Moura

Moura

Son dakika Moura haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Moura ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Moura haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Moura

haberleri sayfasında son dakika yaşanan moura gelişmeleri de dahil olmak üzere 104 moura haberi bulunmuştur. Tüm moura haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fenerbahçe'de flaş gelişme! Transfer uçağı 3 saat içinde İstanbul'a inecek ama Zaha için değil
Fenerbahçe'de flaş gelişme! Transfer uçağı 3 saat içinde İstanbul'a inecek ama Zaha için değil Milliyet muhabiri Senad Ok ve Galatasaray'a yakınlığıyla bilinen Hürriyet muhabiri Ali Naci Küçük 'Vole' kanalında çok önemli açıklamalarda bulundu. Zaha, Becao, Livakovic, Moura, Wendel hakkında önemli bilgiler paylaşan Ok, Sarı Lacivertli camianın dikkatini çekerken, Ali Naci Küçük'ün Fred, Davinson Sanchez, Kerem Demirbay istihbaratları ise heyecan yarattı.
19.07.2023 Fenerbahçe
6 ay önce transfer tekliflerini reddetmişti! Şimdi ne Ali Koç yüzüne bakıyor ne de Dursun Özbek
6 ay önce transfer tekliflerini reddetmişti! Şimdi ne Ali Koç yüzüne bakıyor ne de Dursun Özbek Ocak ayında hem Fenerbahçe hem de Galatasaray'ın transfer tekliflerini reddeden, şimdilerde ise menajerini İstanbul'a gönderip Ali Koç ve Dursun Özbek'e 'imza atmaya hazırım' mesajı yollatan yıldız futbolcunun Sarı Kırmızılı kulübe gelmeye can attığı bildirildi.
17.07.2023 Fenerbahçe
Yıllara meydan okuyorlar!
Yıllara meydan okuyorlar! Bodrum ve Çeşme'de sezonu açan ünlülerin plaj keyfi objektiflere yansıdı.
10.07.2023 Magazin
18 yaşında 17 milyon euro'ya transfer oldu 19'unda Afrika Kupası kaldırdı! Galatasaray'dan flaş transfer
18 yaşında 17 milyon euro'ya transfer oldu 19'unda Afrika Kupası kaldırdı! Galatasaray'dan flaş transfer Arsenal, Tottenham, Chelsea gibi Londra'nın dev kulüpleriyle görüşmelerini sürdüren Galatasaray yönetimi özellikle Tottenham'ı yoklamaya devam ediyor. Takımla sözleşmesi biten Lucas Moura'ya rağbet etmeyen Sarı Kırmızılıların Ndombele'yi de tercih etmediği öğrenilirken, Okan Buruk'un listesinde bambaşka bir yıldızın olduğu bildirildi.
26.05.2023 Galatasaray
Ali Koç gözünü kararttı! Premier Lig'in 3 yıldızı Fenerbahçe'ye geliyor
Ali Koç gözünü kararttı! Premier Lig'in 3 yıldızı Fenerbahçe'ye geliyor Gelecek sezonun transfer çalışmalarına başlayan ve Livakovic, Origi, Lukaku gibi yıldızlarla ilgilendiği iddia edilen Ali Koç'un Londra seyahatine hazırlandığı öğrenildi. Kalitesi tartışılmayacak isimleri Süper Lig'e getirmeye hazırlanan Başkan Koç'un 3 futbolcuyu gündemine aldığı belirtilirken, görüşmelerin yaklaşık 15 gün sonra resmiyet kazanacağı bildirildi.
15.05.2023 Fenerbahçe
Ailesini Dubai'de yakaladı! Muhammed bin Selman'dan Arda Güler operasyonu
Ailesini Dubai'de yakaladı! Muhammed bin Selman'dan Arda Güler operasyonu Gelecek sezonun transfer yapılanmasına şimdiden başlayan ve Ryan Kent, Lucas Moura gibi oyuncuları gündemine alan Fenerbahçe Arda Güler'e gelen flaş teklifler sebebiyle bir hayli sıkıntı yaşıyor. Newcastle'ın sahibi Muhammed bin Selman'ın 18 yaşındaki süper star için görüşmelere başladığı belirtilirken, Arda Güler'in ailesinin Ali Koç'u adres göstermesi Sarı Lacivertli yönetimde büyük taktir topladı.
13.05.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe harekete geçti, teklif ortaya çıktı! İşte transfer planının detayları
Fenerbahçe harekete geçti, teklif ortaya çıktı! İşte transfer planının detayları Jorge Jesus yönetiminde zirve mücadelesini sürdüren Fenerbahçe, bir yandan da gelecek sezon için transfer çalışmalarına devam ediyor. Sarı-lacivertli ekibin bir süredir ilgilendiği Lucas Moura için teklifi ortaya çıktı.
