Mülakat

Mülakat

Son dakika mülakat haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan mülakat ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını mülakat haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mülakat

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mülakat gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.475 mülakat haberi bulunmuştur. Tüm mülakat haberleri aşağıda listelenmiştir.
BİLSEM SONUÇLARI 2024 | BİLSEM meb gov tr sorgulama ekranı! BİLSEM sonuçları ne zaman açıklanacak, BİLSEM mülakat sonuçları açıklandı mı?
BİLSEM SONUÇLARI 2024 | BİLSEM meb gov tr sorgulama ekranı! BİLSEM sonuçları ne zaman açıklanacak, BİLSEM mülakat sonuçları açıklandı mı? BİLSEM sonuçları 2024 açıklandı mı? BİLSEM sonuçları 2024 sorgulama ekranı sık sık ziyaret ediliyor. ilkokul 1, 2 ve 3. Sınıfları kapsayan BİLSEM sınavına girenler sonuçların açıklanıp açıklanmadığını sorguluyor. Peki, BİLSEM sonuçları 2024 ne zaman açıklanacak?
18.04.2024 Gündem
Gençlik çalışanı sonuçları ne zaman açıklanacak? Gençlik çalışanı alım sonuçları (mülakat sonuçları) ne zaman açıklanır?
Gençlik çalışanı sonuçları ne zaman açıklanacak? Gençlik çalışanı alım sonuçları (mülakat sonuçları) ne zaman açıklanır? Gençlik çalışanı mülakat sonuçları en zaman açıklanacak? Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 1071 gençlik çalışanı alımı yapıldı. Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı sonuçları, 29 Ocak tarihinde E-Devlet üzerinden açıklandı. Personel alımı başvuruları ardından adaylar sözlü sınava tabii tutuldu. Peki, Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Çalışanı alımı sonuçları ne zaman açıklanacak?
16.04.2024 Çalışma Hayatı
Bakan Koca’dan personel alımı açıklaması: 8 bin personel alacağız
Bakan Koca’dan personel alımı açıklaması: 8 bin personel alacağız Sağlık atamaları ile ilgili konuşan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “Sağlık Bakanlığı’na 27 bin personel alımıyla ilgili ÖSYM yerleştirme sonuçlarını açıkladı. Sözleşmeli pozisyonlara 27 bin çalışma arkadaşımızın herhangi bir mülakat süreci olmadan atamaları yapıldı. Yeni çalışma arkadaşlarımız en kısa sürede atama süreçleri tamamlanarak görevlerine başlayacak ve bize güç verecekler” dedi.
5.03.2024 Gündem
İş Bankası güvenlik alımı 2024! İş Bankası güvenlik alımı başvurusu nasıl yapılır, İş Bankası güvenlik alımı hangi illerde yapılacak?
İş Bankası güvenlik alımı 2024! İş Bankası güvenlik alımı başvurusu nasıl yapılır, İş Bankası güvenlik alımı hangi illerde yapılacak? Türkiye İş Bankası, İstanbul'da ikamet eden ve en az lise mezunu Güvenlik Görevlisi alımı yapacağını duyurdu. Peki, İş Bankası personel alımı başvuru şartları neler? İş Bankası güvenlik alımı ne zaman, hangi illerde yapılacak?
2.03.2024 Çalışma Hayatı
MEB ortaöğretim kurumları yönetmeliği yayımlandı mı? Ortaöğretim kurumları yönetmeliği değişiklik olacak mı?
MEB ortaöğretim kurumları yönetmeliği yayımlandı mı? Ortaöğretim kurumları yönetmeliği değişiklik olacak mı? Milli Eğitim Bakanlığı'na (MEB) bağlı ilk ve ortaöğretim kurumlarındaki yaklaşık 20 milyon öğrenci ve 1,2 milyona yakın öğretmen için 2023-2024 eğitim öğretim yılı devam ederken Ortaöğretim Kurumları yönetmeliğinin yayınlanıp yayınlanmadığı merak ediliyor. MEB yönetici atama yönetmeliğinin yayımlanmasının ardından ortaöğretim kurumları yönetmeliği için araştırmalar hızlandı.
