Müge Dağıstanlı

Müge Dağıstanlı

Son dakika Müge Dağıstanlı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Müge Dağıstanlı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Müge Dağıstanlı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Müge Dağıstanlı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan müge dağıstanlı gelişmeleri de dahil olmak üzere 159 müge dağıstanlı haberi bulunmuştur. Tüm müge dağıstanlı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tanyeli hastalığını anlattı: Doktorlar zamanla yarıştığımı söylüyor
Tanyeli hastalığını anlattı: Doktorlar zamanla yarıştığımı söylüyor Geçtiğimiz sene kansere yakalanan Tanyeli, Müge Dağıstanlı ve Yelda Kırçuval'ın sunumuyla ekranlara gelen 'Aramızda Kalmasın' programına katıldı. Hastalığından ve yaşadıklarından bahseden Tanyeli'nin açıklamaları üzerine; Kırçuval gözyaşlarını tutamadı.
21.02.2024 Magazin
2.Sayfa sunucuları Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel ile ilgili yeni gelişme! Adliyeden poz verdiler
2.Sayfa sunucuları Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel ile ilgili yeni gelişme! Adliyeden poz verdiler Uzun yıllardır ekranlarda yer alan magazin programlarından '2.Sayfa'da geçtiğimiz günlerde beklenmedik bir ayrılık yaşandı. Yıllardır Müge Dağıstanlı Erdoğan ile program sunan Gülşen Yüksel Salt, ekranlara veda etti. Bu ayrılıkla birlikte '2.Sayfa programı da sona erdi. Ancak 2. Sayfa programı o günden beri gündemden düşmüyor. 2.Sayfa sunucuları Müge Dağıstanlı Erdoğan ile Gülşen Yüksel Salt haklarında ortaya atılan iddialarla ilgili adli süreci başlattı.
24.01.2024 Magazin
Gülşen Yüksel neden ayrıldı, Müge Gülşen 2. sayfa neden bitti?
Gülşen Yüksel neden ayrıldı, Müge Gülşen 2. sayfa neden bitti?   Uzun yıllardır ekranlarda yer alan magazin programlarından biri olan '2.Sayfa'da beklenmedik bir ayrılık yaşandı. Yıllardır Müge Dağıstanlı Erdoğan ile program sunan Gülşen Yüksel Salt, ekranlara veda etti. '2.Sayfa'nın da bittiği açıklanırken, Müge Dağıstanlı'nın yeni programı ve sunucu partneri de açıklandı. Peki, Gülşen Yüksel neden ayrıldı, Müge Gülşen 2. sayfa neden bitti?  
4.01.2024 Televizyon
Müge Dağıstanlı Aramızda Kalmasın ne zaman başlıyor? Müge ile Gülşen'in programı neden bitti?
Müge Dağıstanlı Aramızda Kalmasın ne zaman başlıyor? Müge ile Gülşen'in programı neden bitti? Müge ile Gülşen'in programı neden bitti sorusunun yanıtı merak ediliyor. TV8'de yayınlanan 2. sayfa programının bitişiyle birlikte yeni program Aramızda Kalmasın hakkında araştırmalar da başladı. Gülşen Yüksel'in neden 2. sayfadan ayrıldığı konusu henüz gündemdeyken Müge'yle Aramızda Kalmasın programınıon yayın tarihi de merak konusu oldu. Peki Gülşen Yüksel neden ayrıldı, ikinci sayfa neden bitti? İşte Aramızda Kalmasın yayın tarihi ve ayrıntılı bilgiler
2.01.2024 Televizyon
"2.Sayfa" bitti... Gülşen Yüksel ekranlara veda etti
"2.Sayfa" bitti... Gülşen Yüksel ekranlara veda etti Ekranların en uzun soluklu magazin programı olan 2.Sayfa'da şaşırtan bir ayrılık yaşandı. Müge Dağıstanlı ile Gülşen Yüksel bugün birlikte son kez izleyici karşısına çıktı.
29.12.2023 Magazin
Dilan Polat özlediği zaman çoraplarını kokluyordu! Ünlü popçu: Ergin dövüyordu benden yardım istemişti
Dilan Polat özlediği zaman çoraplarını kokluyordu! Ünlü popçu: Ergin dövüyordu benden yardım istemişti Dilan Polat ve Engin Polat çiftine ilişkin yeni detaylar ortaya çıkıyor. Demet Akalın, hakkında vergi kaçırma iddiasına ilişkin başlatılan soruşturma kapsamında tutuklanan Engin Polat'ın, bir dönem eşi Dilan Polat'a şiddet uyguladığını iddia etmişti. Çiftin avukatı Hüseyin Kaya'dan bu iddialara cevap gelirken, konu '2.Sayfa'da konuşuldu. Programın sunucularından Müge Dağıstanlı, Dilan Polat'ın çocukluk arkadaşının anlattığı bir olayı bir kez daha gündeme getirdi.
