Muhafız

Muhafız

Son dakika muhafız haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan muhafız ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını muhafız haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Muhafız

haberleri sayfasında son dakika yaşanan muhafız gelişmeleri de dahil olmak üzere 734 muhafız haberi bulunmuştur. Tüm muhafız haberleri aşağıda listelenmiştir.
Macron 'Büyükelçimiz rehin tutuluyor' demişti Nijer'in kovduğu Fransız Büyükelçi ülkeden ayrıldı
Macron 'Büyükelçimiz rehin tutuluyor' demişti Nijer'in kovduğu Fransız Büyükelçi ülkeden ayrıldı Afrika ülkelerinden Fransa'ya peş peşe darbeler gelmeye devam ediyor. En son Nijer'de askeri darbenin ardından ülkeden ayrılması istenen Fransa'nın Niamey Büyükelçisi Sylvain Itte, Nijer'den ayrıldı. Macron büyükelçisinin Nijer'den ayrılmayacağını açıklayıp diplomatlarını ülkede rehin tutuluduğunu belirtmişti.
27.09.2023 Dünya
Bakan Güler: Azerbaycan'ı desteklemeye devam ediyoruz
Bakan Güler: Azerbaycan'ı desteklemeye devam ediyoruz Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Kafkasya'daki istikrara büyük önem verdiklerini belirterek, "Bölgede bir an evvel kalıcı barışın tesis edilmesi için büyük gayret sarf ediyor, can kardeşimiz Azerbaycan'ı 'iki devlet, tek millet' anlayışıyla desteklemeye devam ediyoruz" dedi.
15.09.2023 Gündem
100. yıl marşını kim yazdı, İlker Kömürcü kimdir? 100. yıl marşı sözleri (Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlamaları kapsamında hazırlan özel marş)
100. yıl marşını kim yazdı, İlker Kömürcü kimdir? 100. yıl marşı sözleri (Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlamaları kapsamında hazırlan özel marş) İlker Kömürcü kimdir? 100. yıl marşını yazan kim? Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlamaları kapsamında hazırlanan özel marş, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde düzenlenen 30 Ağustos Zafer Bayramı programı töreni kapsamında Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası tarafından ilk defa icra edildi. Peki, İlker Kömürcü kimdir, 100. yıl marşını kim yazdı?
31.08.2023 Gündem
30 Ağustos Zafer Bayramı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye Yüzyılı vizyonumuzu hayata geçiriyoruz
30 Ağustos Zafer Bayramı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye Yüzyılı vizyonumuzu hayata geçiriyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Türkiye Yüzyılı vizyonumuzu devlet-millet el ele vererek büyük bir azim ve kararlılık içinde hayata geçiriyoruz. Ülkemizi hedefleri, milletimizi de asırlık hayalleri ile buluşturuncaya kadar gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz" dedi.
30.08.2023 Gündem
Nijer'deki Türk vatandaşları Türkiye'ye getirildi
Nijer'deki Türk vatandaşları Türkiye'ye getirildi Askeri darbe yönetimi tarafından hava sahası kapatılan Nijer'de mahsur kalan Türk vatandaşları, özel izinle gerçekleşen bir uçuşla Türkiye'ye getirildi.
9.08.2023 Gündem
Diyanet İşeri Başkanı Erbaş duyurdu! "İcazetnamesi olan hafızlarımızın sayısı 200 bin oldu"
Diyanet İşeri Başkanı Erbaş duyurdu! "İcazetnamesi olan hafızlarımızın sayısı 200 bin oldu" Kocaeli’de hafızlık ve icazet programına katılan Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, "2022 yılında 12 bin'e yakın hafızımız başarılı oldu ve icazetnamelerini aldı. Şu an itibariyle icazetnamesi olan hafızlarımızın sayısı 200 bin kadar oldu. Hafızlığını tamamlamış ancak icazetnamesini almamış 400 binden fazla öğrenci var. Bundan 15-20 sene önce bin öğrencisi olan bir fakültenin, şimdi 2 bin öğrencisi var. 3 bin 5 bin öğrencisi olan ilahiyat fakültelerimiz var" dedi.
