Morg

Morg

Son dakika morg haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan morg ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını morg haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Morg

haberleri sayfasında son dakika yaşanan morg gelişmeleri de dahil olmak üzere 327 morg haberi bulunmuştur. Tüm morg haberleri aşağıda listelenmiştir.
Anneler Günü'nde kahreden haber! Toprağa gömülü halde bulundu
Anneler Günü'nde kahreden haber! Toprağa gömülü halde bulundu Elazığ'da 8 gündür kayıp olan bir çocuk annesi kadın, Anneler Gününde toprağa gömülü halde bulundu. Anneler Günü'nde kızının acı haberini alan ve yapanların en ağır cezayı almasını isteyen anne Zeycan Günana, kızından geriye kalan 7 yaşındaki torununa ömrünün sonuna kadar bakacağını söyledi.
12.05.2024 Gündem
Kağıthane'de sosyal medya cinayetinde sanık için istenen ceza belli oldu
Kağıthane'de sosyal medya cinayetinde sanık için istenen ceza belli oldu Kağıthane'de sosyal medyada küfürleşerek randevulaştığı Fahri Çelik'in ölümüne, 2 kişinin ise yaralanmasına neden olduğu iddiasıyla devam eden Şehmuz Yamaç hakkındaki soruşturma tamamlandı. İddianamede, Yamaç hakkında 4 suçtan müebbet ve 22 yıl 6 aya kadar hapis cezası istendi. Olay yerine Şehmuz Yamaç'ı motosikletiyle getiren Ahmet Kardaş'ın ise, 'Tasarlayarak kasten öldürmeye teşebbüs' suçundan 9 yıldan 15 yıla kadar hapsi talep edildi.
8.02.2024 Gündem
Kestiği ağaç sonu oldu! Feci olay
Kestiği ağaç sonu oldu! Feci olay Afyonkarahisar'da bir kişi, kestiği ağacın altında kalarak can verdi.
7.01.2024 Gündem
Eşini 38 defa, uyuyan baldızını ise 22 defa bıçaklayarak öldürdü 'bu olayın mağduru benim' dedi
Eşini 38 defa, uyuyan baldızını ise 22 defa bıçaklayarak öldürdü 'bu olayın mağduru benim' dedi Beylikdüzü’nde, geçen yıl çocuğunun da evde bulunduğu sırada eşi Vildan Boduroğlu'nu 38, baldızı Fatma Zehra Koyun'u ise 22 bıçak darbesiyle öldüren Ferhat Boduroğlu, "Ben de bir kız babasıyım. Bu olayın mağduru benim. Ben eşime ve baldızıma sahip çıktım. Tahliyemi talep ediyorum" dedi. Ölen kız kardeşlerin babası Mustafa Koyun'un avukatı ise, "Ferhat Boduroğlu'nun dolandırıcılık olayını gizlemek amacıyla bu eylemi gerçekleştirdiğini düşünüyoruz. Bununla alakalı müvekkilim olaydan önce savcılığa suç duyurusu yapmıştır" iddiasında bulundu.
21.12.2023 Gündem
Aile yemeğinde ortalığı kan gölüne çevirmişti! Kimsesizler mezarlığında gömülecek
Aile yemeğinde ortalığı kan gölüne çevirmişti! Kimsesizler mezarlığında gömülecek Adana'da, evde yemek yedikleri sırada tabancayla ağabeyi ile yeğenini öldüren, yengesi, annesi ve diğer yeğenini yaralayıp, aynı silahla başına ateş eden Burak Yalçınkaya'nın (29) cenazesini, otopsi işlemlerinin tamamlanmasına rağmen ailesi teslim almadı. Burak Yalçınkaya'nın ağabeyi Duran Yalçınkaya, cenazeyi almayacaklarını, Kimsesizler Mezarlığı'na defnedilebileceğini söyledi.
