Murat Göğebakan

Murat Göğebakan

Son dakika Murat Göğebakan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Murat Göğebakan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Murat Göğebakan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Murat Göğebakan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan murat göğebakan gelişmeleri de dahil olmak üzere 103 murat göğebakan haberi bulunmuştur. Tüm murat göğebakan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türkiye'nin dört bir yanında hayranları var! İşte Adanalı sanatçılar...
Türkiye'nin dört bir yanında hayranları var! İşte Adanalı sanatçılar... Adana, Türk müzik tarihinde önemli bir yere sahip olan birçok ünlü şarkıcıyı bünyesinde barındırıyor. Bu şarkıcılar arasında Müslüm Gürses, Ferdi Tayfur, Ümit Besen, Hakkı Bulut, Murat Kekilli ve Murat Göğebakan gibi isimler bulunuyor. Her biri kendi alanlarında büyük başarılar elde etmiş ve Türkiye'nin dört bir yanında tanınan bu sanatçılar, Adanalı olmalarıyla da öne çıkıyor. İşte Adanalı ünlü seslerden bazıları...
20.02.2024 Adana
Murat Göğebakan'ın hayatı film odu! 'Kanserli adamla uğraşamam' sözleri yeniden gündem oldu
Murat Göğebakan'ın hayatı film odu! 'Kanserli adamla uğraşamam' sözleri yeniden gündem oldu Merhum sanatçı Murat Göğebakan’ın yaşam öyküsünü beyaz perdeye taşıyan ‘Murat Göğebakan: Kalbim Yaralı’ filminin galası önceki akşam gerçekleştirildi. Kanserle mücadele ettiği dönemde ihanete uğradığı konuşulan şarkıcının annesi Hatice Göğebakan'a, dokuz yıl önce verdiği gündem olan röportaj hatırlatıldı.
7.12.2023 Magazin
Murat Göğebakan'ın hayatı beyaz perdeye taşınıyor!
Murat Göğebakan'ın hayatı beyaz perdeye taşınıyor! 45 yaşında hayatını kaybeden Murat Göğebakan’ın hayatı film oldu. Burak Sevinç, Tuvana Türkay, Hande Soral, Kadir Bertan, Feride Çetin ve Necmi Yapıcı'nın rol aldığı 'Murat Göğebakan: Kalbim Yaralı'nın yönetmen koltuğunda Ali Ayyıldız oturuyor. Merhum sanatçının annesi Hatice Göğebakan'ın, "Oğlum kanseri yendi ama hasta yatağında eşinin ihanetine çok üzüldü" açıklaması gündem olmuştu.
5.10.2023 Magazin
Murat Göğebakan'ın hayatı film oluyor
Murat Göğebakan'ın hayatı film oluyor Tuvana Türkay, ünlü sanatçı Murat Göğebakan’ın yaşam öyküsünü konu alan “Murat Göğebakan: Kalbim Yaralı” adlı filmin oyuncu kadrosuna dahil oldu. Burak Sevinç’in ünlü şarkıcıya hayat vereceği filmde Türkay, Göğebakan’ın eski eşi Sema Bekmez’i canlandıracak.
11.11.2022 Magazin
Murat Göğebakan filminde başrol belli oldu
Murat Göğebakan filminde başrol belli oldu Uzun süre kanser tedavisi gören, 31 Temmuz 2014 tarihinde yaşamını yitiren şarkıcı Murat Göğebakan’ın yaşam öyküsünü anlatacak sinema filminin başrol oyuncusu açıklandı.
20.10.2022 Magazin
11 Ekim ne günü, 11 Ekim tarihte dünyada ne oldu? 11 Ekim tarihinde kim doğdu, kim öldü? İşte, 9 Ekim'de yaşananlar…
11 Ekim ne günü, 11 Ekim tarihte dünyada ne oldu? 11 Ekim tarihinde kim doğdu, kim öldü? İşte, 9 Ekim'de yaşananlar… Tarihte bugün yaşanmış yeni doğumlar, yaşanan vefatlar ve meydana gelen önemli olayları haberimizde kronolojik olarak sıraladık. Peki, 11 Ekim tarihinde ne oldu, kim doğdu, kim öldü, hangi önemli olaylar oldu? 11 Ekim ne günü? İşte, 11 Ekim'de yaşanan doğum, ölüm ve önemli olaylar…
11.10.2022 Gündem
Barış Akarsu'nun hayatı film oluyor! Başrolde ise...
Barış Akarsu'nun hayatı film oluyor! Başrolde ise... Müslüm Gürses, Bergen ve Dilberay'ın ardından 2007'de hayata veda eden şarkıcı Barış Akarsu'nun yaşamının da beyazperdeye taşınmaya hazırlandığı öğrenildi.
10.04.2022 Magazin
Murat Göğebakan'ın eski eşi Sema Bekmez'in şüpheli ölümünü otopsi aydınlattı!
Murat Göğebakan'ın eski eşi Sema Bekmez'in şüpheli ölümünü otopsi aydınlattı! Merhum sanatçı Murat Göğebakan'ın eski eşi Sema Bekmez, 6 Kasım'da evinde komaya girmiş halde bulundu, ardından da vefat etti. Savcılık şüpheli gördüğü ölümle ilgili soruşturma başlattı. Adli Tıp Kurumu'ndan beklenen otopsi raporu geldi.
22.03.2022 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tarihimizin en yüksek rakamı...
