Mor Ve Ötesi

Mor Ve Ötesi

Son dakika Mor ve Ötesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Mor ve Ötesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Mor ve Ötesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mor Ve Ötesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mor ve ötesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 289 mor ve ötesi haberi bulunmuştur. Tüm mor ve ötesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Melisa Sözen saçlarını kısacık kestirdi!
Melisa Sözen saçlarını kısacık kestirdi! Mor ve Ötesi'nin solisti Harun Tekin ile aşk yaşayan ünlü oyuncu Melisa Sözen, imaj değişikliğine gitti. Saçlarını kısacık kestiren oyuncu bambaşka birine dönüşürken, takipçilerini ikiye böldü.
9.11.2023 Magazin
Aleyna Tilki eleştirilere yanıt verdi! 'Sağır taklidi yapmayın'
Aleyna Tilki eleştirilere yanıt verdi! 'Sağır taklidi yapmayın' Müzik dünyasında yeni kuşağın en çok konuşulan isimlerinden olan Aleyna Tilki ile rock grubu Mor ve Ötesi, Şehrazat imzalı Ajda Pekkan klasiği 'Yaz Yaz Yaz'ı yeniden yorumladılar. Genç popçu, sosyal medyada çok konuşulan yeni projesi ile ilgili eleştirilere dikkat çeken bir cevap verdi.
28.07.2023 Magazin
Melisa Sözen: Harun ile evlenmeyi düşünmüyoruz
Melisa Sözen: Harun ile evlenmeyi düşünmüyoruz 'Mor ve Ötesi' grubunun solisti Harun Tekin ile 9 yıldır mutlu bir birliktelik yaşayan oyuncu Melisa Sözen, önceki akşam Cihangir'de evine giderken görüntülendi. Ayaküstü muhabirlerle konuşan Sözen, Harun Tekin ile ilgili gelen soruların üzerine dikkat çeken bir 'evlilik' açıklaması yaptı.
23.04.2023 Magazin
Mart Gibi: YouTube'da dinlenmişiz haberimiz yoktu
Mart Gibi: YouTube'da dinlenmişiz haberimiz yoktu Geleneksel melodileri, modern temalarla harmanlayan, müzik çalışmalarını 2017'den bu yana dinleyicileriyle buluşturan Mart Gibi grubu, en çok dinlenen şarkısı 'Duraklar'ın hikayesini, grubun isminin nasıl belirlendiğini ve hakkında merak edilenleri anlattı. Tüm sorulara samimi cevaplar veren Mart Gibi grubu röportaj sonunda dinleyicilerden de interaktif bir istekte bulundu.
1.11.2022 Magazin
29 Ekim konserleri! Cumhuriyet Bayramı konserlerine kimler, nerede katılacak? 29 Ekim konserleri ücretsiz mi?
29 Ekim konserleri! Cumhuriyet Bayramı konserlerine kimler, nerede katılacak? 29 Ekim konserleri ücretsiz mi? 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 99. Yılı tüm coşkuyla kutlanacak. Cumhuriyet Bayramı kapsamında düzenlenecek etkinlerden biri olan konserler vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Peki, Cumhuriyet Bayramı konserlerine kimler, nerede katılacak? İşte 29 Ekim konserleri…
24.10.2022 Kültür Sanat
Zeytinli Rock Festivali iptal edildi mi? Zeytinli Rock Festivali neden iptal edildi?