23.04.2023 Fenerbahçe
Ocakta olmadı ama haziranda olacak! Süper star Fenerbahçe'ye imza atmaya geliyor
Ocakta olmadı ama haziranda olacak! Süper star Fenerbahçe'ye imza atmaya geliyor Devre arası transfer döneminde Fenerbahçe'nin İstanbul'a getirmek için yoğun çaba sarfettiği süper yıldızın haziran ayında Sarı Lacivertli formayı giyeceği öğrenildi. Başkan Ali Koç'tan yaklaşık 5 milyon euro talep eden Brezilyalı forvetin imza atmaya hazır olduğu belirtilirken, oyuncunun bonservisinin elinde olması Fenerbahçeli yöneticileri bu transferde oldukça istekli kıldığı bildirildi.
17.04.2023 Fenerbahçe
Ali Koç'un yanaşamadığı yıldıza Dursun Özbek'ten 5 milyon euro maaş!
Ali Koç'un yanaşamadığı yıldıza Dursun Özbek'ten 5 milyon euro maaş! Devre arası transfer döneminde adı sık sık Fenerbahçe ile anılan, hatta Jorge Jesus'un 'alınsın' raporu verdiği iddia edilen Brezilyalı yıldız için Galatasaray devreye girdi. İngiliz ekibiyle kontratının sonuna gelen tecrübeli futbolcuyla görüşmelere başlayan Dursun Özbek'in 30 yaşındaki oyuncu için 5 milyon euro maaşı gözden çıkardığı anlaşılırken, yönetimin haziran ayında İstanbul'da bir görüşme gerçekleştireceği bildirildi.
10.04.2023 Galatasaray
'Eğer bir takım çalıştırırsam ilk transfer edeceğim futbolcu kesin o olur'
'Eğer bir takım çalıştırırsam ilk transfer edeceğim futbolcu kesin o olur' Türkiye'nin gelmiş geçmiş en büyük teknik direktörlerinden biri olan Fatih Terim, Milan'ın kanat forveti Rafael Leao için 'En az 100 milyon euro' ifadelerini kullandı.
9.03.2023 Futbol
Ali Koç bu parayı verirse en çok Valencia'nın morali bozulacak! Yıldız futbolcu 3 yıl için 10 milyon euro istedi
Ali Koç bu parayı verirse en çok Valencia'nın morali bozulacak! Yıldız futbolcu 3 yıl için 10 milyon euro istedi Süper Lig'in 24.haftasında deplasmanda Kayserispor'u 2-1 yenen ve ezeli rakibi Galatasaray'ı takibi sürdüren Fenerbahçe yıldız futbolcu için transfer çalışmalarına devam ediyor. Henüz Enner Valencia ile kontrat yenilemeyen Sarı Lacivertli yönetim Brezilyalı oyuncunun peşine düşerken, 30 yaşındaki Sambacının 3 yıl için 10 milyon euro istemesi kafaları karıştırdı.
6.03.2023 Fenerbahçe
Ali Koç'un sabrını taşırdı: Eljif'i, Kim Min'i aldınız yıldız futbolcuyu da bize bırakın
Ali Koç'un sabrını taşırdı: Eljif'i, Kim Min'i aldınız yıldız futbolcuyu da bize bırakın Oosterwolde, Emre Demir ve Samet Akaydın gibi oyuncuları renklerine bağlayan Fenerbahçe 8 numara arayışlarını sürdürüyor. Lucas Moura'nın astronomik maaş talebi karşısında farklı isimleri gündemine alan Ali Koç'un Suriye asıllı yıldıza talip olduğu ortaya çıkarken, 27 yaşındaki orta sahaya Napoli'nin de kanca atması Sarı Lacivertli yönetimi kızdırdı.
3.03.2023 Fenerbahçe
Arao ve Lincoln Henrique'den Jorge Jesus'a transfer kıyağı: Siz İstanbul'a getirin biz ilgileniriz
Arao ve Lincoln Henrique'den Jorge Jesus'a transfer kıyağı: Siz İstanbul'a getirin biz ilgileniriz Devre arası transfer döneminde Emre Demir, Oosterwolde ve Samet Akaydın gibi oyuncuları renklerine bağlayan, 8 numara arayışlarına ise devam eden Fenerbahçe Premier Lig deviyle köprüleri atan yıldız futbolcu için görüşmelerini sürdürüyor. Bonservisi elinde olan ve Sarı Lacivertli kulüpten yıllık 5 milyon euro talep eden oyuncuya takımdaki Brezilyalı futbolcuların yardımcı olabileceği belirtilirken, Ali Koç'un transferi bitirmek için İngiltere'ye çıkarma yapacağı ifade edildi.