1.09.2023 Yaşam
Dünyaca ünlü üniversitede skandal büyüyor! Bebek cesetleri, kafatası, beyin, deri ve kemikler...
Dünyaca ünlü üniversitede skandal büyüyor! Bebek cesetleri, kafatası, beyin, deri ve kemikler... Dünyaca ünlü Harvard Üniversitesi Tıp Fakültesi'ndeki skandal büyümeye devam ediyor. Harvard Tıp Fakültesi morg müdürü ile birlikte 3 kişinin, tıbbi inceleme ve araştırma yapmak üzere bağışlanan kadavra parçalarını çalıp sattığı ortaya çıktı. Kadavra parçalarını kimlerin aldığı merak ediliyordu. Yapılan araştırma, ürkütücü bir gerçeği ortaya çıkardı.
16.06.2023 Dünya
Gerçek morgda ortaya çıktı! Parmağını kıpırdatınca hemen hastaneye götürdü
Gerçek morgda ortaya çıktı! Parmağını kıpırdatınca hemen hastaneye götürdü Hatay'da arama kurtarma çalışmalarına katılan kebapçı Ahmet Vurgun'un dikkati sayesinde depremde öldü sanılıp morga getirilen bir çocuğun hayatı kurtuldu. Çocuğun yaşadığını görenlerin sevinç çığlığı attığı anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
5.03.2023 Yaşam
Savcı, emniyet kemeriyle cinayetin sanığı Buket için 18 yıla kadar hapis istedi
Savcı, emniyet kemeriyle cinayetin sanığı Buket için 18 yıla kadar hapis istedi İzmir'in Karabağlar ilçesinde ilişki yaşadığı öne sürülen evli, ayakkabı ustası Hakkı Öz'ü (43) hafif ticari aracın sürücü koltuğunda emniyet kemeriyle boğarak öldürdüğü ileri sürülen Buket Çelik'in (40) 'kasten yaralama sonucunda ölüme neden olmaktan' 12 yıla kadar hapis istemiyle yargılandığı davada savcı, mütalaasını açıkladı. Savcı Çelik'in haksız tahrik indirimiyle 'kasten öldürme' suçundan 12 yıldan 18 yıla kadar hapsini talep etti. Savcı, mütalaasında ayrıca cinayete iştirak eden 3'üncü bir kişi şüphesi bulunduğu gerekçesiyle suç duyurusunda bulunulmasına kanaatine varıldığı da belirtti.
4.03.2023 Gündem
Fatma çıplak halde ölü bulunmuştu! Annesi damadı savundu: Kocam üzerime kuma getiriyor
Fatma çıplak halde ölü bulunmuştu! Annesi damadı savundu: Kocam üzerime kuma getiriyor Fatih'te intihar ettiği ihbarı yapılan 21 yaşındaki Fatma Narman'ın, ihbarı yapan evli olduğu erkek tarafından vurularak öldürüldüğü belirlenmişti. Narman evde çıplak şekilde ölü bulunmuştu. Fatma Narman'ın eşi Yalçın Narman, cinayet şüphelisi olarak gözaltına alınıp tutuklandı. Cinayet davasının ilk duruşmasında ise anne Şekra Genç'in sözleri şoke etti. İşte haberin detayları...
4.02.2023 Gündem
Hastanede uygunsuz ilişki iddiası sonrası işten çıkarıldı! Yargıtay'dan flaş karar
Hastanede uygunsuz ilişki iddiası sonrası işten çıkarıldı! Yargıtay'dan flaş karar Temizlik görevlisi olarak çalıştığı hastanede bir kadınla evlilik dışı ilişki yaşadığı iddia edilen gencin uygunsuz görüntüleri odadaki gizli kameraya takıldı. Yıllar süren davada son noktayı koyan Yargıtay, gizli kamera takarak temizlikçinin kişilik haklarına saldırıda bulunduğu öne sürülen hastane yöneticilerini manevi tazminata mahkum etti.
