Müge Anlı canlı yayında patladı!
Müge Anlı canlı yayında patladı! Sunucu Müge Anlı, canlı yayında 'ablasının kocası, iş yaptığı adam, evi satan, evi alan'la yakınlaşan kadına tepki gösterdi.
12.12.2019 Magazin
Özgecan Aslan'ın babası ilk kez Müge Anlı'ya konuştu
Özgecan Aslan'ın babası ilk kez Müge Anlı'ya konuştu Özgecan Aslan'ın tüm Türkiye'yi yasa boğan vahşice öldürülmesinin ardından Ozgecan Aslan'ın ailesi Müge Anlı'ya yaşadıkları derin üzüntüyü anlattı.
16.02.2015 Haber
Müge Anlı canlı yayında sinir krizi geçirdi
Müge Anlı canlı yayında sinir krizi geçirdi Ünlü sunucu Müge Anlı canlı yayında çıldırdı. Elindeki nottaki bilgilerin eksik ve yanlış olduğunu ileri süren Anlı rejiye patladı. Zaman zaman sinirlerine hakim olamayan Anlı gülmeye başladı. İşte canlı yayındaki o gergin anlar
11.12.2014 Sinema-Dizi
Müge Anlı'da yayın kestiren kavga
Müge Anlı'da yayın kestiren kavga Müge Anlı ile Tatlı Sert programında kızını arayan bir anne, kızının kaybıyla ile bağlantısı olduğu iddia edilen akrabasına canlı yayında saldırınca yayın kesildi.
3.12.2014 Sinema-Dizi
Kızını bulan anne-babaya büyük şok!
Kızını bulan anne-babaya büyük şok! Ailenin yardımına koşan Müge Anlı, müjdeli haberi ise bugün verdi. Müge Anlı'nın 'kızınızı bulduk ' sözlerini duyan aile sevinç çığlıkları attı. Acılı anne daha sonra aldığı haberle adate yıkıldı. Kızıyla yapılan konuşmayı ekranda izleyen ve gerçeği ögrenen annenin başından kaynar sular döküldü.
1.12.2014 Sinema-Dizi
Müge Ökten'den ağlatan şarkı
Müge Ökten'den ağlatan şarkı Yarışmaya dahil olan konuk yarışmacı ise bu kez sesiyle ekrana kilitleri. Hayli güzel bir sesi ve etkili bir yorumu olan konuk yarışmacı Müge Ökten yarışmacıları ağlattı.
19.11.2014 Sinema-Dizi
"Babam bizi taciz etti" diyen 2 kız kardeşten olay iddia!
"Babam bizi taciz etti" diyen 2 kız kardeşten olay iddia! Müge Anlı'nın bugünkü bölümünde, temizlik işçisi olarak çalışan annesi Hanife Turan'a yardım ederken bir anda kayıplara karışan 14 yaşındaki Reyhan Turan ile ilgili ortaya atılan ilginç iddia izleyenleri şaşkına çevirdi.
12.11.2014 Sinema-Dizi
Müge Anlı'da şok: Dayımla kaçtım!
Müge Anlı'da şok: Dayımla kaçtım! Müge Anlı, İstanbul'da kaybolan ve 7 aydır haber alınamayan Leyla Akbulut'u telefona bağlayıp ailesiyle konuşturdu. Anlı'nın olayı sorgulaması üzerine kendisini kimsenin kaçırmadığını, dayısıyla beraber kaçtığını iddia eden Leyla, seyircileri şaşırttı. Müge Anlı'nın "Kadın sığınma evine yerleşmek ister misin?" sorusu üzerine ise mutlu olduğunu, dönmek istemediğini söyleyen Leyla, ailesini hayal kırıklığına uğrattı.
3.11.2014 Sinema-Dizi
Survivor'da elenen isim kim oldu?
Survivor'da elenen isim kim oldu? Survivor Ünlüler Gönüllüler'de bu hafta adaya sürpriz bir isim veda etti.
21.05.2014 Magazin
Müge Anlı, bu haberi alınca gözyaşlarına hakim olamadı..
Müge Anlı, bu haberi alınca gözyaşlarına hakim olamadı.. Manisa'nın Akhisar ilçesinde 4 gün önce kaybolan 9 yaşındaki Umut Zambak'ın cesedi, Akhisar İstasyonu'ndaki su kuyusunda bulundu. Haberi canlı yayında alan Müge Anlı ise gözyaşlarını hakim olamadı. İşte o anlar…
29.04.2014 Haber
Müge Anlı kendini aştı!
Müge Anlı kendini aştı! Müge Anlı, programında, cinayet dosyalarını aydınlatmaya ve kayıpları bulunmaya devam ediyor.
22.01.2014 Sinema-Dizi
Müge Anlı'nın bu açıklaması tepki gördü...
Müge Anlı'nın bu açıklaması tepki gördü... Müge Anlı programında hayverseverlikle ilgili yaptığı açıklama tepki gördü. Anlı'nın, 'Sokakta köpekler olur mu? Hayvanseverlikle ilgisi yok bunun. Dünyanın hiçbir yerinde yok böyle bir durum' açıklaması tepki aldı...
21.01.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri