Muhammed Ali

Muhammed Ali

Son dakika muhammed ali haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan muhammed ali ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını muhammed ali haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Muhammed Ali

haberleri sayfasında son dakika yaşanan muhammed ali gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.413 muhammed ali haberi bulunmuştur. Tüm muhammed ali haberleri aşağıda listelenmiştir.
Beşiktaş'taki faciada 29 kişi hayatını kaybetti: Yangının nedeni belli oldu
Beşiktaş'taki faciada 29 kişi hayatını kaybetti: Yangının nedeni belli oldu İstanbul Gayrettepe’de 16 katlı binanın gece kulübü olarak kullanılan giriş katında yangın çıktı. İstanbul Valiliği'nin gece kulübündeki yangına ilişkin yaptığı açıklamada, "Yangın, itfaiyenin müdahalesi sonucu söndürülürken olayda 29 kişi hayatını kaybetmiştir. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 3 kişinin tedavileri devam etmektedir” denildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul Gayrettepe'deki yangınla ilgili İçişleri Bakanı Yerlikaya'yı telefonla arayarak bilgi aldı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya olayla ilgili soruşturmanın başlatıldığını açıkladı. Sağlık Bakanı Koca, yangına 26 adet ambulans ve 1 Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE) timinin görevlendirildiğini duyurdu. Gece kulübündeki yangına ilişkin iş yeri sahipleri ve sorumlu müdürle birlikte toplam 8 şüpheli gözaltına alındı. Öte yandan yangının çıkış nedeni de belli oldu.
2.04.2024 Gündem
Konya yerel seçim sonuçları 2024: Konya belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Konya'de hangi aday yüzde kaç oy aldı?
Konya yerel seçim sonuçları 2024: Konya belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Konya'de hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapıldı. Mahalli İdareler seçimleri için milyonlarca seçmen oy kullanmak için sandık başına gitti. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını bitirdiği saat 21:00'dan itibaren sonuçlar aktarılmaya başlandı. Sonuçları en çok merak edilen illerin başında Konya geldi. Konya yerel seçim sonuçları 31 Mart 2024 Pazar akşamı belli olmaya başladı. Konya Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının aldıkları oy oranları merak edildi. Konya'de yaşayan ve oy kullanan vatandaşar hangi adayın önde olduğunu haberimizden öğreniyor. İşte 31 Mart 2024 Konya yerel seçim sonuçları ve adayların aldıkları oy oranları...
31.03.2024 Gündem
Sağanak ve hortum felaketi Antalya'yı vurdu! 6 yaralı, 1000 dönüm serada zarar
Sağanak ve hortum felaketi Antalya'yı vurdu! 6 yaralı, 1000 dönüm serada zarar Antalya'da dün akşam etkili olan sağanak yağış yaşamı felç ederken, denizden karaya ulaşan 2 ayrı hortum Demre, Kumluca, Finike ve Manavgat ilçelerinde ortalığı savaş alanına çevirdi. Seralar, tarım alanları, iş yerleri ve binalarda zarara neden olan hortumda 6 kişi yaralandı. Hortum, örtüaltı tarımın merkezi Kumluca'da 1000 dönüm serayı yerle bir etti. Kumluca Ziraat Odası Başkanı Hidayet Kökce, "Üreticilerimizin bir kısmının sigortası vardı ama olmayanlar da var. Hortum 12 kilometre boyunca 70- 80 metrelik genişlikte zarar vererek geçti" dedi.
6.03.2024 Gündem
Tekirdağ’da benzerine az rastlanacak dava! 20 yıllık evlilik iptal edildi, gerekçesi şaşırttı...
