Moussa Sow

Moussa Sow

Son dakika Moussa Sow haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Moussa Sow ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Moussa Sow haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Moussa Sow

haberleri sayfasında son dakika yaşanan moussa sow gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.022 moussa sow haberi bulunmuştur. Tüm moussa sow haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fenerbahçe Joao Pedro'nun yerini hemen doldurdu! 7 milyon euro'luk flaş teklif
Fenerbahçe Joao Pedro'nun yerini hemen doldurdu! 7 milyon euro'luk flaş teklif Joao Pedro'yu Gremio'ya göndermeye hazırlanan Fenerbahçe aradığı hücum oyuncusunu buldu. Stili ve tarzıyla Moussa Sow'u andıran Gambiyalı yıldız için 10 milyon euro gözden çıkarılırken, bu transfer için Başkan Ali Koç'un Serie A temsilcileriyle masaya oturduğu bildirildi.
1.08.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe'den 9.transfer! İsmail Kartal'ın yeni Moussa Sow'u olacak
Fenerbahçe'den 9.transfer! İsmail Kartal'ın yeni Moussa Sow'u olacak Transfer çalışmalarına tam gaz devam eden ve son olarak Bartuğ Elmaz ile Becao'yu KAP'a bildiren Fenerbahçe 9.bombasını patlamak üzere... Başkan Ali Koç'un yeni Moussa Sow olarak görülen 30 yaşındaki kanat forvetle prensip anlaşmasına vardığı belirtilirken, İsmail Kartal'ın da bu transfere onay verdiği kaydedildi.
21.07.2023 Fenerbahçe
Moussa Sow dünyaca ünlü yıldızı Fenerbahçe'ye getiriyor! Ali Koç 'evet' derse...
Moussa Sow dünyaca ünlü yıldızı Fenerbahçe'ye getiriyor! Ali Koç 'evet' derse... Wilfried Zaha'nın ağabeyi Herve Zaha'yı Şükrü Saraçoğlu'na getirerek taraftarlarını ayağa kaldıran Fenerbahçe yönetimi bir dünya yıldızını daha gündemine aldı. Sarı Lacivertli kulübün eski futbolcularından Moussa Sow'un devrede olduğu süper star için görüşmelere başlanırken, Ali Koç'un evet demesi halinde 31 yaşındaki forvetin çubuklu formayı giyemeye hazır olduğu ifade edildi.
20.05.2023 Fenerbahçe
Moussa Sow'a canlı yayında söylemişti! Eden Hazard'd flaş gelişme
Moussa Sow'a canlı yayında söylemişti! Eden Hazard'd flaş gelişme Fenerbahçe haberleri... 2014'te düzenlenen Soma Kupası'nda Moussa Sow'un 'Fenerbahçe'ye gelecek misin?' sorusuna 'Elbet mutlaka bir gün o formayı giymek isterim' yanıtını veren Eden Hazard'da flaş bir gelişme yaşanırken, Ali Koç'un dünyaca ünlü yıldız için görüşmelere başladığı bildirildi.
31.03.2023 Fenerbahçe
'100 maçta 68 gol attım Ronaldo ve Messi'nin istatistiklerine yakın rakamlarım var'
'100 maçta 68 gol attım Ronaldo ve Messi'nin istatistiklerine yakın rakamlarım var' Daha önce Kasımpaşa ve Galatasaray forması giyen şimdilerde ise Fatih Karagümrük'ten oynayan Diagne "100 maç ortalamada, 68 gol attım. Dünyadaki en büyük santrforların, Messi, Ronaldo gibi oyuncuların yaptığı istatistiklere yakın bir istatistik yaptım." ifadelerini kullandı.
4 yıl sonra aranılan golcü bulundu! Yeni Moussa Sow 7 milyon euro'ya F.Bahçe'ye geliyor
4 yıl sonra aranılan golcü bulundu! Yeni Moussa Sow 7 milyon euro'ya F.Bahçe'ye geliyor Görev aldığı 4 yıllık süreç içerisinde bir türlü aranılan golcüyü bulamayan Ali Koç bu sefer turnayı gözünden vurmak üzere. Samatta ve Berisha'yla yollarını ayırmak için çalışmalara devam eden Sarı Lacivertli yönetimin Jorge Jesus'a 'Yeni Moussa Sow'u' hediye edecekleri öğrenilirken, 26 yaşındaki Fransız forvetin 7 milyon euro karşılığında transferi mümkün olduğu bildirildi.
