Milli Okçu

Milli Okçu

Son dakika Milli okçu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Milli okçu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Milli okçu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Milli Okçu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan milli okçu gelişmeleri de dahil olmak üzere 107 milli okçu haberi bulunmuştur. Tüm milli okçu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Bak'tan milli okçu Elif Berra Gökkır'a tebrik mesajı!
Bakan Bak'tan milli okçu Elif Berra Gökkır'a tebrik mesajı! Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'na katılmaya hak kazanan milli okçu Elif Berra Gökkır'ı tebrik eden Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Almanya'da düzenlenen Okçuluk Avrupa Kıtası Olimpiyat Elemeleri'nde elde ettiği başarı neticesinde tebrik mesajı yayımladı.
6.05.2024 Gündem
'Cumhuriyet' coşkusu; Mete Gazoz, sönmeyen ateşle ok yakıp, atış yaptı
'Cumhuriyet' coşkusu; Mete Gazoz, sönmeyen ateşle ok yakıp, atış yaptı Antalya'nın Kemer ilçesinde Cumhuriyet'in 100'üncü yılı kutlamaları kapsamında; olimpiyat şampiyonu milli okçu Mete Gazoz, Yunan mitolojisine 'Olimpos'un Sönmeyen Ateşi' olarak konu olan Yanartaş Milli Parkı’ndaki ateşle ok yakıp, atış yaptı.
29.10.2023 Gündem
Mete Gazoz Dünya Okçuluk Şampiyonası'nda dünya şampiyonu oldu
Mete Gazoz Dünya Okçuluk Şampiyonası'nda dünya şampiyonu oldu Mete Gazoz, Dünya Okçuluk Şampiyonası erkekler klasik yay kategorisi çeyrek finalinde Şili’den Ricardo Soto’yu, yarı finalde Marcus D'Almeida'yı ve finalde de Kanada'dan Eric Peters'i yenerek dünya şampiyonu oldu.
6.08.2023 Şampiy10
68. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri sahiplerini buldu
68. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri sahiplerini buldu Dünya spor tarihinin en uzun soluklu spor organizasyonlarından biri olan ve Gillette-Milliyet ortaklığında 7. kez düzenlenen “68. Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu” ödül töreni muhteşem bir geceyle Volkswagen Arena’da yapıldı. 'Yılın sporcusu' Olimpiyat Şampiyonu Mete Gazoz seçildi. Erdoğan Demirören Büyük Ödülü ise Dünya Etnospor Konfederasyonu'na verildi.
31.03.2022 Şampiy10
Mete Gazoz'a büyük şok! Bunu hiç beklemiyordu, 5 gün önce...
Mete Gazoz'a büyük şok! Bunu hiç beklemiyordu, 5 gün önce... Milli okçu Mete Gazoz ile ilgili ilginç bir marka kavgası yaşanıyor. Anne Meral Gazoz, oğlunun isim ve soyismini bir dizi ürün için tescil ettirmek istedi. Sıra, soyadları da olan ‘gazoz’ sınıfına gelince Mete Gazoz adının 5 günlük farkla Ömer Çetin adlı girişimciye kaptırıldığı ortaya çıktı. Mete Gazoz’un ailesi şimdi tescil işleminin iptali için uğraşıyor.
20.12.2021 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan engelli ataması açıklaması: Rekor üstüne rekor kırdık
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan engelli ataması açıklaması: Rekor üstüne rekor kırdık Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Engelli kardeşlerimizle ilgili ön yargıları kırdığımız ölçüde onların önündeki engelleri kaldırabiliriz. Türkiye Cumhurbaşkanı olarak milletimden engellilerimiz konusunda daha fazla hassasiyeti ve dayanışma bekliyorum” dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, " Şimdiye kadar 62 bin 337 engelli ataması yaparak bu alanda rekor üstüne rekor kırdık. Halihazırda toplam kamu çalışanları içinde engellilerin oranı yüzde 2’ye yaklaşmıştır. İnşallah önümüzdeki dönemde bu sayının aratacağına inanıyorum” diye konuştu.