1.03.2023 Fenerbahçe
Geçen sene Mourinho'yu perişan etmişti! Ali Koç'tan yeni '8' numaraya 4 milyon euro
Geçen sene Mourinho'yu perişan etmişti! Ali Koç'tan yeni '8' numaraya 4 milyon euro 8 numara arayışlarına devam eden ve şu anda boşta olan Suriye asıllı Mahmoud Dahoud, Chamberlain, Moura gibi yıldızlarla ilgilenen Fenerbahçe'nin Norveçli oyuncu için 4 milyon euro'luk teklifte bulunduğu ortaya çıktı. 1 kez milli takım forması giyen 23 yaşındaki orta saha için Bodo ile masaya oturan Ali Koç'un bu teklifin üzerine çıkmayacağı öğrenildi.
1.03.2023 Fenerbahçe
2 milyon euro'ya gelmişti! Fenerbahçe'nin yıldızına 11 milyon euro'luk teklif
2 milyon euro'ya gelmişti! Fenerbahçe'nin yıldızına 11 milyon euro'luk teklif Fenerbahçe'nin Macar stoperi Attila Szalai için Premier Lig takımlarından Fulham devreye girdi. Genç teknik adam Marco Silva'nın çok istediği Szalai''ye 11 milyon euro'luk teklif yapıldı.
23.02.2023 Fenerbahçe
Lucas Moura'nın istediği maaş ortaya çıktı! Aubameyang'la aynı
Lucas Moura'nın istediği maaş ortaya çıktı! Aubameyang'la aynı Yazğız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Fenerbahçe'nin transfer listesinde olan Brezilyalı yıldız Lucas Moura, Sarı Lacivertli yönetimden 5 milyon euro maaş talebinde bulundu. Chelsea'de oynayan tecrübeli forvet Aubameyang da hemen hemen aynı parayı istemişti.
23.02.2023 Fenerbahçe
Önce Aziz Yıldırım sonra Ali Koç! Yıldız futbolcu son anda elden kaçtı
Önce Aziz Yıldırım sonra Ali Koç! Yıldız futbolcu son anda elden kaçtı Hücum hattını zenginleştirmek için kolları sıvayan ve Aubameyang, Lucas Moura gibi yıldızları gündemine alan Fenerbahçe'de ünlü yorumcu Yağız Sabuncuoğlu transferde direkten dönen yıldızı açıkladı. Aziz Yıldırım döneminde de oyuncuya talip olan Sarı Lacivertliler süper stara yine imzayı attıramazken, Sabuncuoğlu'nun Crespo hakkında sarfettiği sözler ise oldukça dikkat çekti.
22.02.2023 Fenerbahçe
1 yıl Oğuzhan Özyakup'la yan yana oynadı! Jorge Jesus'tan sürpriz transfer
1 yıl Oğuzhan Özyakup'la yan yana oynadı! Jorge Jesus'tan sürpriz transfer Aubameyang, Lucas Moura, Adama Traore gibi dünyaca ünlü futbolcularla ilgilenen Fenerbahçe bu sefer bambaşka bir oyuncuyu gözüne kestirdi. Daha önce kariyerinde Southampton ve Arsenal formaları giyen, şimdilerde ise Liverpool'da top koşturan yıldız isim için girişimlere başlayan Sarı Lacivertliler 10 milyon euro'luk oyuncuyu bedavaya renklerine bağlamak isterken, 29 yaşındaki milli oyuncunun da Süper Lig'e gelmeye sıcak baktığı bildirildi.
22.02.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe'den 20 milyon euro'luk kanat forvet transferi
Fenerbahçe'den 20 milyon euro'luk kanat forvet transferi Oosterwolde, Emre Demir ve Samet Akaydın gibi oyuncuları kadrosuna katan Fenerbahçe her ne kadar Moura, Aubameyang, Nagalo, Nuamah gibi isimlerle ilgilense de Ali Koç'un şu anda Premier Lig'de oynayan İspanyol yıldızla görüşmelere başladığı öğrenildi. Geçtiğimiz sezon Barcelona'da forma giyen futbolcu Galatasaray ile oynanan maçlarda 125 dakika forma giymişti.
