Mgk

Mgk

Son dakika mgk haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan mgk ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını mgk haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mgk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mgk gelişmeleri de dahil olmak üzere 993 mgk haberi bulunmuştur. Tüm mgk haberleri aşağıda listelenmiştir.
MGK'dan terörle mücadele vurgusu: Bölgemizde terör örgütleri ve destekçilerine yer yok
MGK'dan terörle mücadele vurgusu: Bölgemizde terör örgütleri ve destekçilerine yer yok Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleşen Milli Güvenlik Kurulu (MGK) Toplantısının ardından yayımlanan bildiride, "PKK/KCK-PYD/YPG terör örgütünün Avrupa'da yaşayan vatandaşlarımızı ve temsilciliklerimizi hedef alan saldırılarının yakından takip edildiği belirtilmiştir" denildi.
4.04.2024 Gündem
Bakan Fidan CNN Türk'te açıkladı: Düşmanımı beslersen, buna sessiz kalamam
Bakan Fidan CNN Türk'te açıkladı: Düşmanımı beslersen, buna sessiz kalamam Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, CNN Türk'te Gece Görüşü programında Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat'ın sorularını cevapladı. Bakan Fidan, Irak'ın terör örgütünün Süleymaniye'de lojistik olarak desteklenmesine tepki göstererek, "Süleymaniye'deki arkadaşlarımızın yol yakınken hatalarından geri dönmesi, Türkiye ile dostluklarını tarihte olduğu gibi bugün de perçinlemeleri ve ortak geleceğe beraber hareket etmemiz gerekli. Ben bunu yapacağım ve bunu yaparken de sana hile kurmuyorum, tuzak kurmuyorum, yüzüne söylüyorum. Bundan vazgeç çünkü bu senin lehine değil, hiç kimsenin lehine değil" ifadelerini kullandı.
18.03.2024 Gündem
Yılın ilk MGK toplantısı sona erdi! Terörle mücadele vurgusu
Yılın ilk MGK toplantısı sona erdi! Terörle mücadele vurgusu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanan Milli Güvenlik Kurulu'nun toplantısı sona erdi. MGK sonrası 9 maddelik bildiri yayımlandı. Bildiride "Türkiye'nin kararlılıkla uyguladığı milli güvenlik siyasetinin, proje terör örgütleri üzerinden kurgulanan planlarla akamete uğratılamayacağının altı çizilmiştir." ifadeleri yer aldı.
25.01.2024 Gündem
Yılın ilk MGK toplantısı başladı
Yılın ilk MGK toplantısı başladı Milli Güvenlik Kurulu (MGK) Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı.
25.01.2024 Gündem
Cumhurbaşkanlığı bütçesi, Genel Kurul'da
Cumhurbaşkanlığı bütçesi, Genel Kurul'da TBMM Genel Kurulu'nda, Cumhurbaşkanlığı ve bağlı kuruluşlarının 2024 yılı bütçeleri üzerine görüşmeler başladı.
22.12.2023 Gündem
Yılın son MGK'sından Gazze vurgusu çıktı! 7 maddelik bildiri
Yılın son MGK'sından Gazze vurgusu çıktı! 7 maddelik bildiri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki MGK toplantısı sonrası 7 maddelik MGK bildirisi yayımlandı. Bildiride 'İsrail Gazze’de işlediği ve tarihe kara bir leke olarak geçen insanlık dışı suçların neticeleri ile er ya da geç yüzleşmek zorunda kalacak' ifadeleri yer aldı.
29.11.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere müjde: Bir defaya mahsus 5 bin TL ödenecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere müjde: Bir defaya mahsus 5 bin TL ödenecek Cumhurbaşkanı Erdoğan, kritik Kabine toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, kritik Kabine toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Emeklilerimize bir defaya mahsus olmak üzere 5 bin lira ödeme yapmayı kararlaştırdık. Hem emekli olup hem de fiilen çalışmaya devam eden emeklilerimizi bu düzenlemenin dışında bırakıyoruz. Yılbaşında emeklilerimizin durumun tekrar gözden geçirecek, o zaman her türlü fedakarlığı sergileyeceğiz." diye konuştu.
