Mudurnu

Mudurnu

Son dakika mudurnu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan mudurnu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını mudurnu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mudurnu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mudurnu gelişmeleri de dahil olmak üzere 259 mudurnu haberi bulunmuştur. Tüm mudurnu haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstanbul Valiliği'nden 1 Mayıs kararı! Ulaşımda kısıtlama olacak
İstanbul Valiliği'nden 1 Mayıs kararı! Ulaşımda kısıtlama olacak İstanbul Valiliği 1 Mayıs'ta toplu ulaşıma kısıtlama getirildiğini açıkladı. Kapatılacak yollarda kısıtlama 04.00'te, deniz ve raylı sistem ulaşımındaki kısıtlamalar kısıtlamalar 05.30'ta başlayacak.
30.04.2024 Gündem
Bolu'da feci kaza! 11'i öğrenci 15 kişi yaralı
Bolu'da feci kaza! 11'i öğrenci 15 kişi yaralı Bolu'nun Mudurnu ilçesinde 2 minibüsün kafa kafaya çarpıştığı kazada 11'i üniversite öğrencisi 15 kişi yaralandı.
21.04.2024 Gündem
Unutulmaya yüz tutan mesleklere girdi! Aylık 30 bin lira maaşı var ama kimse yapmak istemiyor
Unutulmaya yüz tutan mesleklere girdi! Aylık 30 bin lira maaşı var ama kimse yapmak istemiyor Bolu’nun Mudurnu ilçesinde Ramazan ayında sofraların vazgeçilmezi olan pideleri yapan 28 yıllık usta Feridun Yaşayan, “Şu anda bu mesleğe hiç heves eden yok. Yeni nesil çalışmak istemiyor. Fırın ustasının günlük maaşı bin lira civarında. Aylık 30 bin lira yapıyor” dedi.
4.04.2024 Gündem
Hakkari’deki deprem sonrası ilk açıklama! Bu kuşak çok sıkıştı
Hakkari’deki deprem sonrası ilk açıklama! Bu kuşak çok sıkıştı Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde saat 07.36'da 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin ardından Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, 6 Şubat depremlerine dikkat çekerek uyardı.
11.02.2024 Gündem
MHP 55 başkan adayını daha açıkladı
MHP 55 başkan adayını daha açıkladı MHP, 2 büyükşehir ilçesi ve 53 belde olmak üzere 55 belediye başkan adayını daha açıkladı.
26.01.2024 Gündem
MHP 2 il, 53 ilçede 55 adayını daha açıkladı
MHP 2 il, 53 ilçede 55 adayını daha açıkladı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), 2'si il 53'ü ilçe olmak üzere 55 adayını daha açıkladı. Kilis Belediye Başkan adayı Hasan Kara ve Uşak Belediye Başkan adayı Sezer Ateş oldu. İşte MHP'nin açıkladığı isimler...
17.01.2024 Gündem
Fırtına ortalığı birbirine kattı, onlarca ağaç devrildi
Fırtına ortalığı birbirine kattı, onlarca ağaç devrildi Bolu’nun Mudurnu ilçesinin yüksek kesimlerinde etkili olan rüzgar nedeniyle birçok ağaç devrildi.
25.12.2023 Gündem
Para taşıyan zırhlı araç devrildi
Para taşıyan zırhlı araç devrildi Bolu’nun Mudurnu ilçesinde zırhlı para nakil aracı gizli buzlanma nedeniyle kontrolden çıkarak devrildi.
21.12.2023 Gündem
5 Kasım maraton nedeniyle kapalı yollar! Maraton saat kaçta, nerede? Maraton koşusunda hangi yollar yollar?
5 Kasım maraton nedeniyle kapalı yollar! Maraton saat kaçta, nerede? Maraton koşusunda hangi yollar yollar? İstanbul'da pazar günü düzenlenecek 45. İstanbul Maratonu dolayısıyla bazı yollar araç trafiğine kapatılacak. Peki, Maraton saat kaçta, nerede? Maraton koşusunda hangi yollar yollar? 5 Kasım maraton nedeniyle kapalı yollar…
4.11.2023 Gündem
İstanbul'dan Ankara'ya 'Orta Anadolu Otoyolu' geliyor! Alternatif olacak
İstanbul'dan Ankara'ya 'Orta Anadolu Otoyolu' geliyor! Alternatif olacak İstanbul-Ankara otoyolunda artan yoğunluk yeni otoyol projesiyle aşılacak. Adı “Orta Anadolu Otoyolu” olacak 225 kilometrelik yol, Sakarya’nın Akyazı ilçesiyle Ankara arasında inşa edilecek. Yol, bittiğinde Kuzey Marmara Otoyolu ile Niğde Otoyolu’na bağlanmış olacak.