Zeytinli Rock Festivali iptal edildi mi? Zeytinli Rock Festivali neden iptal edildi? Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde düzenlenen Zeytinli Rock Festivali kaymakamlık kararıyla iptal edildi. 50'den fazla sanatçı ile grup sahne alacağı Zeytinli Rock Festivali’nin neden iptal edildiği de araştırılan konular arasında geliyor. Peki, Zeytinli Rock Festivali iptal edildi mi? Zeytinli Rock Festivali neden iptal edildi? Zeytinli Rock Festivali’nde hangi sanatçılar olacaktı? Burhaniye Kaymakamı kimdir? İşte detaylar…
11.08.2022 Kültür Sanat
Harun Tekin'den sevgilisine romantik kutlama! 'Biricik lunaparkım, sonsuz okulum'
Harun Tekin'den sevgilisine romantik kutlama! 'Biricik lunaparkım, sonsuz okulum' Son olarak 'Kırmızı Oda' dizisinde ekranlarda olan Melisa Sözen, dün 37 yaşına bastı. Sözen'in uzun yıllardır birlikte olduğu Mor ve Ötesi grubunun solisti Harun Tekin de sevgilisinin doğum gününü sosyal medya hesabından yaptığı romantik bir paylaşımla kutladı. Sözen, Tekin'in romantik notuna kayıtsız kalamadı.
7.07.2022 Magazin
Melisa Sözen'den dikkat çeken evlilik açıklaması!
Melisa Sözen'den dikkat çeken evlilik açıklaması! 'Mor ve Ötesi' grubunun solisti Harun Tekin ile uzun yıllardır aşk yaşayan Melisa Sözen, önceki gün Cihangir'de görüntülendi. Ayaküstü gazetecilerle konuşan oyuncu, 'evlilik' sorularının sorulması üzerine dikkat çeken bir açıklama yaptı.
17.05.2022 Magazin
3 yıl hapsi istenen Fındıklı Belediye Başkanı için beraat kararı
3 yıl hapsi istenen Fındıklı Belediye Başkanı için beraat kararı -RİZE'nin Fındıklı ilçesinde 3 yıl önce düzenlenen festivalde çıkan olaylarla ilgili görülen davada, 'kamu görevlisine karşı görevini yapmasını engellemek amacıyla cebir veya tehdit kullanma' suçlamasıyla yargılanan ve savcının mütalaasında 'hak yoksunluğu' ile 3 yıl hapis cezası talep ettiği Belediye Başkanı CHP'li Ercüment Çervatoğlu beraat etti.
25.04.2022 Siyaset
Harun Tekin: Yabaniyimdir biraz yıllar geçtikçe daha az yabani oldum!
Harun Tekin: Yabaniyimdir biraz yıllar geçtikçe daha az yabani oldum! 'Sirenler' albümüyle gündemde olan 'Mor ve Ötesi' grubunun solisti Harun Tekin, Meriç Aral ve Efe Tunçer’in sunduğu, YouTube'da yayınlanan 'Teras Noir' programına konuk oldu. "Fotoğraf konusu bana biraz tuhaf geliyor" diyen ünlü şarkıcı, yakın arkadaşı ve meslektaşı Koray Candemir'le yaşadıkları bir olayı anlattı.
24.02.2022 Magazin
Melisa Sözen'den evlilik cevabı! 'Siz doğal olarak soruyorsunuz ama...'
Melisa Sözen'den evlilik cevabı! 'Siz doğal olarak soruyorsunuz ama...' Uzun yıllardır 'Mor ve Ötesi' grubunun solisti Harun Tekin ile aşk yaşayan oyuncu Melisa Sözen, önceki gün Cihangir'de görüntülendi. Ünlü oyuncu, 'evlilik' sorusu üzerine bakın neler söyledi...
1.05.2021 Magazin
Spotify Wrapped 2020 bakma linki: Yılın özetine nasıl bakılır? En çok dinlenen, dinlediğim sanatçılar ve şarkılar! İşte Spotify 2020 özet
Spotify Wrapped 2020 bakma linki: Yılın özetine nasıl bakılır? En çok dinlenen, dinlediğim sanatçılar ve şarkılar! İşte Spotify 2020 özet Spotify, 2021 yılına az bir süre kala her yıl olduğu gibi bu yıl da, abonelerinin 2020 yılında en çok dinlediği şarkıyı, sanatçıyı, hangi tarz müzikler dinlediği listeledi. Spotify 2020 özetini sununca, birçok kullanıcı merakla ‘’Spotify 2020 özetin nedir?’’ ‘’Spotify özet nasıl öğrenilir 2020?’’ sorularına yanıt aramaya başladı. İşte Spotify Wrapped 2020 bakma linki ve Spotify 2020 özet...