3.08.2022 Fenerbahçe
Kim Min Jae transfer bedeli ne kadar, Napoli’ye ne kadara gitti? Kim Min Jae Napoli sözleşmesi
Kim Min Jae transfer bedeli ne kadar, Napoli’ye ne kadara gitti? Kim Min Jae Napoli sözleşmesi Fenerbahçe, Güney Koreli futbolcusu Fenerbahçe, Kim Min Jae transferi için Napoli ile anlaşmaya varıldığını KAP'a bildirdi ve transferin maddi detayları da paylaşıldı. Peki, Kim Min Jae Napoli’ye ne kadara gitti? Kim Min Jae kaça satıldı? İşte Kim Min Jae transfer bedeli ve Napoli sözleşmesi…
27.07.2022 Şampiy10
Fenerbahçe'de son dakika! Plea, Mariano Diaz, Sörloth derken Jorge Jesu'a 'Yeni Moussa Sow'
Fenerbahçe'de son dakika! Plea, Mariano Diaz, Sörloth derken Jorge Jesu'a 'Yeni Moussa Sow' Alassane Plae, Mariano Diaz, Sörloth gibi golcülerle ilgilenmesine rağmen henüz taraftarların beklediği o adımı atamayan Fenerbahçe yönetimi rotasını Premier Lig'e çevirdi. Berisha ve Samatta gibi futbolculara veda etmeye hazırlanan Ali Koç'un 'Yeni Moussa Sow'u' bulduğu anlaşılırken, Sarı Lacivertli yönetimin 26 yaşındaki golcü için masaya oturduğu bildirildi.
22.07.2022 Fenerbahçe
Ali Koç'tan Jorge Jesus'a 'Yeni Moussa Sow' Piyasa değeri 9 milyon euro
Ali Koç'tan Jorge Jesus'a 'Yeni Moussa Sow' Piyasa değeri 9 milyon euro Golcü arayışlarına devam eden ve Sörloth, Plea, Mariano Diaz gibi forvetlerle ilgilenen Fenerbahçe yaklaşık 1 ay önce gündemine aldığı Burkina Fasolu yıldızı yeniden masaya yatırdı. Şu anda piyasa değeri 9 milyon euro olan 21 yaşındaki futbolcunun stilinin Moussa Sow'a benzetilmesi ise sarı lacivertli taraftarlarda heyecan yarattı.
15.07.2022 Fenerbahçe
Durdu durdu 'Yeni Moussa Sow'u' buldu! 1 maçta 5 gol atan yıldız forvet geliyor
Durdu durdu 'Yeni Moussa Sow'u' buldu! 1 maçta 5 gol atan yıldız forvet geliyor Serdar Dursun ve Berisha'yı gelecek sezon birinci forvet olarak düşünmeyen Jorge Jesus yeni golcüsünü buldu. Hücum hattının hemen hemen her bölgesinde oynayan 21 yaşındaki yırtıcı santraforun 'Moussa Sow'a' benzetilmesinin yanı sıra oyuncunun 2020-21 sezonunda 29 maçta 10 gol 9 asistlik performansı sarı lacivertli camiada memnuniyetle karşılandı.
19.06.2022 Fenerbahçe
'Hazard bir gün Fenerbahçe için oynayacağına söz verdi'
'Hazard bir gün Fenerbahçe için oynayacağına söz verdi' Aziz Yıldırım döneminde Fenerbahçe'nin genel menajerliğini yapan Hasan Çetinkaya 'Hazard bir gün Fenerbahçe için oynayacağına söz verdi' ifadelerini kullandı.
3.12.2021 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de farklı 11 ve sistem kaosu
Fenerbahçe'de farklı 11 ve sistem kaosu Fenerbahçe'de Vitor Pereira'nın her maça farklı 11'le çıkması ve henüz sistemini oturtamaması camianın tepkisini çekiyor.
23.10.2021 Fenerbahçe
Bedavaya geldi şimdi şov yapıyor!
Bedavaya geldi şimdi şov yapıyor! Fenerbahçe'nin Kasımpaşa'dan bedavaya transfer ettiği Mame Thiam, attığı gollerle takımına büyük destek veriyor.
