Muhbir

Muhbir

Son dakika muhbir haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan muhbir ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını muhbir haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Muhbir

haberleri sayfasında son dakika yaşanan muhbir gelişmeleri de dahil olmak üzere 300 muhbir haberi bulunmuştur. Tüm muhbir haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hastane kantini saldırısında ilginç detay: Konum bilgisini paylaşan muhbiri de vurdular
Hastane kantini saldırısında ilginç detay: Konum bilgisini paylaşan muhbiri de vurdular Denizli'de, Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'nin bahçesindeki kafeteryada oturanlara yönelik 2 kişinin silahlı saldırısında 7 kişinin yaralanmasıyla ilgili operasyonda 5 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerden tetikçiler Mustafa Batit (24) ve Mustafa Alagöz (20) ile muhbir olduğu belirlenen Şefikcan Uyumaz (21), tutuklandı. Diğer 2 şüpheliden azmettirici olduğu ileri sürülen Orhan K. ile otomobili kullanan Ali A. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
6.03.2024 Gündem
Sosyal medyadan provokatif paylaşımlara gözaltı
Sosyal medyadan provokatif paylaşımlara gözaltı İstanbul'da seçim öncesinde ve seçim sürecinde sosyal medyadan suç içerikli paylaşım yaptıkları belirlenen Hüseyin D. ve Arda A. polis ekiplerince gözaltına alındı. Şüphelilerden Arda A. adli kontrol şartıyla serbest kalırken Hüseyin D. ise yurtdışına çıkış yasağı konularak adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
30.05.2023 Gündem
17 yaşındaki genç bir kızın korkunç sonu! Halıdaki kan gizemi çözdü detaylar kan dondurdu...
17 yaşındaki genç bir kızın korkunç sonu! Halıdaki kan gizemi çözdü detaylar kan dondurdu... ABD'de işlenen cinayetin ayrıntıları duyanların kanını dondurdu. 17 yaşındaki lise öğrencisi genç kız büyük bir gizem içerisinde ortadan kayboldu. Genç kızın başına gelenler videoya kaydedildi. Öte yandan genç kızın katili, 2023 yılında serbest kalabilir.
6.12.2022 Dünya
Yargı'da Serdar'ın katili ortaya çıktı!
Yargı'da Serdar'ın katili ortaya çıktı! Pazar akşamlarının sevilen dizisi Yargı, yeni bölümüyle yine nefes kesti. Son bölümde Ilgaz, Pars ve Eren'in tekrar göreve dönmesi ve Serdar'ın cesedinin bulunması 'Katil kim?' sorusunu akıllara getirdi. Peki Yargı'nın son bölümünde neler oldu? İşte detaylar...
21.11.2022 Magazin
Necip Fazıl Kısakürek ölüm yıldönümünde anılıyor! Necip Fazıl Kısakürek kimdir? İşte Necip Fazıl Kısakürek’in hayatı!
Necip Fazıl Kısakürek ölüm yıldönümünde anılıyor! Necip Fazıl Kısakürek kimdir? İşte Necip Fazıl Kısakürek’in hayatı! Necip Fazıl Kısakürek ölüm yıldönümünde anılıyor! Necip Fazıl Kısakürek’in ölümünün üzerinden 39 yıl geçti. "Çile", "Kaldırımlar", "Örümcek Ağı" adlı şiirleri ile bilinen, Türk edebiyatında Baki'den sonra "Sultanu'ş Şuara" unvanına sahip ikinci kişi olan Necip Fazıl Kısakürek’in hayatı merak ediliyor. Peki, Necip Fazıl Kısakürek kimdir, nereli? İşte Necip Fazıl Kısakürek şiirleri, kitapları ve oyunları!
25.05.2022 Kültür Sanat
Ukrayna güçleri casusu suçüstü yakaladı
Ukrayna güçleri casusu suçüstü yakaladı CNN International ekibi, Ukrayna’nın iç güvenlik servisi SBU ile bir operasyona katıldı. Ukraynalı güvenlik güçleri, Rusya’ya askeri binaları ve olası hava saldırısı hedeflerini sızdıran bir casusu suçüstü yakaladı.
17.05.2022 Dünya
Afara yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Afara 2. bölüm ne zaman? Afara yeni bölüm konukları kim?
Afara yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Afara 2. bölüm ne zaman? Afara yeni bölüm konukları kim? Kanal D’nin yeni programı Afara’nın yeni fragmanı yayınlandı, Yapımcılığını Poll Production by Polat Yağcı’nın yaptığı, sunuculuğunu Uğur Aslan’ın yaptığı Afara’nın yeni bölümünde ünlü isimler konuk oluyor. Peki, Afara yeni bölüm ne zaman? Afara yeni bölüm konukları kimler? Afara nedir? Afara sunucusu Uğur Aslan kimdir? İşte tüm detaylar…
19.04.2022 Televizyon
Ebru Fidan kimdir? Müge Anlı’da işlenen Tiktok Ebru Fidan olayı nedir, Ramazan Aydın tarafından dolandırıldı mı?