2.12.2020 Gündem
Sağlıkçılar için söyledi
Sağlıkçılar için söyledi Mor ve ötesi, KerkiSolfej’in düzenlediği konserler kapsamında Harbiye Açıkhava Tiyatrosu’nda sahneye çıktı.
26.08.2020 Magazin
Mor ve Ötesi 17 Ocak’ta İzmir’e geliyor!
Mor ve Ötesi 17 Ocak’ta İzmir’e geliyor! Her dönemde zamanın ötesinde müzikler yapan, asla eskimeyen ve her daim yeni kalan Türkçe Alternatif Rock Müziğin en önemli topluluklarından Mor ve Ötesi, çok özel bir konserle İzmir’e geliyor.
1.01.2020 Kültür Sanat
'Şenlik' yarın başlıyor
'Şenlik' yarın başlıyor Sadece gençlerin katılabildiği “Genç Bi Şenlik” 26 Ekim'de İstanbul'da başlıyor.
25.10.2019 Kültür Sanat
Harun her şeyden önemli, ilaç gibi geldi'
Harun her şeyden önemli, ilaç gibi geldi' Melisa Sözen ayağı sakat olmasına rağmen sevgilisini yalnız bırakmadı ve konserine gitti.
9.10.2019 Magazin
Vişnelik Müzik Festivali başlıyor
Vişnelik Müzik Festivali başlıyor ODTÜ Vişnelik Çim Amfi olarak bilinen ODTÜ MD Vişnelik, 11, 12, 13 Ekim’de Vişnelik Müzik Festivali’ne ev sahipliği yapacak. Atlantis Yapım organizasyonuyla farklı müzik türlerinin yıldız isimleri üç gün boyunca Ankara izleyicisi ile buluşacak.
23.09.2019 Kültür Sanat
Zeytinli Rock Festivali sona erdi
Zeytinli Rock Festivali sona erdi 6’ncısı düzenlenen Zeytinli Rock Festivali sona erdi.
4.09.2019 Kültür Sanat
Ağustos ayını Mor ve Ötesiyle kapattı!
Ağustos ayını Mor ve Ötesiyle kapattı! Vadi Açıkhava, 31 Ağustos akşamı rock müziğin en önemli gruplarından mor ve ötesi’ni ağırladı
2.09.2019 Kültür Sanat
Vadi AçıkHava, mor ve ötesini ağırlıyor!
Vadi AçıkHava, mor ve ötesini ağırlıyor! Vadi Açıkhava, 31 Ağustos akşamı rock müziğin en önemli gruplarından mor ve ötesi’ni ağırlıyor
21.08.2019 Kültür Sanat
Teoman sevenleriyle buluştu!
Teoman sevenleriyle buluştu! Ünlü rockçı Teoman’ı sevenleriyle 2 Ağustos Cuma akşamı buluştu.
3.08.2019 Kültür Sanat
Zeytinli Rock Festivali 28 Ağustos'ta
Zeytinli Rock Festivali 28 Ağustos'ta Zeytinli Rock Festivali 28 Ağustos – 1 Eylül 2019 tarihleri arasında Edremit Akçay Sahili’nde düzenlenecek.
1.08.2019 Kültür Sanat
Ağustos programı açıklandı!
Ağustos programı açıklandı! Vadi Açıkhava, ünlü sanatçıları müzikseverlerle buluşturacak.
26.07.2019 Kültür Sanat
Mor ve Ötesi’nden akustik performans
Mor ve Ötesi’nden akustik performans Mor ve Ötesi, 1 Ağustos Perşembe akşamı akustik performansı ile müzikseverlerle bir araya gelecek.
22.07.2019 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Mor Ve Ötesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mor ve ötesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.