29.07.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Filistin Devlet Başkanı Abbas'ı resmi törenle karşıladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Filistin Devlet Başkanı Abbas'ı resmi törenle karşıladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye’ye resmi ziyarette bulunan Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas’ı resmi törenle karşıladı.
25.07.2023 Gündem
Meksika’da bomba yüklü araç patladı: 5 kişi yaralandı
Meksika’da bomba yüklü araç patladı: 5 kişi yaralandı Meksika’da bomba yüklü bir aracın patlaması sonucu 5 ulusal muhafız yaralandı.
29.06.2023 Dünya
Çocuk ile bakıcısını tecavüz edip öldürdü! Dişlerindeki kelime kan dondurdu
Çocuk ile bakıcısını tecavüz edip öldürdü! Dişlerindeki kelime kan dondurdu 11 yaşındaki çocuk ve bakıcısına tecavüz edip öldürdü, 26 yıl yakalanmadı. Ölüm cezası aldığı duruşmada mahkeme salonu birbirine girdi, gülen caninin dişlerindeki detay şok etkisi yarattı.
28.06.2023 Dünya
6 yaşında bir kız çocuğu zannediyorlardı 'sosyopat cüce' olduğu ortaya çıktı! Kan donduran seri katil iddiası
6 yaşında bir kız çocuğu zannediyorlardı 'sosyopat cüce' olduğu ortaya çıktı! Kan donduran seri katil iddiası   Michael ve Kristina Barnett çifti evlat özlemlerini gidermek ve aile olmak için 6 yaşında bir kız çocuğunu evlat edindiler. Ancak 'küçük kızın' olağan dışı hareketleri gerçek kimliğinin ortaya çıkmasını sağladı. Sosyopat bir cüce olduğu anlaşılan Natalia hakkındaki yeni iddia kan donduran cinsten.
15.06.2023 Dünya
Yunanistan'dan dikkat çeken Türkiye analizi: Beşli Muhafız
Yunanistan'dan dikkat çeken Türkiye analizi: Beşli Muhafız Yeniden Cumhurbaşkanı seçilen Erdoğan'ın Türkiye Yüzyılı'nın Cumhurbaşkanı Yardımcısını ve Yeni Kabinesi'ni açıklamasının yankıları sürüyor. Dünya basının 'Erdoğan'ın A takımı' olarak tanıttığı yeni bakanlar ile ilgili Yunanistan'dan dikkat çeken bir analiz geldi.
15.06.2023 Dünya
Bakan Kirişci: 26 bin 982 geçici işçinin kadroya geçiş işlemleri başladı
Bakan Kirişci: 26 bin 982 geçici işçinin kadroya geçiş işlemleri başladı TARIM ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, geçici işçi statüsündeki çalışanların kadroya geçiş işlemlerinin başlatıldığını açıklayarak, "Bakanlığımız bünyesinde geçici statüde, işçi statüsünde çalışan 26 bin 982 kardeşimizin sürekli işçi kadrosuna geçişleri, iş ve işlemlerini de başlatmış bulunuyoruz" dedi.
28.04.2023 Ekonomi
Brunei Sultanı Ankara'da Cumhurbaşkanı Erdoğan resmi törenle karşıladı
Brunei Sultanı Ankara'da Cumhurbaşkanı Erdoğan resmi törenle karşıladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'ye resmi ziyarette bulunan Brunei Darusselam Sultanı Haji Hassanal Bolkiah Mu'izzaddin Waddaulah’ı resmi törenle karşıladı.
7.03.2023 Gündem
Huron Gölü nerede, hangi ülkede? Huron Gölü neresi?
