Murat Akın

Murat Akın

Son dakika Murat AKın haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Murat AKın ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Murat AKın haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Murat Akın

haberleri sayfasında son dakika yaşanan murat akın gelişmeleri de dahil olmak üzere 992 murat akın haberi bulunmuştur. Tüm murat akın haberleri aşağıda listelenmiştir.
Nurdağı'nda depremzede köylüler, bayramda evlerine kavuşuyor
Nurdağı'nda depremzede köylüler, bayramda evlerine kavuşuyor Gaziantep'in Nurdağı ilçesi kırsal Belpınar Mahallesi'nde depremzedeler için yapılan 20 konut, Ramazan Bayramı'na kadar teslim edilecek. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'ndan Murat Akın Bingöl, "Köy evlerimiz 3+1 şeklinde tasarlandı. 102 ile 106 metrekare arasında değişiyor" dedi.
16.04.2023 Gündem
Emre Mor Süper Lig'de! Transfer resmen açıklandı...
Emre Mor Süper Lig'de! Transfer resmen açıklandı... Süper Lig ekibi VavaCars Fatih Karagümrük, Emre Mor'u kadrosuna kattığını açıkladı.
Fatih Karagümrük bombayı patlattı! Ahmed Musa...
Fatih Karagümrük bombayı patlattı! Ahmed Musa... Süper Lig ekibi Fatih Karagümrük, Nijeryalı golcü Ahmed Musa'yı kadrosuna kattığını açıkladı.
22.07.2021 Futbol
Olympiakos'tan Ndao sürprizi! 4 milyon euro...
Olympiakos'tan Ndao sürprizi! 4 milyon euro... Yunan devş Olympiakos Fenerbahçe'nin de devrede olduğu Ndao için 4 milyon euro'yu gözden çıkardı.
31.05.2021 Fenerbahçe
Beşiktaş'ın Karagümrük'e gönderdiği Enzo Roco Napoli'ye gidiyor
Beşiktaş'ın Karagümrük'e gönderdiği Enzo Roco Napoli'ye gidiyor Beşiktaş'ın sezon başında Fatih Karagümrük'e gönderdiği Enzo Roco için Napoli devreye girdi.
21.05.2021 Beşiktaş
Canlı yayında şok olay! Müge Anlı'da...
Canlı yayında şok olay! Müge Anlı'da... Esra Erol'un programının ardından bir ayakkabı fırlatma olayı da Müge Anlı'da yaşandı. 8 yıldır kayıp Gülşen Caymaz'ın annesi canlı yayında izin isteyerek ayakkabısını çıkardı ve kızının kaybından sorumlu tuttuğu Murat Akın'a fırlattı. Herkesi hayrete düşüren olay sonrasında canlı yayın birkaç saniye durduruldu.
18.02.2021 Gündem
Çikolata ve içeceklerde cinsel performansı artırıcı madde çıktı!
Çikolata ve içeceklerde cinsel performansı artırıcı madde çıktı! Tarım ve Orman Bakanlığı, taklit tağşiş yapılan ve ilaç etken maddesi kullanılan gıda ürünlerinin listesini kamuoyu ile paylaştı. Listede bazı içecek ve çikolatalarda kullanılan “Sildenafil sitrat" isimli ilaç etken maddesi dikkat çekti. Uzmanlara göre, cinsel performans artırıcı özelliği olan bu maddenin bilinçsiz tüketilmesi, kalp rahatsızlıklarına ve hatta aşırı kullanımda ölüme neden olabilir.
15.10.2019 Gündem
Son dakika... FETÖ'den yargılanan Gürcan Sercan'a müebbet hapis
Son dakika... FETÖ'den yargılanan Gürcan Sercan'a müebbet hapis 15 Temmuz darbe girişimine ilişkin davada, eski İstanbul İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Gürcan Sercan, müebbet hapis cezasına çarptırıldı.
18.04.2019 Gündem
Türk futbolundan bir Murat Akın geçti...
Türk futbolundan bir Murat Akın geçti... Spor Toto 1.Lig'de tam 8 kez şampiyonluk yaşayan Murat Akın, futbolculuk kariyerini noktaladığını açıkladı.
15.11.2018 TFF 1.Lig
Batuhan Karadeniz kadro dışı bırakıldı
Batuhan Karadeniz kadro dışı bırakıldı Adana Demirspor'da Murat Akın ve Batuhan Karadeniz süresiz kadro dışı bırakıldı.
