Mizah

Mizah

Son dakika mizah haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan mizah ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını mizah haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mizah

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mizah gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.344 mizah haberi bulunmuştur. Tüm mizah haberleri aşağıda listelenmiştir.
Baby Reindeer Darrien kim, Sean Foley mi? Komedyen Sean Foley kimdir, kaç yaşında, Richard Dadd Sean Foley olayı nedir?
Baby Reindeer Darrien kim, Sean Foley mi? Komedyen Sean Foley kimdir, kaç yaşında, Richard Dadd Sean Foley olayı nedir? Baby Reindeer dizisi, gerçek bir yaşam öyküsünden esinlenerek kara mizah ve gerilim unsurlarını bir araya getirerek büyük bir hayran kitlesine ulaştı. Dizi hakkında konuşulanlar devam ederken, dizide ana karakteri taciz eden kişinin Sean Foley olduğu iddia edildi. Söz konusu iddiaların ardından Sean Foley’in kim olduğu araştırılırken, Foley’den açıklama geldi.
1.05.2024 Magazin
Giray Altınok'dan Haluk Bilginer espirisi!
Giray Altınok'dan Haluk Bilginer espirisi! Oyuncu Giray Altınok, geçirdiği ciğer enfeksiyonu sonrası sesinin henüz düzelmediğini açıkladı. Altınok, değişen sesiyle yaptığı Haluk Bilginer taklidiyle takipçilerini güldürdü. Altınok, "Umarım sesim böyle kalır, umarım hiç değişmez" dedi.
1.05.2024 Magazin
Aziz Nesin'e göre en iyi 10 Türk romanı: Kitaplığınızda mutlaka bulunması gerekir
Aziz Nesin'e göre en iyi 10 Türk romanı: Kitaplığınızda mutlaka bulunması gerekir Türk Edebiyatının en önemli yazarlarından olan ve aynı zamanda yazdığı tiyatro oyunları ve şiirleriyle de hafızalara kazınan Aziz Nesin, geçmişten günümüze en iyi 10 Türk romanını katıldığı bir söyleşide açıklamıştı. İşte Aziz Nesin'in mutlaka kitaplığınızda olmasını istediği en iyi 10 Türk romanı...
3.04.2024 Gündem
Modern Tiyatro Nedir, Özellikleri Nelerdir? Modern Tiyatro Temsilcileri Kimlerdir?
Modern Tiyatro Nedir, Özellikleri Nelerdir? Modern Tiyatro Temsilcileri Kimlerdir? Genellikle iki ya da üç perdeden oluşan, gösteri sanatlarına tiyatro denir. Her tiyatro oyunu "teks" adı verilen senaryolara bağlı kalınarak sahnelenir. Şiir ve müzik gibi kökü Antik Yunan dönemine dayanan bu sanat dalı geleneksel / klasik ve modern olmak üzere iki ayrılır. Geleneksel tiyatro başta üç birlik kuralı olmak üzere birçok kurala bağlıyken, modern dünya çok daha özgür bir yapıya sahiptir. 
31.01.2024 Gündem
MHP Lideri Devlet Bahçeli: Kilisede gerçekleştirilen saldırıyı lanetliyorum
MHP Lideri Devlet Bahçeli: Kilisede gerçekleştirilen saldırıyı lanetliyorum Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuşuyor. Bahçeli, Sarıyer'de kilisede gerçekleşen terör saldırısına tepki gösterirken, 'Bu eylemi lanetliyorum. Teröre ve destekçilerine asla fırsat verilmemeli. Karanlık ellere karşı uyanık olunmalı.' dedi.
30.01.2024 Gündem
Harname- Şeyhi, Şeyhinin Harnamesi Özellikleri Nelerdir?
Harname- Şeyhi, Şeyhinin Harnamesi Özellikleri Nelerdir? Osmanlı İmparatorluğu döneminde divan edebiyatı saraylı edebiyatı olarak tanımlanmaktaydı. Bu anlamda oldukça anlaşılması zor edebi bir dil kullanılmaktaydı. Sadece Divan edebiyatı eğitimi alan ve bu konuda araştırma yapanların anlayacağı bir edebiyat türüdür. Harname- Şeyhi, tarafından yazılan bir Edebiyatı eseridir. 