7.01.2023 Gündem
İğne yapıldıktan sonra hayatını kaybeden Melis Kıymet son yolculuğuna uğurlandı
İğne yapıldıktan sonra hayatını kaybeden Melis Kıymet son yolculuğuna uğurlandı İhmal iddiası ile gündeme gelen olay Amasya’da yaşandı. 7 yaşındaki Melis, boğaz ağrısıyla semt polikliniğinde götürüldü. Burada yapılan iğne sonrası fenalaşan minik Melis, kurtarılamadı. Olayla ilgili valilikten flaş bir açıklama gelirken, Melis Kıymet bugün gözyaşlarıyla toprağa verildi.
31.12.2022 Yaşam
'Cem Garipoğlu ölmedi' iddiası! Fotoğraftaki ayrıntı ifşa oldu
'Cem Garipoğlu ölmedi' iddiası! Fotoğraftaki ayrıntı ifşa oldu Türkiye’nin gündemine oturan Münevver Karabulut cinayeti hakkında yeni bir gelişme yaşandı. Münevver Karabulut’un babası cezaevinde 8 yıl önce intihar eden kızının katili Cem Garipoğlu'nun, ölmediğini, kaçtı veya kaçırıldığını öne sürdü. Süreyya Karabulut Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu ve Başsavcılık bu şüpheye yanıt verdi. Karabulut ailesinin avukatı Dr. Rezan Epözdemir, CNN TÜRK yayınında kararı değerlendirdi. "Maddi gerçeğin ortaya çıkması için itiraz hakkımızı kullanacağız" dedi. Karabulut ise, "Ben bir babayım, kızım rüyalarıma giriyor ve o adamın ölmediğine yüzde yüz eminim." dedi. Öte yandan olayla ilgili dikkat çeken fotoğraf ayrıntısı ifşa oldu. İşte haberin detayları...
23.12.2022 Gündem
'Cem Garipoğlu ölmedi' iddiası! Başsavcılık'tan flaş karar, ilk kez açıkladı
'Cem Garipoğlu ölmedi' iddiası! Başsavcılık'tan flaş karar, ilk kez açıkladı Türkiye’nin gündemine oturan Münevver Karabulut cinayeti hakkında yeni bir gelişme yaşandı. Münevver Karabulut’un babası cezaevinde 8 yıl önce intihar eden kızının katili Cem Garipoğlu'nun, ölmediğini, kaçtı veya kaçırıldığını öne sürdü. Süreyya Karabulut Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu ve Başsavcılık bu şüpheye yanıt verdi. Karabulut ailesinin avukatı Dr. Rezan Epözdemir, CNN TÜRK yayınında kararı değerlendirdi. "Maddi gerçeğin ortaya çıkması için itiraz hakkımızı kullanacağız" dedi. İşte haberin detayları...
19.12.2022 Gündem
Cem Garipoğlu'nun mezarı açılacak mı? Münevver Karabulut'un babası Başsavcılığa başvurdu!
Cem Garipoğlu'nun mezarı açılacak mı? Münevver Karabulut'un babası Başsavcılığa başvurdu! Türkiye’nin gündemine oturan Münevver Karabulut cinayeti hakkında yeni bir gelişme yaşandı. Münevver Karabulut’un babası cezaevinde 8 yıl önce intihar eden kızının katili Cem Garipoğlu'nun, ölmediğini, kaçtı veya kaçırıldığını öne sürdü. Süreyya Karabulut Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu ve Başsavcılık "Bu cellat ya öldürüldü ya kaçırıldı" şüphesine yanıt verdi.
