Murat Kurşun

Murat Kurşun

Son dakika murat kurşun haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan murat kurşun ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını murat kurşun haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Murat Kurşun

haberleri sayfasında son dakika yaşanan murat kurşun gelişmeleri de dahil olmak üzere 368 murat kurşun haberi bulunmuştur. Tüm murat kurşun haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ünlü türkücü Murat Kurşun evinin kapılarını açtı! Giyinme odası dikkat çekti
Ünlü türkücü Murat Kurşun evinin kapılarını açtı! Giyinme odası dikkat çekti “Evrim Akın ile Ev Gezmesi” bu hafta Türk halk müziği sanatçısı Murat Kurşun’un evine konuk oldu. Florya’daki dairesinin kapılarını açan ünlü sanatçının giyinme odası dikkat çekti.
3.10.2023 Magazin
Murat Kurşun'u hayranı arkasından iterek havuza düşürdü
Murat Kurşun'u hayranı arkasından iterek havuza düşürdü Bursa'da sahne alan türkücü Murat Kurşun, yanına gelmek isteyen hayranının koşarak üstüne atlamasıyla havuza düştü. Neye uğradığını şaşıran ve çevredekilerin yardımıyla havuzdan çıkarılan şarkıcı, olayın şaşkınlığını zor atlattı.
7.09.2023 Magazin
Gelinim Mutfakta 595. Bölüm Fragmanı
Gelinim Mutfakta 595. Bölüm Fragmanı Gelinim Mutfakta 595. Bölüm Fragmanı yayında! Sürpriz sanatçı Murat Kurşun oluyor...
10.12.2020 Televizyon
Murat Kurşun köy evinde karantinaya girdi
Murat Kurşun köy evinde karantinaya girdi Murat Kurşun köy evinde karantinaya girdi Şarkıcı Murat Kurşun, eşi ve oğluyla birlikte karantina günlerini Balıkesir’deki köy evinde geçiriyor.
31.03.2020 Magazin
Ersay Üner Kimdir? Nerelidir?
Ersay Üner Kimdir? Nerelidir? Büşra Pekin’in sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı ayrılık açıklaması sonrası Ersay Üner hakkında merak edilenler arttı. Ersay Üner kimdir? Nerelidir? Kaç Yaşında?
13.11.2019 Yaşam
Ünlü türkücüye MS teşhisi konuldu!
Ünlü türkücüye MS teşhisi konuldu! Serdar Ortaç'tan sonra ünlü türkücü Murat Kurşun'a da MS teşhisi konuldu. Yürümekte güçlük çeken Kurşun'un hastalığı hakkında konuşurken anlattıkları ise herkesi duygulandırdı.
11.07.2019 Magazin
İbrahim Erkal’a hatıra albüm
İbrahim Erkal’a hatıra albüm 11 Mayıs’ta hayatını kaybeden şarkıcı İbrahim Erkal’ın anısına hatıra albümü yapıldı.
21.11.2017 Magazin
'Beyin kanaması geçirmeden saatler önce...'
'Beyin kanaması geçirmeden saatler önce...' 11 Mayıs'ta hayatını kaybeden İbrahim Erkal'ın anısına hatıra albümü yapıldı. Erkal'ın dostu Emre Hancı, 'Bi Dünya' adlı albümünü önceki akşam Maltepe ÇakılKeyf adlı mekanda tanıttı.
21.11.2017 Magazin
Ünlü türkücünün kızına kilolarca altın takıldı!
Ünlü türkücünün kızına kilolarca altın takıldı! Ünlü türkücü Faruk Tuncel'in kızı Berivan Tuncel dünyaevine girdi. Hakan Altun, Serkan Kaya, İzzet Altınmeşe gibi isimlerin katıldığı düğünde, geline kilo kilo altın takıldı.
17.10.2017 Magazin
'Benim Adım Osman'ın çekimleri başladı