2.03.2024 Çalışma Hayatı
31. dönem POMEM başvuru tarihi ne zaman? 31. dönem POMEM başvuru şartları açıklandı mı, yaş sınırı var mı, POMEM 31. dönem kontenjan dağılımı belli mi?
31. dönem POMEM başvuru tarihi ne zaman? 31. dönem POMEM başvuru şartları açıklandı mı, yaş sınırı var mı, POMEM 31. dönem kontenjan dağılımı belli mi? 31. Dönem POMEM başvuru tarihi ne zaman, 2024 yeni polis alımı başvuruları başladı mı? Polis olmak isteyenler polis alımı ile ilgili aramalarını arttırdı. 31. Dönem POMEM başvurularının ne zaman başlayacağını sorgulayan adaylar Polis Akademisi duyuru sayfasını sık sık ziyaret ediyor. En son 29. ve 30. Dönem Pomem Eğitimine Silahaltında Bulunması Nedeniyle Kayıt Yaptıramayan Adaylar için duyuru yayımlandı. İşte 31. dönem POMEM başvuru tarihi 2024 ile ilgili ayrıntılar…
1.03.2024 Çalışma Hayatı
Öğretmen atamalarında mülakat olacak mı 2024? Öğretmen atamalarında mülakat kaldırıldı mı?
Öğretmen atamalarında mülakat olacak mı 2024? Öğretmen atamalarında mülakat kaldırıldı mı? Öğretmen atamaları için takvim beklenirken, öğretmen olma hayali kuran vatandaşlar atamalarda mülakatın olup olmayacağını da sorguluyor. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin mülakat puanının yüzdesel etkisi ve şekline yönelik geçtiğimiz günlerden açıklamalarda bulunmuştu. Peki, öğretmen atamalarında mülakat olacak mı, Mülakat kalktı mı?
23.02.2024 Çalışma Hayatı
İç Anadolu’nun en büyük kariyer fuarı başlıyor
İç Anadolu’nun en büyük kariyer fuarı başlıyor İç Anadolu bölgesinin en büyük kariyer fuarı İKAF’24 sayesinde öğrenciler, sektör çalışanları ve işverenler bir araya gelecek.
22.02.2024 Ekonomi
Bakan Koca: Hastanelerdeki yoğunluk geride kaldı, normale döndük
Bakan Koca: Hastanelerdeki yoğunluk geride kaldı, normale döndük Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, hastanelerin yoğun bakım servislerindeki yoğunluğun geride kaldığını belirterek "Normale döndüğümüzü söyleyebilirim" dedi. Koca, yeni alınacak 35 bin sağlık personeli ile ilgili takvimin başladığını da ifade ederken "Branş dağılımını ve nihai takvimi ÖSYM ile birlikte hazırladığımız kılavuz ile ilan edeceğiz. Zannediyorum bir hafta içinde yetiştirebileceğiz" açıklamasını yaptı.
13.02.2024 Gündem
‘Gençlere Yatırım, Geleceğe Yazılım’ başvuruları başladı
‘Gençlere Yatırım, Geleceğe Yazılım’ başvuruları başladı ‘Gençlere Yatırım, Geleceğe Yazılım’ programı başvuruları başladı. Projeye; lisans 3’üncü ve 4’üncü sınıf, yüksek lisans ve doktora öğrencileri ile yeni mezun olan ve kendini teknoloji alanında geliştirmeye hazır olan herkes katılabilecek.
11.01.2024 Bilim ve Teknoloji
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Türkiye Uzay Ajansı paylaşımı: Gurur duy Türkiye
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Türkiye Uzay Ajansı paylaşımı: Gurur duy Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Uzay Ajansı'nın ilk Türk astronot Alper Gezeravcı için hazırladığı videoyu paylaştı.
10.01.2024 Gündem
Limonda servet değerinde israf! 4 dolardan satılıyor...
