Mustafa Denizli

Mustafa Denizli

Son dakika Mustafa Denizli haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Mustafa Denizli ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Mustafa Denizli haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mustafa Denizli

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mustafa denizli gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.638 mustafa denizli haberi bulunmuştur. Tüm mustafa denizli haberleri aşağıda listelenmiştir.
Lal Denizli kimdir? Çeşme Belediye Başkanı Lal Deniz kaç yaşında, nereli?
Lal Denizli kimdir? Çeşme Belediye Başkanı Lal Deniz kaç yaşında, nereli? Lal Denizli kimdir sorusunun yanıtı merak ediliyor. CHP Çeşme Belediye Başkan adayı olaran 31 Mart Yerel Seçimlerine giren Lal Denizli kesin olmayan sonuçlara göre başkan seçildi. Sonuçların ardından Lal Denizli'nin hayatı hakkında araştırmalar da başladı. CHP Gençlik Kolları'nda aktif olarak görev yapan ve ünlü teknik direktör Mustafa Denizli'nin de kızı olan Lal Denizli kaç yaşında? Hangi okuldan mezun oldu?,
1.04.2024 Gündem
Beşiktaş-Galatasaray derbisinin gizli kahramananı! Maçın ardından ağır eleştiri ve övgü: Bu adamı hangi akıl transfer etti?
Beşiktaş-Galatasaray derbisinin gizli kahramananı! Maçın ardından ağır eleştiri ve övgü: Bu adamı hangi akıl transfer etti? Süper Lig'in zirvesi için kritik önemdeki Beşiktaş ile Galatasaray derbisini sarı-kırmızılılar tek golle kazandı. Galatasaray'ın zirve yarışındaki kritik derbi galibiyetini yazarlarımız Mustafa Denizli, Uğur Meleke, Güntekin Onay, Fırat Aydınus ve Engin Kehale mercek altına aldı. İşte detaylar...
4.03.2024 Beşiktaş
Fenerbahçe-Galatasaray derbisine Mustafa Denizli'den olay yorum: 40 yıldır böylesini az gördüm!
Fenerbahçe-Galatasaray derbisine Mustafa Denizli'den olay yorum: 40 yıldır böylesini az gördüm! Fenerbahçe-Galatasaray maçının ardından derbi heyecanının yerini tartışmalar aldı. Kariyerinde iki büyük takımı da çalıştırmış olan teknik direktör Mustafa Denizli de oynanan oyundan dolayı oldukça şaşkın olduğunu söyledi. İşte detaylar...
25.12.2023 Fenerbahçe
Semih Kaya Seçil Erzan’ı dövdü mü, Semih Kaya kimdir? Günler sonra sessizliğini bozdu!
Semih Kaya Seçil Erzan’ı dövdü mü, Semih Kaya kimdir? Günler sonra sessizliğini bozdu! Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera ve Selçuk İnan'ın da bulunduğu 18 mağdurun dolandırılmasına ilişkin davada mahkemenin ara kararında, eski futbolcu Semih Kaya'nın tanık sıfatıyla zorla getirilmesine karar verdiği ortaya çıktı. Semih Kaya günler sonra sessizliğini bozarak hakkındaki iddialara yanıt verdi. Peki, Semih Kaya Seçil Erzan’ı dövdü mü, Semih Kaya kimdir?
1.12.2023 Gündem
Mustafa Denizli, Galatasaray-Beşiktaş derbisi sonrası uyardı! "Böyle devam edemez"
Mustafa Denizli, Galatasaray-Beşiktaş derbisi sonrası uyardı! "Böyle devam edemez" G.Saray’ı da Beşiktaş’ı da şampiyon yapan Mustafa Denizli yazdı. Galatasaray öyle veya böyle şampiyonluk yarışında büyük bir yara almaktan belki de şansının yardımıyla kurtuldu diyebiliriz. Oyunda daha fazla hücum ve pozisyon bulması anormal değildi ama ‘Bunlar da kaçar mı’ dediğin pozisyonu yok. Beşiktaş zaten yarışta geri kalmış. Psikolojik olarak maç öncesi sorunları olan bir takımdı. Özellikle yönetimde olan olaylar takıma da yansır.
