Metin Çekmez

Metin Çekmez

Son dakika Metin Çekmez haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Metin Çekmez ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Metin Çekmez haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Metin Çekmez

haberleri sayfasında son dakika yaşanan metin çekmez gelişmeleri de dahil olmak üzere 26 metin çekmez haberi bulunmuştur. Tüm metin çekmez haberleri aşağıda listelenmiştir.
Metin Çekmez son yolculuğuna uğurlandı!
Metin Çekmez son yolculuğuna uğurlandı! Tedavi gördüğü hastanede önceki gün yaşamını yitiren oyuncu Metin Çekmez, son yolculuğuna uğurlandı. Çekmez, vasiyeti üzerine Kuşadası'nda toprağa verildi.
27.08.2021 Magazin
Metin Çekmez, ağabeyi Dinçer Çekmez ile aynı kaderi paylaştı
Metin Çekmez, ağabeyi Dinçer Çekmez ile aynı kaderi paylaştı Türkiye'nin yakından tanıdığı usta oyuncu Metin Çekmez, tedavi gördüğü Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Bugün Kuşadası'nda toprağa verilecek oyuncu, 2013 yılında vefat eden ağabeyi Dinçer Çekmez ile aynı kaderi paylaştı.
26.08.2021 Magazin
Metin Çekmez kimdir, kaç yaşında? Metin Çekmez nereli? Ünlü oyuncudan acı haber!
Metin Çekmez kimdir, kaç yaşında? Metin Çekmez nereli? Ünlü oyuncudan acı haber! Ünlü tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Metin Çekmez Aydın'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Uzun zamandır kanserle mücadele eden usta oyuncu 76 yaşındaydı. Peki, Metin Çekmez kimdir, kaç yaşında? Metin Çekmez nereli? İşte Metin çekmez filmleri, dizileri ve kariyeri hakkında merak edilenler...
25.08.2021 Gündem
Usta sanatçı Metin Çekmez hayatını kaybetti
Usta sanatçı Metin Çekmez hayatını kaybetti Aydın'ın Kuşadası ilçesinde tiyatro, dizi ve sinema oyuncusu Metin Çekmez (76), bir süredir kanser tedavisi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Çekmez'in cenazesi yarın Kuşadası'nın Davutlar Mahallesi'nde toprağa verilecek.
25.08.2021 Magazin
Yalancı Yarim filmi ne zaman, nerede çekildi? Yalancı Yarim filmi oyuncuları ve konusu...
Yalancı Yarim filmi ne zaman, nerede çekildi? Yalancı Yarim filmi oyuncuları ve konusu... Yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı başrollerini Tarık Akan ve Emel Sayın'ın paylaştığı Yalancı Yarim filmi Türk sinemasının unutulmaz filmleri arasında yer alıyor. Peki, Yalancı Yarim filmi ne zaman, nerede çekildi? Yalancı Yarim filmi oyuncuları ve konusu...
12.07.2020 Gündem
Kaderimin Yazıldığı Gün 49. bölüm fragmanı yayınlandı mı-izle
Kaderimin Yazıldığı Gün 49. bölüm fragmanı yayınlandı mı-izle Star Tv'nin salı akşamlarına damga vuran dizisi Kaderimin Yazıldığı Gün dün akşam son bölüm ile ekrana geldi. Kaderimin Yazıldığı Gün dün akşam yayınlanan son bölümde Yörükhan ailesinde sırlar açığa çıktı.Dün akşam yayınlanan Kaderimin Yazıldığı Gün son bölüm ardından yeni bölüm fragmanı beklenmeye başlandı. Peki Kaderimin Yazıldığı Gün 49. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...
16.12.2015 Magazin
Kaderimin Yazıldığı Gün 48. bölüm fragmanında heyecan dorukta-izle
Kaderimin Yazıldığı Gün 48. bölüm fragmanında heyecan dorukta-izle Star Tv'nin sevilen dizisi Kaderimin Yazıldığı Gün 48. bölüm fragmanı yayınlandı. Bu akşam ekrana gelecek Kaderimin Yazıldığı Gün'de Yörükhan ailesinde sırlar ortaya çıkacak cezalar çekilmeye başlanacak. Kaderimin Yazıldığı Gün 48. bölüm ile izleyenleri ekrana kilitleyecek. Kaderimin Yazıldığı Gün 48. bölüm fragmanı ve tüm detayları haberimizde...
15.12.2015 Magazin
Kaderimin Yazıldığı Gün 48. bölüm fragmanı yayınlandı-izle
Kaderimin Yazıldığı Gün 48. bölüm fragmanı yayınlandı-izle Star Tv ekranlarının sevilen dizisi Kaderimin Yazıldığı Gün 48. bölüm fragmanı yayınlandı Yayınlanan Kaderimin Yazıldığı Gün yeni bölüm fragmanında sürpriz gelişmeler yaşanacak Elif hamile olduğunu öğrenecek. Kaderimin Yazıldığı Gün 48. bölüm'de Kahraman şok bir haberle yıkılacak. Kaderimin Yazıldığı Gün 48. bölüm fragmanı ve tüm detayları haberimizde..
9.12.2015 Magazin
Kaderimin Yazıldığı Gün 47. bölüm fragmanında Defne Tutuklanıyor-izle
