Mı

Son dakika haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan mı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını haber sayfamızda bulabilirsiniz.

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gelişmeleri de dahil olmak üzere 120.429 mı haberi bulunmuştur. Tüm haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tiktok Türkiye'de yasaklanacak mı? TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı Yayman açıkladı
Tiktok Türkiye'de yasaklanacak mı? TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı Yayman açıkladı TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı Hüseyin Yayman CNN TÜRK'te dijital telif yasasıyla ilgili "Biz dijital telifi çok önemsiyoruz ve CNN TÜRK aracılığıyla da ben bir müjdeyi vereyim. Bu yayına gelmeden önce Google'ın temsilcileriyle tekrar konuştuk. Haziran ayı içerisinde gelecekler. Meclis komisyonumuzla bu konuda bir iş birliği yapacağız. Bu çalışmaları yakından takip edeceğiz" ifadelerini kullandı.
18.05.2024 Gündem
İstanbul’da 19 Mayıs toplu taşıma ücretsiz mi, 19 Mayıs Pazar günü İETT ücretsiz mi 2024? Otobüs, metro, Marmaray 19 Mayıs Pazar günü bedava mı?
İstanbul’da 19 Mayıs toplu taşıma ücretsiz mi, 19 Mayıs Pazar günü İETT ücretsiz mi 2024? Otobüs, metro, Marmaray 19 Mayıs Pazar günü bedava mı? 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı coşkusu başladı. Pazar günü toplu taşıma araçlarını kullanacak vatandaşlar 19 Mayıs günü Marmaray, otobüsler, metro ve metrobüs ücretsiz mi sorusuna yanıt arıyor. Ücretsiz toplu taşıma hizmeti olup olmadığını merak eden vatandaşlar 19 Mayıs İstanbul toplu taşıma ücretsiz mi, İETT 19 Mayıs’ta bedava mı? Otobüs, metro, Marmaray 19 Mayıs Pazar günü ücretsiz mi?
18.05.2024 Gündem
Bakan Özhaseki, CNN TÜRK'te açıkladı: Bu yaz 'Denizler Halkındır' sloganıyla bir hareket başlatıyoruz
Bakan Özhaseki, CNN TÜRK'te açıkladı: Bu yaz 'Denizler Halkındır' sloganıyla bir hareket başlatıyoruz Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, CNN Türk ekranlarında Hakan Çelik ile Hafta Sonu programında soruları yanıtladı. Bakan Özhaseki "Biz bu yaz 'Denizler Halkındır' sloganıyla bir hareket başlatıyoruz" diyerek sahillerde tarama yaptırıldığını ve tüm kaçak yapıların tespit edilip yıkılacağını duyurdu. Ayrıca Bakan Özhaseki, deprem bölgesinde yıl sonuna kadar 200 bin konut teslim edileceğini de açıkladı.
18.05.2024 Gündem
(19 Mayıs İstanbul kapalı yollar 2024) 19 Mayıs İstanbul’da hangi yollar kapalı? 19 Mayıs kapalı yollar İstanbul
(19 Mayıs İstanbul kapalı yollar 2024) 19 Mayıs İstanbul’da hangi yollar kapalı? 19 Mayıs kapalı yollar İstanbul Her yıl büyük coşkuyla kutlanan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle yollara çıkacak olan vatandaşlar İstanbul’da 19 Mayıs’ta yolların kapalı olup olmadığını sorguluyor. Peki, 19 Mayıs hangi yollar kapalı 2024, İstanbul’da 19 Mayıs yollar kapalı mı? İşte 19 Mayıs İstanbul kapalı yollar 2024…
18.05.2024 Gündem
Settar Tanrıöğen setlere dönecek mi? Sağlık durumu hakkında bilgi verdi
Settar Tanrıöğen setlere dönecek mi? Sağlık durumu hakkında bilgi verdi 26 Ocak’ta bilinç bulanıklığı şikayetiyle hastaneye giden ve yapılan tetkikler sonrası beyin kanaması geçirdiği saptanan Settar Tanrıöğen, 1.5 aylık süreçte 3 kez ameliyat oldu. Önceki gün Nişantaşı'nda görüntülenen usta oyuncu ayaküstü gazetecilerin sorularını yanıtladı. Sağlık durumu hakkında bilgi verirken, setlere dönüş sürecine de değindi.
18.05.2024 Magazin
Yalan dizisi kimin hayatı? Metin Akpınar ve kızının hikayesi dizi mi oldu?
