Moon Jae-İn

Moon Jae-İn

Son dakika Moon Jae-in haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Moon Jae-in ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Moon Jae-in haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Moon Jae-İn

haberleri sayfasında son dakika yaşanan moon jae-in gelişmeleri de dahil olmak üzere 142 moon jae-in haberi bulunmuştur. Tüm moon jae-in haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kim Jong-Un'un kız kardeşi meydan okudu: ABD'nin sadık köpeği
Kim Jong-Un'un kız kardeşi meydan okudu: ABD'nin sadık köpeği Dünya bu açıklamayı konuşuyor. Kuzey Kore liderinin kız kardeşinden savaş çıkaracak sözler bomba etkisi yarattı. Kuzey Kore lideri Kim Jong Un'un kız kardeşi Kim Yo Jong, baskı ve yaptırımların ülkenin kin ve nefretini körükleyeceğini, ABD ve Güney Kore için bir idam ipi görevi göreceğini söyledi.
24.11.2022 Dünya
Güney Kore'de 'nükleer' alarmı! Binlerce kişi tahliye edildi
Güney Kore'de 'nükleer' alarmı! Binlerce kişi tahliye edildi Güney Kore’nin doğusundaki Uljin bölgesinde çıkan orman yangını Hanul Nükleer Santrali yakınına kadar ulaşırken, Güney Kore Devlet Başkanı Moon Jae-in yangının acilen söndürülmesi emrini verdi.
4.03.2022 Dünya
3. Dünya Savaşı çıktı mı? Rusya ve Ukrayna arasında savaş mı olacak? İşte 3. Dünya Savaşı hakkında kehanetler…
3. Dünya Savaşı çıktı mı? Rusya ve Ukrayna arasında savaş mı olacak? İşte 3. Dünya Savaşı hakkında kehanetler… Rusya Ukrayna krizi ile ilgili gerilim sürüyor. Dünyanın gözü Rusya ve Ukrayna’ya çevrildi. Rusya Devlet Başkanı Putin, Ukrayna'nın doğusundaki Donetsk ve Luhansk'ın bağımsızlığını tanıyan kararı onay için Rusya Parlamentosu'na gönderdi. Rus lider, bu karardan birkaç saat sonra Donetsk ve Luhansk'ta "barışın korunması" için orduya talimat verdi. AB, Putin'in Ukrayna'nın doğusundaki yönetimleri tanıma kararına yaptırımlarla karşılık verileceğini açıkladı. M Güvenlik Konseyi karar sonrası acil toplandı. Toplantıda konuşan Ukrayna’nın BM Temsilcisi, "Kendimizi savunma hakkımız var" dedi. Almanya Başbakanı Scholz, Biden ve Macron ile anlaştıklarını söyledi. İngiltere ise Rusya'nın Ukrayna'yı işgalinin şimdiden başladığını açıklayarak, yaptırım uygulayacağını duyurdu. Tüm dünya bu bu gelişmelere odaklanırken pek çok kişinin aklında Rusya ve Ukrayna arasındaki gerilimin 3. Dünya savaşını sürüklemesi endişesi taşıyor. Kehanetler de 3. Dünya savaşının 2022’de çıkacağına yönelik öngörüler bulunuyor. Peki, Rusya ve Ukrayna arasında savaş 3. Dünya savaşı mı? Rusya ve Ukrayna arasında savaş mı olacak? 3. Dünya Savaşı çıktı mı? İşte 3. Dünya Savaşı hakkında kehanetler…
22.02.2022 Gündem
Güney Kore dilinde “Nuri” ne demek? Rokete Nuri ismi verildi!
Güney Kore dilinde “Nuri” ne demek? Rokete Nuri ismi verildi! Nuri ismi verilen roket, Güney Kore'nin başkenti Seul'ün yaklaşık 500 kilometre güneyinde bulunan Goheung bölgesindeki uzay merkezinden yerel saatle 17.00'da fırlatıldı. Bu gelişmenin ardından Nuri isminin Türkçe olması vatandaşlar Güney Kore dilinde “Nuri” ne demek? Sorusunun yanıtının araştırılmasına neden oldu.
21.10.2021 Gündem
Kuzey ve Güney Kore'den flaş hamle! Bir yıl sonra yeniden başladı...