2.11.2018 TFF 1.Lig
Ümraniye evinde Adana Demir'i devirdi
Ümraniye evinde Adana Demir'i devirdi Spor Toto 1. Lig’in 10. haftasında Ümraniyespor, sahasında karşılaştığı Adana Demirspor’u 2-1’lik skorla mağlup etti.
28.10.2018 TFF 1.Lig
Adana Demirspor, Anderson'lu çalıştı!
Adana Demirspor, Anderson'lu çalıştı! Spor Toto 1.Lig takımlarından Adana Demirspor, ligin 9.haftasında evinde oynayacağı Tetiş Yapı Elazığspor maçı hazırlıklarını sürdürdü.
16.10.2018 TFF 1.Lig
4 gollü maçta kazanan çıkmadı
4 gollü maçta kazanan çıkmadı Spor Toto 1. Lig'in 4. haftasında Adana Demirspor, sahasında İstanbulspor'la 2-2 berabere kaldı.
2.09.2018 TFF 1.Lig
Adana Demir tek attı 3 aldı
Adana Demir tek attı 3 aldı Spor Toto 1. Lig üçüncü hafta maçında Adana Demirspor, deplasmanda Gazişehir Gaziantep'i 1-0 yendi.
25.08.2018 TFF 1.Lig
Adana Demirspor tek golle kazandı
Adana Demirspor tek golle kazandı Spor Toto 1. Lig'de 2018-2019 sezonunun açılış maçında Adana Demirspor, deplasmanda Kardemir Karabükspor'u 1-0 mağlup etti.
10.08.2018 TFF 1.Lig
Karabükspor - Fenerbahçe
Karabükspor - Fenerbahçe Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'de sezonun son deplasman maçına Kardemir Karabükspor karşısında çıkıyor.
14.05.2018 Fenerbahçe
Bursa'dan kritik galibiyet!
Bursa'dan kritik galibiyet! Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında ligde kalma mücadelesi veren Bursaspor deplasmanda ligden düşmesi kesinleşen Kardemir Karabükspor'u 4-1 mağlup etti.
21.04.2018 Futbol
Kasımpaşa evinde galip
Kasımpaşa evinde galip Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Kasımpaşa sahasında karşılaştığı Kardemir Karabükspor'u 2-0 mağlup etti.
14.04.2018 Kasımpaşa Spor
Karabük'te tarihi skor! Aslan gol olup yağdı
Karabük'te tarihi skor! Aslan gol olup yağdı Süper Lig'in 24. haftasında Galatasaray deplasmanda Kardemir Karabükspor'u 7-0 mağlup etti.
3.03.2018 Galatasaray
CANLI! Başakşehir liderlik için sahada
CANLI! Başakşehir liderlik için sahada Medipol Başakşehir, Süper Lig'de 19. haftanın kapanış maçında yarın lig sonuncusu Kardemir Karabükspor ile karşılaşıyor.
29.01.2018 Başakşehir
Yeni transferlerden ilk haftada 4 gol
Yeni transferlerden ilk haftada 4 gol Süper Lig'de, ara transfer döneminde yeni takımlarına imza atan isimler içinde 4 futbolcu ilk maçlarında gol sevinci yaşadı.
23.01.2018 Süper Lig
Sakaryaspor stadını galibiyetle açtı!
Sakaryaspor stadını galibiyetle açtı! TFF 2. Lig Beyaz Grup 7. haftada yeni stadında ilk maçına çıkan Sakaryaspor, Kahramanmaraşspor’u 2-1 yenerek taraftarına galibiyet hediye etti.
8.10.2017 Futbol
Göztepe sil baştan
Göztepe sil baştan Süper Lig'in yeni ekiplerinden Göztepe'de 4 futbolcu takımdan gönderilirken, 4 oyuncu da kiralık olarak başka takımlara verilecek.
2.08.2017 Futbol
Göztepe'den gollü prova
Göztepe'den gollü prova Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'da sürdüren Süper Lig ekiplerinden Göztepe, özel maçta Katar temsilcisi El Sadd'la 4-4 berabere kaldı.
27.07.2017 Süper Lig
Tamer Tuna: Göztepe Beşiktaş gibi
Tamer Tuna: Göztepe Beşiktaş gibi 14 yıl sonra Süper Lig’e çıkan Göztepe’nin yeni hocası Tamer Tuna, ilk röportajını verdi.
19.07.2017 Süper Lig

Benzer Haber Etiketleri

Murat Akın ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki murat akın haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.