Ebru Fidan kimdir? Müge Anlı’da işlenen Tiktok Ebru Fidan olayı nedir, Ramazan Aydın tarafından dolandırıldı mı? Müge Anlı'ya çıkan Ebru Fidan olayının detayları merak konusu oldu. ATV'de yayınlanan Müge Anlı'ya katılan Ebru Fidan isimli kadın elinde gelinliği ve bindallısıyla döktüğü gözyaşı nedeniyle gündem oldu. Tiktok'ta tanıştığı ve kendisini 'Özel harekatçı ve muhbir' olarak tanıtan şahıs tarafından nikahtan bir gün önce terk edilen Ebru Fidan kimdir, Tiktok Ebru Fidan olayı nedir? İşte Müge Anlı Ebru Fidan olayı ve detayları…
1.03.2022 Gündem
Veri skandalı patladı, dünya diken üstünde! Avrupa'nın 'Snowden' vakası
Veri skandalı patladı, dünya diken üstünde! Avrupa'nın 'Snowden' vakası AB polis teşkilatı Europol'ün milyonlarca kişiye ait hassas bilgileri yasa dışı bir şekilde toplandığı tespit edildi. Avrupa Veri Koruma Denetçisi'nin kişisel verileri silmesi talimatı vermesine rağmen Europol direniyor ve yakın zamanda oluşacak yasal bir zemini bekliyor.
13.01.2022 Dünya
İsrail gizli servisi Mossad'ı sarsan yasak aşk skandalı! Ülkesinin gizli sırlarını sevgilisi ve onun kocasıyla paylaştı...
İsrail gizli servisi Mossad'ı sarsan yasak aşk skandalı! Ülkesinin gizli sırlarını sevgilisi ve onun kocasıyla paylaştı... İsrail basının ortaya attığı iddia bomba etkisi yarattı. İstihbarat servislerinin adının son karıştığı skandalda İsrail gizli servisi Mossad başrolde! Mossad’ın eski şefi Yossi Cohen’in 2018 yılı sonlarında gizli aşk yaşamaya başladığı kadın ile kocasına, devlet sırlarını anlattığı öne sürüldü. Şaşırtıcı ancak istihbarat dünyasını sarsan bu skandal ilk değil...
29.12.2021 Dünya
Mabel Matiz: Kekemeden pop star yarattım
Mabel Matiz: Kekemeden pop star yarattım Mabel Matiz, Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda bu sezonun son konserini verdi. Soğuk havaya rağmen alanı dolduran sevenleriyle birlikte şarkılarını hep bir ağızdan seslendiren sanatçı, 'Muhbir' şarkısı hakkında dikkat çeken bir itirafta bulundu.
2.11.2021 Magazin
Faruk Fatih Özer'in eski çalışanı: Thodex olduktan sonra baya işleri açıldı
Faruk Fatih Özer'in eski çalışanı: Thodex olduktan sonra baya işleri açıldı Thodex eski çalışanı D.G. "Kaçacaklarını tahmin etmiyorduk, bunların da o zamanlar pek para kazandığını düşünmüyorduk. Çünkü ekip çok küçüktü Thodex olana kadar az adamla çok iş yapıyorlardı. Thodex olduktan sonra baya işleri açıldı, televizyonda reklam yapmaya başladılar" dedi.
26.04.2021 Gündem
Joe Biden ve oğlu hakkında skandal iddialar! E-mailler ele geçirildi
Joe Biden ve oğlu hakkında skandal iddialar! E-mailler ele geçirildi ABD'de Demokrat başkan adayı Joe Biden'ın başkan yardımcılığı yaptığı dönemde oğlu Hunter Biden'ın Ukraynalı enerji firması ile ilişkilerine müdahil olduğu ve bu firmayı soruşturan başsavcıyı kovmaları için Ukrayna'ya baskı yaptığı iddia edildi.
14.10.2020 Dünya
Trump, azil soruşturmasına yol açan muhbir raporunu Kongre'ye bildiren  başmüfettişin işine son verdi
Trump, azil soruşturmasına yol açan muhbir raporunu Kongre'ye bildiren başmüfettişin işine son verdi ABD Başkanı Donald Trump, Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy ile yaptığı ve kendisine azil soruşturması açılmasına yol açan telefon görüşmesine ilişkin muhbir raporuyla ilgilenen Başmüfettiş Michael Atkinson'ın işine son verdi.