'Benim Adım Osman'ın çekimleri başladı Yapımcılığını şarkıcı 'Çılgın Sedat'ın üstlendiği 'Benim Adım Osman'ın çekimleri İzmit'te başladı. Başrollerinde Sedat Kapurtu, Metin Yıldız ve Ateş Fatih Uçan’ın yer aldığı filmin 2017 yılında vizyona girmesi planlanıyor.
23.08.2017 Kültür Sanat
İşte Küçük Murat
İşte Küçük Murat Türkücü Murat Kurşun eşi Asena Toprak’a sürpriz bir doğum günü partisi düzenledi.
17.07.2017 Magazin
Bekarları evlendiriyoruz
Bekarları evlendiriyoruz Uzman psikolog Aslı Karasaç ve galerici Erkan Özkaya hayatlarını birleştirdi. Düğüne katılan Alişan, “Tek bekar Erkan’la biz kalmıştık, Erkan evlendi sıra bende” dedi.
6.07.2017 Magazin
Altın ayakkabı tasarladı
Altın ayakkabı tasarladı Ünlü isimlere tasarladığı özel ayakkabılarla tanınan işadamı Onur Ateş, Baltalimanı’nda 30’uncu doğum gününü kutladı.
26.06.2017 Magazin
Altın ayakkabı tasarladı
Altın ayakkabı tasarladı Ünlü isimlere tasarladığı özel ayakkabılarla tanınan iş adamı Onur Ateş, Baltalimanı’nda 30’uncu doğum gününü kutladı.
25.06.2017 Magazin
James Bond’un düştüğü köprüde klip çekti'
James Bond’un düştüğü köprüde klip çekti' Şarkıcı Murat Kurşun, 'Öyle Bir Dünya Yok' adlı albümündeki 'Adana Köprü Başı' parçasına klip çekti.
13.06.2017 Kültür Sanat
Berhudar ol İzzet’im
Berhudar ol İzzet’im İzzet Yıldızhan, önceki gün Etiler Develi Restoran’da sanatçı dostlarıyla bir araya gelerek iftar verdi.
7.06.2017 Magazin
Mardinli iş adamları, Akkuş'u başkan seçti
Mardinli iş adamları, Akkuş'u başkan seçti Mardinli İş Adamları Derneği (MARİŞ) üyelerin yoğun ilgi gösterdiği olağan kongresinde Başkanlığa Abdulkadir Akkuş’u seçildi.
5.09.2016 Ekonomi
Bülent Ersoy 64 yaşına girdi!
Bülent Ersoy 64 yaşına girdi! TV8'de yayınlanan Magazin 8 Ekstra' programı dün jnlü isimlere iftar verdi...
9.06.2016 Magazin
İş adamını yıkan çok acı ölüm!
İş adamını yıkan çok acı ölüm! Aydın'ın Didim ilçesinde bir kamyonetin çarpması sonucu ağır yaralanan ve 4 gündür hastanede yaşam mücadelesi veren Kuşadalı iş adamı Murat Kurşun'un 1,5 yaşındaki Su Peri hayatını kaybetti.
12.05.2016 Yaşam
1.5 yaşındaki Su Peri yaşam savaşını kaybetti
1.5 yaşındaki Su Peri yaşam savaşını kaybetti Aydın'ın Didim ilçesinde bir kamyonetin çarpması sonucu ağır yaralanan ve 4 gündür hastanede yaşam mücadelesi veren Kuşadalı iş adamı Murat Kurşun'un 1,5 yaşındaki Su Peri hayatını kaybetti.
29.09.2021 Gündem
Sanatçı dayanışması
Sanatçı dayanışması Türkücü Asuhan ‘Sen Yoksun’ adını verdiği maxi single çalışmasının kutlamasını sanatçı arkadaşları ile sahnede yaptı...
10.03.2016 Magazin
Anlamlı klip
Anlamlı klip Şarkıcı Murat Kurşun, bir ilki gerçekleştirerek sosyal sorumluluk projelerini klibinde topladı...
9.12.2015 Magazin
Alişan'dan, Murat Kurşun'u korkutan şaka
Alişan'dan, Murat Kurşun'u korkutan şaka Murat Kurşun, iki hafta önce Her Şey Dahil'e konuk olduğunda elektrikler kesilmişti. Bugün tekrar programa konuk olan Kurşun, yine elektriklerin gitmesiyle neye uğradığını şaşırdı.
14.04.2015 Sinema-Dizi

Benzer Haber Etiketleri

Murat Kurşun ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki murat kurşun haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.