Mino Raiola

Mino Raiola

Son dakika Mino Raiola haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Mino Raiola ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Mino Raiola haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mino Raiola

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mino raiola gelişmeleri de dahil olmak üzere 81 mino raiola haberi bulunmuştur. Tüm mino raiola haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dünyanın en ünlü menajerlerinden Mino Raiola hayatını kaybetti
Dünyanın en ünlü menajerlerinden Mino Raiola hayatını kaybetti Haaland, Pogba ve İbrahimovic gibi yıldızların menajerliğini üstlenen ünlü temsilci Mino Raiola hayatını kaybetti.
30.04.2022 Şampiy10
Dünyaca ünlü menajer Mino Raiola öldü mü? İlk açıklama geldi
Dünyaca ünlü menajer Mino Raiola öldü mü? İlk açıklama geldi Zlatan Ibrahimovic, Paul Pogba, Haaland ve Mario Balotelli'nin de menajerliğini yürüten dünyaca ünlü isim Mino Raiola'nın hayatını kaybettiği iddia edilmişti. Konuyla ilgili olarak Mino Raiola'nın sağ kolu Jose Fortes Rodriguez, İtalyan menajerin ölmediğini ancak durumunun kritik olduğunu açıkladı. Ayrıca bu durumu İtalyan gazeteciler de doğruladı. Bir süre sonra İtalyan menajerden de konuyla ilgili açıklama geldi ve "Merak edenler için sağlık durumum: 4 ayda ikinci kez beni öldürdüler ve görünen o ki yeniden diriltme yeteneğine de sahipler." ifadelerini kullandı.
28.04.2022 Şampiy10
Haaland için 75 milyon euro bonservis 35 m.euro maaş!
Haaland için 75 milyon euro bonservis 35 m.euro maaş! B.Dortmund'un Norveçli yıldızı Erling Haaland için dev kulüpler 75 milyon euro bonservis, 35 milyon euro maaşı gözden çıkardılar.
22.10.2021 Almanya
Sözleşmesinden ilginç bir madde çıktı! Haaland'ın yeni takımı...
Sözleşmesinden ilginç bir madde çıktı! Haaland'ın yeni takımı... B.Dortmund'un yıldız golcüsü Erling Haaland'ın sözleşmesinden çıkan özel maddeyle Manchester City'e olan transfer şansı bir hayli arttı.
13.10.2021 İngiltere
Emre Mor yeniden Süper Lig'e...
Emre Mor yeniden Süper Lig'e... Fatih Karagümrük, tecrübeli orta saha oyuncusu Emre Mor ile prensipte anlaşmaya vardı.
Emre Mor'a veto! 'Düşünmüyorum'
Emre Mor'a veto! 'Düşünmüyorum' Adı Trabzonspor ile anılan Emre Mor'a bir veto da Beşiktaş'tan geldi.
1.08.2021 Beşiktaş
Trabzonspor Emre Mor bombasını patlatmak üzere
Trabzonspor Emre Mor bombasını patlatmak üzere Mino Raiola ile anlaşan Emre Mor, Trabzonspor'la masaya oturdu.
31.07.2021 Trabzonspor
Emre Mor kariyerindeki yeni başlangıcı açıkladı!
Emre Mor kariyerindeki yeni başlangıcı açıkladı! İspanya La Liga ekiplerinden Celta Vigo'da forma giyen Emre Mor, yeni menajeri Mino Raiola ile birlikte kulüp aradığını duyurdu.
25.07.2021 Futbol
Balotelli transferinde flaş gelişme! Bitiyor...
Balotelli transferinde flaş gelişme! Bitiyor... Dünyaca ünlü İtalyan golcüye Beşiktaş forması giydirmek için yoğun çaba sarf eden yönetim, yıldız ismin menaceri Mino Raiola’yla temaslarını hızlandırdı. Bu transfere 2 milyon Euro’luk bütçe ayıran Siyah-Beyazlılar, bonuslar konusunda da orta yolu bulup ardından transferi açıklamayı planlıyor
12.08.2020 Beşiktaş
İtalyan yıldız Mario Balotelli, Galatasaray'a mı geliyor?
İtalyan yıldız Mario Balotelli, Galatasaray'a mı geliyor? Brescia'da istediğini bulamayan İtalyan yıldız Mario Balotelli'ye Galatasaray'ın talip olduğu iddia edildi.
21.05.2020 Galatasaray
Galatasaray'da Balotelli sürprizi...
Galatasaray'da Balotelli sürprizi... Corona Virüs nedeniyle futbol dursa da transfer iddiaları ortaya çıkmaya devam ediyor. İtalyan Basını Galatasaray'ın Brescia forması giyen Mario Balotelli ile ilgilendiğini yazdı.
26.03.2020 Galatasaray
Galatasaray'ın ilgilendiği Bonaventura için menajeri Raiola'dan flaş açıklama
Galatasaray'ın ilgilendiği Bonaventura için menajeri Raiola'dan flaş açıklama Galatasaray'ın transfer gündeminde bulunan Giacomo Bonaventura için menajeri Mino Raiola'dan flaş açıklama geldi.