17.12.2022 Gündem
Ticari araçta emniyet kemeriyle cinayet! Tanıkların ifadeleri ortaya çıktı
Ticari araçta emniyet kemeriyle cinayet! Tanıkların ifadeleri ortaya çıktı İzmir'in Karabağlar ilçesinde Buket Çelik'in (40), ilişki yaşadığı öne sürülen evli, ayakkabı ustası Hakkı Öz'ü (43) hafif ticari aracın sürücü koltuğunda emniyet kemeriyle boğarak öldürdüğü iddiasıyla 'kasten yaralama neticesinde ölüme neden olma' suçundan 12 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılandığı davada, tanıklar dinlendi. Tanıklar, sanık Çelik'in söyleminin aksine, Hakkı Öz ile sevgili olduğunu belirtti. Tutulu sanık Çelik ise darp ve tırnak içindeki DNA'ların yer aldığı raporların dosyaya eklenmesini istedi. Duruşma savcısı ise, esas hakkındaki mütalaanın hazırlamak için süre talep etti.
14.12.2022 Yaşam
Cesetleri parça parça satan anne ve kızı ülkeyi şok etti!
Cesetleri parça parça satan anne ve kızı ülkeyi şok etti! ABD'de cenaze evleri hayatını kaybedenlerin yakınlarına belirli bir ücret karşılığında morg, defin ve cenaze töreni gibi işler için hizmet sunuyor. Ancak cenaze evlerinin gelir elde etme yöntemlerinden biri duyanları şaşkına çevirdi. Kimi cenaze evleri cenaze masrafları karşılığında hayatını kaybedenlerin bedenlerini satışa çıkarıyor. Özellikle yoksul insanların tercih ettiği bu yönteme yeni ve ciddi bir gelir kaynağı olarak bakılıyor. Ölü beden ticaretinin giderek yaygınlaşması ile ABD genelinde bu konuda çalışan çok sayıda şirket ortaya çıktı ve büyük bir kadavra piyasası oluştu. Yasalar çerçevesinde çalışan bu şirketler, kadavraları eğitim ve tıbbi amaçlarda kullanılması için satıyor. Megan Hess ve annesi Shirley Koch’un hikâyesi de tam bu noktada başlıyor.
8.07.2022 Dünya
Ev sahibi - kiracı herkes için geçerli! Yasak, cezası var
Ev sahibi - kiracı herkes için geçerli! Yasak, cezası var Apartman ve sitede oturanları yakından ilgilendiriyor. Birçok kişi fakında olmadan yapıyor. Ancak hepsi yasak. Yasal yollara başvurulması durumunda kişi para cezası ödemek zorunda kalıyor. Günlük hayat içerisinde kimi zaman balkondan silkelenen sosfra bezi, kimi zaman geç saatlere kadar açık bırakılan ışık nedeni ile komşular rahatsız edilebiliyor. Bu eylemlerin süreklilik taşıması, çevredeki komşuları olumsuz etkilemesi ve çözüm bulamaması durumunda yasal yollara başvurmak mümkün.
27.06.2022 Ekonomi
Hastanede prematüre doğan bebeğe yapılan ülkeyi ayağa kaldırdı! 'Cesedini bulamadık'
Hastanede prematüre doğan bebeğe yapılan ülkeyi ayağa kaldırdı! 'Cesedini bulamadık' Hastanede yaşanan skandal ABD’yi karıştırdı. Massachusetts eyaletinin başkenti Boston’da bir hastanede yaşanan akılalmaz olay, gazete manşetlerinin üst sıralarında yer aldı. Prematüre doğan bir bebeğin hayatını kaybettikten sonra yapılanla haberi okuyanların tepkilerine neden oldu. İşte vicdanları sızlatan olayın detayları...
25.06.2022 Dünya
Karısının gözleri önünde adım adım ölüme gitti! İşte son sözleri...
Karısının gözleri önünde adım adım ölüme gitti! İşte son sözleri... 66 yaşındaki Frank Atwood 1984 yılında 8 yaşındaki Vicki Lynne Hoskinson adındaki küçük kızı öldürdüğü için zehirli iğne ile idam edildi. Atwood'un karısı ve öldürdüğü kızın annesi idamı dakika dakika izlerken, Atwood'un son sözleri ise şaşkınlık yarattı.