29.08.2023 Ekonomi
Bolu'da orman yangını! Çok sayıda ekip sevk edildi
Bolu'da orman yangını! Çok sayıda ekip sevk edildi Bolu’nun Mudurnu ilçesinde ormanlık alanda henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Bölgeye 2 helikopter ve çok sayıda arazöz sevk edildi.
17.08.2023 Gündem
Bolu Mudurnu esrarengiz kazı! Bolu Mudurnu kazı çalışmaları bitti mi? Mudurnu kazısında ne bulundu, Mudurnu’da ne aranıyor? Bolu gizemli kazıda son durum
Bolu Mudurnu esrarengiz kazı! Bolu Mudurnu kazı çalışmaları bitti mi? Mudurnu kazısında ne bulundu, Mudurnu’da ne aranıyor? Bolu gizemli kazıda son durum Bolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından gizli yürütülen adli soruşturma çerçevesinde Mudurnu ilçesine bağlı Kovucak köyünde Nisan ayında iş makinesiyle kazı çalışması başlatıldı. Bolu’da esrarengiz kazı olarak adlandırılan, kaza çalışması ile ilgili detaylar merak ediliyor. Alana ev sahibi çiftin dahi yaklaştırılmadığı iddia edilirken, büyük bir gizlilikle devam eden kazıda son durum sorgulanıyor. Peki, Bolu Mudurnu esrarengiz kazı nedir, Bolu Mudurnu kazı çalışmaları bitti mi? Mudurnu kazısında ne bulundu, Mudurnu’da ne aranıyor?
29.07.2023 Gündem
Bolu'daki gizemli kazıda yeni gelişme: Çok büyük hazine var
Bolu'daki gizemli kazıda yeni gelişme: Çok büyük hazine var Bolu'nun Mudurnu ilçesine bağlı Kovucak köyünde Sıtkı Toy’a ait arazide Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla 3 aydır yürütülen kazı çalışmasıyla ilgili bölgede çobanlık yapan vatandaş İHA’ya konuştu. İşte detaylar...
29.07.2023 Gündem
Bolu’da esrarengiz kazı; Zonguldak’tan maden işçileri getirildi
Bolu’da esrarengiz kazı; Zonguldak’tan maden işçileri getirildi Bolu'nun Mudurnu ilçesine bağlı Kovucak köyünde, yaşlı bir çifte ait arazide Cumhuriyet Başsavcılığı’nın adli soruşturma talimatıyla 3 aydır kazı yapılıyor. Türkiye Taşkömürü Kurumu Zonguldak Üzülmez Müessese Müdürlüğü’nden getirilen 15 madenci tarafından yerin metrelerce altında yapılan ve büyük gizlilik içerisinde yürütülen esrarengiz kazıda ne arandığıyla ilgili bilgi verilmiyor.
28.07.2023 Gündem
Ormana düşen yıldırım yangın çıkardı: Ekipler sevk edildi!
Ormana düşen yıldırım yangın çıkardı: Ekipler sevk edildi! Bolu'nun Göynük ilçesinde dün akşam saatlerinde yıldırım düşmesi sonucu orman yangını çıktı. Alevler kontrol altına alınırken, bölgede helikopterlerle müdahale sürüyor.
28.07.2023 Yaşam
Namaza gelmedikleri için soğuk suya atılmışlardı: Güzel bir ders aldık
Namaza gelmedikleri için soğuk suya atılmışlardı: Güzel bir ders aldık Bolu'nun Mudurnu ilçesinde köy muhtarının bayram namazına gelmeyenlere yaptığı sulu şaka sosyal medyada büyük ilgi gördü. Namaza gitmediği için soğuk suya atılan vatandaşlardan Mehmet Baylan, "Muhtar çok iyi düşünmüş, yapılan etkinlik çok güzeldi. Güzel bir ders almış olduk. Sıcak yataktan soğuk suya atılmak da güzel" dedi.
2.07.2023 Yaşam
Bayram namazına gelmeyenleri köyün çeşmesine attılar
Bayram namazına gelmeyenleri köyün çeşmesine attılar Bolu'nun Mudurnu ilçesi Munduşlar köyü muhtarının, bayram namazına gelemeyenlere yaptığı “sulu şaka” görenleri kahkahaya boğdu. Buz gibi suya girmek istemeyip kaçanların yakalanma anları renkli görüntüler oluşturdu.
29.06.2023 Yaşam
Bayram namazına gelmeyenleri suya attılar
Bayram namazına gelmeyenleri suya attılar Bolu'nun Mudurnu ilçesi Munduşlar köyü muhtarının, bayram namazına gelemeyenlere yaptığı “sulu şaka” görenleri kahkahaya boğdu.