4.04.2020 Dünya
ABD sözleşmeli personelini 'Hizbullah'a muhbirlik'ten gözaltına aldı
ABD sözleşmeli personelini 'Hizbullah'a muhbirlik'ten gözaltına aldı Irak'ın kuzeyindeki Erbil'de bulunan özel kuvvetler askerlerine tercümanlık yapan Lübnan asıllı Amerikan vatandaşı 61 yaşındaki kadın, yargılanmak üzere ABD'ye götürüldü.
5.03.2020 Dünya
Rusya'dan kilit şirkete siber  saldırı!
Rusya'dan kilit şirkete siber saldırı! Rus istihbaratının, ABD Başkanı Donald Trump hakkındaki azil soruşturmasına yol açan Ukrayna soruşturmasında adı sıkça geçen Burisma Holdings adlı enerji şirketine siber saldırı düzenlediği bildirildi.
14.01.2020 Dünya
Tarihte bir ilk! İngiliz mahkemesinden MI5'e 'suç işleme' izni
Tarihte bir ilk! İngiliz mahkemesinden MI5'e 'suç işleme' izni İngiltere’de istihbarat servislerinin faaliyetini incelemekten sorumlu mahkeme, iç istihbarat servisi MI5’in ajanları ile muhbirlerinin suça karışmalarının yasal olduğuna hükmetti.
20.12.2019 Dünya
ABD bunu konuşuyor! Saf değiştirdi
ABD bunu konuşuyor! Saf değiştirdi ABD Temsilciler Meclisinde Başkan Donald Trump'a yönelik azil maddelerine yönelik oylamada "hayır" oyu veren New Jersey Vekili Demokrat Jeff Van Drew, Cumhuriyetçi Parti'ye geçti.
19.12.2019 Dünya
Ve tarihi karar açıklandı!
Ve tarihi karar açıklandı! ABD Temsilciler Meclisi Genel Kurulunda yapılan oylamada, Başkan Donald Trump'ın azline yönelik iki suçlamayı içeren dava dosyası onaylanarak, yargılama için Senato'ya gönderildi.
19.12.2019 Dünya
Trump'a yönelik azil raporu açıklandı
Trump'a yönelik azil raporu açıklandı ABD Temsilciler Meclisi Adalet Komitesi, Başkan Donald Trump'a yönelik azil için gerekçe olabilecek suçlamaları içeren raporunu yayımladı. Raporda "Trump, görevini kötüye kullanmıştır ve önü alınmazsa bunu sürdürecektir." ifadesine yer verildi.
16.12.2019 Dünya
Donald Trump'ın en zor günü!
Donald Trump'ın en zor günü! ABD Temsilciler Meclisi Adalet Komitesinde dün yapılması planlanan Başkan Donald Trump’a yönelik azil maddelerinin oylanması, yerel saat ile sabah 10.00’a (TSİ 18.00) ertelendi.
13.12.2019 Dünya
İkinci oturum başladı! Donald Trump...
İkinci oturum başladı! Donald Trump... ABD'de Başkan Donald Trump'a yönelik süren azil soruşturması kapsamında Temsilciler Meclisi Adalet Komitesinde yapılan ikinci oturumda Cumhuriyetçi ve Demokrat vekillerin avukatları dinlendi.
9.12.2019 Dünya
Temsilciler Meclisinden flaş çağrı: Yazmaya başlayın!
Temsilciler Meclisinden flaş çağrı: Yazmaya başlayın! ABD Temsilciler Meclisi Başkanı Nancy Pelosi, ABD Başkanı Donald Trump'a yönelik azil soruşturmasına ilişkin, "Bugün, (Temsilciler Meclisi Adalet Komitesi) başkanımızdan azlin maddelerini yazmaya başlamalarını talep ediyorum." dedi.
5.12.2019 Dünya
Trump'a şok! Azil raporu kabul edildi...
Trump'a şok! Azil raporu kabul edildi... ABD Temsilciler Meclisi İstihbarat Komitesi, Başkan Donald Trump hakkında yürütülen azil soruşturmasına ilişkin raporunda "Trump'ın görevini kötüye kullandığı" sonucuna ulaştığını açıkladı. Rapor, Temsilciler Meclisi İstihbarat Komitesindeki Cumhuriyetçi 9 vekilin "hayır" oyuna karşılık Demokrat 13 vekilin "evet" oyu ile kabul edildi.
4.12.2019 Dünya
Tüm gözler orada! Salı günü açıklanması bekleniyor
Tüm gözler orada! Salı günü açıklanması bekleniyor ABD Temsilciler Meclisinde yaklaşık iki hafta süren, Başkan Donald Trump'a yönelik azil soruşturması oturumlarının ardından kapsamlı bir rapor hazırlayan Temsilciler Meclisi İstihbarat Komitesi'nin, oturumlardan elde ettiği bulguları içeren raporunu salı günü açıklaması bekleniyor.
1.12.2019 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Muhbir ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki muhbir haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.