Yalan dizisi kimin hayatı? Metin Akpınar ve kızının hikayesi dizi mi oldu? İzleyici ile buluşmak için gün sayan Yalan dizisi ekrana gelmeden gündem oldu. Etkileyici hikayesi ile merak edilen dizinin yayınlanan iki tanıtımında da önemli bir detay izleyicilerin dikkatinden kaçmadı. Fragmanda Aslıhan Güner’in canlandırdığı Melike karakterinin cezaevine girdiği için kızı Duru’yu ablasına emanet ettiği ve ablası Hülya’nın da bebeği evlatlık olarak verdiği görüldü. Bu olay yeni bir tartışma konusunu da beraberinde getirdi; Dizinin hikayesi Metin Akpınar ve kızı Duygu Nebioğlu’nun hikayesi mi?
18.05.2024 Magazin
Doktordan muayeneye gelen kadınlara iğrenç hareket: Sutyen kullanmamalısın... Bakanlık harekete geçti
Doktordan muayeneye gelen kadınlara iğrenç hareket: Sutyen kullanmamalısın... Bakanlık harekete geçti Sosyal medya platformu X’te (Twitter) “Rey” rumuzlu bir kadın, muayene için gittiği doktor tarafından taciz edildiğini iddia etti. Paylaşımların ardından 5 kadın daha yıllar içerisinde aynı doktor tarafından taciz edildiğini öne sürdü. Yaşadığı taciz olayının ardından önce hastane yönetimine sonra karakola giderek şikâyetçi olan “Rey” “Bu işin peşini bırakmayacağım” dedi.
18.05.2024 Gündem
Burak Deniz, Lufian için kameraların karşısına geçti
Burak Deniz, Lufian için kameraların karşısına geçti Ünlü oyuncu Burak Deniz, marka yüzü olduğu Lufian’ın 2024 İlkbahar / Yaz Koleksiyonu için kameraların karşısına geçti. “Kendin Olduğun Her An Lufian” sloganını benimseyen marka, rahat ve özgür stilini Burak Deniz’in karizmatik tarzı ile bir araya getirdi.
17.05.2024 Advertorial
(MHRS randevu onaylama) Randevu onaylama nasıl yapılır, onaylı randevu sisteminden muaf olan gruplar var mı?
(MHRS randevu onaylama) Randevu onaylama nasıl yapılır, onaylı randevu sisteminden muaf olan gruplar var mı? Hastanelerde Onaylı Randevu Sistemi' başladı. Hasta, ertesi günkü randevusuna ya saat 20.00'ye kadar onay verecek ya da gelemeyeceğini bildirecek. Hastaneden randevu alan, randevu onayının nasıl yapıldığını sorguluyor. İşte MHRS randevu onaylama nasıl yapılır 2024 sorusunun yanıtı…
17.05.2024 Gündem
Centro Gofret yasaklandı mı, Centro Muzlu Gofret olayı nedir? Nedeni merak ediliyor, BİM açıklama yaptı!
Centro Gofret yasaklandı mı, Centro Muzlu Gofret olayı nedir? Nedeni merak ediliyor, BİM açıklama yaptı! BİM’in meşhur Centro Muzlu Gofret’i yasaklandı, haberi gofret severleri meraklandırdı. Arama motorlarına yönelen tüketiciler Centro Gofret yasaklandı mı, BİM Centro Muzlu Gofret neden yasaklandı? Gibi sorulara yanıt aramaya başladı. İşte detaylar…
17.05.2024 Gündem
ÖGG sınav sonucu saat kaçta açıklanacak? 108. Dönem ÖGG sınav sonuçları açıklandı mı?
ÖGG sınav sonucu saat kaçta açıklanacak? 108. Dönem ÖGG sınav sonuçları açıklandı mı? 27 Nisan’da Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından Özel Güvenlik 108. Temel Eğitim ve 84. Yenileme Eğitimi sınavı uygulandı. Adaylar sonuçların ne zaman açıklanacağını merak ederken sık sık ÖGG sonuçları açıklandı mı, saat kaçta açıklanacak? Sorularına yanıt arıyor. Peki, 108. Dönem ÖGG sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman, saat kaçta açıklanacak? ÖGG sonuçları nasıl öğrenilecek?
17.05.2024 Gündem
Fenomen Ares davası sil baştan: Cezası düşen sanıklara tahliye
Fenomen Ares davası sil baştan: Cezası düşen sanıklara tahliye Antalya'da 'Ares' lakabıyla bilinen sosyal medya fenomeni Şeyhmus Özdemir'i (18) öldürdükleri suçlamasıyla haklarında 18'er yıl hapis cezası verilen Veysi Erdal (51) ile oğlu Kadir Ozan Erdal (29), dosyanın Yargıtay tarafından bozulmasının ardından yeniden hakim karşısına çıktı.
