Monchi

Monchi

Son dakika monchi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan monchi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını monchi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Monchi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan monchi gelişmeleri de dahil olmak üzere 100 monchi haberi bulunmuştur. Tüm monchi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Montella teklif aldığı takımı açıkladı! Fenerbahçe dediler ama...
Montella teklif aldığı takımı açıkladı! Fenerbahçe dediler ama... Adı sık sık Fenerbahçe ile anılan İtalyan teknik adam Montella, Yunan devi Olympiakos'tan teklif aldığını açıkladı.
16.05.2023 Adana DemirSpor
Marcao'da sakata gelmişti! Nelsson, Boey derken Monchi'den sürpriz transfer
Marcao'da sakata gelmişti! Nelsson, Boey derken Monchi'den sürpriz transfer Yaz ayı transfer döneminde 15 milyon euro karşılığında Marcao'yu transfer etmesine karşın sakatlıklar sebebiyle Brezilyalı futbolcudan istediği verimi alamayan Sevilla'nın bir kez daha Galatasaray'ın kapısını çaldığı öğrenildi. İşte Monchi'nin hedefinde olan Sarı Kırmızılı yıldız...
13.05.2023 Galatasaray
Monchi bu haberden sonra tepetaklak oldu! 'Hani bize söz vermiştiniz?'
Monchi bu haberden sonra tepetaklak oldu! 'Hani bize söz vermiştiniz?' Yaz ayı transfer döneminde tam 3 kez Sevilla'dan teklif almasına rağmen Dursun Özbek tarafından gidişine izin verilmeyen yıldız futbolcunun Atalanta ile masaya oturduğu bildirildi. Bu sezon Galatasaray'da gösterdiği performansla alkış toplayan milli oyuncunun 20 milyon euro'ya transfer olacağı öğrenilirken, Sevilla Sportif Direktörü Monchi'nin gelişmeleri yakından takip ettiği anlaşıldı.
30.03.2023 Galatasaray
Fenerbahçe'nin iki yıldızı için Barcelona ve Sevilla devreye girdi
Fenerbahçe'nin iki yıldızı için Barcelona ve Sevilla devreye girdi Barcelona Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Arda Güler için devreye girerken, bir başka LaLiga temsilcisi Sevilla'nın da Szalai'yi yokladığı bildirildi.
14.02.2023 Fenerbahçe
Nelsson için geliyoruz dediler Fenerbahçe'nin yıldızını istediler! Ali Koç'a 10 milyon euro'luk teklif
Nelsson için geliyoruz dediler Fenerbahçe'nin yıldızını istediler! Ali Koç'a 10 milyon euro'luk teklif Daha önce Süper Lig'den Fernando ve Marcao gibi Brezilyalı futbolcular transfer eden Sevilla'nın Victor Nelsson'a talip olduğu yazılıp çizilirken, aslında Monchi'nin Fenerbahçe'nin yıldızı için girişimlere başladığı belirtildi. Sarı Lacivertli takımda oynadığı futbolla alkış toplayan 26 yaşındaki orta sahayı oldukça beğenen İspanyolların Ali Koç'a 10 milyon euro teklif ettikleri kaydedildi.
22.12.2022 Fenerbahçe
Monchi'ye kötü haber! Nelsson'un bonservis bedeli belli oldu
Monchi'ye kötü haber! Nelsson'un bonservis bedeli belli oldu Galatasaray'da gösterdiği başarılı performansla özellikle Sevilla'nın dikkatini çeken Victor Nelsson'un bonservis bedeli belli oldu.
25.11.2022 Galatasaray
Sampaoli 7 maçta 6 puan topladı Galatasaray'ın yıldızına sarıldı: Hemen transfer edelim
Sampaoli 7 maçta 6 puan topladı Galatasaray'ın yıldızına sarıldı: Hemen transfer edelim Laliga'da yola Julen Lopetegui ile başlayan, fakat alınan başarısız sonuçların ardından Jorge Sampaoli ile anlaşmaya varan Sevilla Galatasaray'ın yıldızına kancayı taktı. İspanya Ligi'nde 14 haftada sadece 11 puan toplayan ve küme düşme hattında yer alan Endülüs temsilcisinin transfer çalışmalarına başladığı bildirilirken, Monchi'nin Sarı Kırmızılı oyuncu için 25 milyon euro'yu gözden çıkardığı ifade edildi.