Limonda servet değerinde israf! 4 dolardan satılıyor... Türkiye bir yandan endüstride kullanmak için limon kabuğu lifi ithal ederken üreticiler limonun kendisini “para etmediği” için çöpe döküyor. Uzmanlar, bu verimsizlik ve kaynak israfının önüne geçilmesi gerektiğini belirtiyor.
7.12.2023 Ekonomi
Fırsatçı ev sahipleri harekete geçti! Mülakat ile kiracı seçme dönemi başladı
Fırsatçı ev sahipleri harekete geçti! Mülakat ile kiracı seçme dönemi başladı Kiralardaki fahiş artış gündemdeki yerini korurken ev sahiplerinden de farklı talepler gelmeye devam ediyor. SGK belgesi ve kefil talebinin ardından şimdi de mülakat ile kiracı seçme dönemi başladı.
7.12.2023 Ekonomi
Adalet Bakanlığı CTE mülakat sonuçları sorgulama ekranı: CTE sözleşmeli personel alımı sonuçları nereden öğrenilir? Ceza İnfaz Kurumu (CTE) tercihleri ne zaman?
Adalet Bakanlığı CTE mülakat sonuçları sorgulama ekranı: CTE sözleşmeli personel alımı sonuçları nereden öğrenilir? Ceza İnfaz Kurumu (CTE) tercihleri ne zaman? Adalet Bakanlığı Ceza İnfaz Kurumu (CTE) sözleşmeli personel alımı mülakat sonuçları açıklandı Adalet Bakanlığı Ceza İnfaz Kurumları'nda görevlendirilmek üzere 626 sözleşmeli personel alımı sözlü sınav sonuçları duyuruldu. Adaylar sınav sonuçlarını sorgu panelinden T.C. Kimlik Numarası ile sorgulamak suretiyle öğrenebileceklerdir. Peki, CTE sözleşmeli personel alımı sonuçları nereden öğrenilir? Ceza İnfaz Kurumu (CTE) tercihleri ne zaman? İşte Adalet Bakanlığı CTE mülakat sonuçları sorgulama ekranı…
27.09.2023 Personel Alımı
Erdoğan’dan emeklilerin beklediği mesaj: Fazla uzamaz, en kısa zamanda!
Erdoğan’dan emeklilerin beklediği mesaj: Fazla uzamaz, en kısa zamanda! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, New York'ta düzenlenen 78'inci Birleşmiş Milletler Genel Kurulu sonrası Türkevi'nde gazetecilerin gündeme dair sorularını yanıtladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, emeklilerin ücretlerinde ne zaman artış olacağıyla ilgili olarak, "Fazla uzamaz. Yani en kısa zamanda. Uyguladığımız Orta Vadeli Programın başarıya ulaşmasıyla birlikte oluşacak refah artışında toplumun tüm kesimleri gibi tabii ki emeklilerimiz de payını alacaktır" ifadelerini kullandı.
21.09.2023 Gündem
Bilsem sonuçları 2023 || BİLSEM mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak, 19 Eylül 2023 deprem bölgesi BİLSEM mülakat sonuçları nereden öğrenilir? BİLSEM meb gov tr sonuçları
Bilsem sonuçları 2023 || BİLSEM mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak, 19 Eylül 2023 deprem bölgesi BİLSEM mülakat sonuçları nereden öğrenilir? BİLSEM meb gov tr sonuçları BİLSEM sınav sonuçları 2023 için detaylı araştırma devam ediyor MEB sonuçları açıklandı. Özel yeteneğe sahip öğrencilerin ilkokullarda sınavla tespit edilmesini sağlayan BİLSEM sonuçlarının açıklanmasıyla, MEB BİLSEM sonuç sorgulama ekranı da yoğun bir şekilde ziyaret edilmeye başlandı. Türkiye genelinde düzenlenen BİLSEM sonuçları veliler ve öğrenciler araştırılıyor. Peki, 19 Eylül 2023 deprem bölgesi BİLSEM mülakat sonuçları nereden öğrenilir? BİLSEM mülakat sonuçları sorgulama…
19.09.2023 Eğitim
PMYO mülakat sonuçları 2023 | PMYO sonuçları ne zaman açıklanacak 2023, PMYO mülakat sonuçları kaç günde açıklanır? Polislik mülakat sonuçları açıklandı mı?