28.11.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında müjdeyi duyurdu: Yıl sonu ihaleye çıkacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında müjdeyi duyurdu: Yıl sonu ihaleye çıkacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Millet Bahçesi açılış töreninde konuştu. Erdoğan, "İstanbul'da yeni AKM'nin açılışını yapacağız. Sadece ülkemizin değil, dünyanın en önemli kültür merkezi olacak bu eserin de şimdiden İstanbulumuza hayırlı olmasını diliyorum. Bir de müjde vermek istiyorum. İstanbul Atatürk Havalimanı'nda da cumhuriyetimizin 100. yılına yakışır bir Millet Bahçesi kuruyoruz" dedi.
28.10.2021 Siyaset
Olimpiyat şampiyonu Mete Gazoz'un anneannesi son yolculuğuna uğurlandı
Olimpiyat şampiyonu Mete Gazoz'un anneannesi son yolculuğuna uğurlandı Sakarya'nın Sapanca ilçesindeki trafik kazasında hayatını kaybeden olimpiyat şampiyonu milli okçu Mete Gazoz'un anneannesi Zarife Tahmaz (76) toprağa verildi. Zamansız bir kayıp yaşadıklarını belirten Mete Gazoz'un babası Metin Gazoz, "Araç çok hızlıymış, vurduğu yerden 30 metre ileriye fırlatmış. Nerden baksanız 15 metre fren izi var" dedi.
8.10.2021 Yaşam
Mete Gazoz'un anneannesi kazada yaşamını yitirdi
Mete Gazoz'un anneannesi kazada yaşamını yitirdi Sakarya'nın Sapanca ilçesinde, olimpiyat şampiyonu milli okçu Mete Gazoz'un anneannesi Zarife Tahmaz (76) yolun karşısına geçmeye çalışırken hafif ticari aracın çarpması sonucu yaşamını yitirdi.
7.10.2021 Yaşam
Mete Gazoz, Dünya Şampiyonası'nda dördüncü oldu
Mete Gazoz, Dünya Şampiyonası'nda dördüncü oldu Olimpiyat şampiyonu milli okçu Mete Gazoz, ABD'de düzenlenen Açık Hava Dünya Okçuluk Şampiyonası erkekler klasik yay kategorisindeki bronz madalya maçını kaybetti.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Mete Gazoz kimdir, kaç yaşında, nereli? Türkiye’ye ilk olimpiyat madalyasını getiren Mete Gazoz’un biyografisi…
Mete Gazoz kimdir, kaç yaşında, nereli? Türkiye’ye ilk olimpiyat madalyasını getiren Mete Gazoz’un biyografisi… Milli okçu Mete Gazoz, 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları finalinde İtalyan Mauro Nespoli'yi mağlup ederek altın madalya kazandı ve okçulukta Türkiye’ye tarihindeki ilk olimpiyat madalyasını getirdi. Peki, Mete Gazoz kimdir, nereli, kaç yaşında? İşte Mete Gazoz’un biyografisi…
31.07.2021 Gündem
Mete Gazoz tarih yazdı! Türkiye'ye altın madalya
Mete Gazoz tarih yazdı! Türkiye'ye altın madalya Milli okçumuz Mete Gazoz, finalde İtalyan rakibi Nespoli'yi 6-4 mağlup ederek altın madalyanın sahibi oldu.
10.11.2021 Diğer Sporlar
2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda milli okçu Mete Gazoz üçüncü  tura yükseldi
2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda milli okçu Mete Gazoz üçüncü tura yükseldi 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nın 6. gününde mücadele eden milli okçu Mete Gazoz, son 16 turuna çıktı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda Yasemin Ecem Anagöz ile Busenaz Sürmeneli tarih yazdı!
2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda Yasemin Ecem Anagöz ile Busenaz Sürmeneli tarih yazdı! Japonya'da düzenlenen 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda Milli okçumuz Yasemin Ecem Anagöz, Kanadalı Stephanie Barret'i yenerek son 16 turuna kaldı. Kadınlar boksunda tarihimizdeki ilk olimpiyat galibiyetini ise Busenaz Sürmeneli aldı. Polonyalı rakibi Karolina Koszewska'yı 5-0 yenen milli boksörümüz çeyrek finale adını yazdırdı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Mete Gazoz kimdir? Mete Gazoz kaç yaşında? Mete Gazoz'un hayatı!