22.02.2023 Fenerbahçe
Jorge Jesus Zaniolo yüzünden yılın transferini yapamadı! Fenerbahçe neye uğradığını şaşırdı
Jorge Jesus Zaniolo yüzünden yılın transferini yapamadı! Fenerbahçe neye uğradığını şaşırdı Forvet hattında Batshuayi, Enner Valencia, Serdar Dursun, Joshua King gibi alternatifleri olmasına rağmen 'topu içeriye atacak' forvet arayan Fenerbahçe Brezilyalı yıldıza talip olmuştu. Sarı Lacivertli yönetimin talip olduğu oyuncunun haftalık 150 bin sterlin istediği ortaya çıkarken, transferde Jose Mourinho'nun devreye girmesi Jorge Jesus cephesinde şok etkisi yarattı.
21.02.2023 Fenerbahçe
Şampiyonluk adına yeni Alex de Souza! Aubameyang, Martial derken Fenerbahçe...
Şampiyonluk adına yeni Alex de Souza! Aubameyang, Martial derken Fenerbahçe... Devre arası transfer döneminin 5 Mart'a kadar uzatılmasının ardından çalışmalarına tam gaz devam eden Fenerbahçe kalitesi tartışılmayacak bir golcü için arayışlarını sürdürüyor. Süper star Aubameyang ve Fransız yıldız Martial'i gündemine alan Sarı Lacivertli kulübün aslında Brezilyalı yıldızın peşine düştüğü anlaşılırken, Premier Lig devinin de bu ayrılığa sıcak baktığı bildirildi.
20.02.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe'den 4.transfer sürprizi! 11 maçta 1 gol atan 64 milyon euro'luk golcü
Fenerbahçe'den 4.transfer sürprizi! 11 maçta 1 gol atan 64 milyon euro'luk golcü Oosterwolde, Emre Demir, Samet Akaydın takviyeleriyle takımını güçlendiren Jorge Jesus'un yönetimden iyi bir golcü istediği, Ali Koç'un ise İngiltere'ye sefere çıktığı bildirildi. Lucas Moura ve Martial gibi isimleri gündemine alan Sarı Lacivertlilerin aslında bambaşka bir hedefinin olduğu ortaya çıkarken, Başkan Koç'un yıldız futbolcu için Londra temsilcisiyle görüşmelere başladığı bildirildi.
20.02.2023 Fenerbahçe
Dursun Özbek karşısında Jorge Jesus'u görünce şok oldu! Bitti denen transfer iptal
Dursun Özbek karşısında Jorge Jesus'u görünce şok oldu! Bitti denen transfer iptal Seferovic'le yollarını ayırdıktan sonra takıma forvet takviyesi yapmak isteyen Galatasaray'ın Premier Lig'den Datro Fofana ile ilgilendiği yazılıp çizilirken, Dursun Özbek'in hedefindeki yıldızın bambaşka bir oyuncu olduğu ortaya çıktı. Conte tarafından kadro dışı bırakılan Brezilyalı futbolcunun Fenerbahçe'nin de transfer listesinde olduğu anlaşılırken iki ezeli rakibin İngiltere'ye çıkarma yaptıkları ifade edildi.
23.01.2023 Galatasaray
Ali Koç'un 5 seneden beri yapamadığını Alex de Souza yapacak! İcardi'yi unutturacak transfer bombası
Ali Koç'un 5 seneden beri yapamadığını Alex de Souza yapacak! İcardi'yi unutturacak transfer bombası Vedat Muriç haricinde göreve geldiği süre içerisinde Fenerbahçe taraftarlarının kalbinde taht kuracak forvet transferini bir türlü gerçekleştiremeyen Ali Koç'a Alex de Souza'dan büyük bir transfer kıyağı gelecek. Premier Lig devinde gözden çıkarılan ve kendisine yeni bir kulüp bakan Brezilyalı yıldızın Sarı Lacivertli takımın gündemine geldiği öğrenilirken, Alex de Souza'nın da gereken adımları atacağı bildirildi.
14.01.2023 Fenerbahçe
Conte 'Ben takımımda onu istemiyorum' dedi Okan Buruk harekete geçti! 'Alırsak olay olur'
Conte 'Ben takımımda onu istemiyorum' dedi Okan Buruk harekete geçti! 'Alırsak olay olur' Haris Seferovic'le yollarını ayırmaya hazırlanan, Gomis'in yaşını hesaba katan Galatasaray'ın forvet hattına yapacağı takviyeler merak ediliyor. Moussa Dembele'yi Aston Villa'ya kaptıran Sarı Kırmızılı kulübün Tottenham'da yeteri kadar forma şansı bulamayan yıldız golcüyle kancayı taktığı belirtilirken, Okan Buruk'un da bu transfere onay verdiği bildirildi.
12.01.2023 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Moura ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki moura haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.