22.10.2023 Şampiy10
Mustafa Denizli ve Şenol Güneş'le çektirdiği fotoğrafın perde arkası ortaya çıktı! Fatih Terim hayırlı olsun...
Mustafa Denizli ve Şenol Güneş'le çektirdiği fotoğrafın perde arkası ortaya çıktı! Fatih Terim hayırlı olsun... Radyospor'da yaptığı programlarla dikkat çeken ve özellikle Galatasaray'ın transfer hamleleriyle ilgili çok önemli açıklamalarda bulunan Özgür Sancar, Türkiye Milli Takımı'nın yeni teknik direktörü hakkında çok çarpıcı ifadeler kullandı. İşte Sancar'ın Galatasaray tüyoları ve TFF seçimlerinden sonra milli takımın başına geçecek yeni teknik direktör sözleri...
11.06.2023 Galatasaray
Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi şampiyonu belli oldu! Fenerbahçe - Fomget maçında 6 gol
Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi şampiyonu belli oldu! Fenerbahçe - Fomget maçında 6 gol Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi Finalinde Ankara Büyükşehir Belediyesi Fomget ile Fenerbahçe’nin karşılaştığı mücadelenin normal süresi 1-1 eşitlikle tamamlandı. Uzatma dakikalarında skoru 4-2’ye getiren Ankara Büyükşehir Belediyesi Fomget şampiyon oldu.
2.06.2023 Süper Lig
Şampiyon Galatasaray!
Şampiyon Galatasaray! Ankaragücü, Spor Toto Süper Lig'in 36'ncı haftasında Galatasaray ile karşı karşıya geldi. Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’de 2022-2023 sezonunu şampiyon tamamlayarak tarihinde 23. şampiyonluğunu kazandı.
30.05.2023 Galatasaray
Bakan Kasapoğlu şampiyonluk kupalarını İzmir'de tanıttı
Bakan Kasapoğlu şampiyonluk kupalarını İzmir'de tanıttı Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Spor Toto Süper Lig ve Spor Toto 1. Lig'de 2022-2023 sezonunu şampiyon tamamlayacak takımlara verilecek kupaların tanıtımını İzmir’de gerçekleştirdi.
21.05.2023 Şampiy10
Sporun Oscar gecesi! 69. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu ödülleri sahiplerini buldu
Sporun Oscar gecesi! 69. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu ödülleri sahiplerini buldu 69. Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu ödül töreni Volkswagen Arena’da yapıldı. Görkemli gecede 2022 yılının en başarılı isimleri belli oldu.
3.05.2023 Şampiy10
Bakan Kasapoğlu: Gölge etmesinler yeter
Bakan Kasapoğlu: Gölge etmesinler yeter Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, son 21 yılda sporda ‘devrim’ niteliğinde gelişme kaydettiklerini vurguladı. Sporda, son yıllarda artan başarı grafiğinin hız kesmeden sürdüğüne işaret eden Bakan Kasapoğlu, ‘’Son 4 ayda sporcularımız 340 altın, 385 gümüş, 320 bronz olmak üzere toplam 1045 madalya aldılar. Türkiye, temsilci gönderemediği branşlarda artık kürsüye oynuyor’’ diye konuştu.
25.04.2023 Futbol
'Son 4 ayda 340 altın, 385 gümüş, 320 bronz olmak üzere toplam 1045 madalya aldık'
'Son 4 ayda 340 altın, 385 gümüş, 320 bronz olmak üzere toplam 1045 madalya aldık' Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ’Son 4 ayda sporcularımız 340 altın, 385 gümüş, 320 bronz olmak üzere toplam 1045 madalya aldılar. Türkiye, temsilci gönderemediği branşlarda artık kürsüye oynuyor’’ diye konuştu.