15.02.2021 Fenerbahçe
Sow'un yeni takımı belli oldu! Sürpriz...
Sow'un yeni takımı belli oldu! Sürpriz... Fenerbahçe'nin eski oyuncusu Moussa Sow'un yeni takımı belli oldu.
13.01.2020 Futbol
47 maç oynadı, tarihe geçti!
47 maç oynadı, tarihe geçti! 2017 yılında 180 bin euroya Fenerbahçe'ye transfer olan Eljif Elmas, sarı-lacivertli formayla çıktığı 47 maçta değerini katlayarak 16 milyon euro + bonuslar karşılığında Napoli'nin yolunu tuttu.
24.07.2019 Fenerbahçe
Andre Ayew için ya tamam ya devam
Andre Ayew için ya tamam ya devam Sarı-lacivertlilerde transfer dönemi için titizlikle çalışmalar yürütülüyor. Kadroda kimlerin kalacağı belirlenirken Ersun Yanal’ın olumlu baktığı Ganalı yıldız için sezon sonuna kadar geçecek süreç büyük önem taşıyor, kendi kaderini kendi çiziyor.
24.03.2019 Fenerbahçe
Sow transferi resmen açıklandı!
Sow transferi resmen açıklandı! Gazişehir Gaziantep, Moussa Sow transferini resmen açıkladı.
28.01.2019 TFF 1.Lig
Sow'dan Aziz Yıldırım paylaşımı
Sow'dan Aziz Yıldırım paylaşımı Fenerbahçe'nin eski futbolcularından Moussa Sow, sarı lacivertli kulüpte forma giydiği dönemde başkanlık yapan Aziz Yıldırım ile çektirdiği bir fotoğrafı paylaştı.
27.01.2019 Fenerbahçe
Sow geri döndü! İşte yeni takımı...
Sow geri döndü! İşte yeni takımı... Bir dönem Fenerbahçe forması giyen Moussa Sow, TFF 1. Lig ekiplerinden Gazişehir Gaziantep ile anlaşmaya vardı.
22.01.2019 TFF 1.Lig
Yeni golcü Moussa Sow!
Yeni golcü Moussa Sow! Golcü arayışları sürdüren Erzurumspor, hedefini Fenerbahçe'nin eski golcüsü Moussa Sow olarak belirledi.
18.01.2019 Erzurumspor
Moussa Sow geri dönüyor!
Moussa Sow geri dönüyor! Robinho’nun ayrılığından sonra kapısı her gün farklı bir yıldız için çalınan Yiğidolar’a son önerilen isim Moussa Sow oldu. Ayrıca Leicester’ın sol kanadı Diabate transferi de bitmek üzere.
7.01.2019 Sivas Spor
Ersun Yanal, Sow'u istemedi!
Ersun Yanal, Sow'u istemedi! Fenerbahçe'nin eski golcüsü Moussa Sow, yönetime "Dönmek istiyorum" mesajı gönderdi. Teknik patron Ersun Yanal ise "İhtiyacımız yok" diyerek eski futbolcusunu veto etti.
6.01.2019 Fenerbahçe
Ersun Yanal'dan Ayew'e Moussa Sow formülü!
Ersun Yanal'dan Ayew'e Moussa Sow formülü! Fenerbahçe'de teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde çıktığı iki maçta 7 gol atan sarı-lacivertlilerde birçok hücum opsiyonu masaya yatırılıyor. Tecrübeli teknik adam da Ayew konusunda farklı planlar yapıyor. Şampiyon olduğu sezon hücumda Sow'u joker haline getiren Yanal, şimdi de Ganalı futbolcudan aynı verimliliği almayı deneyecek.
22.12.2018 Fenerbahçe
Diafra Sakho belinden sakatlanırsa...
Diafra Sakho belinden sakatlanırsa... İlk maçında Beşiktaş’a gol atan Sakho’nun son dönemde belinden yaşadığı sakatlıklarla ilgili Bursaspor Yönetimi, önlemini aldı. Yıllık 600 bin Euro alacak olan yıldız forvet eğer 4 hafta bel sakatlığından oynayamazsa parasını Fransız ekibi ödeyecek.
4.09.2018 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Moussa Sow ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki moussa sow haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.