Tekirdağ’da benzerine az rastlanacak dava! 20 yıllık evlilik iptal edildi, gerekçesi şaşırttı... Eşine az rastlanır olay Tekirdağ'da yaşandı. Kapaklı ilçesinde yaşayan çift, boşanmak için Çerkezköy 2. Aile Mahkemesine başvurdu. G.A. isimli kadının eşi U.A.’dan boşanmak istemesi üzerine U.A. da evliliğin geçerli olmadığını belirtip, nikah merasimi sırasında orada olmadığını ve imzayı da kendisinin atmadığını belirterek evliliğin iptali davası açtı. Mahkeme, dosyaları inceleyerek, ‘evliliğin yokluğu’ hükmüne karar verdi.
1.11.2023 Gündem
Motosiklet sürücüsü feci şekilde can verdi! Korkunç olay
Motosiklet sürücüsü feci şekilde can verdi! Korkunç olay Şanlıurfa’da hafriyat kamyonu, kırmızı ışıkta duran sürücü Muhammed Ali Kaplan’ın (19) kullandığı motosiklete çarptı. Kaplan kaza yerinde hayatını kaybederken, kamyonun sürücüsü gözaltına alındı.
31.10.2023 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan yeniden AK Parti Genel Başkanı
Cumhurbaşkanı Erdoğan yeniden AK Parti Genel Başkanı Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti 4’üncü Olağanüstü Kongresi’nde delegeler tarafından kullanılan geçerli 1399 oyun tamamını alarak yeniden genel başkan seçildi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, "Büyük kongre seçim tutanağına göre 1402 oy kullanıldı. Geçerli oy sayısı 1399. Geçersiz oy sayısı 3. Cumhurbaşkanımız ve genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan, 1399 oyun tamamını alarak yeniden AK Parti Genel Başkanı olarak seçildi" dedi.
7.10.2023 Gündem
AK Parti'de yeni MKYK belli oldu! İşte isim isim tam liste
AK Parti'de yeni MKYK belli oldu! İşte isim isim tam liste AK Parti 4. Olağanüstü Büyük Kongresi, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla başlarken partiyi yerel seçimlere götürecek olan A takım kadrosu da belirlenecek. Öte yandan kongrede Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) listesi de belli oldu. Listede dikkat çeken isimler yer aldı.
7.10.2023 Gündem
Erdoğan'dan işçi, memur ve emeklilere mesaj: Müjdeler vermeye devam edeceğiz
Erdoğan'dan işçi, memur ve emeklilere mesaj: Müjdeler vermeye devam edeceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin büyük kongresinde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan: ''Emekli memurlarımızın maaşlarıyla ilgili bakanlığımız çalışmasını yapıyor. İlk Kabine toplantımızdan sonra yeni müjdemizi de inşallah emekli memurlarımıza açıklayacağız.'' dedi.
7.10.2023 Gündem
Uyuşturucu satışına 5 gözaltı! Polis şok baskını yaptı
Uyuşturucu satışına 5 gözaltı! Polis şok baskını yaptı Konya’da bir markete düzenlenen operasyonda uyuşturucu ele geçirildi. Uyuşturucu sattığı öne sürülen market sahibi, oğlu ve 3 arkadaşı gözaltına alındı.
29.08.2023 Yaşam
MİT'ten nokta operasyon: Gri listede aranan terörist etkisiz hale getirildi
MİT'ten nokta operasyon: Gri listede aranan terörist etkisiz hale getirildi MİT, PKK/KCK’nın Irak'ın kuzeyindeki sözde üst düzey yöneticilerinden, gri listede aranan Fehmi Öğmen ve 2 teröristi, Süleymaniye kırsalındaki operasyonla etkisiz hale getirdi.
8.06.2023 Gündem
Trafikte maganda dehşeti! Otomobilin aynasını ve camını kırdı
Trafikte maganda dehşeti! Otomobilin aynasını ve camını kırdı Haliç Köprüsü'nde başlayan yol verme tartışması Vatan Caddesi'ne kadar devam etti. Kendisine yol vermeyen sürücünün önünü kesen maganda küfürler yağdırarak otomobilin camını ve aynalarını kırdı. O anlar sürücü tarafından cep telefonu ile saniye saniye kaydedildi.