9.06.2022 Dünya
Korkunç olay! 25 yaşındaki genç kadının cansız bedeni bulundu
Korkunç olay! 25 yaşındaki genç kadının cansız bedeni bulundu Hatay’ın Samandağ ilçesi kent merkezinde sabah yürüyüşü yapan vatandaşlar genç bir kadının cesedini buldu. Aylin Arslan'ın, cesedinin önünde bulunan apartmanın çatısından düştüğü anlar, güvenlik kamerası görüntülerine yansıdı.
7.06.2022 Yaşam
O ülkede büyük skandal! Diri diri ceset torbasına koydular
O ülkede büyük skandal! Diri diri ceset torbasına koydular Huzurevindeki yaşlı bir kişinin öldüğü düşünülerek ceset torbasına konması ve morg görevlileri tarafından hayatta olduğunun anlaşılması üzerine 6 kişi hakkında soruşturma başlatıldı.
3.05.2022 Dünya
Yola çıkan köpek, kazaya neden oldu: Hilal öldü, nişanlısı yaralandı
Yola çıkan köpek, kazaya neden oldu: Hilal öldü, nişanlısı yaralandı Çorum'da köpeğe çarpmamak için Alparslan Tırpancı’nın direksiyon kırdığı otomobil takla attı. Kazada Tırpancı yaralandı, nişanlısı Hilal Göyhan (22) ise yaşamını yitirdi.
22.04.2022 Gündem
Rusya'nın Ukrayna'yı işgali tüm dengeleri bozdu! Korkutan uyarı: Gıda fiyatları uçacak, dünyayı kıtlık esir alacak
Rusya'nın Ukrayna'yı işgali tüm dengeleri bozdu! Korkutan uyarı: Gıda fiyatları uçacak, dünyayı kıtlık esir alacak Rusya’nın Ukrayna’yı işgali ile ilgili tüm dünyayı tedirgin eden bir açıklama geldi. Her geçen gün büyüyen gıda krizinin felaket boyutlarına doğru ilerlediği ortaya çıktı. Dünya Bankası Başkanı David Malpass, savaş nedeniyle oluşan krizin devam etmesi durumunda gıda fiyatlarının rekor düzeyde artacağını ve yüz milyonlarca insanı yoksulluğa ve yetersiz beslenmeye iteceği konusunda uyardı.
21.04.2022 Ekonomi
Bucha'da morg doldu, cansız bedenler tırlarda bekletiliyor
Bucha'da morg doldu, cansız bedenler tırlarda bekletiliyor Ukrayna’nın Bucha kentinde hayatını kaybeden sivillere ait cansız bedenler, morgda yer kalmaması nedeniyle hastane bahçesindeki soğuk hava depolu tırlara taşınıyor.
21.04.2022 Dünya
Bunu yapan işveren yandı! Çalışanları da çok yakından ilgilendiriyor, haksız bulundu...
Bunu yapan işveren yandı! Çalışanları da çok yakından ilgilendiriyor, haksız bulundu... Bunu yapan işveren için kötü haber geldi! Çalışan milyonlarca kişiyi de çok yakından ilgilendiriyor. Yargıtay'dan emsal bir karar geldi ve mahkum oldular... Düğün salonunda tadilat işleminde çalışan bir elektrik ustasını elektrik çarptı ve hayatını kaybetti. Şirket yetkilileri hakkında dava açıldı. Mahkeme 'Taksirle öldürme' suçundan mahkumiyet kararı verirken, temyiz sonucu dava Yargıtay'a gitti. Emsal bir karara imza atan Yargıtay ise eğitimsiz ve belgesiz tekniker çalıştıran işverenleri haksız buldu.
9.04.2022 Çalışma Hayatı

Benzer Haber Etiketleri

Morg ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki morg haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.