi Doğan Alemdar Fransa kulübü Rennes'e transfer oldu.
18.08.2021 Kayseri Spor
Burak Yılmaz Nice'e transfer olma yolunda
Burak Yılmaz Nice'e transfer olma yolunda Lille'de oynadığı futbol ve attığı gollerle ayakta alkışlanan Burak Yılmaz Lig 1 ekibi Nice2e transfer olmak üzere.
3.08.2021 Fransa
Galatasaray, Barış Alper Yılmaz için prensip anlaşmasına vardı!
Galatasaray, Barış Alper Yılmaz için prensip anlaşmasına vardı! Galatasaray, 21 yaşındaki kanat oyuncusu Barış Alper Yılmaz'ın transferi için Ankara Keçiörengücü ile prensip anlaşması sağladı.
26.06.2021 Futbol
Şenol Güneş'ten bomba açıklama! 'Milli takımdan primi o almıştır'
Şenol Güneş'ten bomba açıklama! 'Milli takımdan primi o almıştır' Milli Takım teknik direktörü Şenol Güneş 'prim' iddialarını açıklık getirdi ve "Futbol değil de para konuşuyorsan bir şey bekliyorsun demektir" ifadelerini kullandı.
20.04.2021 Futbol
Fransa'da hedef Yusuf Yazıcı! Yaptıkları unutuldu acımasızca eleştirildi...
Fransa'da hedef Yusuf Yazıcı! Yaptıkları unutuldu acımasızca eleştirildi... Avrupa Ligi'nde son 16 turu ilk maçında Lille, Ajax'a kendi sahasında yenilince Fransızlar Yusuf Yazıcı'yı eleştirmeye başladılar.
20.02.2021 Fransa
İşte Yusuf Yazıcı'ya talip olan ilk kulüp
İşte Yusuf Yazıcı'ya talip olan ilk kulüp Lille'de oynayan milli futbolcu Yusuf Yazıcı için Arsenal devreye girdi.
20.12.2020 Fransa
Ve beklenen oldu! Satıldı...
Ve beklenen oldu! Satıldı... Merlyn Partners şirketi Fransız kulübü Lille'i satın aldı.
19.12.2020 Fransa
Mevlüt Erdinç açıkladı! "Türkiye'de herkes Lille maçlarını izliyor"
Mevlüt Erdinç açıkladı! "Türkiye'de herkes Lille maçlarını izliyor" Karagümrük'ün tecrübeli golcüsü Mevlüt Erdinç Fransız ekibi Lille'in Türk kulüplerini yakından takip ettiğini açıkladı.
25.11.2020 Fransa
Lille'in Mustafa Kapı paylaşımında Burak Yılmaz ve Galatasaray detayı!
Lille'in Mustafa Kapı paylaşımında Burak Yılmaz ve Galatasaray detayı! Genç futbolcu Mustafa Kapı'yı kadrosuna katan Lille, oyuncunun kulübe gelişini ve açıklamalarını sosyal medya hesabından paylaştı. Yayınlanan görüntülerde Burak Yılmaz'ın Galatasaray maçını izlemesi dikkat çekti.
13.09.2020 Galatasaray
Galatasaray'dan Lille'e transfer oldu!
Galatasaray'dan Lille'e transfer oldu! Fransız ekibi Lille, Galatasaray'la sözleşmesi sona eren Mustafa Kapı'yı resmen kadrosuna kattı.
12.09.2020 Futbol
Galatasaray'da Mustafa Kapı veda etti!
Galatasaray'da Mustafa Kapı veda etti! Galatasaray forması giyen Mustafa Kapı, sarı kırmızılı kulübe vedat etti. Genç futbolcunun Lille'e transfer olması bekleniyor.
11.09.2020 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Mustafa Kapı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mustafa kapı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.