14.12.2023 Gündem
Dilan ve Engin Polat çifti cezaevinde öpüşmenin yolunu buldu! Şok eden detay
Dilan ve Engin Polat çifti cezaevinde öpüşmenin yolunu buldu! Şok eden detay Hakkında vergi kaçırma iddiasına ilişkin başlatılan soruşturma kapsamında tutuklanan Dilan Polat ile Engin Polat'ın avukatı Hüseyin Kaya, fenomen çiftin cezaevindeki ilginç 'buluşma' yöntemini anlattı. '2.Sayfa' sunucuları Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel, canlı yayında 'cezaevi romantizmi'ni masaya yatırdı.
7.12.2023 Gündem
49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar
49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar 49’uncusu düzenlenen “Pantene Altın Kelebek Ödülleri” sahiplerini buldu. Ödül töreni bu yıl ilk kez simultane işaret dili ve sesli betimleme ile ekrana geldi.
4.12.2023 Magazin
Ünlülerin bölüm başına aldıkları ücretler dudak uçuklattı!
Ünlülerin bölüm başına aldıkları ücretler dudak uçuklattı! Son dönemin popüler dizileri arasında yer alan Yalı Çapkını, Aile, Yargı, Benim Adım Farah ve Kızılcık Şerbeti’nin başrol oyuncularının yeni dönemde bölüm başına alacakları ücretler ortaya çıktı.
6.08.2023 Magazin
Ceylan estetiğin dozunu kaçırdı! 'Yüzünü hareket ettiremiyor'
Ceylan estetiğin dozunu kaçırdı! 'Yüzünü hareket ettiremiyor' Bir zamanların 'Küçük Ceylan'ı şarkıcı Ceylan Avcı yine değişimiyle gündemde. 2. Sayfa'da son hali gösterilen Ceylan'ı gören sunucular şoke oldu. Müge Dağıstanlı "Öyle bir dolgu var ki göz altından dudak altına kadar yüzünü hareket ettiremiyor" dedi.
18.04.2023 Magazin
'Sarı Bıyık'tan canlı yayında Gerçek Kesit: Eşim gelmeden çekin gidin!
'Sarı Bıyık'tan canlı yayında Gerçek Kesit: Eşim gelmeden çekin gidin! 'Sarı Bıyık' lakabıyla ünlenen Cahit Kaan Kaşıkçılar, '2. Sayfa' programında usta sanatçı Selahattin Alpay ve sunucular ile Gerçek Kesit dizisinden bir sahneyi canlandırdı. Canlı yayında sinirlenen bir babayı oynayan Kaşıkçılar, performansıyla herkesi güldürdü. Kaşıkçılar, çekim için tercih ettikleri bir evde, kadının eşinin eve gelmesiyle başına gelen trajikomik olayı anlattı.
10.03.2022 Magazin
Yeşim Salkım'ın yargılanmasına başlandı
Yeşim Salkım'ın yargılanmasına başlandı Magazin programı sunucuları Müge Dağıstanlı ile Gülşen Yüksel'in hakaret iddiasıyla şikayetçi olduğu şarkıcı Yeşim Salkım'ın yargılanmasına başlandı. İlk duruşmaya koronavirüs testi yaptırdığı gerekçesiyle katılmayan Yeşim Salkım bir sonraki celse dinlenecek. 
21.01.2022 Magazin
Yeşim Salkım'ın yargılanmasına başlandı
Yeşim Salkım'ın yargılanmasına başlandı Magazin programı sunucuları Müge Dağıstanlı ile Gülşen Yüksel'in hakaret iddiasıyla şikayetçi olduğu şarkıcı Yeşim Salkım'ın yargılanmasına başlandı. İlk duruşmaya koronavirüs testi yaptırdığı gerekçesiyle katılmayan Yeşim Salkım bir sonraki celse dinlenecek. 
16.12.2021 Magazin
Erkan Özarman canlı yayında kavga etti! 'Karşıma çıkardıklarınıza bakın'
Erkan Özarman canlı yayında kavga etti! 'Karşıma çıkardıklarınıza bakın' Best Model 2021 yarışmasının organizatörlüğünü yapan Erkan Özerman'ın yarışmacılara ahlaksız tekliflerde bulunduğu iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Hakkındaki iddiaların ortaya çıktığı 2. Sayfa programına konuk olan Erkan Özerman, canlı yayında sinirlerine hakim olamadı.
21.10.2021 Magazin
Erdinç Acar'dan 'İş insanını dövdü' iddiasına yanıt
Erdinç Acar'dan 'İş insanını dövdü' iddiasına yanıt Hande Demir, Bodrum tatilinde yolunu kesen M.Ö’yü, Erdinç Acar’a şikayet etti. Erdinç Acar, 'iş insanını dövdü' iddiasına yanıt verdi.