17.05.2024 Gündem
19 Mayıs'ın ertesi günü tatil mi, 20 Mayıs Pazartesi günü okullar tatil mi? 20 Mayıs’ta liselere okul var mı?
19 Mayıs'ın ertesi günü tatil mi, 20 Mayıs Pazartesi günü okullar tatil mi? 20 Mayıs’ta liselere okul var mı? Mustafa Kemal Atatürk, Samsun’a çıkarak Türk milletini dirilişe ve bağımsızlığa götürecek olan Kurtuluş Savaşı’nın başlangıcını ilan tarihi olan 19 Mayıs’ı gençliğe armağan etmişti. 19 Mayıs bu yıl Pazar gününe denk geldiğinden öğrenciler ve veliler 19 Mayıs’ın ertesi günü olan 20 Mayıs’ta okulların açık olup olmadığını sorguluyor. Peki, 20 Mayıs Pazartesi okullar tatil mi, 20 Mayıs’ta okul var mı? Liselere 20 Mayıs tatil mi, 19 Mayıs’ın ertesi günü tatil mi?
17.05.2024 Gündem
Ali Koç'u zora sokacak! Aziz Yıldırım seçimlerde öne geçti, kimse bunu beklemesin
Ali Koç'u zora sokacak! Aziz Yıldırım seçimlerde öne geçti, kimse bunu beklemesin Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe'de şampiyonluk yarışı sürerken, Ali Koç ve Aziz Yıldırım'ın 9 Haziran'da yapılacak seçimler için hazırlıkları devam ediyor. Sarı lacivertli ekipte seçimi Ali Koç mu, Aziz Yıldırım mı kazanır? Usta isim Ali Koç'u zora sokacak deyip bombayı patlattı. İşte detaylar...
17.05.2024 Fenerbahçe
Kazada kızını kaybeden anne: Canın karşılığı para cezası mı olur
Kazada kızını kaybeden anne: Canın karşılığı para cezası mı olur Sivas'ın Yıldızeli ilçesinde otomobilin TIR’a çarptığı, Şule Yıldırım Arslan'ın hayatını kaybettiği kazaya ilişkin yerel mahkemede TIR şoförü İlhami Şimşek’e 2 yıl 1 ay hapis cezası verilip bunun da 15 bin 200 TL para cezasına çevrildiği karar, Kayseri Bölge Adliye Mahkemesi tarafından ceza az bulunarak bozuldu.
17.05.2024 Gündem
Altın gözünü yeni zirvelere dikti! Gram altında yeni rekorlar öncesi son alım fırsatı! 2 bin 400 TL’ye mi gerileyecek?
Altın gözünü yeni zirvelere dikti! Gram altında yeni rekorlar öncesi son alım fırsatı! 2 bin 400 TL’ye mi gerileyecek? Altın fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. ABD verisi sonrası altın fiyatları ONS öncülüğünde yukarı yönlü hareketlendi. Altın gram fiyatı yeni güne yükselişini güçlendirerek başladı. Peki altın yükselişini sürdürecek mi? İslam Memiş, çok konuşulacak altın yorumu yaptı. Tarih veren İslam Memiş, altın gram fiyatı için 2400 TL'yi işaret etti.
17.05.2024 Ekonomi
Ev almak isteyenler dikkat! Faizler düşecek mi? Yüzde 25 kira sınırlaması kalkacak mı? Ev fiyatlarında çarpıcı gelişme!
Ev almak isteyenler dikkat! Faizler düşecek mi? Yüzde 25 kira sınırlaması kalkacak mı? Ev fiyatlarında çarpıcı gelişme! Ev satışlarında düşüş devam ediyor. Düşük faizli konut kredisi kampanyasına ilişkin detaylar da henüz açıklanmadı. Mevduat faizlerindeki yükseliş, konut fiyatlarının daha da aşağı geleceği beklentisi, konut kredisi faizlerindeki artış, yatırım için konut alacaklara yüzde 22.5 oranında kredi çıkması gibi faktörler sektörü olumsuz etkiliyor. Ayrıca kira artış oranlarının yüzde 25 seviyesinde kalması ve kiracı ev sahibi arasındaki tartışmalar da konut sektörüne olan ilgiyi azalttı. Uzmanlar yaz aylarından sonra talebin artacağını, finansal koşulların iyileşebileceğine dikkat çekti.
17.05.2024 Ekonomi
Komisyoncu düşük fiyat verdi! Sinirlenip kamyonetteki malları çöpe attı
Komisyoncu düşük fiyat verdi! Sinirlenip kamyonetteki malları çöpe attı Antalya'da bir çiftçi, kamyonetin kasasına yüklediği patlıcanları komisyoncular düşük fiyat verince çöpe attı. Komisyoncuların ürünün fiyatını düşürmek için bahaneler uydurduğunu ifade eden çiftçi, "Para mı ediyor. Mal kırmızıymış" dedi.
16.05.2024 Gündem
AFAD kira yardımı neden yatmadı (ne yapmalıyım)? Bitti mi, ne zaman yatacak, AFAD deprem yardımı uzatıldı mı?