PMYO mülakat sonuçları 2023 | PMYO sonuçları ne zaman açıklanacak 2023, PMYO mülakat sonuçları kaç günde açıklanır? Polislik mülakat sonuçları açıklandı mı? PMYO mülakat sonuçları adaylar tarafından merakla bekleniyor. Polis Meslek Yüksekokulu mülakatlarına giren adaylar sonuçları sorguluyor. Sonuçların nereden öğrenileceğini, açıklanıp açıklanmadığını araştıran adaylar polislik sözlü mülakat sonuçları ne zaman açıklanır 2023, PMYO mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak 2023? Sorusuna yanıt arıyor. Peki, PMYO mülakat sonuçları kaç günde açıklanır, PMYO sonuçları açıklandı mı?
19.09.2023 Personel Alımı
Öğretmen atamaları için 30 ilde mülakat merkezi kurulacak
Öğretmen atamaları için 30 ilde mülakat merkezi kurulacak Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, öğretmenlik mülakatlarına ilişkin, atamalarda KPSS puanı ve mülakatın yarı yarıya etkili olacağını söyledi. Bakan Tekin, 30 büyükşehirde mülakat merkezi kurulacağını da belirtti.
16.09.2023 Eğitim
Bakan Tekin'den CNN Türk'te 'mülakat' açıklaması: Kayırmaya izin vermeyeceğiz
Bakan Tekin'den CNN Türk'te 'mülakat' açıklaması: Kayırmaya izin vermeyeceğiz Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, CNN TÜRK canlı yayında soruları yanıtladı. Bakan Tekin, eğitimde "öğretmene mülakat" polemiğiyle ilgili, "Şu an yüzde 100 mülakat skoruyla atanıyor öğretmen. Biz yüzde 50-50 yapmak istiyoruz. KPSS yüzde 50, mülakat yüzde 50. 30 büyükşehirde mülakat yapılacak. Mülakatta öğretmen adayına 'bize ders anlatın' diyeceğiz. İletişim becerisi ve sorun çözme becerisini ölçeceğiz. Kul hakkı yemeden, herhangi bir ideolojik bir kayırma yapmadan bunu yapabilmek. Komisyon üyesinin adayla ilgili herhangi bir bilgisi olmayacak. İdeolojik kayırma, asla, kesinlikle olmayacak. Mülakatta hakkaniyetsizlik olmayacak" ifadelerini kullandı.
16.09.2023 Gündem
İYİ Parti'nin yerel seçim açıklamasına Kılıçdaroğlu'ndan yanıt: Kurduğumuz ittifak zaten bitti
İYİ Parti'nin yerel seçim açıklamasına Kılıçdaroğlu'ndan yanıt: Kurduğumuz ittifak zaten bitti İYİ Parti’nin yerel seçimlere 81 ilde kendi adayları ile gireceğini açıklaması ile ilgili olarak CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, 'Bir siyasi partinin aldığı kararı saygı ile karşılayacağız. Seçimden sonra kurduğumuz ittifak zaten bitti.' dedi. CHP’de genel başkanlık yarışında, Özgür Özel'in adaylığı ile ilgili olarak ise Kılıçdaroğlu, 'Gayet güzel. CHP diğer partiler gibi değildir. Herkesin aday olma hakkı vardır.' ifadelerini kullandı.
14.09.2023 Gündem
TYP sonuçları isim listesi 2023! TYP kura sonuçları 2023 isim listesi nasıl sorgulanır, TYP başvuru sonuçları nasıl öğrenilir? TYP sonuçları açıklandı mı 2023?