14.11.2022 Galatasaray
12 maçta 8 gol attı Vedat Muriç için 2 İspanya devi yarışa başladı
12 maçta 8 gol attı Vedat Muriç için 2 İspanya devi yarışa başladı Mallorca formasıyla 12 maçta 8 gol atan ve kalitesini bir kez daha ispatlayan Vedat Muriç için iki İspanya devi devreye girdi.
11.11.2022 İspanya
Okan Buruk'un 2023 model Galatasaray'ı hazır! Sağda Rashica solda ise...
Okan Buruk'un 2023 model Galatasaray'ı hazır! Sağda Rashica solda ise... Galatasaray transfer haberleri... Devre arasında kadrosunu güçlendirmek isteyen Galatasaray aradığı yıldızı Fransa'da buldu. 2017'de Monchi'nin 14 milyon euro verip transfer ettiği yıldız futbolcunun Sarı Kırmızılı kulübe gelmeye son derece sıcak baktığı bildirilirken, Sportif AŞ yöneticisi Erden Timur'un Lig 1 deviyle masaya oturduğu bildirildi.
8.11.2022 Galatasaray
25 milyon euro'luk yıldız bedavaya imza atabilir! Galatasaray'dan 2023'ün ilk transferi
25 milyon euro'luk yıldız bedavaya imza atabilir! Galatasaray'dan 2023'ün ilk transferi Galatasaray haberleri... Haris Seferovic, Gomis ve İcardi ile sezon sonunda büyük bir ihtimalle yollarını ayıracak olan Galatasaray şimdiden forvet avına çıktı. Sarı Kırmızılı kulübün Haziran ayında Barcelona ile sözleşmesi sona erecek olan dünya yıldızıyla ilgilendiği ortaya çıkarken, Erden Timur'un Monchi'yle amansız bir yarışa girdiği bildirildi.
30.10.2022 Galatasaray
Transferi iki yönetici arasında kriz yaratmıştı! "Senin hakkında söylediğim her şey için beni affet"
Transferi iki yönetici arasında kriz yaratmıştı! "Senin hakkında söylediğim her şey için beni affet" Galatasaray'da gösterdiği başarılı performansla Sevilla'ya transfer olan ve Sarı Kırmızılı kulübe bonuslarla birlikte 15 milyon euro kazandıran Marcao'nun geri dönüşü İspanyol taraftarları hayli memnun etti. Dün gece Şampiyonlar Ligi maçında B.Dortmund karşısında kusursuza yakın oynayan Brezilyalı yıldız Sampaoli'den tam not alırken, Monchi'nin Nelsson için de Ocak ayında Cimbom'un kapısını çalacağı belirtildi.
12.10.2022 Galatasaray
Yine Monchi belası! Galatasaray'ı bıraktı bu sefer Fenerbahçe'nin yıldızı için görüşmelere başladı
Yine Monchi belası! Galatasaray'ı bıraktı bu sefer Fenerbahçe'nin yıldızı için görüşmelere başladı Daha önce Galatasaray'dan Marcao'yu transfer eden, Victor Nelsson'u ise isteyen Monchi'nin Fenerbahçe'nin yıldızına kancayı atması Sarı Lacivertli cephede bomba etkisi yarattı. Jorge Jesus'un vazgeçmediği oyuncuların başında gelen 22 yaşındaki orta saha için görüşmelere başlayan Sevilla, Ali Koç'la Ocak'ta Ali Koç'la masaya oturmayı planlıyor...
14.09.2022 Fenerbahçe
Yine Monchi belası! Marcao'dan sonra Galatasaray'a ikinci şok! Herkes Nelsson zannederken...
Yine Monchi belası! Marcao'dan sonra Galatasaray'a ikinci şok! Herkes Nelsson zannederken... Marcao'yu 12 milyon euro'ya renklerine bağladıktan sonra Victor Nelsson'un peşine düşen, fakat bu sefer Erden Timur engeline takılan Sevilla bir transferde daha Galatasaray'la karşı karşıya geldi. Sarı Kırmızılı kulübün yaklaşık 15 gündür peşine düştüğü dünyaca ünlü yıldız için araya giren Monchi görüşmelere başlarken, Timur'un bu transferde geride kalmayacağı ve Sportif AŞ'nin 30 yaşındaki futbolcu için tüm şartları seferber edeceği bildirildi.