9.10.2023 Gündem
Altın fiyatlarında sürpriz döneme giriliyor! İslam Memiş 'tedirginim' diyerek uyardı
Altın fiyatlarında sürpriz döneme giriliyor! İslam Memiş 'tedirginim' diyerek uyardı Altın fiyatlarında son dakika gelişmesi. Altın alacaklar bu habere dikkat. Altın piyasasını derinden etkileyecek döneme giriliyor. Altın piyasası uzmanı İslam Memiş, altın, dolar ve euronun geleceği için kritik bir tahminde bulundu. İslam Memiş 'tedirginim' diyerek olacakları paylaştı. İşte tüm detaylar...
28.09.2023 Ekonomi
MGK'dan Azerbaycan mesajı: Kalıcı barışa giden yol toprak bütünlüğüdür
MGK'dan Azerbaycan mesajı: Kalıcı barışa giden yol toprak bütünlüğüdür Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleşen Milli Güvenlik Kurulu (MGK) Toplantısının ardından yayımlanan bildiride, ''Güney Kafkasya’da kalıcı barışa giden yolun ancak Azerbaycan’ın toprak bütünlüğünün ve egemenliğinin kayıtsız şartsız tesisi ve bölgemizdeki tüm ülkelerin refahına katkı sağlayacak ahdî yükümlülüklerin gereğinin yerine getirilmesiyle açılabileceği hususu, başta Ermenistan olmak üzere tüm taraflara hatırlatılmış; Türkiye’nin bölgede kalıcı barışın ve istikrarın sağlanmasına yönelik çabaları desteklemeyi sürdüreceği belirtilmiştir'' denildi.
28.09.2023 Gündem
MGK Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında Beştepe'de toplandı
MGK Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında Beştepe'de toplandı Milli Güvenlik Kurulu (MGK) Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı.
28.09.2023 Gündem
MGK sona erdi! Bildiride terörle mücadele vurgusu
MGK sona erdi! Bildiride terörle mücadele vurgusu Milli Güvenlik Kurulu toplantısı Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında yapıldı. Yüksek Askeri Şura'da emekliye sevk edilen Kara ve Hava Kuvvetleri komutanları toplantıya son kez katıldı. Toplantı sonrası 7 maddelik MGK bildirisi yayımladı.
9.08.2023 Gündem
MGK'da dikkat çeken kare! Cumhurbaşkanı'ndan Hakan Fidan'a üstün hizmet madalyası
MGK'da dikkat çeken kare! Cumhurbaşkanı'ndan Hakan Fidan'a üstün hizmet madalyası Yaklaşık 2 ay aranın ardından yeniden toplanan MGK'da dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan Hakan Fidan'a Devlet üstün hizmet madalyası beratı takdim etti.
9.08.2023 Gündem
Milli Güvenlik Kurulu toplantısı başladı! İşte masadaki konular
Milli Güvenlik Kurulu toplantısı başladı! İşte masadaki konular Milli Güvenlik Kurulu toplantısı başladı. Yüksek Askeri Şura'da emekliye sevk edilen Kara ve Hava Kuvvetleri komutanları toplantıya son kez katılacak.
9.08.2023 Gündem
İlk MGK'da Türkiye Yüzyılı vurgusu! Alınan kararlar paylaşıldı
İlk MGK'da Türkiye Yüzyılı vurgusu! Alınan kararlar paylaşıldı Cumhurbaşkanlığı Kabinesi’nin açıklanmasının ardından yeni dönemin ilk Milli Güvenlik Kurulu (MGK) toplantısı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında toplantı. 3 saat süren toplantı sonrası yazılı açıklama geldi.
9.06.2023 Gündem
MGK toplantısı sona erdi
MGK toplantısı sona erdi Milli Güvenlik Kurulu, seçimin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yeni üyeleriyle ilk kez toplandı. 3 saat süren kritik toplantı sona ererken kısa süre içinde yazılı açıklama bekleniyor.
8.06.2023 Gündem
Yeni dönemin ilk MGK'sı toplanıyor
Yeni dönemin ilk MGK'sı toplanıyor Milli Güvenlik Kurulu (MGK), seçimlerin ardından Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan başkanlığında yeni üyeleriyle ilk kez bugün toplanacak. Beştepe’deki toplantı, aynı zamanda yeni kabinenin ilk MGK toplantısı da olacak.