29.01.2024 Gündem
Sosyal medyada, camide içki şişeli fotoğraf paylaşan şüpheli için istenen ceza açıklandı
Sosyal medyada, camide içki şişeli fotoğraf paylaşan şüpheli için istenen ceza açıklandı Sosyal medyada, camide içki şişeli fotoğraf paylaşan Safa Yasin Ö.(19) hakkında "Halkın bir kesiminin benimsediği dini değerleri alenen aşağılama" ve "Halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etme" suçlarından 4 yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılması istendi.
28.09.2023 Gündem
Ahmet Mithat Efendi Eserleri Nelerdir? Ahmet Mithat Efendi Eserleri'nin Özellikleri
Ahmet Mithat Efendi Eserleri Nelerdir? Ahmet Mithat Efendi Eserleri'nin Özellikleri Ahmet Mithat Efendi, 1844 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Yazarlık dışında yayıncılık, devlet memurluğu ve valilik yaptı. Ahmet Mithat Efendi, Türk edebiyatında en fazla kitabı olan yazardır. Yazarın toplam 178 eseri bulunmaktadır. Bu eserlerden yaklaşık 90 tanesi roman ve öykü, geri kalanları ise anlatı, araştırma, gezi ve denemedir. Yazarın "Eyvah" ve "Çengi" adlı iki tiyatro oyunu da bulunmaktadır. 
12.08.2023 Eğitim
3 burç var ki bu özellikleri para basıyor! Dünyanın en gözde zenginleri onlar olacak!
3 burç var ki bu özellikleri para basıyor! Dünyanın en gözde zenginleri onlar olacak! Hangi özelliğiniz para basardı? Fiziksel ya da karakteristik fark etmez hangi özelliğiniz paraya para demezdi, hiç merak ettiniz mi? Biz, burçları araştırırken özellikleri bakımından en zenginlerini bulduk. Öyle 3 burç var ki bu özellikleri adeta para basıyor.
20.07.2023 Yaşam
Buzdan soğuk espriler 2023: Sorulu cevaplı en iyi, en komik, en kötü, iğrenç, kusma isteği uyandıran, baş ağrıtan soğuk espriler nelerdir? İşte soğuk espriler 2023…
Buzdan soğuk espriler 2023: Sorulu cevaplı en iyi, en komik, en kötü, iğrenç, kusma isteği uyandıran, baş ağrıtan soğuk espriler nelerdir? İşte soğuk espriler 2023… Soğuk espri severler, can sıkmak için güncel soğuk esprileri araştırıyor. Espri, günlük hayatta insanlar arasında bir eğlence aracı olarak sıkça kullanılır. Arkadaş veya aile ortamlarında atmosferi hafifletmek, gülme ve neşe sağlamak amacıyla paylaşılan espiriler komik, absürt veya beklenmedik bir şekilde sunulup, insanları güldürmeyi amaçlar. Espri yapma ve espri anlama becerisi insanların mizah anlayışlarına, kişiliklerine ve yaş gruplarına göre değişse de soğuk espri herkesi kucaklar, aynı zamanda can sıkarken yüzde tebessüm ettirir. Biz de yazımızda sorulu cevaplı en iyi, en komik, en kötü, iğrenç, kusma isteği uyandıran, baş ağrıtan soğuk espriler derledik. İşte buzdan soğuk espriler 2023…
6.07.2023 Gündem
Eda Ece'nin ödül töreninde depremzedelerle ilgili sözleri tepki topladı! Açıklama geldi
Eda Ece'nin ödül töreninde depremzedelerle ilgili sözleri tepki topladı! Açıklama geldi Eda Ece katıldığı ödül töreninde depremzedelerle ilgili yaptığı konuşma tepki çekti. Ece, konuşmasında depremzedelerin oy tercihine değinerek yaptıkları yardımların başkaları tarafından yapıldığını söyledi.
14.06.2023 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kirada fahiş artışları çözeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kirada fahiş artışları çözeceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Antalya Kepez Turgut Özal Spor Salonu'nun önünde düzenlenen mitingde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Yeni konut projeleriyle, hukuki yaptırımlarla kiralarda yaşanan fahiş artışların yol açtığı sıkıntıyı yine biz çözeceğiz." dedi.
2.05.2023 Gündem
Pınar Deniz'in farklı bir karakterle karşımıza çıkıyor!