14.02.2020 Galatasaray
Arda Turan'dan açıklama: Gerçekle alakası yoktur
Arda Turan'dan açıklama: Gerçekle alakası yoktur Arda Turan kendisi ile Mino Raiola arasında geçtiği öne sürülen telefon konuşmasıyla ilgili açıklama yaptı.
14.01.2020 Futbol
Beşiktaş Joao Paulo için devrede
Beşiktaş Joao Paulo için devrede Transfer çalışmalarına şimdiden başlayan Beşiktaş'ın Botafogo’nun yıldızı Joao Paulo için devrede olduğu öne sürüldü.
13.12.2019 Beşiktaş
Zlatan Ibrahimovic eski takımı Milan'a geri dönüyor
Zlatan Ibrahimovic eski takımı Milan'a geri dönüyor Transferi merakla beklenen ve Avrupa'ya geri dönmesi an meselesi olan İsveçli golcü futbolcu Zlatan Ibrahimovic'in eski takımı Milan'a geri dönebileceği iddia edildi. Hatta iddialara göre oyuncunun menajeri kulüp yetkilileri ile bir görüşme gerçekleştirdi.
21.11.2019 Futbol
Balotelli'den açıklama: Benim için onurdur
Balotelli'den açıklama: Benim için onurdur Olimpik Marsilya ile sözleşmesi sona eren ve şu an bonservisi elinde olan İtalyan golcü Mario Balotelli, Galatasaray'ın transfer gündemine gelmişti. Dünyaca ünlü santrfor, ülkesinde verdiği bir röportajda geleceği hakkında konuştu.
2.06.2019 Futbol
Real Madrid'in istediği Pogba sözleşme yenilemiyor!
Real Madrid'in istediği Pogba sözleşme yenilemiyor! Manchester United’da Paul Pogba’nın yeni sözleşme teklifini kabul etmediği ortaya çıktı. Fransız yıldızın Zinedine Zidane ve Real Madrid’e transfer olma ihtimalini göz önünde tuttuğu aktarıldı.
1.04.2019 Futbol
Ibrahimovic 6 aylığına geliyor!
Ibrahimovic 6 aylığına geliyor! Dünyaca ünlü bir golcü için düğmeye basan Başkan Fikret Orman’ın hedefindeki isim Zlatan Ibrahimovic. LA Galaxy forması giyen İsveçli yıldız için önce bütçe oluşturulacak, ardından da menajerinin kapısı çalınacak.
11.12.2018 Beşiktaş
Pogba Juventus'a geri dönmek istiyor!
Pogba Juventus'a geri dönmek istiyor! 2 sezon önce Juventus'tan, yetiştiği kulüp Manchester United'a 105 milyon euroluk bonservis bedeliyle transfer olan ancak özellikle bu sezon Mourinho'yla ciddi problemler yaşayan Pogba için müthiş bir iddia ortaya atıldı.
20.11.2018 Futbol
Balotelli 19 Haziran'da imza atacak!
Balotelli 19 Haziran'da imza atacak! Nice forması giyen 27 yaşındaki golcü futbolcu Mario Balotelli'nin, Olmypique Marsilya ile her konuda anlaşma sağladığı ifade edildi.
11.06.2018 Futbol
Guardiola açıkladı! Pogba, City'e...
Guardiola açıkladı! Pogba, City'e... İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City'nin teknik direktörü Pep Guardiola, Paul Pogba ve Henrikh Mkhitaryan'ın transferinin devre arasında kendilerine teklif edildiğini söyledi.
6.04.2018 İngiltere
Ünlü menajerden teknik adama: Alçak köpek!
Ünlü menajerden teknik adama: Alçak köpek! Futbol dünyasının en ünlü menajerlerinden biri olan Mino Raiola, Manchester City'nin patronu Pep Guardiola'ya çok ağır hakaretlerde bulundu.
25.03.2018 İngiltere
İşte Fenerbahçe-Ibrahimovic görüşmesinin detayları
İşte Fenerbahçe-Ibrahimovic görüşmesinin detayları ABD ekibi L.Angeles Galaxy ile 1.5 milyon dolar'dan anlaşma yapan Zlatan İbrahimovic'in, bu transfer öncesi Türkiye'den de bazı takımlara teklif edildiği öne sürüldü.
25.03.2018 Fenerbahçe
Mario Balotelli Juventus yolunda
Mario Balotelli Juventus yolunda Futbol sahalarının asi çocuğu Mario Balotelli hakkında Ada basını flaş bir iddia ortaya attı. Nice ile olan sözleşmesi sezon sonu bitecek olan İtalyan yıldızın Juventus'a yakın olduğu yazıldı.
22.01.2018 İtalya
Arsene Wenger transferi resmen açıkladı
Arsene Wenger transferi resmen açıkladı Son dakika haberine göre Arsenal Menajeri Arsene Wenger, Alexis Sanchez transferini açıkladı
18.01.2018 İngiltere

Benzer Haber Etiketleri

Mino Raiola ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mino raiola haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.