Huron Gölü nerede, hangi ülkede? Huron Gölü neresi?  ABD ordusu, Michigan eyaletinde yer alan Huron Gölü üzerinde "tanımlanamayan uçan bir cismi" daha hedef alarak, son 8 günde 4 cismi düşürdüğünü bildirdi. Peki, Huron Gölü nerede, hangi ülkede? Huron Gölü neresi? 
13.02.2023 Dünya
Aşkı Memnu yeni Nihal kim olacak? 2023 Aşkı Memnu filmindeki Nihal’i Helin Kandemir mi canlandıracak, Helin Kandemir kimdir, kaç yaşında, nereli?
Aşkı Memnu yeni Nihal kim olacak? 2023 Aşkı Memnu filmindeki Nihal’i Helin Kandemir mi canlandıracak, Helin Kandemir kimdir, kaç yaşında, nereli? Aşkı Memnu yeni Nihal Helin Kandemir mi, Helin Kandemir kimdir, nereli, kaç yaşında, nereli? Türk dizi tarihinde yerini alan, yayınlandığı dönem kadar tekrarlarıyla da reyting rekorları kıran Aşk-ı Memnu’nun film versiyonu geliyor. Oyuncu kadrosu merak edilirken Nihal karakterini kimin oynayacağı belli oldu.
24.01.2023 Magazin
Ukrayna-Rusya arasında esir takası: 100 asker serbest bırakıldı
Ukrayna-Rusya arasında esir takası: 100 asker serbest bırakıldı Ukrayna Devlet Başkanlığı Ofisi Başkanı Andriy Yermak, Rusya ile yeni bir esir takası yapıldığını duyurarak, iki ülke arasında 50 Ukraynalı ve 50 Rus askerinin takas edildiğini açıkladı.
8.01.2023 Dünya
ABD, Kanada ve Meksika’da soğuk hava nedeniyle 57 kişi öldü
ABD, Kanada ve Meksika’da soğuk hava nedeniyle 57 kişi öldü Kuzey Amerika’yı kasıp kavuran kış fırtınası nedeniyle ABD, Kanada ve Meksika’da toplam 57 kişi hayatını kaybetti.
26.12.2022 Dünya
Çağatay Ulusoy yeni dizisi için imaj değiştirdi!
Çağatay Ulusoy yeni dizisi için imaj değiştirdi! Uzun süredir ekranlardan uzak kalan Çağatay Ulusoy, yeni dizisi için imaj yeniledi. Dizide bir jigoloyu canlandıracak olan Ulusoy'un yeni rolü için saçlarını uzatarak sakalını kesmesi dikkat çekti.
14.12.2022 Magazin
Rusya ile Ukrayna arasında 100 esir takas edildi
Rusya ile Ukrayna arasında 100 esir takas edildi Rusya ile Ukrayna arasında yapılan esir takasında Rusya 50, Ukrayna ise 50 askeri serbest bıraktı.
24.11.2022 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Küba Devlet Başkanı Bermudez’i resmi törenle karşıladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Küba Devlet Başkanı Bermudez’i resmi törenle karşıladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'ye resmi ziyarette bulunan Küba Devlet Başkanı Miguel Mario Diaz-Canel Bermudez’i resmi törenle karşıladı.
23.11.2022 Siyaset
Yüzlerce Avustralyalının kişisel verileri internette yayınlandı
Yüzlerce Avustralyalının kişisel verileri internette yayınlandı Bilgisayar korsanları, fidye yazılımla Avustralya’nın en büyük sağlık sigortası firması Medibank’tan geçen ay 9.7 milyon müşterinin kişisel verilerini çalmış ve karşılığında fidye istemişti. Fidye ödenmeyince bugün korsanlar, verilerin küçük bir bölümü olan yüzlerce kişinin sağlık ve kişisel verilerini internet üzerinden yayınladı.