TYP sonuçları isim listesi 2023! TYP kura sonuçları 2023 isim listesi nasıl sorgulanır, TYP başvuru sonuçları nasıl öğrenilir? TYP sonuçları açıklandı mı 2023? TYP isim listeleri kura sonuçları il il açıklanmaya devam ediyor. Toplum Yararına Programlar kapsamında alımı yapılacak olan TYP personel başvuruları bazı illerde tamamlandı, mülakat sınavı ile kura çekimi de gerçekleşmeye başladı. Sivas, Şanlıurfa, Erzincan, gibi illerde yapılan TYP kura sonuçları il ve ilçe milli eğitim müdürlüğü internet adresi üzerinden sorgulanabiliyor. Noter huzurunda belirlenen 2023 TYP kura sonucuna göre asil listede yer alanlar görevlerine başlayabilecek. Peki, TYP sonuçları ne zaman açıklanacak 2023? TYP İŞKUR başvuru sonuçları açıklandı mı, İŞKUR TYP kura sonuçları 2023 isim listesi belli oldu mu? İşte TYP kura sonuçları 2023 isim listesi…
2.09.2023 Personel Alımı
Kreş ve anaokulu fiyatları velileri şok etti! Üniversitelerle yarışıyor
Kreş ve anaokulu fiyatları velileri şok etti! Üniversitelerle yarışıyor Kreş ve anaokulu ücretleri, bu yıl üniversite fiyatlarını aşarak 500 bin TL’ye ulaştı. Hem çocuğun hem de ailenin zorlu görüşmelerden geçerek kabul edildiği bu okullarda, fahiş fiyatlara rağmen boş yer bulunamıyor.
19.08.2023 Ekonomi
BİSEM kayıt hakkı kazanan öğrenciler 2023! BİLSEM kayıtları ne zaman 2023? BİLSEM kesin kayıt tarihi…
BİSEM kayıt hakkı kazanan öğrenciler 2023! BİLSEM kayıtları ne zaman 2023? BİLSEM kesin kayıt tarihi… BİLSEM mülakat sonuçlarıyla birlikte 2023/2024 eğitim-öğretim döneminde Bilim ve Sanat Merkezleri'nde (BİLSEM) eğitim almaya hak kazanan öğrenciler belli olacak. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından belirlenen ve kesin kayıt hakkı kazanan öğrenciler açıklanınca kazanan öğrenciler kesin kayıt işlemlerini halledecek.
4.08.2023 Eğitim
(BİLSEM sonuçları 2023 meb.gov.tr) 1. 2. 3. 4. 5. sınıf BİLSEM sınav sonuçları ne zaman açıklanacak, bugün BİLSEM mülakat sonuçları 2023 açıklandı mı? BİLSEM mülakat sonuçları sorgulama ekranı
(BİLSEM sonuçları 2023 meb.gov.tr) 1. 2. 3. 4. 5. sınıf BİLSEM sınav sonuçları ne zaman açıklanacak, bugün BİLSEM mülakat sonuçları 2023 açıklandı mı? BİLSEM mülakat sonuçları sorgulama ekranı BİLSEM mülakat sonuçları için yapılan aramalar arttı. 28 Temmuz'da sona eren bireysel değerlendirme aşamasının tamamlanmasıyla birlikte gözler sonuçların açıklanacağı tarihe çevrildi. . Resim, müzik, sanat, zihinsel yetenek gibi alanlara yerleşecek olan binlerce öğrenci BİLSEM sonuçları ne zaman açıklanacak, BİLSEM mülakat sonuçları açıklandı mı 2023? BİLSEM sonuçları 2023 nereden bakılır, nasıl öğrenilir? Sorularının yanıtını merak ediliyor. İşte MEB BİLSEM sonuçları sorgulama ile ilgili merak edilenler…
4.08.2023 Eğitim
Genelkurmay Başkanı Org. Metin Gürak oldu! İşte dikkat çeken üç özelliği
Genelkurmay Başkanı Org. Metin Gürak oldu! İşte dikkat çeken üç özelliği Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında yapılan Yüksek Askeri Şura toplantısında Genelkurmay Başkanlığı’na 2. Ordu Komutanı Org. Metin Gürak, Kara Kuvvetleri Komutanlığı’na Org. Selçuk Bayraktaroğlu, Hava Kuvvetleri Komutanlığı’na ise Org. Ziya Cemal Kadıoğlu getirildi.
4.08.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Mülakat ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mülakat haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.