8.06.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sinan Bey ile pazarlık yapmadık
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sinan Bey ile pazarlık yapmadık Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TRT ortak yayınında gündemin merak edilen başlıklarını değerlendirdi. Sinan Oğan'ın ikinci tur desteğini de yorumlayan Erdoğan, "Sinan Bey ile aramızda pazarlık olmadı. Muhalefet bu tür şeyler üzerinde spekülatif arayışlara girerler. Böyle bir talep olmadı." ifadelerini kullandı. "2. turda da milletim bu oyuna gelmeyecek gerekeni yapacaktır." diyen Erdoğan "Kılıçdaroğlu, iş 2. tura kalınca milliyetçiliğin önemini anladı. Milliyetçilerin adresi bellidir, Cumhur İttifakı'dır." diye konuştu.
22.05.2023 Gündem
Megan Fox ve Machine Gun Kelly'den flaş hamle!
Megan Fox ve Machine Gun Kelly'den flaş hamle! Özel hayatlarına dair yaptıkları açıklamalarla sık sık gündeme gelen oyuncu Megan Fox ile şarkıcı Machine Gun Kelly, geçtiğimiz aylarda ilişkilerinde kriz yaşamaya başlamıştı. Çift terapisine giderken görüntülenen ikilinin ihanet yüzünden ayrıldığı iddiaları ortaya atılırken, çiftten güzel haber geldi.
9.04.2023 Magazin
Kritik MGK bildirisinde deprem vurgusu
Kritik MGK bildirisinde deprem vurgusu Cumhurbaşkanı Erdoğan, liderliğinde toplanan Milli Güvenlik Kurulu zirvesi sona erdi. Zirvenin ardından bildiri yayınlandı. Bildiride, "6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen depremlerin ardından ortaya çıkan durum değerlendirilerek bölgedeki hayatın bir an evvel normale döndürülmesinin önemi üzerinde durulmuştur." denildi.
30.03.2023 Gündem
MGK, Erdoğan başkanlığında toplandı
MGK, Erdoğan başkanlığında toplandı Milli Güvenlik Kurulu (MGK), Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki toplantı, saat 15.35'te Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı.
30.03.2023 Gündem
MGK bugün toplanıyor: Seçim güvenliği gündemde
MGK bugün toplanıyor: Seçim güvenliği gündemde Milli Güvenlik Kurulu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanacak. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde yapılacak toplantıda seçim güvenliği, terörle mücadele operasyonları ile bölgesel ve küresel gelişmelerin ele alınması bekleniyor.
30.03.2023 Gündem
Evlenmeleri beklenen ünlü isimlerden ayrılık haberi! İhanet iddiası
Evlenmeleri beklenen ünlü isimlerden ayrılık haberi! İhanet iddiası Özel hayatlarına dair yaptıkları açıklamalarla sık sık gündeme gelen oyuncu Megan Fox ile şarkıcı Machine Gun Kelly, geçtiğimiz aylarda ilişkilerinde kriz yaşamaya başlamıştı. Çift terapisine giderken görüntülenen ikilinin ihanet yüzünden ayrıldığı iddiaları ortaya atılırken, konuyla ilgili açıklama yapan Fox'tan yeni bir hamle geldi.
14.03.2023 Magazin
MGK bildirisi yayımlandı! İsveç'e çok net NATO mesajı
MGK bildirisi yayımlandı! İsveç'e çok net NATO mesajı Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında Beştepe'de gerçekleştirilen Milli Güvenlik Kurulu toplantısı sona erdi. Yayımlanan bildiride İsveç'e mesaj verilerek, 'NATO'ya katılmak isteyenler yükümlülüğünü yerine getirmeli' açıklaması yapıldı.
25.01.2023 Gündem
MGK, Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplandı
MGK, Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplandı Milli Güvenlik Kurulu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Beştepe'de toplandı.
25.01.2023 Gündem
MGK toplantısı ne zaman? Milli Güvenlik Kurulu yılın ilk toplantısı saat kaçta, hangi konular görüşülecek?
MGK toplantısı ne zaman? Milli Güvenlik Kurulu yılın ilk toplantısı saat kaçta, hangi konular görüşülecek? Milli Güvenlik Kurulu, yılın ilk toplantısı yapılıyor. İsveç'te, Türkiye aleyhinde gerçekleştirilen provokatif eylemler en önemli gündem maddesi olacakken, bölgesel ve uluslararası güvenlik konuları da MGK toplantısında masaya yatırılacak. Peki, MGK toplantısı ne zaman? Milli Güvenlik Kurulu yılın ilk toplantısı saat kaçta, toplantıda hangi konular konuşulacak?
24.01.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Mgk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mgk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.