Mitroglou

Mitroglou

Son dakika Mitroglou haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Mitroglou ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Mitroglou haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mitroglou

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mitroglou gelişmeleri de dahil olmak üzere 173 mitroglou haberi bulunmuştur. Tüm mitroglou haberleri aşağıda listelenmiştir.
Maçtan sonra tecrübeli golcüye büyük tepki! 'Bu adam Kostas Mitroglou'nun aynısı'
Maçtan sonra tecrübeli golcüye büyük tepki! 'Bu adam Kostas Mitroglou'nun aynısı' Giresunspor karşısında 50 bin taraftarının önüne çıkan ve dişli rakibine 1-0 kaybeden Galatasaray'da bazı futbolcular hakkında sert eleştiriler yapılıyor. Geçtiğimiz sezon Alanyaspor'da kiralık oynayıp gelen Emre Akbaba, yıldız transferlerden sonra formunda düşüş görünen Kerem Aktürkoğlu, hiç hazır gözükmeyen Mertens, beklenen katkıyı yapamayan Gomis bu eleştirilerin başında gelirken, Boşnak futbolcu hakkında ise 'Kostas Mitroglou'nun aynısı' yorumları camiada büyük dikkat uyandırdı.
14.08.2022 Galatasaray
Emre Belözoğlu bitirdi yönetim veto etti!
Emre Belözoğlu bitirdi yönetim veto etti! Emre Belözoğlu, Mostafa Mohamed'in transferini bitirdi Fenerbahçe yönetimi yıldız golcüyü veto etti.
7.02.2021 Galatasaray
Galatasaray Gomis'ten sonra dikiş tutturamadı
Galatasaray Gomis'ten sonra dikiş tutturamadı Galatasaay Gomis'ten sonra transfer ettiği golcülerden beklenen verimi alamadı.
3.01.2021 Galatasaray
İnanılmaz rakam! 90 milyon TL'lik borç çıktı
İnanılmaz rakam! 90 milyon TL'lik borç çıktı Galatasaray'ın DW Sports'un temsilciliğini yapan menajer William D'Avilla'ya 10 milyon euro borcunun olduğu iddia edildi.
5.10.2020 Galatasaray
Andone tıpkı Elmander gibiydi!
Andone tıpkı Elmander gibiydi! Geçen yıl ‘Elmander tipinde forvet arıyoruz’ diyen ve daha sonra denediği Eren, Diagne, Mitroglou’da umduğunu bulamayan G.Saray Teknik Direktörü Terim, sakat olan Falcao’nun yokluğunda şans verdiği Andone’ye tam not verdi. Rumen forvet, gol atamamasına rağmen özellikle ön alandaki presle beğeni topladı.
3.11.2019 Galatasaray
Yeşil sahada şoke eden anlar! Dişleri poşete konuldu
Yeşil sahada şoke eden anlar! Dişleri poşete konuldu Sezon başında Galatasaray'ın PSV Eindhoven'a kiraladığı Kostas Mitroglou haftaya damga vurdu.
28.10.2019 Futbol
Cenk'ten Cimbom'a şok cevap!
Cenk'ten Cimbom'a şok cevap! Galatasaray'ın transfer gündemine gelen Cenk Tosun'un sarı kırmızılıları geri çevirdiği ortaya çıktı.
5.09.2019 Futbol
Galatasaray'dan Mevlüt Erdinç hamlesi!
Galatasaray'dan Mevlüt Erdinç hamlesi! Galatasaray, Mitroglou’nun boşluğunu Türk forvetle dolduracak.
23.08.2019 Galatasaray
Galatasaray'dan transferlere FFP dokunuşu!
Galatasaray'dan transferlere FFP dokunuşu! Finansal Fair-Play anlaşması nedeniyle transferde eksiyle düşmemesi gereken Galatasaray, Okan Kocuk ve Kostas Mitroglou için özel hamleler yaptı.
23.08.2019 Galatasaray
Mitroglou imzadan saatler sonra sahada!
Mitroglou imzadan saatler sonra sahada! UEFA Avrupa Ligi Play-Off Turu ilk maçında PSV Eindhoven, Apollon Limassol'u 3-0 mağlup ederken Hollanda ekibinin transferini gün içinde açıkladığı Kostas Mitroglou da 81. dakikada oyuna dahil olarak maçın son bölümünde forma giydi.
23.08.2019 UEFA Avrupa Ligi
Galatasaray'da çifte ayrılık!
Galatasaray'da çifte ayrılık! Mitroglou PSV'ye; Ozornwafor, Almeria'ya kiralanıyor.
21.08.2019 Galatasaray
Galatasaray'da Kostas Mitroglou, gitti gidiyor
Galatasaray'da Kostas Mitroglou, gitti gidiyor Galatasaray'da Denizlispor maçının kadrosuna alınmayan Kostas Mitroglou'nun, önümüzdeki günlerde sözleşmesini feshederek Fransa'nın Nantes kulübüne imza atması bekleniyor.
