Muharrem Usta

Muharrem Usta

Son dakika Muharrem Usta haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Muharrem Usta ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Muharrem Usta haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Muharrem Usta

haberleri sayfasında son dakika yaşanan muharrem usta gelişmeleri de dahil olmak üzere 736 muharrem usta haberi bulunmuştur. Tüm muharrem usta haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cem Cücenoğlu nasıl zayıfladı? Cem Cücenoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Cem Cücenoğlu’nun son yeni hali…
Cem Cücenoğlu nasıl zayıfladı? Cem Cücenoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Cem Cücenoğlu’nun son yeni hali… Cem Cücenoğlu nasıl zayıfladı? Poyraz Karayel dizisinde 'Taş Kafa' karakteriyle büyük çıkış yakalayan ünlü oyuncu Cem Cücenoğlu verdiği kilolar ile magazin gündemine bomba gibi düştü. Geçirdiği mide ameliyatı sonrası 150 kilodan 90 kiloya düşen Cem Cücenoğlu verdiği 60 kilo bambaşka birine dönüştü. Cem Cücenoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Cem Cücenoğlu’nun son yeni hali…
27.03.2021 Gündem
Trabzonspor'a CAS müjdesi! Başkan imzayı verdi...
Trabzonspor'a CAS müjdesi! Başkan imzayı verdi... Trabzonspor'un CAS dosyasında bulunan Muharrem Usta gerekli olan evrakları verdi.
13.06.2020 Trabzonspor
MLPCARE ile Enlitic klinik yapay zekâ modelleri geliştirmek için bir araya geldi
MLPCARE ile Enlitic klinik yapay zekâ modelleri geliştirmek için bir araya geldi Medical Park ve Liv Hospital’ın çatı kurumu olan MLP Sağlık Hizmetleri (MLP Care) ile yapay zekâ teknolojisi üreten Amerikalı Enlitic bir araya gelerek yerli ve yabancı hastalar için yeni bir teknoloji projesi hazırladı. Derin öğrenme modelleri ile yapay zekâyı Türkiye ve komşu ülkelerde sağlık sektörünün hizmetine sunacak işbirliği kapsamında, hastaların durumlarının daha hızlı ve daha doğru şekilde teşhis edilmesine yardımcı olacak klinik yapay zekâ modellerini geliştirme, eğitme, doğrulama süreçleri hayata geçirilecek.
17.12.2019 Ekonomi
Olay iddia! Sturridge'e torpille mi sağlık raporu alındı?
Olay iddia! Sturridge'e torpille mi sağlık raporu alındı? Getafe maçındaki kötü futbolu nedeniyle eleştirilen İngiliz golcü, dün ağrılarının olduğu söyleyince MR’ı çekildi. Aşil tendonunda ödem tespit edilen Sturridge, Sivasspor maçı kadrosundan çıkarıldı.
23.09.2019 Trabzonspor
Yusuf Erdoğan'dan Galatasaray açıklaması!
Yusuf Erdoğan'dan Galatasaray açıklaması! Kasımpaşa'nın yeni transferi Yusuf Erdoğan transfer süreci ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.
19.07.2019 Galatasaray
Onur Kıvrak'ın sözleşmesi feshedildi!
Onur Kıvrak'ın sözleşmesi feshedildi! Trabzonspor Kulübü, Onur Kıvrak'ın sözleşmesinin feshedildiğini resmen duyurdu.
7.01.2019 Trabzonspor
İşte 2018'in önemli spor olayları
İşte 2018'in önemli spor olayları Spor dünyası 2018 yılını geride bırakırken, gündemi sarsan birçok olay yaşandı.
30.12.2018 Süper Lig
Trabzonspor'un borcu açıklandı
Trabzonspor'un borcu açıklandı Trabzonspor'un 43. olağan divan genel kurul toplantısında, kulübün net borcunun 1 milyar 76 milyon 205 bin 903 lira olduğu bildirildi.
26.10.2018 Trabzonspor
Muharrem Usta'dan sert cevap! 'Haysiyet cellatları'
Muharrem Usta'dan sert cevap! 'Haysiyet cellatları' Trabzonspor yönetiminin, eski başkan muharrem Usta ile ilgili hukuki işlem başlattığına dair açıklamaya Usta'dan sert yanıt geldi.
4.10.2018 Trabzonspor
Trabzonspor'dan Muharrem Usta'ya hukuki işlem!
Trabzonspor'dan Muharrem Usta'ya hukuki işlem! Trabzonspor Basın Sözcüsü Zeyyat Kafkas, Bağımsız Denetim Şirketi tarafından bir önceki dönem yönetim kurulunun hesaplarının incelenmesine dair hazırlanan raporla ilgili hukuki girişimlere başladıklarını söyledi.
4.10.2018 Trabzonspor
Ahmet Ağaoğlu'ndan Burak Yılmaz açıklaması!
Ahmet Ağaoğlu'ndan Burak Yılmaz açıklaması! Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu alacakları nedeniyle TFF'ye başvuruda bulunan ve daha sonra karşılıklı açıklamalarla gerginlik yaşanan yıldız futbolcu Burak Yılmaz hakkında basın toplantısı düzenledi.
13.09.2018 Trabzonspor
"Futbolu bırakırım"
"Futbolu bırakırım" Trabzon'dan alacağı olan 800 bin euro nedeniyle TFF'ye başvuran Burak Yılmaz, yazarımız Ersin Düzen'e içini döktü:
11.09.2018 Trabzonspor
Abiş Hopikoğlu: "Önümüzde iki tane engel var"