AFAD kira yardımı neden yatmadı (ne yapmalıyım)? Bitti mi, ne zaman yatacak, AFAD deprem yardımı uzatıldı mı? AFAD tarafından depremzedelere ödenen kira yardımı ödeme tarihleri için hak sahipleri sorgulamalarını sürdürüyor. 6 Şubat’ta gerçekleşen depremde evi hasar gören kiracılara 5.000 lira, ev sahiplerine ise 7.500 lira ödeniyor. AFAD depremzede kira yardımlar Ziraat Bankası aracılığıyla hesaplara aktarılıyor. Ödemeleri henüz alamayanlar ise “ AFAD kira yardımı neden yatmadı” sorusuna yanıt arıyor. Peki, AFAD kira yardımı ne zaman yatacak? AFAD depremzede kire yardımı neden yatmadı?
16.05.2024 Ekonomi
Anneler günü için para biriktiriyordu! Katledilen üniversite öğrencisi Akman'ın annesi herkesi göz yaşlarına boğdu
Anneler günü için para biriktiriyordu! Katledilen üniversite öğrencisi Akman'ın annesi herkesi göz yaşlarına boğdu Balıkesir’de, bir zincir restoranda motokurye olarak çalışan ve bir eve sipariş bıraktıktan sonra önünü kesen E.Ö. (17) tarafından bıçaklanarak öldürülen üniversite öğrencisi Ata Emre Akman’ın (20) annesi Zuhal Akman, o geceyi ve Ata’yı anlattı.
16.05.2024 Gündem
Sulama kanalında boğulan çocuk yüzme bilmiyormuş! "Cep telefonu ortada yok"
Sulama kanalında boğulan çocuk yüzme bilmiyormuş! "Cep telefonu ortada yok" Adana’da dün girdiği sulama kanalında cansız bedenine ulaşılan 13 yaşındaki Muhammet Şerif Aras'ın dayısı Yusuf Karayiğit, "Muhammet yüzme bilmiyordu. Cep telefonu ve çantası ortada yok. Bu durum bizi çok şüphelendiriyor" dedi
16.05.2024 Adana
Eş seçerken dikkat: Genetiğinde varsa nikah masasına oturmayın! Bulaşıcı riski taşıyor, 3 ayda kendini gösteriyor
Eş seçerken dikkat: Genetiğinde varsa nikah masasına oturmayın! Bulaşıcı riski taşıyor, 3 ayda kendini gösteriyor Yapılan araştırmalar evlenmeye hazırlanan çiftler hakkında uyarıcı veriler taşıyor. Son yapılan sosyal bulaşma araştırmasına göre üç ayda kendini belli eden bir riski gözler önüne serdi. Evlilik yolunda olan adaylar için sağlıklı veriler sunan bu araştırmaya göre eşlerin genetiğinde sigara içme, alkol ve obeziteye yatkınlık varsa partnerler de zamanla sigara ve içki içmeye ve kilo almaya başlıyorlar.
16.05.2024 Yaşam
Yasin Yaşlı neden öldü? Genç şarkıcı evli mi, kaç kaşında (doğumlu), Yasin Yaşlı’ya ne oldu?
Yasin Yaşlı neden öldü? Genç şarkıcı evli mi, kaç kaşında (doğumlu), Yasin Yaşlı’ya ne oldu? Yasin Yaşlı ani ölümü şoke etti. İç Anadolu bölgesinin sevilen ismi Yasin Yaşlı’nın ölüm sebebi araştırılıyor. Peki, Yasin Yaşlı kimdir nerelidir, Yasin Yaşlı’ya ne oldu?
16.05.2024 Gündem
Evlenmek için durağa ilan astı! Lise mezunu, lise terk ve ortaokul mezunu olanlara hitap etti
Evlenmek için durağa ilan astı! Lise mezunu, lise terk ve ortaokul mezunu olanlara hitap etti Eskişehir’de bir otobüs durağına asılan, "Lise mezunu, lise terk ve ortaokul mezunu olup evlenmek isteyen dürüst ciddi bayanların aramasını önemli arz ederim" ifadelerini içeren ilanı gören vatandaşlar şaşkınlık yaşadı.
16.05.2024 Gündem
Emekli olacaklara kıdem tazminatı ve promosyon uyarısı!
Emekli olacaklara kıdem tazminatı ve promosyon uyarısı! Emekli olacak milyonları yakından ilgilendiriyor. EYT düzenlemesi kapsamında emeklilik hakkı kazananlara kıdem tazminatı uyarısı geldi. Detaylar belli oldu. Öte yandan emeklilere ödenen promosyon ödemesi ile ilgili kritik ayrıntı belli oldu. Emekli maaşına bloke konulamıyor. Peki promosyon ödemelerine haciz işlemi uygulanabilir mi? İşte detaylar...
16.05.2024 Çalışma Hayatı

Benzer Haber Etiketleri

ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.