Kuzey ve Güney Kore'den flaş hamle! Bir yıl sonra yeniden başladı... Kuzey Kore ile Güney Kore arasında son bir yıldır kapalı tutulan iletişim kanallarının yeniden açıldığı duyuruldu.
27.07.2021 Dünya
Kim bu kez özür diledi
Kim bu kez özür diledi Güney Kore, iki ülkenin deniz sınırındaki Yeonpyeong Adası açıklarında Kuzey Kore birliklerinin Güney Koreli görevliyi öldürüp bedeni yakmasının ardından Kuzey Kore lideri Kim Jong-un'un özür dilediğini duyurdu. Yetkilinin korona virüsle mücadele tedbirlerinin bir parçası olarak vurulduğu belirtildi.
25.09.2020 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan Güney Kore Devlet Başkanı görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan Güney Kore Devlet Başkanı görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Güney Kore Devlet Başkanı Moon Jae-in ile telefonda görüştü.
23.06.2020 Siyaset
Güney Kore'de iktidar partisi seçimlerde sandalye sayısını artırdı
Güney Kore'de iktidar partisi seçimlerde sandalye sayısını artırdı İktidardaki Demokratik Parti meclisteki 300 sandalyeden 180'ini, ana muhalefet partisi Birleşik Gelecek Partisi de 103'ünü kazandı. İktidar partisinin Güney Kore Ulusal Meclisinde büyük çoğunluğu alması, tasarıları meclisten tek başına geçirmesine imkan tanıyor
16.04.2020 Dünya
Trump'tan Kuzey Kore açıklaması! Yaptırım yok...
Trump'tan Kuzey Kore açıklaması! Yaptırım yok... ABD Başkanı Donald Trump, Kuzey Kore lideri Kim Jong-un ile iyi bir uyum yakaladıklarını ve bu ülkeye yeni yaptırım düşünmediklerini söyledi.
24.09.2019 Dünya
Kuzey Kore'den yeni füze denemesi
Kuzey Kore'den yeni füze denemesi Güney Kore, Kuzey Kore'nin 25 Temmuz'dan bu yana 6'ıncı füze denemesi yaptığını duyurdu.
16.08.2019 Dünya
Kuzey Kore Trump'ın teklifine açık kapı bıraktı
Kuzey Kore Trump'ın teklifine açık kapı bıraktı Kuzey Kore, ABD Başkanı Donald Trump'ın, Kuzey Kore lideri Kim Jong-un ile Kuzey ve Güney Kore arasında bulunan silahsızlandırılmış bölgede görüşme yapma teklifine "çok ilginç bir öneri" yanıtını verdi.
29.06.2019 Dünya
ABD Başkanı Trump, Güney Kore'yi ziyaret edecek
ABD Başkanı Trump, Güney Kore'yi ziyaret edecek Trump'ın, Kuzey Kore'nin nükleer programı ve Seul-Washington iş birliğini görüşmek üzere haziranda Güney Kore'yi ziyaret edeceği belirtildi.
16.05.2019 Dünya
Hindistan Başbakanı Modi'nin ceketi moda oldu
Hindistan Başbakanı Modi'nin ceketi moda oldu Hindistan Başbakanı Narendra Modi'nin kolsuz ceketi ülke genelinde büyük rağbet görüyor.
30.12.2018 Dünya
Kuzey Kore Lideri Kim'den  flaş 'mektup' hamlesi...
Kuzey Kore Lideri Kim'den flaş 'mektup' hamlesi... Kuzey Kore Lideri Kim Jong-un, Güney Kore'ye mektup gönderdi. Mektubu ajanslar 'son dakika' olarak tüm dünyaya servis etti.
30.12.2018 Dünya
BM'den Kuzey Kore'ye kınama kararı
BM'den Kuzey Kore'ye kınama kararı BM Genel Kurulu, Kuzey Kore yönetimini halkın yaşadığı ekonomik sıkıntılara rağmen nükleer silah ve güdümlü füze programlarını sürdürmekle suçladı.
18.12.2018 Dünya
Kaşıkçı Time dergisinin "yılın kişisi" unvanı için finale kaldı
Kaşıkçı Time dergisinin "yılın kişisi" unvanı için finale kaldı Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğunda öldürülen gazeteci Cemal Kaşıkçı, Amerikan Time dergisinin her yıl seçtiği "yılın kişisi" unvanı için finale kalan isimler arasında yer aldı.