25.04.2023 Şampiy10
İcardi'yi bırakın Rashica'ya bakın! Bonservis bedeli belli oldu
İcardi'yi bırakın Rashica'ya bakın! Bonservis bedeli belli oldu Galatasaray'da oynadığı futbolla hem teknik heyetin, hem yönetimin, hem de taraftarların kalbinde taht kuran Milot Rashica'nın bonservis bedeli ortaya çıktı.
20.04.2023 Galatasaray
Okan Buruk: Rekor kırdık diye galibiyet serisini bitirmek istemiyoruz
Okan Buruk: Rekor kırdık diye galibiyet serisini bitirmek istemiyoruz Galatasaray'ın başarılı teknik direktörü Okan Buruk yayıncı kuruluş beIN Sports'a çok önemli açıklamalarda bulundu ve "Rekor kırdık diye galibiyet serisini bitirmek istemiyoruz" ifadelerini kullandı.
14.03.2023 Galatasaray
Türk futbol ailesi depremzedeler için 'Omuz Omuza'
Türk futbol ailesi depremzedeler için 'Omuz Omuza' Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Lig Kulüpler Birliği Vakfı ve beIN Medya Grubu'nun deprem felaketi nedeniyle, dayanışma ve yardım amacıyla düzenlediği "Omuz Omuza" kampanyası ortak canlı yayını gerçekleştirildi. 15 Haziran’a kadar sürecek kampanya çerçevesinde elde edilecek gelir, deprem bölgesindeki vatandaşların barınma ihtiyaçları için kullanılacak.
1.03.2023 Gündem
Federasyonlar tek yürek! Türk sporunda deprem için büyük kenetlenme
Federasyonlar tek yürek! Türk sporunda deprem için büyük kenetlenme 10 ilimizde yaşanan depremin ardından kenetlenen spor kulüplerimiz depremzedelerimiz için gıda, yiyecek içecek ve iş makinesi yardımlarını göndermek için seferberlik ilan etmiş durumda.
8.02.2023 Şampiy10
Sadece Türkiye'yi değil İcardi Avrupa'yı da salladı
Sadece Türkiye'yi değil İcardi Avrupa'yı da salladı Ümraniyespor maçında attığı 2 golle yine kalitesini gösteren Mauro İcardi İtalya, Arjantin ve Fransa basınından tam not aldı.
2.02.2023 Galatasaray
Galatasaray-Ümraniyespor (Maç özeti)
Galatasaray-Ümraniyespor (Maç özeti) Süper Lig'in 22. haftasında Galatasaray, sahasında Ümraniyespor'u ağırladı. Galatasaray, Ümraniyespor'u 3-2 mağlup etti. Ümraniyespor, bu sezon Galatasaray deplasmanında ilk yarıda iki gol atan ilk takım oldu. Galatasaray, sahasında konuk ettiği HangiKredi Ümraniyespor'u 3-2 yenerek bu sezonki galibiyet serisini 14'e çıkardı ve tarihindeki en uzun galibiyet serisi rekorunu kırdı.
1.02.2023 Galatasaray
Okan Buruk, Denizli ve Terim'i yakaladı
Okan Buruk, Denizli ve Terim'i yakaladı Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Mustafa Denizli ve Fatih Terim’in ardından Spor Toto Süper Lig’de sarı-kırmızılılarla ile bir sezonda üst üste 9 galibiyet alan 3. teknik direktör oldu.
21.01.2023 Galatasaray
Lider Galatasaray 3 puanı 4 goller aldı
Lider Galatasaray 3 puanı 4 goller aldı Spor Toto Süper Lig’in 19. haftasında Galatasaray, sahasında karşılaştığı A. Hatayspor’u 4-0’lık skorla mağlup etti.