Kaderimin Yazıldığı Gün 47. bölüm fragmanında Defne Tutuklanıyor-izle Star Tv'nin Salı akşamlarına damga vuran dizisi Kaderimin Yazıldığı Gün 47. bölüm fragmanları yayınlandı. Yörükhan ailesinde işler çığırından çıkıyor. Kaderimin Yazıldığı Gün 47. bölüm fragmanında Defne tutuklanıyor. Nefes kesen Kaderimin Yazıldığı Gün 47. bölüm fragmanları ve tüm detayları haberimizde...
8.12.2015 Magazin
Star TV’den Kaderimin Yazıldığı Gün için flaş karar
Star TV’den Kaderimin Yazıldığı Gün için flaş karar Star TV’nin sevilen dizisi Kaderimin Yazıldığı Gün’de sürpriz gelişme...
12.11.2015 Televizyon
Kaderimin Yazıldığı Gün merakla bekleniyor
Kaderimin Yazıldığı Gün merakla bekleniyor Star Tv'nin merakla beklenen dizisi Kaderimin Yazıldığı Gün ekran karşısına çıkmaya hazırlanıyor.
29.09.2021 Gündem
Özcan Deniz “Kahraman Yörükhan” oldu
Özcan Deniz “Kahraman Yörükhan” oldu Özcan Deniz, Star TV’nin yeni dizisi “Kaderimin Yazıldığı Gün”de Yörükhan’ların varisi Kahraman Yörükhan’a hayat veriyor.
24.09.2014 Magazin
Türk sinemasının acı kaybı!
Türk sinemasının acı kaybı! Dinçer Çekmez hayatını kaybetti
13.03.2013 Magazin
Diziler arası transfer!
Diziler arası transfer! Emir'in Yolu'ndan 20 Dakika'ya geçti
10.12.2012 Magazin
Emir'in yolunda yaprak dökümü
Emir'in yolunda yaprak dökümü Hazal Kaya'nın ayrılmasının ardından adı Emir'in Yolu olarak değiştirilen dizide yaprak dökümü sürüyor. Yarın akşam ekranlara gelecek olan dördüncü bölümde, Metin Çekmez, Neşem Akhan, Sedef Şahin ve Onay Kaya diziye veda edecek. Merakla beklenen veda sahnesinin yer aldığı aldığı fragman yayınlandı.
16.11.2012 Sinema-Dizi
İşte yeni kadro
İşte yeni kadro İlk bölümü 7 Eylül'de yayınlanacak olan dizinin kadrosu değişti ve yeni ekiple çekilen ilk fotoğraf internette yayınlandı...
6.09.2012 Televizyon
Kapıcı dairesine
Kapıcı dairesine Güzel yıldız Hazal Kaya, bu kez bodrum katında yaşayan kapıcı kızı Feriha'yı oynayacak
4.12.2010 Magazin
Köşkün kızı kapıcı kızı oldu
Köşkün kızı kapıcı kızı oldu Adnan Bey'in kızını canlandırarak beğeni toplayan Hazal Kaya şimdi de kapıcı kızı rolüne bürünecek
11.11.2010 Televizyon
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kritik açıklama: FETÖ'nün siyasi ayağı...
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kritik açıklama: FETÖ'nün siyasi ayağı... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Berlin'deki Libya zirvesi sonrası gazetecilere önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, CHP'nin FETÖ iddialarıyla ilgili konuşarak, ": İddia sahibi kim? CHP... Sen iddia sahibi olduğuna göre bir defa bu iddianı ispatlamakla mükellefsin. İspatla bunu. Parlamentonun içinde veya herhangi siyasi partide, AK Parti’de, MHP’de bu tür adamlar mı var? Hadi ispatla. Eğer ispatlayamıyorsan demek ki bunlar sende... Ya CHP içinde var, ya İP’te var, ya HDP’de var. Çıkar o zaman sen bunları, ispat et." dedi.
20.01.2020 Gündem
Dursun Özbek'ten 3 müjde birden!
Dursun Özbek'ten 3 müjde birden! Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Florya'da düzenlenen basın toplantısında TT Arena'nın çatısı, Aslantepe'ye yapılacak spor salonu ve UEFA'dan gelen cezaya ilişkin önemli bilgiler verdi.
24.09.2021 Galatasaray
Liseli kıza tecavüzle suçlanan başkomisere 15 yıl hapis istemi!
Liseli kıza tecavüzle suçlanan başkomisere 15 yıl hapis istemi! ÇORUM’un İskilip İlçesi’nde lise 2’nci sınıf öğrencisi 17 yaşındaki S...
29.09.2021 Gündem
2012'de en çok okunanlar
2012'de en çok okunanlar - Yıl sonu yaklaşırken, sizler için 2012’nin kitap bilançosunu çıkarmak istedik...
9.12.2012 Arşiv
'Tek kavram ihanet'
'Tek kavram ihanet' İşte MHP'nin referandumdaki yol haritası
13.07.2010 Siyaset
Nazire'le birlikte Hüsnü'ye gittik
Nazire'le birlikte Hüsnü'ye gittik Ayşe Arman sordu, Deniz Seki cevapladı: "Nazire'yle eşofmanları giydik. Birlikte Hüsnü'ye gittik"
1.09.2008 Magazin
Şimdi sıra tarih yazmaya geldi
Şimdi sıra tarih yazmaya geldi "F.Bahçe'de kalmak için çok mücadele ettim. Başkanımız da büyük destek verdi. Üst üste 3. şampiyonluğun zaferini yaşayıp tarih yazacağız."
29.07.2005 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Metin Çekmez ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki metin çekmez haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.