Mete Gazoz kimdir? Mete Gazoz kaç yaşında? Mete Gazoz'un hayatı! Tokyo 2020'de Okçuluk Karışık Takım mücadelesinde Mete Gazoz ve Yasemin Ecem Anagöz, rakiplerini yenerek yarı finale adını yazdırdı. Mete Gazoz ve Yasemin Ecem Anagöz'ün bu başarısının ardından millilerimizin hayatı ile ilgili detaylar araştırılıyor. Peki, Mete Gazoz kimdir? Mete Gazoz kaç yaşında? Mete Gazoz karşılaşması ne zaman? İşte detaylar...
24.07.2021 Gündem
Milli okçular Mete Gazoz ve  Yasemin Ecem Anagöz oyunlarda 4. oldu
Milli okçular Mete Gazoz ve Yasemin Ecem Anagöz oyunlarda 4. oldu Milli okçular Mete Gazoz ve Yasemin Ecem Anagöz, 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda karışık takım kategorisinde bronz madalya maçında Meksika'ya 6-2 mağlup oldu.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Finalde Fransa'yı yenen Makaralı Yay Erkek Milli Takımı Avrupa şampiyonu oldu
Finalde Fransa'yı yenen Makaralı Yay Erkek Milli Takımı Avrupa şampiyonu oldu Antalya'da düzenlenen Açık Hava Avrupa Okçuluk Şampiyonası'nda milli okçular, altın madalya aldı
10.11.2021 Diğer Sporlar
Bakan Kasapoğlu Avrupa Oyunları Açılış Törenini izledi
Bakan Kasapoğlu Avrupa Oyunları Açılış Törenini izledi 2. Avrupa Oyunları, ev sahibi Belarus’un başkenti Minsk'te gerçekleştirilen açılış töreniyle başladı. Töreni, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu da izledi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
İşte 2018'in önemli spor olayları
İşte 2018'in önemli spor olayları Spor dünyası 2018 yılını geride bırakırken, gündemi sarsan birçok olay yaşandı.
30.12.2018 Süper Lig
Milli Okçu Mete Gazoz'dan yeni Türkiye rekoru!
Milli Okçu Mete Gazoz'dan yeni Türkiye rekoru! Milli okçu Mete Gazoz, klasik yay erkekler kategorisinde Türkiye rekoru kırdı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Bilal Erdoğan: Türkiye 2024'te okçuluk sporunda zirveye oynayacak
Bilal Erdoğan: Türkiye 2024'te okçuluk sporunda zirveye oynayacak Okçular Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi Bilal Erdoğan, milli sporcuların bayrağı daha ileriye taşımasını hedeflediklerini belirterek, "Ümit ediyorum ki 2020'de ilk madalya gelecektir ama 2024'e geldiğimiz zamana artık Türkiye dünyada okçuluk sporunda zirveye oynayan milletlerden bir tanesi olacaktır." dedi.
6.08.2018 Gündem
Mete Gazoz'dan bir altın daha!
Mete Gazoz'dan bir altın daha! Milli okçu Mete Gazoz, Bulgaristan Grand Prix'inde Klasik Yay Erkeklerde altın madalya kazandı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Mete Gazoz finale yükseldi
Mete Gazoz finale yükseldi Milli okçu Mete Gazoz, Avrupa Grand Prix'sinde finale yükseldi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Mete Gazoz'dan Avrupa rekoru!
Mete Gazoz'dan Avrupa rekoru! Milli okçu Mete Gazoz, Avrupa Grand Prix'inin sıralama atışlarında Avrupa rekoru kırdı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Mete Gazoz'dan altın madalya!
Mete Gazoz'dan altın madalya! Milli okçu Mete Gazoz, Dünya Kupası 4. ayak yarışmalarında erkekler klasik yayda altın madalya kazandı.
10.11.2021 Diğer Sporlar

Benzer Haber Etiketleri

Milli Okçu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki milli okçu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.