13.01.2023 Galatasaray
Tam 23 yıl önceki derbiyi hatırlattı! 'Fenerbahçe o maçta bile bu kadar mahkum oynamadı'
Tam 23 yıl önceki derbiyi hatırlattı! 'Fenerbahçe o maçta bile bu kadar mahkum oynamadı' Fenerbahçe - Galatasaray maçından sonra Jorge Jesus'un oynattığı oyun ve saha dizilişi hakkında eleştirilerde bulunan Mustafa Denizli - Ersun Yanal ikilisi Portekizli teknik adam için 'B' planı yoktu sözlerini sarf etti. Fenerbahçe'nin Galatasaray'ı 1-0 yendiği 23 yıl önceki derbiyi hatırlatan Denizli, Jesus'u topa tutarken deneyimli çalıştırıcının 'Ben sadece böyle 1 maç hatırlıyorum' ifadeleri ise dikkat çekti.
10.01.2023 Fenerbahçe
Mustafa Denizli'den Okan Buruk'a transfer hediyesi! Dün akşam 50 bin taraftarı büyüledi
Mustafa Denizli'den Okan Buruk'a transfer hediyesi! Dün akşam 50 bin taraftarı büyüledi Süper Lig'in 15.haftasında İstanbulspor'u Gomis'in (2) golleriyle 2-1 yenen ve liderlik koltuğuna oturan Galatasaray'da bazı futbolcuların performansları parmak ısırttı. Muslera ve İcardi'den yoksun olan Sarı Kırmızılılarda özellikle 19 yaşındaki oyuncunun istekli ve gayretli gözükmesi alkış toplarken, futbol kariyerine forvet başlayıp Mustafa Denizli tarafından mevkisi değiştirilen genç yeteneğin Okan Buruk'la üstüne koyarak gitmesi camiayı da bir hayli sevindirdi.
26.12.2022 Galatasaray
Beşiktaş'ta Şenol Güneş'e Galatasaray mağlubiyetinin ardından kötü haber!
Beşiktaş'ta Şenol Güneş'e Galatasaray mağlubiyetinin ardından kötü haber! Fransız çalıştırıcı Ismael'in gönderilmesiyle Beşiktaş'ın başına geçen ve ilk maçından galibiyetle ayrılan Şenol Güneş, Süper Lig'in 13. haftasında deplasmanda Galatasaray'a karşı 2-1 mağlup olmuş ve takımı kötü bir performans göstermişti. Deneyimli teknik adama kötü haber geldi...
7.11.2022 Beşiktaş
Fenerbahçe'de yıldızı parlayan oyuncu ile ilgili Almanya'dan kötü haber!
Fenerbahçe'de yıldızı parlayan oyuncu ile ilgili Almanya'dan kötü haber! Fenerbahçe'den sonra kendi isteğiyle Alman ekibi Stuttgart'a transfer olan Ömer Faruk Beyaz'ın Almanya kariyeri istediği gibi gitmiyor. Fenerbahçe'nin eski kalecisi ve antrenörü Volkan Demirel'in genç isim hakkında söyledikleri yeniden gündem oldu.
6.11.2022 Futbol
Başkan resmen açıkladı! Tecrübelerinden faydalanacağız dedi Mustafa Denizli bombasını patlattı
Başkan resmen açıkladı! Tecrübelerinden faydalanacağız dedi Mustafa Denizli bombasını patlattı UEFA Uluslar Ligi Uluslar Ligi'nde Lüksemburg ile berabere kalıp Faroe Adaları'na kaybeden milli takımda Stefan Kuntz'un geleceği ciddi bir şekilde sorgulanırken, konuyla ilgili TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin açıklamaları oldukça dikkat çekti. Fatih Terim, Şenol Güneş ve Mustafa Denizli'ye kapılarını kapatmayan Büyükekşi 'onlardan faydalanabiliriz' dedi.
17.10.2022 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Mustafa Denizli ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mustafa denizli haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.