Pınar Deniz'in farklı bir karakterle karşımıza çıkıyor! Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi 'Yargı'da 'Avukat Ceylin'i oynayan ve başarısıyla dikkatleri üzerine çeken Pınar Deniz, farklı bir karakterle seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor.
28.03.2023 Magazin
Eda Ece'nin duygusal anları! 'Bütün bu dolmuşlukla gözyaşımı tutamadım!'
Eda Ece'nin duygusal anları! 'Bütün bu dolmuşlukla gözyaşımı tutamadım!' Türkiye'yi hüzne boğan deprem felaketinin ilk gününden beri afet bölgesine ihtiyaç malzemeleri gönderen ve sosyal medya hesaplarından yardım çağrıları yapan Eda Ece, Anıtkabir ve depremzedeleri ziyaret etti. Sosyal medyada duygularını paylaşan oyuncu, "Böyle duygusal bir ay geçirirken Anıtkabir'de olmak çok iyi geldi" dedi.
3.03.2023 Magazin
Ünlü oyuncu Cindy Williams hayatını kaybetti!
Ünlü oyuncu Cindy Williams hayatını kaybetti! ABD'de 1970'li yıllarda şöhret olan ve çok sayıda dizide oynayan ünlü oyuncu Cindy Williams, 75 yaşında hayata veda etti. 1976'dan başlayıp 8 sezon süren "Laverne & Shirley" dizisindeki rolüyle parlayan Williams, George Lucas'ın yönettiği "American Graffiti" ve Francis Ford Coppola imzalı "The Conversation" filmlerindeki rolüyle de tanınmıştı.
1.02.2023 Magazin
Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na 'Bay Kemal' yanıtı: Yeni sloganını vereyim, al tepe tepe kullan
Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na 'Bay Kemal' yanıtı: Yeni sloganını vereyim, al tepe tepe kullan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu. 6'lı Masa'nın açıkladığı Ortak Politikalar Mutabakat Metni hakkında konuşan Erdoğan, "Vaatlerinden fazlası yapıldı, bakmaz olaydım çok üzüldüm. Türkiye böylesine sakil bir muhalefeti hak etmiyor" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Babacan ve Davutoğlu'na, "Siz dün benim yanımda değil miydiniz? Benim yanımdayken Merkez Bankası'nın Ziraat Bankası’nın İstanbul'a gidişini konuşmadık mı? O gün ne iş yapıyordunuz." tepkisinde bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Madem Bay Kemal bu ifadeyi çok sevdi. Bundan sonra kullanacağı yeni sloganını da vereyim: Bay Bay Kemal. Telifini de istemeyiz, bizden yana helali hoş olsun." ifadelerini kullandı
1.02.2023 Gündem
Uykusuz Dergisi neden kapandı? Uykusuz Dergisi son kapak! Uykusuz Dergisi ilk ne zaman çıktı, nasıl kuruldu?
Uykusuz Dergisi neden kapandı? Uykusuz Dergisi son kapak! Uykusuz Dergisi ilk ne zaman çıktı, nasıl kuruldu? Uykusuz Dergisi kapandı mı, Uykusuz Dergisi neden kapandı, ilk ne zaman çıktı? Sorularının yanıtı merak ediliyor. Mizah dergisi Uykusuz, bugün son sayısının çıkacağını duyurdu. Yapılan açıklamada, "Kurulduğu günden bugüne dergimize emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarımıza ve okuyucularımıza teşekkür ederiz. Hoşçakalın" denildi. İşte Uykusuz Dergisi hakkında merak edilenler…
25.01.2023 Kültür Sanat
'Dedeye sahip çıkalım' paylaşımından sonra sert açıklama: Sen işine bak Jesus
'Dedeye sahip çıkalım' paylaşımından sonra sert açıklama: Sen işine bak Jesus Ümraniyespor Başkanı Tarık Aksar, "Ümraniye Stadyumu'nda Süper Lig maçı oynanmamalı" açıklamasında bulunan Jorge Jesus hakkında çok sert ifadeler kullandı.
22.01.2023 Ümraniyespor
Gonca Vuslateri'den gönderme!
