Emine Erdoğan, Millet Kütüphanesi'nde dijital resim sergisini açtı
Emine Erdoğan, Millet Kütüphanesi'nde dijital resim sergisini açtı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi'nde görme engelli sanatseverler için düzenlenen 'Tablolar Konuşuyor Dijital Resim Sergisi'nin açılışını yaptı.
31.05.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında telefon açıp talimat verdi
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında telefon açıp talimat verdi Millet Kütüphanesi'nde gençlerle bir araya gelerek soruları yanıtlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bir gencin Diyarbakır için ne gibi planlar yapılacağını sorması ve Diyarbakır için bir tanıtım talep etmesi üzerine Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu'nu arayarak gençler için Diyarbakır gezisi talimatı verdi.
19.05.2021 Gündem
Erdoğan'dan "Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi" paylaşımı
Erdoğan'dan "Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi" paylaşımı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gençlerin Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi'nde hakiki bir dost olan kitapla bağlarını güçlendireceklerini kaydetti.
20.02.2020 Siyaset
Irkçı saldırı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ilk açıklama!
Irkçı saldırı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ilk açıklama! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi Açılış Töreni'nde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan Almanya'daki saldırı ile ilgili, "Almanya’nın Hanau kentinde meydana gelen menfur saldırıda hayatını kaybeden gurbetçi vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine ve sevenlerine sabır niyaz ediyorum. Yaralılarımıza acil şifa diliyorum." ifadelerini kullandı.
20.02.2020 Siyaset