25.04.2023 Yaşam
Enkazda hatıralarını arıyor: Küçük bir fotoğraf bile bizim için servet olurdu
Enkazda hatıralarını arıyor: Küçük bir fotoğraf bile bizim için servet olurdu Hatay'da depremde evleri yıkılan Çayırcı ailesi, enkaz kaldırma çalışmaları sonrası kalıntılar arasında gözyaşlarıyla hatıralarını aradı. Depremde anılarının da yok olduğunu söyleyen Sabahat Çayırcı (40), "Eşyalarımıza denk gelemedik. Bulacağımız küçük bir fotoğraf bile servet olurdu. Canımız kurtuldu ama anılarımız, geçmişimiz gitti" dedi.
29.03.2023 Yaşam
Cumhurbaşkanlığı seçimi geçici aday listesi Resmi Gazete’de
Cumhurbaşkanlığı seçimi geçici aday listesi Resmi Gazete’de Cumhurbaşkanlığı seçimi geçici aday listesi Resmi Gazete’de yayımlandı.
27.03.2023 Gündem
İki güzellik merkezi arasında 'rekabet' savaşı: Nihat Doğan'a öldürtmek istemiş
İki güzellik merkezi arasında 'rekabet' savaşı: Nihat Doğan'a öldürtmek istemiş İstanbul'da iki güzellik merkezi sahibi arasındaki rekabet, 'silahlı tehdit' davasına dönüştü. Güzellik merkezlerinden birinin sahibi olan Alkan Yıldız, kendisini ölümle tehdit ettiğini iddia ettiği diğer merkezin sahibi Sevim A. hakkında suç duyurusunda bulundu. Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma sonunda Sevim A. hakkında, 'Sesli, yazılı ve görüntülü iletiyle hakaret', 'Birden fazla kişi tarafından silahla tehdit' ve 'Kişilerin huzur ve sükununu bozmak' suçlamalarından 3 yıl 1 aydan, 13 yıl 3 aya kadar hapis cezası istemiyle iddianame hazırlandı. İşte haberin detayları...
27.03.2023 Gündem
YSK, Cumhurbaşkanlığı adaylığı için 100 bin imza toplayan 11 ismin verilerini paylaştı
YSK, Cumhurbaşkanlığı adaylığı için 100 bin imza toplayan 11 ismin verilerini paylaştı YSK, Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri dolayısıyla cumhurbaşkanlığına adaylığını açıklayanlardan 11 isim için 100 bin imza sürecinin verilerini paylaştı. Muharrem İnce ve Sinan Oğan’ın Cumhurbaşkanlığı adaylığı kesinleşti.
26.03.2023 Gündem
Muharrem İnce,100 bin imzayı toplayarak cumhurbaşkanı adaylığı hakkı kazandı
Muharrem İnce,100 bin imzayı toplayarak cumhurbaşkanı adaylığı hakkı kazandı Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri çerçevesinde cumhurbaşkanlığına adaylığını açıklayan 10 isim için 100 bin imza süreci dördüncü gününde devam ediyor. Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, 100 bin imzayı 4'üncü günde aşarak 3'üncü Cumhurbaşkanı adayı oldu.
25.03.2023 Gündem
100 bin imzada 3'üncü gün! İşte 70 bini geçen tek isim
100 bin imzada 3'üncü gün! İşte 70 bini geçen tek isim Seçmenler tarafından belirlenecek cumhurbaşkanı adayları, imza toplama süresinin 3'üncü gününde de 100 bin imzaya ulaşamadı.
24.03.2023 Gündem
YSK, 100 bin imza süreci bilgilerini paylaştı
YSK, 100 bin imza süreci bilgilerini paylaştı Yüksek Seçim Kurulu (YSK) seçmenler tarafından aday gösterilmek istenen adayların 100 bin imza süreci hakkında bilgileri paylaştı.