Gonca Vuslateri'den gönderme! Ünlü oyuncu Gonca Vuslateri, “2023’te, askıntı eski tiyatroculardan, genç oyuncularımızı korusun Allah’ım” paylaşımıyla gündem oldu. İşte detaylar...
4.01.2023 Magazin
Danimarka televizyonundan tam bir rezalet! 'Buna mizah diyorlar ama bildiğimiz ağır ırkçılık'
Danimarka televizyonundan tam bir rezalet! 'Buna mizah diyorlar ama bildiğimiz ağır ırkçılık' Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası'nda 4.olan ve taraflı tarafsız tüm futbolseverlerin alkışını toplayan Fas Milli Takımı ile ilgili Danimarka televizyonu ırkçı söylemlerde bulundu.
18.12.2022 Şampiy10
25 Kasım ne günü? 25 Kasım Kadına Şiddetle Mücadele Günü mü?
25 Kasım ne günü? 25 Kasım Kadına Şiddetle Mücadele Günü mü? 25 Kasım ne günü, 25 Kasım Kadına Şiddetle Mücadele Günü mü? 25 Kasım günü, BM tarafından 1999 yılında kadına karşı şiddete önlemek ve farkındalık yaratmak amacıyla "25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü" ilan edildi.
25.11.2022 Gündem
Hamdi Alkan'dan güldüren Bülent Ersoy anısı!
Hamdi Alkan'dan güldüren Bülent Ersoy anısı! Yönetmen ve oyuncu Hamdi Alkan, Hülya Koçyiğit'in sunduğu 'Film Gibi Hayatlar' programına konuk oldu. 1995-2003 yılları arasında yayınlanan 'Reyting Hamdi' ile tanınan, sekiz yıl evli kaldığı şarkıcı Selen Görgüzel ile boşanma haberleriyle uzun süre konuşulan Alkan, yıllar önce usta sanatçı Bülent Ersoy ile yaptığı telefon görüşmesini anlattı.
13.11.2022 Magazin
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli: Türkiye’nin Suriye konusunda attığı adımlar değerli ve isabetlidir
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli: Türkiye’nin Suriye konusunda attığı adımlar değerli ve isabetlidir Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Bahçeli, "2023’e kadar her alanda ve her komşumuzla normalleşme atmosferinin hakim olması samimi arzumuz ve umudumuzdur." açıklamasında bulundu. Bahçeli ayrıca, 'Türkiye’nin Suriye konusunda attığı adımlar değerli ve isabetlidir. Bu ülkede yaşayan hiç kimse, kökeni ve mezhebi ne olursa olsun ülkemizin ötekisi veya hasmı değildir.' ifadelerini kullandı.
15.08.2022 Siyaset
Bakan Kurum: Güçlü Türkiye anlayışıyla hizmet götürüyoruz
Bakan Kurum: Güçlü Türkiye anlayışıyla hizmet götürüyoruz Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 63. Uluslararası Akşehir Nasreddin Hoca Şenliği’ne katıldı. Bakan Kurum, çok yakın zamanda Akşehir’in tüm Türkiye’nin, bölgenin en önemli turistik destinasyonlarından bir tanesi olacağını belirterek, “Büyük Türkiye yolculuğunda, büyük Türkiye’de güçlü şehirler, güçlü Türkiye anlayışıyla hizmet götürüyoruz. Nerede bir afet olsa, nerede bir sel olsa, heyelan olsa, yangın olsa biz ilgili tüm arkadaşlarımızla iki saat içerisinde orada oluyoruz. Vatandaşlarımızın yarasını sarıyoruz” dedi.
9.07.2022 Siyaset
Bahçeli'den Türk Tabipleri Birliği’ne 'boykot' tepkisi: Tedavi süreçlerini aksatma girişimi rezalettir
Bahçeli'den Türk Tabipleri Birliği’ne 'boykot' tepkisi: Tedavi süreçlerini aksatma girişimi rezalettir MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Türkiye düşmanı ellerde itibar ve inandırıcılığını kaybeden, bölücülüğün aparatı haline gelen Türk Tabipleri Birliği’nin maksatlı kışkırtmasıyla doktorlarımızın 2 gün süreyle boykot yapmalarını çok yanlış buluyor, muayenelerin iptalini de mahsurlu ve gayrimeşru bir eylem olarak değerlendiriyorum" dedi.
8.07.2022 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Mizah ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mizah haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.