30.08.2022 Galatasaray
Sergio Oliveira neye uğradığını şaşırdı! Galatasaray 50 M.€'luk yıldız orta saha ile görüşmelere başladı
Sergio Oliveira neye uğradığını şaşırdı! Galatasaray 50 M.€'luk yıldız orta saha ile görüşmelere başladı Midtsjö, Sergio Oliveira, Emre Akbaba, Torreira gibi yetenekli orta saha oyuncularına sahip olan Okan Buruk yönetimden o bölge için bir takviye daha isterken, Marcao transferinde Monchi'yle yakın ilişki kuran Erden Timur'un 28 yaşındaki futbolcu için görüşmelere başladığı bildirildi. İşte Galatasaray'da yaşanan transfer gelişmesi...
24.08.2022 Galatasaray
Dün akşam Osasuna'ya kaybedince gemileri yaktı! Nelsson için bir teklif daha! Anlaşma tamam...
Dün akşam Osasuna'ya kaybedince gemileri yaktı! Nelsson için bir teklif daha! Anlaşma tamam... Dün akşam La Liga'nın açılış maçında Osasuna'ya 2-1 kaybeden ve maçtan sonra 'Mutlaka stoper almalıyız' açıklamasında bulunan Monchi, Nelsson'da çark etti. Galatasaray'a yaptığı tekliflerle Sarı Kırmızılı yöneticileri oldukça kızdıran ünlü Sportif Direktör yeniden atağa kalkarken, Sevilla'nın 20 milyon euro'lara kadar çıkması transferin hemen hemen bitmesini sağladı.
13.08.2022 Galatasaray
Erden Timur Ali Koç'a duacı! F.Bahçe Henrique'yi aldı Jesus'un prensi G.Saray'a kaldı
Erden Timur Ali Koç'a duacı! F.Bahçe Henrique'yi aldı Jesus'un prensi G.Saray'a kaldı Galatasaray'da son dakika... Victor Nelsson'a 12 milyon euro'luk teklif yapan, fakat Galatasaray'ın sert tepkisiyle karşı karşıya kalan Monchi'nin teklifi güncelleyin 15+3 euro'ya kadar çıkarması üzerine stoper arayışlarına koyulan Erden Timur'un Jorge Jesus'un peşinden koştuğu oyuncuya talip olması büyük dikkat çekti.
12.08.2022 Galatasaray
Fırsatçı Monchi'ye büyük şok! Nelsson için iki dev araya girdi Galatasaray'a astronomik teklif geldi
Fırsatçı Monchi'ye büyük şok! Nelsson için iki dev araya girdi Galatasaray'a astronomik teklif geldi Marcao'yu 12 milyon euro'ya aldıktan sonra Victor Nelsson'u da o bonservislere kapmak isteyen Monchi'ye Galatasaray camiasından büyük tepki gelirken, bugün İtalya - İngiltere basınında yer alan haberler İspanyolların bir hayli canını sıktı. Danimarkalı stoper için gözünü karartan Premier Lig ekibi Fulham'ın yaptığı teklif ortaya çıkarken, Sinisa Mihajlovic'in takımı Bologna'nın da Erden Timur'a önerdiği rakam dikkat çekti.
10.08.2022 Galatasaray
Toplantıda sert tartışma! 'Senin yüzünden 3 M.€ zarar ettik söyle ona beni arasın...'
Toplantıda sert tartışma! 'Senin yüzünden 3 M.€ zarar ettik söyle ona beni arasın...' Torreira ve Mertens transferleriyle taraftarlarını bir hayli sevindiren Galatasaray'da dünkü toplantıda kriz çıktı. Başkan Dursun Özbek, Erden Timur, Cenk Ergin ve Menajer Bernes'in katıldığı zirvede özellikle Timur'un Cenk Ergün'ü hedef alarak sarf ettiği sözler masada soğuk duş etkisi yaratırken, Sarı Kırmızılı yönetimin Bernes üzerinden Monchi'ye gönderdiği mesaj ise resmen olay yarattı...
9.08.2022 Galatasaray
Okan Buruk'a ilk şok Marcao'dan! Eşyalarını topladı...
Okan Buruk'a ilk şok Marcao'dan! Eşyalarını topladı... Galatasaray'da oynadığı futbolla Avrupa devlerinin dikkatini çeken ve Sevilla'nın transfer listesinde bulunan Marcao için Monchi'nin 10 milyon euro'luk bir teklifte bulunduğu ortaya çıktı. La Liga ekibinin bu teklifi kabul edilmezken, İspanyolların fiyatı artırmaları halinde bu transferin gerçekleşebileceği öğrenildi.