10.12.2018 Dünya
Trump Kuzey Kore ile yeni zirveye istekli!
Trump Kuzey Kore ile yeni zirveye istekli! ABD Başkanı Donald Trump, G-20 kapsamında Güney Kore ve Avustralya liderleriyle ayrı ayrı görüştü. Güney Kore Devlet Başkanı Moon Jae-in ile görüşmesinde Trump'ın "Kuzey Kore ile yeni bir zirve yapmak istediğini" söylediği belirtildi
30.11.2018 Dünya
Güney Kore lideri Pyongyang Deklarasyonu'ndan umutlu
Güney Kore lideri Pyongyang Deklarasyonu'ndan umutlu Güney Kore Devlet Başkanı Moon Jae-in, Pyongyang'da düzenlenen son Güney-Kuzey Kore zirvesinde varılan Koreler arası anlaşmanın, Kuzey'in nükleer silahlardan arındırılması sürecini hızlandırmaya yardımcı olacağını belirtti.
23.10.2018 Dünya
"Kuzey Kore, elindeki nükleer silahlardan vazgeçmeli"
"Kuzey Kore, elindeki nükleer silahlardan vazgeçmeli" Güney Kore Devlet Başkanı Moon Jae-in, Kuzey Kore'nin tamamıyla nükleer silahlardan arınması için elindeki mevcut silahlardan da vazgeçmesi gerektiğinin farkında olduğunu ve bunu yapacağını belirtti.
12.10.2018 Dünya
Güney Kore'den Kore Yarımadasının nükleerden arındırılacağı sözü
Güney Kore'den Kore Yarımadasının nükleerden arındırılacağı sözü Güney Kore Devlet Başkanı Moon Jae-in, ülkesinin Kore Yarımadasını nükleer silahlardan tamamen arındıracağını ve kalıcı barış sağlayacağını belirtti.
11.10.2018 Dünya
Sınırlarındaki 1 milyon mayını temizlemeye başladı
Sınırlarındaki 1 milyon mayını temizlemeye başladı Güney Kore ve Kuzey Kore askeri birlikleri, iki ülke sınırındaki mayınları imha işlemine başladı.
1.10.2018 Dünya
Mike Pompeo ve Nikki Haley'den Kuzey Kore çıkışı
Mike Pompeo ve Nikki Haley'den Kuzey Kore çıkışı ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo, nükleer silahsızlanmayı tamamlayana kadar Kuzey Kore'ye yönelik ekonomik yaptırımların azaltılmayacağını açıkladı. ABD'nin BM Daimi Temsilcisi Nikki Haley, ABD Başkanı Donald Trump'ın Kuzey Kore konusunda "yarım yamalak önlemler" ile ilgilenmediğini söyledi
23.09.2018 Dünya
Devlet başkanına bunu hediye etti! Kilosu 4 bin lira
Devlet başkanına bunu hediye etti! Kilosu 4 bin lira Kuzey Kore lideri Kim Jong Un Güney Kore liderine barış hediyesi olarak 2 ton mantar hediye etti. Hediye edilen mantarın kilosunun 4 bin lira olduğu öğrenildi.
21.09.2018 Dünya
Tüm dünya bu buluşmayı konuşuyor
Tüm dünya bu buluşmayı konuşuyor Tüm dünya bu buluşmayı konuşuyor Dünyanın gözünü kırpmadan izlediği tarihi buluşmadan geriye, tarihi kareler kaldı. Kuzey Kore ile Güney Kore arasındaki zirve kapsamında Kuzey Kore'de bulunan Güney Kore Devlet Başkanı Moon Jae-in ve eşi Kim Jung-sook, Kuzey Kore Devlet Başkanı Kim Jong-un ve eşi Ri Sol-ju ile birlikte Kuzey Kore'deki Baekdu Dağı'nı ziyaret etti.
20.09.2018 Dünya
Kuzey Kore Lideri Kim: Bu ayrılığa son vereceğiz
Kuzey Kore Lideri Kim: Bu ayrılığa son vereceğiz Kuzey Kore Lideri Kim Jong Un, Güney Kore’nin başkenti Seul’e resmi ziyaret düzenleyeceği konusunda söz verdi.
19.09.2018 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Moon Jae-İn ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki moon jae-in haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.