29.06.2023 Yaşam
Arabanın motorundan çıkan 2 metrelik yılan hem şaşırttı hem de korkuttu
Arabanın motorundan çıkan 2 metrelik yılan hem şaşırttı hem de korkuttu Bolu'nun Mudurnu ilçesinde park halindeki otomobilin motor kısmına giren yaklaşık 2 metrelik yılan, itfaiye ekiplerinin uzun uğraşları neticesinde çıkarıldı. Aracının başına geldiğinde gördüğü manzara karşısında panik olan Elif Alemdar, "Arabanın önünde sallanıyordu, korktuk" dedi.
8.06.2023 Yaşam
Bolu canlı seçim sonuçları 2023: 14 Mayıs Bolu Cumhurbaşkanı, milletvekili seçim sonucu ve parti oy oranları... Bolu hangi parti kazandı?
Bolu canlı seçim sonuçları 2023: 14 Mayıs Bolu Cumhurbaşkanı, milletvekili seçim sonucu ve parti oy oranları... Bolu hangi parti kazandı? Bolu seçim sonuçları 2023, 14 Mayıs Cumhurbaşkanı ve milletvekili seçim sonuçlarıyla birlikte açıklanacak. gazetavatan.com seçim sayfasında yer alacak açılan sandık sayısı, partilen oy oranları ve Cumhurbaşkanı oy sayıları canlı olarak yer alacak. Recep Tayyip Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu, Sinan Oğan'ın aldıkları oy sayıları Bolu seçim sonuçlarıyla birlikte açıklanacak. Oy verme işleminin bitmesi ve seçim yasaklarının kalkmasıyla birlikte Bolu ilçe seçim sonuçları da açıklanacak. Peki Bolu hangi parti kazandı? Bolu canlı açılan sandık sayısı ve parti oy oranları...
14.05.2023 Gündem
Afet bölgesinden gelen öğrenciler için kampta eğitim
Afet bölgesinden gelen öğrenciler için kampta eğitim Mudurnu Kaymakamlığı ve Bolu İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliği ile afet bölgesinden Bolu'ya gelen misafir öğrencilere, Anakamp'ta gönüllü öğretmenler tarafından eğitim veriliyor.
13.03.2023 Eğitim
Cumhurbaşkanı Erdoğan afet bölgesinde: 1999 depreminden 3 kat daha büyük
Cumhurbaşkanı Erdoğan afet bölgesinde: 1999 depreminden 3 kat daha büyük Cumhurbaşkanı Erdoğan, Diyarbakır'da Kayapınar Selahahattin Eyyübi Kent Meydanı Çadır Kenti ziyaret etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Diyarbakır'ın ardından Şanlıurfa'ya geçti. Erdoğan burada yaptığı açıklamada, "Ülkemizin yakın hafızasındaki en büyük felaket olan 1999 depreminden 3 kat daha büyük 3 kat daha yıkıcı. 1939 Erzincan depreminden de çok daha geniş bir alanda afet olarak hesaplanmaktadır. Büyüklükleri 7'nin üzerinde olan Çankırı, Çanakkale Gerede, Varto, Mudurnu, Muradiye depremleriyle bu depremin yıkıcılığıyla mukayese etmek mümkün değildir." dedi.
11.02.2023 Gündem
Şato villaların sahibi, 'hemen depremzedeler için aç' tepkilerine cevap verdi: Burada kalınmaz
Şato villaların sahibi, 'hemen depremzedeler için aç' tepkilerine cevap verdi: Burada kalınmaz Bolu'nun Mudurnu ilçesinde yapımı yılan hikayesine dönen şatoyu andıran villaların, sosyal medyada depremzedelerin barınmasına açılması talep edilirken, firmanın yönetim kurulu başkanı Mehmet Yerdelen’den açıklama geldi. 580 villanın tamamlanması için 500-600 milyon lira gerektiğini belirten tepkilere bu sözlerle cevap verdi.
11.02.2023 Gündem
'EYT'den emekli oldum' deyip pazarda indirim yaptı: Ne alırsan 5 lira
'EYT'den emekli oldum' deyip pazarda indirim yaptı: Ne alırsan 5 lira Bolu'nun Mudurnu ilçesinde kurulan pazarda tezgah açan esnaf, geçtiğimiz hafta "EYT'den emekli oldum" diyerek tüm ürünlerini 5 liradan satmıştı. Esnaf, 25 Mart'ta ilk emekli maaşını alacağını belirterek, bir kamyon dolusu ürünü yeniden 5 liradan satacağını söyledi.
5.02.2023 Gündem
"Emekli oldum" dedi, tüm ürünlerini 5 liradan sattı
"Emekli oldum" dedi, tüm ürünlerini 5 liradan sattı Bolu'nun Mudurnu ilçesinde kurulan pazarda tezgah açan esnaf, "EYT'den emekli oldum" diyerek tüm ürünlerini 5 liradan sattı.
5.02.2023 Haber

Benzer Haber Etiketleri

Mudurnu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mudurnu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.