19.08.2019 Galatasaray
Feghouli, Mitroglou ve Ozornwafor kadroda yok!
Feghouli, Mitroglou ve Ozornwafor kadroda yok! Süper Lig'de haftanın açılış maçında Denizlispor ile deplasmanda karşılaşacak Galatasaray'ın kadrosu belli oldu.
15.08.2019 Galatasaray
Galatasaray'da iki zorunlu ayrılık!
Galatasaray'da iki zorunlu ayrılık! Galatasaray'da Nzonzi ile birlikte Falcao’nun gelmesi durumunda iki yabancı dışarıda kalacak. Galatasaray, 14’e indirmek için Diagne’ye müşteri arayacak, Mitroglou’nu da bir şekilde gönderecek.
15.08.2019 Galatasaray
Galatasaray'ın kamp kadrosu belli oldu!
Galatasaray'ın kamp kadrosu belli oldu! Galatasaray'ın yurt dışı kamp kadrosu belli oldu. Yapılan açıklamaya göre Konstantinos Mitroglou, Martin Linnes, Ömer Bayram, Ryan Babel ve Ryan Donk, takıma yurt dışında katılacak.
17.07.2019 Galatasaray
Mitroglou'nda 'yan ödeme' sıkıntısı!
Mitroglou'nda 'yan ödeme' sıkıntısı! Yunan futbolcu, Galatasaray ile arasındaki sözleşmede yer alan kira parası, uçak bilet bedelleri ve primlerin de yeni takımına taşınmasını istiyor.
6.07.2019 Galatasaray
Galatasaray, Juventus'un kiralanmasını istediği Moise Kean için devrede
Galatasaray, Juventus'un kiralanmasını istediği Moise Kean için devrede Galatasaray, bir yandan Meksikalı forvet Chicharito ve Çaykur Rizespor'un Kosovalı golcüsü Vedat Muriç ile görüşmelerini sürdürürken bir yandan da İtalyan devi Juventus’ta forma giyen 19 yaşındaki forvet Moise Kean için girişimde bulundu.
30.06.2019 Futbol
Mitroglou'nun menajeri İstanbul'a geliyor!
Mitroglou'nun menajeri İstanbul'a geliyor! Galatasaray’da yönetim, 1 yıllık daha kiralık kontratı bulunan Kostas Mitroglou’nun menajeri Panos Galariotis’i İstanbul’a davet etti. Görüşmede Yunan futbolcunun, kendisine yeni bir kulüp bulması istenecek.
25.06.2019 Galatasaray
Galatasaray'ın Belhanda kararı belli oldu!
Galatasaray'ın Belhanda kararı belli oldu! Galatasaray, transfer çalışmalarına son sürat devam ederken bir yandan da takımdaki oyuncular ile ilgili net kararlar almaya başladı. Geçtiğimiz sezonki şampiyonlukta önemli bir pay sahibi olan Faslı yıldız Younes Belhanda'nın takımdaki geleceği belli oldu. Peki Younes Belhanda takımda kalacak mı? İşte Galatasaray'ın Belhanda kararı...
19.06.2019 Futbol
Kostas Mitroglou ülkesine dönüyor
Kostas Mitroglou ülkesine dönüyor Galatasaray'ın gözden çıkardığı Kostas Mitroglou, eski kulübü Olympiakos ile temas geçti.
17.06.2019 Galatasaray
Galatasaray'dan Kenan Karaman hamlesi!
Galatasaray'dan Kenan Karaman hamlesi! Galatasaray, hücum hattını sil baştan değiştirmeyi planlarken, Fatih hoca mutlaka yerli bir forvet de istiyor. Terim’in bu doğrultuda öncelikli hedefi Kenan Karaman... Milli futbolcu için kulübü Fortuna Düsseldorf’la ilk temas kuruldu.
14.06.2019 Fenerbahçe
Yıldız oyuncu Galatasaray'ın teklifini açıkladı!
Yıldız oyuncu Galatasaray'ın teklifini açıkladı! Kariyerinde daha önce Monaco, Everton ve CSKA Moskova gibi önemli kulüplerde forma giyen ve bir süre kulüpsüz kaldıktan sonra Şubat ayında ayında Macar ekibi Ujpest'e imza atan Fildişi Sahilli golcü Lacina Traore'den gündeme bomba gibi düşen bir açıklama geldi.
9.06.2019 Galatasaray
Kostas Mitroglou'na sürpriz talip!
Kostas Mitroglou'na sürpriz talip! Galatasaray'ın kiralık sözleşmesini feshetmek istediği Kostas Mitroglou'na, hem ülkesinden hem de Kazakistan'dan talip çıktı.
3.06.2019 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Mitroglou ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mitroglou haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.