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tarihimizin en yüksek rakamı... Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, ‘AK Parti Adana Genişletilmiş İl Danışma Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Muhalefet kendini güncellemeyi başaramadı. Hala kimlikler ve korkular üzerine siyaset yapıyorlar. Muhalefetin nasıl derin bir siyasi bunalım yaşadığını salgın döneminde bir kez daha gördük" ifadelerini kullandı. AK Parti’nin üye sayısını açıklayan Erdoğan, "Partimizin üye sayısı 11,5 milyona yaklaşarak tarihimizin en yüksek rakamına ulaştı. Diğer tüm partileri toplayın böyle bir üye kaydı yok. Onlar nal topluyor." dedi.
9.10.2021 Siyaset
"Diş eti kanaması kan kanserini işaret edebilir"
"Diş eti kanaması kan kanserini işaret edebilir" Kan kanserinin en yaygın görülen belirtsinin diş ati kanaması olduğunu söyleyen Dr. Öğr. Üyesi Begüm Alkan, “Kan kanseri diş etinde artmış ödem, kızarıklık ve kanama şeklinde belirti verir. Kötü huylu kan hücreleri diş etine birikir, dokular şişer ve diş eti büyümüş gözükür” dedi.
16.11.2020 Sağlık
Murat Kekilli'nin paylaşımı olay oldu!
Murat Kekilli'nin paylaşımı olay oldu! Şarkıcı Murat Kekilli, merhum sanatçı Murat Göğebakan'ın geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden eski eşi Sema Bekmez'in ölümüyle ilgili yapyığı paylaşımla gündem oldu.
9.11.2020 Magazin
Murat Göğebakan’ın eski eşi Sema Bekmez vefat etti!
Murat Göğebakan’ın eski eşi Sema Bekmez vefat etti! Merhum şarkıcı Murat Murat Göğebakan'ın eski eşi Sema Bekmez bu sabah hayatını kaybetti. 51 yaşındaki Bekmez’in şeker komasına girerek yaşamını yitirdiği öğrenildi.
6.11.2020 Magazin
Murat Göğebakan'ın kuzeni, annesini darp etti
Murat Göğebakan'ın kuzeni, annesini darp etti Adana'da lösemiye yenik düşerek hayatını kaybeden sanatçı Murat Göğebakan'ın kuzeni, 78 yaşındaki annesini para meselesi yüzünden darp etti.
15.11.2018 Magazin
Ceyhan Belediye Başkan Vekili Ak Parti'li Boydak oldu
Ceyhan Belediye Başkan Vekili Ak Parti'li Boydak oldu Adana'nın Ceyhan İlçe Belediye Başkanı Alemdar Öztürk'ün 15 Haziran'da İçişleri Bakanlığı tarafından görevden uzaklaştırılmasının ardından, Belediye Meclisi'nde Başkan Vekilliği seçimi yapıldı. AK Parti Ceyhan İlçe Kurucu Başkanı, Belediye Meclisi üyesi Ali Alper Boydak 22 oyla başkan vekili oldu.
23.06.2017 Siyaset
Ünlü rüya yorumcusu 3 ismi uyardı!
Ünlü rüya yorumcusu 3 ismi uyardı! Ajda Pekkan ve Sezen Aksu'yu bilmişti...
7.03.2015 Magazin
Google’da en çok aradıklarımız
Google’da en çok aradıklarımız Google, Türkiye’de ve dünyada en çok aranan kelimelerin ve en son trendlerin yer aldığı ‘2014 Arama Trendleri’ listesini açıkladı. İşte yıl boyu Google’a danıştıklarımız...
16.12.2014 Magazin
Murat Göğebakan'ın babası hayatını kaybetti
Murat Göğebakan'ın babası hayatını kaybetti Bir süre önce kanser tedavisi gördüğü hastanede yaşamını yitiren sanatçı Murat Göğebakan'ın babası Hasan Göğebakan hayatını kaybetti...
29.09.2021 Gündem
En çok onlara üzüldüler!
En çok onlara üzüldüler! Medya Takip Merkezi’nin aylık araştırmasında Ağustos ayında hayatlarını kaybeden şarkıcı Murat Göğebakan ve Oscarlı aktör Robin Williams basında en çok yer alan isim oldu...
2.09.2014 Magazin
'Oğlum kanseri yendi ihanete yenildi'
'Oğlum kanseri yendi ihanete yenildi' 1 ay önce hayata veda eden ünlü şarkıcı Murat Göğebakan'ın annesinden şok sözler
1.09.2014 Magazin
Murat Göğebakan'dan bayrağı oğlu devraldı
Murat Göğebakan'dan bayrağı oğlu devraldı Kısa süre önce hayatını kaybeden Murat Göğebakan'ın, TRT için hazırladığı ancak seyirciyle buluşturmasına ömrünün vefa etmediği programı oğlu ekranlara taşıyacak.
22.08.2014 Magazin
Öleceğini rüyasında görmüş
Öleceğini rüyasında görmüş Kansere yenik düşerek hayatını kaybeden ünlü müzisyen Murat Göğebakan'ın öleceğini rüyasında gördüğü ortaya çıktı.
16.08.2014 Magazin
Murat Göğebakan için sürpriz jest!
Murat Göğebakan için sürpriz jest! Kanser hastalığına yenik düşerek hayatını kaybeden ünlü şarkıcı Murat Göğebakan'ın adı, memleketi Adana'da yaşatılacak.
12.08.2014 Magazin
Murat Göğebakan'ın son şarkısı
Murat Göğebakan'ın son şarkısı Perşembe günü vefat eden Murat Göğebakan, vefatından önce 'Aşk Gözyaşları' isimli bir şarkı kaleme almış...
3.08.2014 Magazin
Evlada ağıt!
Evlada ağıt! Murat Göğebakan son yolculuğuna uğurlandı. Baba Hasan Göğebakan’ın gözyaşları sel oldu.
2.08.2014 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Murat Göğebakan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki murat göğebakan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.