23.03.2023 Gündem
YSK, Cumhurbaşkanı adaylarının ilk gün imza sonuçlarını açıkladı
YSK, Cumhurbaşkanı adaylarının ilk gün imza sonuçlarını açıkladı Seçmenler tarafından aday gösterilecek Cumhurbaşkanı adayları için imza toplama sürecinde ilk gün sonuçları açıklandı. 11 adayın 27 Mart'a kadar 100 bin imza toplaması gerekiyor.
22.03.2023 Gündem
YSK'dan seçimlerle ilgili yeni uygulama: Hangi aday ne kadar imza topladı?
YSK'dan seçimlerle ilgili yeni uygulama: Hangi aday ne kadar imza topladı? YSK Başkanı Ahmet Yener, "Bugün itibariyle il ve ilçe bazında anlık olarak hangi adaya ne kadar imza verildiğinin takibi mümkündür. Şeffaf bir ortam yaratmak amacıyla süreç takip edilebilir" dedi.
22.03.2023 Gündem
YSK kararını açıkladı: 11 aday seçmenler tarafından Cumhurbaşkanı adayı olarak gösterilebilecek
YSK kararını açıkladı: 11 aday seçmenler tarafından Cumhurbaşkanı adayı olarak gösterilebilecek Yüksek Seçim Kurulu (YSK), 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçiminde, başvuru yapan 11 adayın seçmenler tarafından Cumhurbaşkanı adayı gösterilebilmesine karar verdi.
21.03.2023 Gündem
Hz. Vahşi kimdir? Hz. Hamza’yı şehit eden Hazretti Vahşi’nin hikayesi nedir, Hz. Resul’un önüne çıkıp ne demiştir?
Hz. Vahşi kimdir? Hz. Hamza’yı şehit eden Hazretti Vahşi’nin hikayesi nedir, Hz. Resul’un önüne çıkıp ne demiştir? Ramazan ayının gelmesiyle Hz. Vahşi hakkında yapılan aramalar arttı. Peki, Hz. Vahşi kimdir, Hz. Vahşi’nin hikayesi nedir?
18.03.2023 Dini Bilgiler
Doktorlar arasında ‘hastayı uyandır’ kavgası! Dehşet veren olay
Doktorlar arasında ‘hastayı uyandır’ kavgası! Dehşet veren olay Balıkesir Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde doktorlar arasında çıkan kriz kavgaya dönüştü. Doktorlar arasında çıkan kavgada darbedilen anestezi asistanı Muhammed Ali Ertan ile Dr. İsmail Şayan arasında ameliyattan çıkan hastanın çabuk uyandırılması talebi nedeniyle tartışma yaşandı. Bu olaydan sonra ise dehşeti yaşadı...
26.01.2023 Yaşam
3 kişi kaçırıp 15 milyon lira istediler
3 kişi kaçırıp 15 milyon lira istediler Bursa’da, D.A.(23) ve D.A.(21) kardeşler ile ortakları M.A.K.’yi kaçıran 5 şüpheli rehin aldıkları küçük kardeşin hayatına karşılık ağabeyi ve ortağından 15 milyon TL fidye istedi. D.A. ile M.A.K. yol uygulaması yapan polis ekipleri tarafından, rehin alınan kardeş ise operasyonla kurtarıldı. Gözaltına alınan 5 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.
2.09.2022 Yaşam
Dünya ağır sıklet boks maçıyla tarihe geçecekti ama kaybetti! Gözyaşlarını tutamadı
Dünya ağır sıklet boks maçıyla tarihe geçecekti ama kaybetti! Gözyaşlarını tutamadı Tüm dünya Ukraynalı Oleksandr Usyk ile Büyük Britanyalı Anthony Joshua arasında gerçekleşen dünya ağır sıklet boks maçına kilitlendi. Suudi Arabistan'da oynanan dev maçı kaybeden boksör, Muhammed Ali’den sonra tarihe geçme fırsatını kaybetti. Öte yandan basın toplantısında gözyaşlarına hakim olamadı.
21.08.2022 Şampiy10

Benzer Haber Etiketleri

Muhammed Ali ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki muhammed ali haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.