24.06.2022 Galatasaray
SON DAKİKA GELİŞMESİ! Monchi İstanbul'a geliyor... Masadaki rakam tam 23 milyon euro
SON DAKİKA GELİŞMESİ! Monchi İstanbul'a geliyor... Masadaki rakam tam 23 milyon euro Diego Carlos'u 31 milyon euro karşılığında Premier Lig ekibi Aston Villa'ya gönderen Sevilla'nın tecrübeli futbolcunun yerini doldurmak için Fenerbahçe'nin kapısını çalacağı, transfer sihirbazı yakıştırmaları alan Monchi'nin önümüzdeki günlerde Kadıköy'e çıkarma yapacağı belirtildi.
20.06.2022 Fenerbahçe
'Transfer Sihirbazı' Marcao'yu gösterdi Fenerbahçe'nin yıldızını istedi! 23 M.€...
'Transfer Sihirbazı' Marcao'yu gösterdi Fenerbahçe'nin yıldızını istedi! 23 M.€... Daha önce Galatasaray'ın Brezilyalı stoperi Marcao için girişimlerde bulunduğu iddia edilen 'Transfer Sihirbazı' Monchi'nin aslında hedefinde bambaşka bir yıldızın olduğu, İspanya devi Sevilla'nın Fenerbahçe'nin tecrübeli futbolcu için kolları sıvadığı belirtildi. Sözleşmesinde 23 milyon euro'ya serbest kalır maddesi bulunan 25 yaşındaki milli oyuncunun Avrupa devleri tarafından yakından takip edildiği öğrenildi.
17.06.2022 Fenerbahçe
Hiçbir yıldızı satmayacağım demişti! Prensip anlaşmasına varıldı 15 M.€'ya gönderiyor
Hiçbir yıldızı satmayacağım demişti! Prensip anlaşmasına varıldı 15 M.€'ya gönderiyor Başkanlık seçimlerinden önce 'Hiçbir yıldızı satmayacağını, üzerine kadroyu güçlendireceğini' açıklayan Dursun Özbek'in Sevilla ile masaya oturduğu ortaya çıktı. Galatasaray'ın kalbi için Monchi ile pazarlık halinde olan Özbek'in tecrübeli futbolcuyu 15 milyon euro karşılığında göndereceği bildirildi.
14.06.2022 Galatasaray
Norveçli gazeteci transfer bombasını patlattı! 14 M.€ bonservis 10 M.€ bonus 3.3 M.€ maaş
Norveçli gazeteci transfer bombasını patlattı! 14 M.€ bonservis 10 M.€ bonus 3.3 M.€ maaş 2019'da Galatasaray'dan Fernando Reges'i transfer ederek sarı kırmızılı kulübün kalbini söken Monchi'nin 3 yıl aradan sonra yine Cimbom'un kapısını çaldığı ve bu sefer tecrübeli futbolcu için 14 milyon euro bonservis 10 milyon euro bonus 3.3 milyon euro da oyuncunun kendisine verdiği öğrenildi..
7.06.2022 Galatasaray
'Transfer Sihirbazı' Terim'in prensi için İstanbul'a geliyor! En az 20 milyon euro...
'Transfer Sihirbazı' Terim'in prensi için İstanbul'a geliyor! En az 20 milyon euro... Sevilla ve Roma'da yaptığı transferlerle Avrupa futboluna damga vuran ve Süper Lig piyasasını yakından takip eden Monchi'nin Galatasaray'ın yıldızına kancayı taktığı öğrenildi. Diego Carlos'un gidişine engel olamayacak gibi gözüken İspanyol ekibinin sarı kırmızılı oyuncuyu istediği belirtilirken, Fatih Terim'in prensi için 11 Haziran'daki seçimlerin beklendiği anlaşıldı:
4.06.2022 Galatasaray
Augustinsson'la görüştüler Eren Elmalı için atağa geçtiler
Augustinsson'la görüştüler Eren Elmalı için atağa geçtiler Sevilla'nın İsveçli sol beki Augustinsson'la ilgilenen ve Monchi'yle görüşmelerini sürdüren Trabzonspor, Kasımpaşa'nın sol beki Eren Elmalı için de girişimlerini sürdürüyor.
27.05.2022 Kasımpaşa Spor

Benzer Haber Etiketleri

Monchi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki monchi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.