9.11.2022 Dünya
6 Ekim tatil mi? İstanbul’un Kurtuluşu bugün okullar, kamu kuruluşları, işyerleri ve özel sektöre resmi tatil mi?
6 Ekim tatil mi? İstanbul’un Kurtuluşu bugün okullar, kamu kuruluşları, işyerleri ve özel sektöre resmi tatil mi? İstanbul'un Kurtuluşu'nun 99. yılı kutlanıyor. 13 Kasım 1918'de fiilen başlayan İstanbul'un işgali 4 yıl 10 ay 23 gün sürerek 6 Ekim 1923 tarihinde sona erdi. İşgalin sona erdiği 6 Ekim ise İstanbul'un kurtuluş olarak takvimlerdeki yerini aldı. Peki, 6 Ekim tatil mi? İstanbul’un Kurtuluşu bugün okullar, kamu kuruluşları, işyerleri ve özel sektöre resmi tatil mi?
6.10.2022 Gündem
6 Ekim ne günü? 6 Ekim bugün İstanbul'un Kurtuluşu mu, İstanbul’un Kurtuluşu hangi gün, ne zaman?
6 Ekim ne günü? 6 Ekim bugün İstanbul'un Kurtuluşu mu, İstanbul’un Kurtuluşu hangi gün, ne zaman? İstanbul’un kurtuluşunun 100. Yılı yaklaşırken “6 Ekim İstanbul'un Kurtuluşu mu, İstanbul’un Kurtuluşu hangi gün, ne zaman?” sorularına da yanıt aranmaya başlandı. İtilaf Devletleri tarafından 13 Kasım 1918'de fiilen işgal edilen İstanbul'un işgalden kurtuluşunun 99. yılı kutlanacak. 6 Ekim’de kamu kurum ve kuruluşları ise normal mesai saatlerinde hizmet vermeye devam edecek, okullar da açık olacak. Peki, 6 Ekim ne günü, İstanbul’un Kurtuluşu hangi gün?
6.10.2022 Gündem
İstanbul'un Kurtuluşu ne zaman, hangi gün ve tarihte, yarın mı? İstanbul'un kurtuluş tarihi ve günü!
İstanbul'un Kurtuluşu ne zaman, hangi gün ve tarihte, yarın mı? İstanbul'un kurtuluş tarihi ve günü! İtilaf Devletleri donanmaları 30 Ekim 1918'de imzalanan Mondros Ateşkes Antlaşması'na dayanarak, 13 Kasım 1918'de İstanbul’u işgal etti. 1923'te ise Şükrü Naili Paşa komutasındaki 3. Kolordu İstanbul'a girdi ve işgal resmen sonlandı. İtilaf Devletleri tarafından fiilen işgal edilen İstanbul'un işgalden kurtuluşunun 100. Yılı için az bir süre kaldı. Peki, İstanbul'un Kurtuluşu ne zaman, hangi gün ve tarihte, yarın mı? İstanbul'un kurtuluş tarihi ve günü!
5.10.2022 Gündem
6 Ekim resmi tatil mi? İstanbul’da okullar, üniversiteler, işyerleri 6 Ekim 2022 İstanbul’un Kurtuluşu tatil mi?
6 Ekim resmi tatil mi? İstanbul’da okullar, üniversiteler, işyerleri 6 Ekim 2022 İstanbul’un Kurtuluşu tatil mi? 6 Ekim tatil mi, İstanbul’un kurtuluşu okullar, üniversiteler, işyerleri tatil mi? 13 Kasım 1918'de İtilaf Devletleri tarafından fiilen işgal edilen İstanbul'un işgalden kurtuluşunun 99'uncu yılında resmi tatil olup olmadığı merak ediliyor. İstanbul'un kurtuluşu tarihi olan 6 Ekim’de kamu kurum ve kuruluşların normal mesai saatlerine devam edip etmeyeceği sorgulanıyor.
4.10.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Muhafız ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki muhafız haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.