Abiş Hopikoğlu: "Önümüzde iki tane engel var" Trabzonspor Basketbol Kulübü Başkanı Abiş Hopikoğlu, Trabzonspor Futbol Kulübü'nde bir önceki yönetimin, kulüplerine aktardığı 11 milyon TL için icra takibi başlatması, isim ve logo haklarını geri çekeceği yönündeki iddialara yanıt verdi. Hopikoğlu, "Hukuki mütalaamızı pazartesi gübü Basketbol Federasyonuna vereceğiz. Biz Trabzonspor ismiyle lige katılmak istiyoruz" dedi.
15.07.2018 TBL
Wilshere Trabzonspor'a imza atmış!
Wilshere Trabzonspor'a imza atmış! Fenerbahçe'nin transfer görüşmelerinde bulunduğu ancak ailesinin İstanbul'a gelmek istememesinden dolayı West Ham United'a imza atan Jack Wilshere için Trabzonspor gerçekleri ortaya çıktı.
10.07.2018 Trabzonspor
Ve Burak Yılmaz konuştu! Flaş açıklamalar...
Ve Burak Yılmaz konuştu! Flaş açıklamalar... Trabzonspor'daki geleceği belirsizliğini koruyan Burak Yılmaz sessizliğini bozdu ve merak edilen konularda çarpıcı açıklamalar yaptı.
26.06.2018 Trabzonspor
Gökhan Saral: Eski yönetimi itibarsızlaştırma çabası...
Gökhan Saral: Eski yönetimi itibarsızlaştırma çabası... Trabzonspor Kulübü eski Başkan Yardımcısı Gökhan Saral, mevcut yönetim kurulunun göreve geldiği günden itibaren sistematik bir şekilde Muharrem Usta nezdinde bir önceki yönetimi itibarsızlaştırma çabası içinde olduğunu belirterek, buna müsaade etmelerinin söz konusu olmadığını söyledi.
18.06.2018 Trabzonspor
Burak Yılmaz 4.3 milyon euroya serbest!
Burak Yılmaz 4.3 milyon euroya serbest! Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Mehmet Ekici transferinde kulübün 3 milyon euro zarara uğradığını belirtti ve Burak Yılmaz'ın 4.3 milyon euroya takımdan ayrılabileceğini söyledi.
17.06.2018 Trabzonspor
Sözleşme ortaya çıktı! Mehmet Ekici...
Sözleşme ortaya çıktı! Mehmet Ekici... 2016-17 sezonunun devre arasında Fenerbahçe'nin transfer etmek istese de alamadığı Mehmet Ekici ile ilgili Beşiktaş ve Trabzon'un kapalı kapılar ardında imzaladığı 'çok gizli sözleşme' ortaya çıktı! Olcay Şahan’ı 200 bin Euro’ya Trabzonspor'a veren Beşiktaş, anlaşmaya “Mehmet Ekici, 1 Haziran 2017’den önce Beşiktaş dışında başka bir kulübe giderse Trabzonspor 1.5 milyon Euro ceza öder” maddesi koydurmuş!
13.06.2018 Beşiktaş
Okay Yokuşlu transferi için son 7 gün
Okay Yokuşlu transferi için son 7 gün Trabzonspor’un orta saha oyuncusu Okay Yokuşlu’nun sözleşmesinde yer alan ‘Avrupa’dan bir kulüp 6,5 milyon Euro getirirse serbest kalır’ maddesinin 31 Mayıs ile 15 Haziran tarihlerini kapsadığı öğrenildi.
8.06.2018 Trabzonspor
“Biz geldiğimizde de Trabzonspor gül bahçesi değildi”
“Biz geldiğimizde de Trabzonspor gül bahçesi değildi” Trabzonspor Kulübü eski başkanı Muharrem Usta, göreve geldikleri dönemde de bordo-mavili kulübün gül bahçesi olmadığını belirterek, maliyeti yüksek oyuncular Burak, Kucka ve Sosa’yı gönderme konusunda bıraktıkları taahhütname teklifinin mevcut yönetim tarafından tercih edilmediğini söyledi.
29.05.2018 Trabzonspor
Trabzonspor'dan açıklama! Samet Aybaba...
Trabzonspor'dan açıklama! Samet Aybaba... Trabzonspor’da Rıza Çalımbay’dan boşalan teknik direktörlük koltuğuna kimin oturacağı merakla bekleniyor.
24.05.2018 Trabzonspor
Usta'dan Ağaoğlu'na sitem
Usta'dan Ağaoğlu'na sitem Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu’nun son olarak kulübün ekonomik tablosuna ilişkin yaptığı açıklamalarla da eski yönetimi hedef alması Muharrem Usta’nın sessizliğini bozmasına neden oldu.
8.05.2018 Trabzonspor
Onur Kıvrak 1.5 yıldır para almadan oynamış!
Onur Kıvrak 1.5 yıldır para almadan oynamış! Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu'nun "İki yıldır parası ödenmeyen bir futbolcumuz var" diyerek kastettiği ismin kaptan Onur Kıvrak olduğu ortaya çıktı.
7.05.2018 Trabzonspor
Ağaoğlu'ndan Yusuf ve Abdülkadir açıklaması
Ağaoğlu'ndan Yusuf ve Abdülkadir açıklaması Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, kulüpte ekonomik sıkıntıların olduğunu ve sabırlı çalışarak bunları gidermek istediklerini söyledi.
26.04.2018 Trabzonspor
Talisca'nın parası Yusuf Yazıcı'ya!
Talisca'nın parası Yusuf Yazıcı'ya! Benfica, Talisca'yı Beşiktaş'a satması durumunda yerini Trabzonspor'dan Yusuf Yazıcı ile doldurmayı planlıyor.
25.04.2018 Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri

Muharrem Usta ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki muharrem usta haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.