11.09.2020 Magazin
Nusret Gökçe dijitale geçti!
Nusret Gökçe dijitale geçti! Dünyada ‘tuz serpme’ hareketiyle meşhur olan Nusret Gökçe, restoranlara açılış izni verilince soluğu lokanta zincirinin Kapalıçarşı şubesinde aldı.
2.06.2020 Magazin
Gönül Yazar kimdir ve kaç yaşında? Eski sevgilisi Rüzgar Mağden kimdir? Gönül Yazar'dan tartışma yaratacak sözler!
Gönül Yazar kimdir ve kaç yaşında? Eski sevgilisi Rüzgar Mağden kimdir? Gönül Yazar'dan tartışma yaratacak sözler! Bir döneme damga vuran Gönül Yazar yönetmen Rüzgar Mağden ile olan birlikteliği ile gündemden düşmüyor. Evlilikleri, söylemleri ve dillere destan güzelliği ile bir döneme damga vuran gazino sahnelerinin yaşayan efsanesi " Taş Bebek" lakabıyla Gönül Yazar 21 yıl sonra kalbinin kapılarını Rüzgar Mağden’e açmıştı. Kanal D'nin sevilen magazin programı Müge ve Gülşen'de çıkan Gönül Yazar'ın yönetmen Rüzgar Mağden'den ayrıldığı haberleri ve Gönül Yazar'ın polemik yaratacak sözleri magazin gündemine bomba gibi düştü. Magazin takipçileri internette sıklıkla Gönül Yazar kimdir ve kaç yaşında? Gönül Yazar’ın eski sevgilisi Rüzgar Mağden kimdir, kaç yaşında? sorularını aratıyor. İşte Gönül Yazar ve eski sevgilisi Rüzgar Mağden hakkında merak edilenler…
16.05.2020 Gündem
Temizlik Burak'ın ütü Fahriye'nin!
Temizlik Burak'ın ütü Fahriye'nin! Corona virüs salgını nedeniyle evde kalan ünlü çiftlerden Burak Özçivit ve Fahriye Evcen çifti evde iş bölümü yapmış.
1.04.2020 Magazin
Yasemin Özilhan setlere dönüyor
Yasemin Özilhan setlere dönüyor 2002'de başlayıp İzzet Özilhan ile evlenmesiyle 2011'de mesleği bırakan Yasemin Özilhan setlere tekrar dönmeyeceğini açıklamıştı. Özilhan fikrini değiştirdi.
20.02.2020 Magazin
Ne yaptın Özge!
Ne yaptın Özge! Özge Özpirinçci geçen hafta ünlülerin akın ettiği Özgür Masur’un defilesine mini bir elbiseyle katıldı.
9.02.2020 Magazin
Serenay Sarıkaya kampa girdi!
Serenay Sarıkaya kampa girdi! Serenay Sarıkaya'nın ‘Acıların Kadını’ lakabıyla tanınan Bergen rolünde olacağı filmin senaryosu tamamlandı. Sarıkaya, henüz 30 yaşındayken boşandığı eşi tarafından öldürülen Bergen'i canlandırmak için kampa girdi.
29.01.2020 Magazin
Ajda Pekkan neden ağladı?
Ajda Pekkan neden ağladı? Süperstar Ajda Pekkan, 3 ay sonra çıkacak 10 şarkılık albümünün okumaları için girdiği stüdyoda gözyaşlarına boğulmuş.
23.01.2020 Magazin
Bu ayrılık zayıflatıyor!
Bu ayrılık zayıflatıyor! 2 ay önce ilişkilerini noktalayan Cem Yılmaz ve Defne Samyeli'ye ayrılık yaramadı.
22.12.2019 Magazin
Burcu Esmersoy'la Berk Suyabatmaz hakkında şok iddia!
Burcu Esmersoy'la Berk Suyabatmaz hakkında şok iddia! Berk Suyabatmaz’la eylülde boşanan Burcu Esmersoy’la ilgili şok iddia: ‘Yabancı bir güzelin fotoğraflarıyla sahte hesap açtı. Berk’e yazdı. Eşi de bu güzelle samimi konuşmalar yapınca boşandı’.
10.12.2019 Magazin
Şahan Gökbakar 35 kiloyu nasıl verdi?
Şahan Gökbakar 35 kiloyu nasıl verdi? Komedyen Şahan Gökbakar, 100 kilonun üzerine çıkınca eşi Selin Gökbakar’ın desteğiyle ketojonik diyete başlamıştı, bir yılda 35 kilo vermeyi başardı.
6.12.2019 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Müge Dağıstanlı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki müge dağıstanlı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.